שער 7 הוא אדום כתב:
19 כתב:
ואיבודי הנק' של מכבי לב"ש ובני יהודה ובית"ר לא תסכלו אותם?
קונה בדיוק את אותם אחוזי הצלחה בסוף העונה.
עוד 3-4 נק' זה כבר 80% פלוס. זה קצב של ברצלונה וריאל מדריד. זו לא שאיפה ריאלית.
אני לא מסתכל כרגע על מכבי,אלא קודם על הפועל שיעשו את העבודה.
בליגה הנוכחית,80-85% מהנקודות זה דבר הגיוני וסביר,וממש לא בטוח שאם אנחנו ממשיכים באותו קצב צבירת נקודות אנחנו אלופים.
חוץ מהדרבי שזה באמת קרב קשה,כל שאר המשחקים הם סופר נוחים.
ברור שיש פה ושם פדיחות,אבל חבל שאת הפדיחות שלנו עשינו מול הקטנות אחרי שמול חיפה ומכבי לקחת את כל הקופה.
עם כל הכבוד,להפסיד לרמה"ש ונתניה,ולא לנצח את עכו בבית זה מחדל.
מילא בית"ר בטדי שעוד אפשר לקבל את זה,למרות שאם לא האדום זה נגמר לפחות 4-1 לנו,אבל שאר הנקודות זה סתם חבל.
אתה צודק בגישה הכללית שלך, אבל כתבת כמה דברים שלא קשורים למציאות.
חוץ מהדרבי כל המשחקים סופר נוחים? זה שהפועל מנצחים לא עושה את המשחקים לנוחים. קודם כל, חוץ ממשחק חוץ אחד או שניים, על משחקי החוץ הם לא נוחים. חיפה, ב"ש, אשדוד, סכנין, ק"ש ובעצם כמעט כל משחק חוץ.
להגיד שבטדי היה נגמר "לפחות" 1-4 לנו זה באמת מצחיק אחרי ש-20 דקות הפועל לא עברו שם את החצי.
אבל לא משנה, אני מסכים ביחס למה שכתב נועם, שתמיד אפשר יהיה לקחת את יולי, לשים אותו כאיזו נקודה שתמיד נתייחס אליה ונגיד שביחס למה שהיה יכול להיות, המצב הוא מצוין. זה גם יהיה נכון.
העניין הוא שזה כבר לא רלוונטי ובשביל להגיע רחוק, צריך תמיד לחשוב איך להוציא את המירב בסיטואציה הנוכחית וכרגע, מבחינה מקצועית, הפועל לא ממצים אפילו 50% מהפוטנציאל (במבחינת רמת הכדורגל כמובן. מבחינת תוצאות אני לא חושב שיכולות להיות למישהו טענות, גם אם נפלנו במשחק או שניים מיותרים).