תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 04 יולי 2025, 03:35

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 67 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: סיכום הסיבוב הראשון
הודעהפורסם: 12 דצמבר 2012, 11:22 
סמל אישי של המשתמש
נועם שחם כתב:
להגיד על הסיבוב הזה "אכזבה", אחרי שכמעט לא פתחנו את העונה, כשהקבוצה היחידה שמקדימה אותנו, בהפרש שערים, זו קבוצה עם תקציב של 100 מליון ש"ח, זו חזירות לשמה.

אם הייתי מבטיח לך בקיץ שזה מה שיהיה, היית מנשק לי את הרגליים (או חושב שאני שתם מטורף).

כן, הכדורגל לא מזהיר, כן חלק מהזרים והרכש לא מספק תפוקה, אבל בהתחשב בלחץ הזמן ובקשיים הכספיים שעמם התמודד המועדון, זה מובן. המבחן האמיתי של ההנהלה יהיה המחצית השנייה של העונה וההערכות לעונה הבאה. בעונה הזו כל מה שתשיג הוא רק בונוס.

אמרתי,אם מסתכלים על זה מנקודת המבט הזאת,אז עצם זה שיש השנה קבוצה זה כבר הישג אדיר,שלא לדבר על קבוצה שלא נלחמת על חייה.
אבל אם אתה מפריד לרגע את העניין הזה,אני חושב שהיינו יכולים וצריכים להשיג קצת יותר,למרות שלפני הדרבי הייתי מוכן לתת כליה כדי להגיע למצב שאנחנו בו כרגע.
אבל במבט כללי על כל הסיבוב,יש לי סוג של תחושת החמצה,ובטח אחרי שאתה רואה כמה הליגה חלשה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 דצמבר 2012, 11:25 
איזה להפריד? מה להפריד?

תשווה את מה שהקבוצה עושה העונה, גם ביכולת וגם בהישגים, ל-5-6 השנים הקודמות. למעט בעונת הדאבל, לא הייתה אף קבוצה שעלתה עליה, וזה כשהייתה פתיחת עונה מסודרת יותר ותקציב גדול יותר.

מעבר לכך, אתה לא יכול לשפוט את מה שקורה כרגע בלי להתייחס גם לנקודת הפתיחה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 דצמבר 2012, 11:26 
85% זה לא לעשות את העבודה, זה לשרוף.את הליגה.
הפועל לא מספיק טובה בשביל זה, ולצפות שזה יקרה, זה להתאכזב לפני שהתחלת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 דצמבר 2012, 11:33 
סמל אישי של המשתמש
נועם שחם כתב:
איזה להפריד? מה להפריד?

תשווה את מה שהקבוצה עושה העונה, גם ביכולת וגם בהישגים, ל-5-6 השנים הקודמות. למעט בעונת הדאבל, לא הייתה אף קבוצה שעלתה עליה, וזה כשהייתה פתיחת עונה מסודרת יותר ותקציב גדול יותר.

מעבר לכך, אתה לא יכול לשפוט את מה שקורה כרגע בלי להתייחס גם לנקודת הפתיחה.

שוב פעם,אני מסכים.
אני כן מנסה להפריד בין הדברים,כי אלה דברים שאתה מסתכל עליהם לאחר מכן,ומצטער על כמה פאשלות בדרך.
אבל אין ספק שביחס לנקודת הפתיחה,אפילו האופטימי שבאופטימים לא היה חולם על זה כזה דבר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 דצמבר 2012, 11:37 
סמל אישי של המשתמש
19 כתב:
85% זה לא לעשות את העבודה, זה לשרוף.את הליגה.
הפועל לא מספיק טובה בשביל זה, ולצפות שזה יקרה, זה להתאכזב לפני שהתחלת.

הפועל לא מספיק טובה,ועם זה אני מסכים.
עצם זה שהשגנו מה שהשגנו זה גם סופר מכובד ודי מדהים,אבל אני מסתכל פשוט על איפה איבדנו נקודות,וזה די מתסכל.
אז אולי 85% זה קצת כבד,אבל אם אתה מנצח את עכו,אתה כבר היית מעבר ל75%,שזה קצת נותן פרופורציות לכך שעוד ניצחון אחד במקום הפסד טיפשי לרמה"ש או נתניה,ואז באמת עוד היו לך את אותם 85% שנראים כל כך מאיימים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 דצמבר 2012, 11:58 
שוב,מבחינת נקודות זה סיבוב ענק.
לנצח את הדרבי,אשדוד וק"ש בחוץ זה מעולה.
נכון שמעדנו נגד קבוצות חלשות אבל זה קורה בכל עונה לכל קבוצה.
הבעיה זה הדרך של הקבוצה והשיטה,אני מקווה שנראה כדורגל יותר טוב בהמשך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 דצמבר 2012, 12:00 
שער 7 הוא אדום כתב:
19 כתב:
ואיבודי הנק' של מכבי לב"ש ובני יהודה ובית"ר לא תסכלו אותם?
קונה בדיוק את אותם אחוזי הצלחה בסוף העונה.
עוד 3-4 נק' זה כבר 80% פלוס. זה קצב של ברצלונה וריאל מדריד. זו לא שאיפה ריאלית.

אני לא מסתכל כרגע על מכבי,אלא קודם על הפועל שיעשו את העבודה.
בליגה הנוכחית,80-85% מהנקודות זה דבר הגיוני וסביר,וממש לא בטוח שאם אנחנו ממשיכים באותו קצב צבירת נקודות אנחנו אלופים.
חוץ מהדרבי שזה באמת קרב קשה,כל שאר המשחקים הם סופר נוחים.
ברור שיש פה ושם פדיחות,אבל חבל שאת הפדיחות שלנו עשינו מול הקטנות אחרי שמול חיפה ומכבי לקחת את כל הקופה.
עם כל הכבוד,להפסיד לרמה"ש ונתניה,ולא לנצח את עכו בבית זה מחדל.
מילא בית"ר בטדי שעוד אפשר לקבל את זה,למרות שאם לא האדום זה נגמר לפחות 4-1 לנו,אבל שאר הנקודות זה סתם חבל.

אתה צודק בגישה הכללית שלך, אבל כתבת כמה דברים שלא קשורים למציאות.
חוץ מהדרבי כל המשחקים סופר נוחים? זה שהפועל מנצחים לא עושה את המשחקים לנוחים. קודם כל, חוץ ממשחק חוץ אחד או שניים, על משחקי החוץ הם לא נוחים. חיפה, ב"ש, אשדוד, סכנין, ק"ש ובעצם כמעט כל משחק חוץ.

להגיד שבטדי היה נגמר "לפחות" 1-4 לנו זה באמת מצחיק אחרי ש-20 דקות הפועל לא עברו שם את החצי.
אבל לא משנה, אני מסכים ביחס למה שכתב נועם, שתמיד אפשר יהיה לקחת את יולי, לשים אותו כאיזו נקודה שתמיד נתייחס אליה ונגיד שביחס למה שהיה יכול להיות, המצב הוא מצוין. זה גם יהיה נכון.
העניין הוא שזה כבר לא רלוונטי ובשביל להגיע רחוק, צריך תמיד לחשוב איך להוציא את המירב בסיטואציה הנוכחית וכרגע, מבחינה מקצועית, הפועל לא ממצים אפילו 50% מהפוטנציאל (במבחינת רמת הכדורגל כמובן. מבחינת תוצאות אני לא חושב שיכולות להיות למישהו טענות, גם אם נפלנו במשחק או שניים מיותרים).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 67 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 4 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: