תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 06 יולי 2025, 18:01

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 229 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 4, 5, 6, 7, 8
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: חדשות הפועל יום חמישי 12/7 [דיונים]
הודעהפורסם: 12 יולי 2012, 21:55 
סמל אישי של המשתמש
עמנואל רוזן כל כך מאוס

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 יולי 2012, 22:08 
סמל אישי של המשתמש
bruno conti כתב:
סימרוטיץ כתב:
ידין השחקן הכי חשוב בהפועל , טועמה זה הפועל וטב"ח ??? אין לי מחלוקת על יכולותיו אבל בהחלט על אישיותו , אני מקווה שהוא יהיה כמו תמוז או שכטר ולא כמו סרור או אסולין

ידין משחק במשבצת הכי חשובה בהפועל ... וכך זה גם בכל קבוצה אחרת אגב.
ידין שחקן טוב ואני לא מתכוון להוריד ולו במעט מהתרומה שלו לקבוצה בשנים שהוא כאן.
אבל, עדיין לטעמי הקומפלימנטים שהוא מקבל כאן מוגזמים, אני מעריך שזה בא ממקום רגשי יותר
ויכול להבין זאת.
הוא משחק בתפקיד מפתח ולכן אנשים כאן נחרדים שהוא יעזוב מכיוון שזה בעצם מה שהם מכירים בשנים האחרונות.
מבחינה מקצועית אין לו תחליף כרגע בהפועל ואני מניח שיביאו זר לעמדה הזאת(אבוטבול וגורדנה בעלי אוריינטציה התקפית יותר, ופחות גרזנים), אם ישוחרר כמובן.
מעבר לכך,יש גם את עניין החוזה שלמיטב הבנתי הוא הגבוה כרגע בהפועל ( עם זה אין לי בעיה) ומדובר בעונה אחרונה בחוזה, יש עוד אלמנטים שצריך להתחשב בהם במצבים כאלה.
ואם למישהו יש ספק, הרי זה די ברור שאם יציעו לאביחי להאריך את החוזה הוא לא יסכים ...
גם לא בגובה החוזה שלו כיום.
זה לא הכל רומנטיקה, הלוואי שהיה .

צר לי אבל אני חולק עליך.
ידין הוא הקשר האחורי הישראלי ("גרזן") הטוב ביותר או לפחות בין השלושה הכי טובים (יחד עם אלמוג כהן ובירם כיאל).
כשאתה מחבר את היכולת הבסיסית שלו עם המחויבות שלו למועדון אתה מקבל משהו שאין לו תחליף.
עזוב רגשי, משחק ההגנה של הפועל הוא הטוב ביותר בשלושת השנים האחרונות בליגה כשידין משחק טוב, בפרט אם תיקח בחשבון את העובדה שבתקופה הזו, למעט דאגלס וקצת פצ'אלקה, שיחקנו עם בלם וחצי במקרה הטוב ועם מגן ימני שהוא בור בהגנה (שלא לדבר על הצד השמאלי עם דדי שהיה צריך מונית ספיישל לחזור להגנה). הרבה מזה קשור לצמצום הרווחים של ידין מההגנה ומניעת האפשרות של חלוצים להגיע עם הפנים לבלמים שלנו.
עם כל הבלאגן שהיה בעונת 10/11 , את האליפות הפסדת אך ורק בגלל אותה השעייה מיותרת של אביחי מהמשחק בקללה, שבגינה גוטמן נאלץ להסיט את ערן לאמצע ולעלות עם שיבחון, דבר שגמר לנו את המשחק.
אין לו תחליף בשוק, ולהביא שחקן זר ברמתו זה סיכון ועלות יקרה מדי.
אני דווקא מאמין שאם יציעו לו הארכת חוזה תמורת סעיף יציאה נמוך יחסית, כמו עם גילי בזמנו, זה משהו שישאיר אותו במועדון לפחות לשנה הקרובה אם לא למעלה מכך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 יולי 2012, 22:10 
ידין או טו טו בן 26.

כמה קבוצות אירופאיות ירצו להחתים שחקן בגיל שלו מישראל עם רקורד די עלוב של 9 הופעות בנבחרת רובן בגרבג' טיים?

אם הוא הולך מהפועל לאנשהו, לדעתי זה לקבוצה בארץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 יולי 2012, 22:11 
שחר כתב:
bruno conti כתב:
סימרוטיץ כתב:
ידין השחקן הכי חשוב בהפועל , טועמה זה הפועל וטב"ח ??? אין לי מחלוקת על יכולותיו אבל בהחלט על אישיותו , אני מקווה שהוא יהיה כמו תמוז או שכטר ולא כמו סרור או אסולין

ואם למישהו יש ספק, הרי זה די ברור שאם יציעו לאביחי להאריך את החוזה הוא לא יסכים ...
גם לא בגובה החוזה שלו כיום.
זה לא הכל רומנטיקה, הלוואי שהיה .

על סמך מה אתה מבסס את ההנחה הזו?

מאד פשוט,
מצד הפועל לא יאריכו לו חוזה מבלי להכניס סעיף יציאה של לפחות מליון דולר.
מצד ידין, עונה אחרונה בחוזה , השיג בהפועל הכל , הולך להיחשף השנה גם בנבחרת אצל גוטמן, עם כרטיס ביד
בסוף העונה הסיכוי שלו לעבור לאירופה הוא די ודאי,ובעקבות המעבר החופשי גם לזכות בחוזה גבוה ממה שהיה מקבל אם היה גם תשלום על העברה.
1+1+1 =3
אתה ואני גם לא היינו חותמים על חוזה חדש... אלא אם כן יש סעיף יציאה בסיסי ביותר של גג 500 אלף $\€
מה שלא יקרה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 יולי 2012, 22:15 
שחר כתב:
ידין או טו טו בן 26.

כמה קבוצות אירופאיות ירצו להחתים שחקן בגיל שלו מישראל עם רקורד די עלוב של 9 הופעות בנבחרת רובן בגרבג' טיים?

אם הוא הולך מהפועל לאנשהו, לדעתי זה לקבוצה בארץ.

הגזמת שחר, 26 לא 36...
הקדמת אותי בהודעה הקודמת אבל לדעתי אצל גוטמן הוא ישחק בנבחרת.
ואל תשכח שיש לו הופעות מרובות ויפות באירופה עם הפועל שזה לא פחות חשוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 יולי 2012, 22:20 
איזה קבוצות אירופאיות בדיוק מחתימות שחקנים מישראל בגיל 26? תנסה לחשוב על השחקן הישראלי האחרון מישראל שיצא לאירופה בגיל הזה.

ידין ממשיך בהפועל עם חוזה חדש או עובר לקבוצה אחרת. אם היתה לו הצעה מאירופה גם הוא וגם הפועל כבר היו קופצים עליה ב2 ידיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 יולי 2012, 22:28 
שחר כתב:
איזה קבוצות אירופאיות בדיוק מחתימות שחקנים מישראל בגיל 26? תנסה לחשוב על השחקן הישראלי האחרון מישראל שיצא לאירופה בגיל הזה.

ידין ממשיך בהפועל עם חוזה חדש או עובר לקבוצה אחרת. אם היתה לו הצעה מאירופה גם הוא וגם הפועל כבר היו קופצים עליה ב2 ידיים.

שחר מה נסגר?
אתה סתם נתפס לקטע של הגיל, ואם כבר אז יש לך את גילי שיצא בגיל 26 ...
והוא סתם הראשון שעולה לי.
לצורך העניין אין הבדל בין 22/3 ל25/6 .
לא אמרתי שיש לו כרגע הצעה מאירופה , לדעתי בסוף העונה הוא ייצא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 יולי 2012, 22:34 
סמל אישי של המשתמש
אגב, לדעתי אם ידין נשאר (ובטח אם מחתימים אותו), חסר לנו רק קשר התקפי (גילי/אורמוש) וסגרנו את הקישור+התקפה.....
בחלק הההגנתי חובה עוד בלם אחד לפחות (צריך 2, אבל הכל כמובן במגבלות התקציב.....), מגן שמאלי אני לא יודע, כי אני מעדיף לראות קודם מה שווה הבורחל הזה (אני לא מצפה לאיזה עילוי, מספיק שחקן שיודע לסגור בהגנה ויכול לעבור קונוס, זה כבר יותר מ90% מהמגנים השמאליים פה....), בעמדת המגן הימני אני חושב שאנחנו דיי סגורים (ואני ממש לא חובב קנדה ידוע, אבל כשאין תחליף אז אין תחליף, אולי האח של פנסטיל, אבל אני לא יודע....).
אגב, לפי דעתי כדאי להביא את פצ'אלקה (לפי מה שהבנתי הוא לא חתם בשום מקום, ולמרות שהוא יחסית "שביר", אנחנו לפחות לא לוקחים הימור), כמובן שזה כפוף לכך שהוא יוותר על כסף....

In Rabash we trust

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 יולי 2012, 22:37 
הנהלה עושה עבודה טובה מאוד בהתחשב בנסיבות
אנשים פה קיקשו על סחבת..אבל ב3 ימים של עבודה הצליחו לסכם עם באדיר אנטבי וסלים ולסגור עם טב"ח. כל זה כשהתקציב לא ברור והמסגרת מוגבלת.
סהכ פתחו ברגל ימין. רק שיימשך ככה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 יולי 2012, 22:39 
bruno conti כתב:
שחר כתב:

שחר מה נסגר?

אני סתם נתפס לעניין הגיל? זה זה נראה לך פרט שולי בשקלול החלטה של מועדון אם לרכוש שחקן?
גילי יצא לאירופה בגיל 21 , זה משנה את כל התמונה כלפיו. אני שאלתי לגבי שחקן שיצא מישראל לאירופה בפעם הראשונה בגיל 26.
למה נראה לך שהפועל תשלם לו את השכר עד סוף העונה ותאבד אותו ללא תמורה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 יולי 2012, 22:48 
התקציב של הפועל העונה יכול לנוע בין 25-40 מש"ח

הפועל תקבל 4.8 מש"ח מענק התאחדות (סופרגול,טוטו,מענק טלוויזיה) כמו כל שנה
200 אש"ח השתתפות בגביע הטוטו בכל מקרה ואם תזכה תקבל 1.250 מש"ח
בהנחה שהפועל תסיים 1-5 היא תקבל בין 2.2 ל 900 אש"ח
הפועל תקבל על פי נתוני הרייטינג בין 1.5 ל 2 מש"ח בהנחה שתשודר 15 משחקים העונה
הפועל תקבל בין 4 ל 14 מש"ח על ההשתתפות בליגה האירופאית
הפועל תעשה גם השנה בין 10 ל 14 מש"ח מכרטיסים ומנוים
ספונסרים בין 2-3 מש"ח

ויש עוד כל מיני מענקים ופרסים שהפועל יכולה לקבל , בהנחה שאנחנו מתחילים מ 0 ש"ח אני מאוד אופטימי לגבי האפשרות להצליח בשמירת הסגל ואף חיזקו במהלך העונה ושנה הבאה .

אנשים זה כמו המטריקס אתם צריכים להבין שכל מה שהרגילו אותכם ואמרו עד היום היה שקר , זה שחר של עידן חדש ולא פלא שבכל האתרים ובכל תוכניות הספורט וכל עיתונות הספורט החובבנית במקרה הטוב והאינטרסנטית במקרה הרע, לא מצליחים להבין "מאיפה הכסף" ??? הוא משום מקום הוא תמיד היה כאן .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 יולי 2012, 22:51 
שחר כתב:
bruno conti כתב:
שחר כתב:

שחר מה נסגר?

אני סתם נתפס לעניין הגיל? זה זה נראה לך פרט שולי בשקלול החלטה של מועדון אם לרכוש שחקן?
גילי יצא לאירופה בגיל 21 , זה משנה את כל התמונה כלפיו. אני שאלתי לגבי שחקן שיצא מישראל לאירופה בפעם הראשונה בגיל 26.

כשהגיל הוא 26 זה שולי .
לגבי גילי, אם הוא יצא בגיל 21 ונכשל היה אמור להיות לו פי כמה קשה לצאת בגיל 26...
ובכלל כמה מהישראלים שיצאו בגיל 22/3 גם הצליחו??!! לגיל אין שום קשר שחר, בטח שלא בטווח של עד 26/7 אפילו.
את השורה האחרונה שלך לא ממש הבנתי, אם הוא מסיים חוזה אז מה הפועל יקבלו בדיוק? דמי השבחה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 יולי 2012, 22:52 
סמל אישי של המשתמש
שחר כתב:
bruno conti כתב:
שחר כתב:

שחר מה נסגר?

מתי יצחקי יצא? וברוכיאן? ומשה אוחיון? ברדה? בן-בסט? באמת שאני לא זוכר, אבל יש לי תחושה שסביב ה24-25.
ידין בקלות יכול לצאת לבלגיה-פולין. קשה להאמין שמחכה לו הצעה מהליגות הטובות באמת...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 יולי 2012, 22:58 
סמל אישי של המשתמש
מוות כתב:
שחר כתב:
bruno conti כתב:
שחר כתב:

שחר מה נסגר?

מתי יצחקי יצא? וברוכיאן? ומשה אוחיון? ברדה? בן-בסט? באמת שאני לא זוכר, אבל יש לי תחושה שסביב ה24-25.
ידין בקלות יכול לצאת לבלגיה-פולין. קשה להאמין שמחכה לו הצעה מהליגות הטובות באמת...

מליקסון, ארבייטמן, גל אלברמן לקנדציה השניה שלו.
בקיצור לא חסר שחקנים שיוצאים לאירופה בגיל 25-26.

לא מתאים לך לכתוב שטויות כאלה שחר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 יולי 2012, 23:21 
אף אחד מהשחקנים שהוזכרו כאן לא עזבו את ישראל לאירופה בפעם הראשונה אחרי גיל 25, מה לעשות, זו עובדה.
חוץ מברוכיאן, אבל לא נראה לי שכשידין מכוון לאירופה הוא מתכוון לקבוצת שקר אמצע טבלה בפולין שתשלם לו שכר מגוחך ותקלוט אותו רק בגלל שהוא הסתבך בישראל בכל מיני פרשיות מפוקפקות.
ברונו, השורה התחתונה היא שהפועל תאריך את החוזה שלו, או שתמכור אותו עכשיו, גם לקבוצה בישראל, כדי לא לאבד אותו בחינם.
אני כמובן מקווה שהיא תאריך לו חוזה.
נראה לי שמאז מילאן אוסטרץ' לא עושים יותר את הטעויות האלה במועדון, לפחות לא כשמדובר בשחקנים משמעותיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 יולי 2012, 23:30 
וינסנט אניימה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 יולי 2012, 23:32 
bergkamp כתב:
וינסנט אניימה?

גוטמן יודע שאניימה ישראלי? לא מבין למה בזבזנו מקום של שחקן זר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 יולי 2012, 23:48 
שחר כתב:
אף אחד מהשחקנים שהוזכרו כאן לא עזבו את ישראל לאירופה בפעם הראשונה אחרי גיל 25, מה לעשות, זו עובדה.
חוץ מברוכיאן, אבל לא נראה לי שכשידין מכוון לאירופה הוא מתכוון לקבוצת שקר אמצע טבלה בפולין שתשלם לו שכר מגוחך ותקלוט אותו רק בגלל שהוא הסתבך בישראל בכל מיני פרשיות מפוקפקות.
ברונו, השורה התחתונה היא שהפועל תאריך את החוזה שלו, או שתמכור אותו עכשיו, גם לקבוצה בישראל, כדי לא לאבד אותו בחינם.
נראה לי שמאז מילאן אוסטרץ' לא עושים יותר את הטעויות האלה במועדון, לפחות לא כשמדובר בשחקנים משמעותיים.

אני חושב שדי מיצינו את הנושא, אך רק לשם הדיון מה זה משנה אם זה יציאה ראשונה או שנייה לאירופה?
אם גילי יצא לגנט או גנק או ווטאבר בגיל 21 לא הצליח וחזר לישראל אז לי בתור מקבל החלטות של קבוצה באירופה רק יהיה יותר קשה לקבל החלטה לקחת אותו...
בארץ זה יכול להיות רק לחיפה ( יש לו סעיף יציאה? סכום שחרור?) אבל ממש לא נראה לי.
לדעתי יסיים חוזה וייצא לאירופה .
הלוואי שיישאר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: חדשות הפועל יום חמישי 12/7 [דיונים]
הודעהפורסם: 14 יולי 2012, 06:52 
שחר כתב:

משה אוחיון?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 229 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 4, 5, 6, 7, 8

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 2 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: