תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 26 יוני 2025, 17:51

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 58 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: חדשות 26/11 יום ג'
הודעהפורסם: 26 נובמבר 2013, 15:09 
סמל אישי של המשתמש
בר קולמוסא כתב:
קראתי את הכתבה בידיעות. כמובן שהיא צנציפרית קלאסית - מלא רפש בעילום שם, בעיקר על רן בן שמעון.
עם זאת, צוין שם שרן נתן לשחקנים חמישה ימי חופש בזמן פגרת הנבחרת.
אם זה נכון זה נשמע לי כמו חתיכת ביזיון שאין כדוגמתו.

כמעט כל הקבוצות בליגה קיבלו חופש בסגנון, גם מכבי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 נובמבר 2013, 15:14 
Shacham כתב:
בר קולמוסא כתב:
קראתי את הכתבה בידיעות. כמובן שהיא צנציפרית קלאסית - מלא רפש בעילום שם, בעיקר על רן בן שמעון.

לא יודע, סביר להניח שכן.
זה לא מעניין, מכיוון שרמת הכושר בזיונית. במקום לאיים באימון בוקר ביום שאחרי משחק, תכניס שני אימונים נוספים לפני המשחק.
נושא הכושר הגופני הוא פשוט בדיחה, ומאחר ואינו תלוי ב"שיטה" של מאמן אין אלא להבין ש:
א. זה לא מספיק חשוב לרן בן שמעון
או:
ב. הוא לא מספיק "קשוח" כדי לדרוש מהשחקנים כושר ראוי.

אני הולך על ב'.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 נובמבר 2013, 15:17 
סמל אישי של המשתמש
נועם שחם כתב:
kruvi1 כתב:
אני לא חושב שזה נכון. היחיד שנראה נופל מהרגליים (חוץ מגורדנה שזה כנראה לא קשור לאימונים), הוא ורמוט. אז יכול להיות שיש אצלו בעיה.
אצל כל האחרים לא שמתי לב לבעיה מיוחדת.

יאללה יאללה.

קודם כל, כנראה שצריך להזכיר לך שורמוט רק חזר לפני חודשיים מפציעה מאד ארוכה אחרי שלא שיחק קרוב לחצי שנה. כמות הדקות שלו גדלה בהדרגה ממשחק למשחק ויש שיפור ברור. לפני חודש הבנאדם בקושי שיחק 50 דקות.

מעבר לכך, גילי מתעייף בגלל שהוא משקיע הרבה מאמץ בהתקפה כרוב המשחק ההתקפי עובר דרכו והוא בד"כ מתמודד עם שני שומרים לפחות. תנסה לעשות פעם דריבל על 30 מטר מול שני שחקני הגנה, נראה אם תעמוד על הרגליים אחר כך. גילה עושה 10-15 כאלו במשחק.

לא הבנתי למה אתה כועס. לא אמרתי שאין נסיבות מקלות לכושרו הגופני, וגם לא באתי אליו בטענות. אמרתי רק מה שראיתי, ויצאתי כנגד מה שהפך כבר לקלישאה ש"אין כושר גופני בקבוצה".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 נובמבר 2013, 15:23 
אז מתי הוא יוכל לרוץ 90 דקות, 2015? באיזה ליגה מקצוענית לוקח חודשים להיכנס לכושר גופני? זה שחקן שהלך לשחק בגרמניה, מי היה מקבל שם תירוצים כאלה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 נובמבר 2013, 15:26 
סמל אישי של המשתמש
יכול לקחת גם יותר מחודשיים אם לא שיחקת והתאמנת כמעט שנה, ואת החזרה לכושר לא עשו לך בצורה הכי אופטימלית שיכולה להיות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: חדשות 26/11 יום ג'
הודעהפורסם: 26 נובמבר 2013, 15:29 
סמל אישי של המשתמש
בר קולמוסא כתב:
Shacham כתב:
בר קולמוסא כתב:

לא יודע, סביר להניח שכן.
זה לא מעניין, מכיוון שרמת הכושר בזיונית. במקום לאיים באימון בוקר ביום שאחרי משחק, תכניס שני אימונים נוספים לפני המשחק.
נושא הכושר הגופני הוא פשוט בדיחה, ומאחר ואינו תלוי ב"שיטה" של מאמן אין אלא להבין ש:
א. זה לא מספיק חשוב לרן בן שמעון
או:
ב. הוא לא מספיק "קשוח" כדי לדרוש מהשחקנים כושר ראוי.

אני הולך על ב'.

לא חושב שלחופשה הזאת יש השפעה משמעותית על הכושר ואני גם לא חושב שאם השחקנים היו במתחם כל יום 10 שעות היינו רואים שיפור ענק. קבוצות שיש להן כושר מטורף לא מתאמנות הרבה יותר מאיתנו וכבר הוכיחו את זה כאן, הן פשוט עושות הכל בצורה יותר מתקדמת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 נובמבר 2013, 15:33 
משטרה מעריכים: עבריינים בכירים הניחו את רימון הרסס בפתח ביתו של אלי טביב
פרסום ראשון: תפנית בפרשה. המשטרה בודקת כיוון חקירה חדש על פיו סכסוך כספי בין בעלי בית"ר ירושלים לגורמים עבריינים בכירים הוא שהביא לאירוע החמור

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4458257,00.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 נובמבר 2013, 15:37 
סמל אישי של המשתמש
noamw כתב:
משטרה מעריכים: עבריינים בכירים הניחו את רימון הרסס בפתח ביתו של אלי טביב
פרסום ראשון: תפנית בפרשה. המשטרה בודקת כיוון חקירה חדש על פיו סכסוך כספי בין בעלי בית"ר ירושלים לגורמים עבריינים בכירים הוא שהביא לאירוע החמור

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4458257,00.html

תשים גם באשכול הצחוקים על טביב

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 נובמבר 2013, 17:29 
כל שנה אותו חרא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 נובמבר 2013, 17:35 
סמל אישי של המשתמש
רן בן שמעון המאמן הכי יסודי בליגה. די לחפש איפה שאין.
תנו זמן. לוקח זמן לחבר קבוצה כשחצי סגל חדש.
אז נכון, אין מגן שמאלי וחסר שחקן אמצע אבל גם עם הסגל הזה הוא יוציא הרבה יותר ממה שרואים עד עכשיו, אבל צריך סבלנות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 נובמבר 2013, 17:42 
סמל אישי של המשתמש
שבתאי יחבס כתב:
אז נכון, אין מגן שמאלי וחסר שחקן אמצע אבל גם עם הסגל הזה הוא יוציא הרבה יותר ממה שרואים עד עכשיו, אבל צריך סבלנות.

אתה יודע, יש מאמן שהאריך חוזה ליגאל אנטבי והשאיר את שמעון הרוש; הוא גם הביא שחקן אמצע, זר, רק שמדובר בלמל"ם שהיה ברור שלא יתרום את מה שצריכים ממנו.
הבעיות בהרכב ובסגל של הפועל הן לא תוצר של כוח עליון אלא של טעויות מקצועיות. הן גם לא חוכמה בדיעבד - הצביעו עליהן פה בזמן אמת, בקיץ.

(לא שאני חושב שבן שמעון צריך להתפטר או להיות מפוטר, אבל חשוב שהדיון יהיה מבוסס על עובדות)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 נובמבר 2013, 17:44 
"חיבור" "שיטה" "זמן"
שטויות.
יש קבוצה בינונית עד גרועה ומה שראינו עד עכשיו זה מה שנראה עד סוף העונה.
זמן לא יעשה את ההבדל, מה שיעשה את ההבדל זה שחקנים יותר טובים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 נובמבר 2013, 17:54 
zink כתב:
"חיבור" "שיטה" "זמן"
שטויות.

אני מסכים איתך על התחלת המשחק השני, רק שאם תוסיף שזו קבוצה חדשה שהחליפה כמעט את כל ההרכב,
מאמן חדש עם שיטה, טובה יותר טובה פחות זה עניין לויכוח אבל מול מה שהיה שנה שעברה, בטוח יש פה משהו,
הזמן כן יעשה את המאמן, אני מקווה, יותר חכם לגבי שיטת המשחק ואת השחקנים יותר מתואמים, אנחנו הקהל
צריכים לעשות אותם גם מחויבים יותר (ראה רמזי)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 נובמבר 2013, 18:02 
רב"ש מאמן מצויין.

אז כן, אנחנו 15/30.
מתוך 10 משחקי ליגה עד כה אני יכול להגיד שאני מרוצה מאיך שהפועל נראתה לפחות ב-7. כולל ההפסד בטדי למשל.
וכן, אני רואה דרך ושיטה. בכל משחק העונה הפועל החזיקה בכדור יותר מהיריב שלה. מה זה אם לא "שיטה", המילה שכ"כ אוהבים פה?
גם נגד חיפה, עם כל העליהום על רב"ש, במחצית הראשונה היינו טובים יותר, עשינו 1-0 מהתקפה מסודרת ומהתקפה מסודרת אחרת שכטר הגיע למצב של 1 על 1 מול השוער, והחמיץ. אם שכטר היה עושה 2-0 מישהו היה אומר משהו ממה שנאמר עכשיו? במצב של 1-0 הגענו לשני מצבים טובים לעשות 2-0 (השני כתוצאה מלחץ וגילי בזבז אותו).
אז לא ניקח השנה אליפות, המטרה היא מאי 2015. זה הכי ריאלי שיכול להיות, לפחות כל עוד יש מולך יריב עם תקציב בלתי נגמר.

הרדיפה שלנו אחרי ה"אליפות" המזויינת הזו תהרוג אותנו.

יש כרגע בליגה קבוצה שיש לה בעלים קנדי משועמם שבא לזרוק כסף בלי סוף. כרגע אין לנו איך להתמודד עם זה.
המיקום הריאלי שלנו בליגה הוא 2-3. וזהו.
אם נתחיל להתמרמר למוות מכל משחק שלא ננצח בו כי "האליפות בורחת" אז אנחנו פשוט נדפוק את עצמינו.

הדבר הכי הכי הכי הכי הכי מטופש שיכול לקרות כרגע זה לערער את מעמדו של רב"ש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 נובמבר 2013, 18:14 
סמל אישי של המשתמש
ערן כתב:
שבתאי יחבס כתב:

אתה יודע, יש מאמן שהאריך חוזה ליגאל אנטבי והשאיר את שמעון הרוש; הוא גם הביא שחקן אמצע, זר, רק שמדובר בלמל"ם שהיה ברור שלא יתרום את מה שצריכים ממנו.
הבעיות בהרכב ובסגל של הפועל הן לא תוצר של כוח עליון אלא של טעויות מקצועיות. הן גם לא חוכמה בדיעבד - הצביעו עליהן פה בזמן אמת, בקיץ.

(לא שאני חושב שבן שמעון צריך להתפטר או להיות מפוטר, אבל חשוב שהדיון יהיה מבוסס על עובדות)

לא יודע, אני חושב שסאשה יכול לתרום להפועל ושהוא צריך לשחק בעמדה של גורדנה.
איזה מגן שמאלי אתה היית מביא להפועל עם כל המבחר שיש פה ? טאווטחה ודוידזאדה לא אופציה, כל השאר אותה רמה.
הפועל קבוצה בינונית? איליץ'(למרות 2 משחקים חלשים מאוד), דגני, ורמוט, זגורי, שכטר ודמארי - אלה שחקני הרכב בכל קבוצה בליגת העל. אולי חוץ מזגורי. כולל מכבי ת"א.
גם קולין אחלה בלם שני וקליימן שוער מעולה(שצריך לצבור ניסיון ואנחנו נשלם על זה בכמה גולים, ואין ברירה אחרת כי זה שווה את זה)
הפועל תרוץ למעלה השנה, זה יקח זמן, אבל זה יקרה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 נובמבר 2013, 18:34 
טכנית לארז כתב:
רב"ש מאמן מצויין.

אז כן, אנחנו 15/30.
מתוך 10 משחקי ליגה עד כה אני יכול להגיד שאני מרוצה מאיך שהפועל נראתה לפחות ב-7. כולל ההפסד בטדי למשל.
וכן, אני רואה דרך ושיטה. בכל משחק העונה הפועל החזיקה בכדור יותר מהיריב שלה. מה זה אם לא "שיטה", המילה שכ"כ אוהבים פה?
גם נגד חיפה, עם כל העליהום על רב"ש, במחצית הראשונה היינו טובים יותר, עשינו 1-0 מהתקפה מסודרת ומהתקפה מסודרת אחרת שכטר הגיע למצב של 1 על 1 מול השוער, והחמיץ. אם שכטר היה עושה 2-0 מישהו היה אומר משהו ממה שנאמר עכשיו? במצב של 1-0 הגענו לשני מצבים טובים לעשות 2-0 (השני כתוצאה מלחץ וגילי בזבז אותו).
אז לא ניקח השנה אליפות, המטרה היא מאי 2015. זה הכי ריאלי שיכול להיות, לפחות כל עוד יש מולך יריב עם תקציב בלתי נגמר.

הרדיפה שלנו אחרי ה"אליפות" המזויינת הזו תהרוג אותנו.

יש כרגע בליגה קבוצה שיש לה בעלים קנדי משועמם שבא לזרוק כסף בלי סוף. כרגע אין לנו איך להתמודד עם זה.
המיקום הריאלי שלנו בליגה הוא 2-3. וזהו.
אם נתחיל להתמרמר למוות מכל משחק שלא ננצח בו כי "האליפות בורחת" אז אנחנו פשוט נדפוק את עצמינו.
הדבר הכי הכי הכי הכי הכי מטופש שיכול לקרות כרגע זה לערער את מעמדו של רב"ש.

אני בגדול מסכים איתך ועוד יותר הסכמתי עד לא מזמן אבל רן קצת ערער בי את האמון בו, קצת.
העניין הוא שהמטרה היא מאי 2015 רק אם יבוא רוכש אם לא אין לנו בכלל מה לבנות על זה,
לא עשינו כלום אם לא יבוא מישהו בחודשים הקרובים לייצב את המערכת כדי לשמור על הסגל בקיץ ולתת כסף לשדרג אותו
כי אז בעצם במקרה הרע ימכרו שחקנים והשנה הזו די טרד לטימיון ובמקרה ה''טוב'' כל מיני אנשים מבחוץ יתרמו כסף כדי להחזיק את הסגל ואולי יתגייסו כדי להביא איזה כוכב מבחוץ ושוב נשחק אותה בנדמה לי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 נובמבר 2013, 18:42 
סמל אישי של המשתמש
בכור צבאן ב103 מי שיכול להקשיב נטו לראיון,שיקשיב ויסכם

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 נובמבר 2013, 18:44 
עוד פעם הוא קופץ להתראיין... נפלא פה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 נובמבר 2013, 18:50 
בסה"כ מדבר בסדר גמור , למרות שכל הזמן מנסים להפיל אותו בפחים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 נובמבר 2013, 18:51 
מה המצב של טוטו באוקראינה? משחק שם? יש מצב להחזיר אותו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 נובמבר 2013, 18:59 
סמל אישי של המשתמש
שבתאי יחבס כתב:
ערן כתב:
שבתאי יחבס כתב:

איזה מגן שמאלי אתה היית מביא להפועל עם כל המבחר שיש פה ? טאווטחה ודוידזאדה לא אופציה, כל השאר אותה רמה.
על סמך מה אתה חושב ש"סאשה יכול לתרום"? במשחקים הראשונים ראינו שני דברים שהוא בסדר בהם - בעיטה (בעיקר מצבים נייחים) וניידות; כל השאר - פיזיות, דריבל, שליטה במרכז המגרש, מסירות באזור ה-16 של היריב שאמורות לייצר מצבי הבקעה - ממש לא. אז איך אפשר לבנות על הסיכוי שאולי פתאום זה יקרה כמו קסם?
לגבי מגן שמאלי, היה אפשר להביא זר, היה אפשר לחסוך את הכסף של פדידה-צ'קול-יצחק-מסיקה-אנטבי ולהשתמש בו בשביל דוידזאדה. אלו רק שתי דוגמאות.

טכנית לארז כתב:
לא שאני לא מסכים עם השורה התחתונה שלך פחות או יותר, אבל זה משפט מופרך לדעתי. ממתי החזקת כדור הפכה להיות משהו שמנופפים בו כהוכחה להצלחה? אצל קשטן שמענו אי פעם על החזקת כדור? אצל גוטמן? מה פתאום זה התחיל לחלחל פה? אנשים בכוח מחפשים דברים חיוביים להיתלות בהם אז נתפסים לשברירי סיבות. החזקת כדור היא אמצעי, לא מטרה. החזקת הכדור אצל הפועל העונה היא לרוב עקרה, ומתבטאת בחילופי מסירות בחלק המגרש שלנו, בין הבלמים לקישור האחורי. ברוב הפעמים, מרגע שהכדור עובר לחלק המגרש של היריב הוא הולך לאיבוד. איזה משמעות בכלל יש להחזקת כדור אם לא מצליחים לשבור איתה בונקר (סכנין, רעננה) או שהיא נפסקת אחרי מחצית אחת והפועל נגמרת ומפסידה (בית"ר, חיפה)?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 נובמבר 2013, 19:06 
סמל אישי של המשתמש
ב"ש לא היו משחררים את דוידזאדה עד שהם בנו קבוצה כזו.
בקשר לסאשה- אני דווקא רואה ממנו דברים חיוביים. העמדה שלו היא יותר קדימה ממה שהוא משחק ואולי הוא יוכל להראות שיש לו גם בעיטה מרחוק ומסירות עומק טובות.
מסכים איתך שכרגע הוא רחוק מאוד מלהיות טוב, אבל תן לו לשחק בעמדה שלו ואני מאמין שהוא ישתפר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 נובמבר 2013, 19:15 
סמל אישי של המשתמש
zink כתב:
"חיבור" "שיטה" "זמן"
שטויות.

הקבוצה יכולה להראות יותר טוב גם בסגל הקיים.
יכול להיות שמפריזים פה בהסתמכות על המושגים של "דרך ו"שיטה". אבל קבוצה, במיוחד כזו שהיא חדשה לגמרי, לא נשארת כל הזמן באותה רמה. יכול להיות גם שיפור, ושינוי ביכולת, עם הזמן.
אתה יכול להגיד, שפוטנציאלית אי אפשר להגיע עם הסגל הקיים לשום דבר, ואולי גם תהיה צודק. אבל להגיד שלא יכול להיות שיפור זו שטות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 נובמבר 2013, 19:18 
יכול לחול שיפור, טיפה פה טיפה שם.
לצפות שעוד קצת זמן יביא לעוד שיפור משמעותי זה מגוחך, ואני ממש מקווה שרב"ש לא חושב ככה.
ראינו מספיק משחקים של הפועל העונה בשביל להבין מה יש שם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 נובמבר 2013, 19:37 
סמל אישי של המשתמש
שבתאי יחבס כתב:
ב"ש לא היו משחררים את דוידזאדה עד שהם בנו קבוצה כזו.
בקשר לסאשה- אני דווקא רואה ממנו דברים חיוביים. העמדה שלו היא יותר קדימה ממה שהוא משחק ואולי הוא יוכל להראות שיש לו גם בעיטה מרחוק ומסירות עומק טובות.
מסכים איתך שכרגע הוא רחוק מאוד מלהיות טוב, אבל תן לו לשחק בעמדה שלו ואני מאמין שהוא ישתפר.

אפילו כשחקן שמשחק בקישור האחורי הוא לא נותן רבע מהתרומה ההתקפית שצריך לתת בעמדה הזאת, אז אתה רוצה להעביר אותו לעמדה יותר התקפית שצריך לתרום שם הרבה יותר? מה ההיגיון בזה? שחקן גרוע, אין איך להתחבא מזה.
אגב, גם בעיטות אין לו. בעיטות חופשיות אולי, ראינו שתיים כאלה עד עכשיו. תוך כדי משחק הוא לא נתן בעיטה טובה אחת מרחוק ב-14 משחקים. ניסה מעט מאוד וגם כשניסה זה הלך גרוע. הוא פשוט לא טוב בכלום חוץ מלרוץ. לא יודע לעשות שום דבר עם הכדור ולא יודע להגן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 נובמבר 2013, 20:11 
סמל אישי של המשתמש
היה אימון?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 נובמבר 2013, 22:12 
סמל אישי של המשתמש
http://sports.walla.co.il/?w=/156/2698298

בן שמעון התנצל בפני שחקניו: "לא הייתי להגיב כך"
מאמן הפועל ת"א התנצל על התפרצותו אחרי ההפסד למכבי חיפה. רועי גורדנה סובל מכאבים במפשעה ועשוי לנוח תקופה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 נובמבר 2013, 23:44 
ערן כתב:
שבתאי יחבס כתב:
ערן כתב:
שבתאי יחבס כתב:

על סמך מה אתה חושב ש"סאשה יכול לתרום"? במשחקים הראשונים ראינו שני דברים שהוא בסדר בהם - בעיטה (בעיקר מצבים נייחים) וניידות; כל השאר - פיזיות, דריבל, שליטה במרכז המגרש, מסירות באזור ה-16 של היריב שאמורות לייצר מצבי הבקעה - ממש לא. אז איך אפשר לבנות על הסיכוי שאולי פתאום זה יקרה כמו קסם?
לגבי מגן שמאלי, היה אפשר להביא זר, היה אפשר לחסוך את הכסף של פדידה-צ'קול-יצחק-מסיקה-אנטבי ולהשתמש בו בשביל דוידזאדה. אלו רק שתי דוגמאות.

טכנית לארז כתב:
לא שאני לא מסכים עם השורה התחתונה שלך פחות או יותר, אבל זה משפט מופרך לדעתי. ממתי החזקת כדור הפכה להיות משהו שמנופפים בו כהוכחה להצלחה? אצל קשטן שמענו אי פעם על החזקת כדור? אצל גוטמן? מה פתאום זה התחיל לחלחל פה? אנשים בכוח מחפשים דברים חיוביים להיתלות בהם אז נתפסים לשברירי סיבות. החזקת כדור היא אמצעי, לא מטרה. החזקת הכדור אצל הפועל העונה היא לרוב עקרה, ומתבטאת בחילופי מסירות בחלק המגרש שלנו, בין הבלמים לקישור האחורי. ברוב הפעמים, מרגע שהכדור עובר לחלק המגרש של היריב הוא הולך לאיבוד. איזה משמעות בכלל יש להחזקת כדור אם לא מצליחים לשבור איתה בונקר (סכנין, רעננה) או שהיא נפסקת אחרי מחצית אחת והפועל נגמרת ומפסידה (בית"ר, חיפה)?

מחקר מעניין על (חוסר) הקשר בין החזקת כדור לבין תוצאות שנערך ב MLS
http://theshinguardian.com/2011/10/17/m ... e-winning/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 58 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 5 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: