איך יכול להיות שהגענו למצב ש...
1. אוהדים מרשים לעצמם לצאת בדרבי חוץ לפני שריקת הסיום ?
2. לקלל שחקנים מהקבוצה שלהם תוך כדי משחק ? (לא שלאחריו זה בסדר)
3. לעלות השקם וערב את הטענה כלפי השחקנים של "למה משלמים לכם כ"כ הרבה כסף ?"
אין לי בעיה להפסיד, זה חלק מהמשחק, זה כואב כל פעם מחדש, אבל כנראה שאתה מגיע באיזה שלב בחיים להתפכחות שהדרך היחידה לצאת מזה היא ע"י התוצאה במשחק הבא...
אין דבר יותר נורא מאשר לקחת תוצאה של משחק (גרוע ככל שיהיה) ולנפנף בה לדורות, אם ניתן לתוצאה הזאת לרדוף אותנו... רוב הסיכויים שלא נצא מהמשבר שאליו נקלענו.
אין בלופים בכדורגל, מי שחשב שאחרי התוצאות האחרונות הפועל תגיע לדרבי ותתעלה על עצמה לא מחובר לענף, הדרבי יכול להיות שהוא מעל הכל, אבל הוא לא אירוע שיכול לחפות על מגרעות וחולשות של קבוצה מקצוענית, ההפך הוא הנכון, הוא יכול רק לחשוף אותן, אנחנו מדברים על קבוצה מגעילה ככל שתהיה שנאבקת על האליפות ומתנהלת בצורה מקצועית לעילע ועילע השנה (מבאס ככל שיהיה, וזה מבאס את התחת).
אני עצוב על התקופה האחרונה בשל המצב של הקבוצה, אבל אני אף עצוב יותר שאנחנו מאבדים את הזהות שלנו כקהל, מה שיחד אותנו בתור קהל הולך ונעלם ולצערי הרב ההשלכות של זה יהיו קשות יותר מכל המצב של הקבוצה אם לא נדע לעשות לזה סטופ.
אני מבין הכל, את הטענות נגד אבוקסיס, את הטענות נגד השחקנים, את הטענות נגד ההנהלה, את הטענות נגד העמותה, אני לא חייב להסכים ולא להסכים אם חלקן, ואני בטוח שישנה עוד דרך ארוכה בכדי לתקן את כל מה שקלוקל, עדיין הייתי בטוח שהפועל מעל הכל, העונה עוד לא הסתיימה ואיתה גם המטרות... אבל אני חושב שהמטרה מס' 1 שלנו היא להבין שאנחנו הפועל.
גם אם קצת קשה... זה הזמן לגלות חוסן, התעלות רוח, לבלוע רוק ולתמוך בקבוצה...
אנחנו הפועל ! לא מכבי !
הפועל ! בואו ביחד נעצור את הסחף, הדרך היחידה כרגע לגרום לזה לקרות הוא שהשינוי יתחיל בנו, חייבים להחזיר את הטירוף ליציעים !
המדרון הוא חלקלק, בואו לא נהיה אלה שניתן את הדחיפה הזאת לקבוצה כלפי מטה בטעות, וזאת אכן תהיה טעות או יותר נכון בטעות.
"כן כן כן ממשיכה הדרך
בסבל ובפרך
כולנו בה נצעד
לעדי עד."