תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 06 יולי 2025, 07:41

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 28 הודעות ] 
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: אולטימטום ועכשיו!!! לפני שיהיה מאוחר
הודעהפורסם: 02 יולי 2012, 09:59 
סמל אישי של המשתמש
זוהי דעתי ודעתי בלבד, אבל.......
נדמה שמישהו עלה על שיטה והצליח להרדים כאן את כולנו , בזבזנו קרוב לשבועיים בגלל ספינים זולים ובחסות אוהד הפועל שבלע את הפיתיון הזול .
כבר כתבתי לפני שבועיים ,בדיוק יממה אחרי הכותרת הגדולה של אופירעעעע, שטביב לא פראייר ולא ייתן שיוציאו אותו ככזה , הוא "ידפוק" EXIT
שישאיר אותנו המומים.
מה קורה כרגע?....בדיוק ברגעים, שבהם השכבה העבה של העננים, שטביב בחסות מוזר שמו לנגד עינינו, מתחילים להתפוגג , נחשו מה, יש ספין חדש , "משא ומתן עם רמון ושות' ,נפתח מחדש ולהפתעתנו הרבה ,טביב מוכן לרדת מדרישותיו......
מה!!!!!!!! טביב!!!!!!! לרדת על ארבע!!!!!! מדרישותיו!!!!!!
חברים ,בשבילי זה כבר יותר מדי , נכון, גם אני הגעתי למספר משמרות בלבד, אבל עייפות החומר (ואני מתכוון לגיבורים שעמדו שם יום אחרי יום) אינה סיבה בשביל להפסיק מחאה צודקת, יש כאן שיטה שעובדת (או עבדה ,בלשון עבר,תלוי בנו) ומצליחה להרדים אותנו עד שהמנוול יברח למיאמי וישאיר אותנו כאן להירקב עם הסירחון שהוא משאיר מאחור, דיי להאמין לספינים הזולים האלו.
אני קורא לראשי המחאה לתת אולטימטום ועכשיו!!!!!! אם תוך 48 שעות אין התקדמות משמעותית, כלומר, הסכמות הדדיות וטיוטת חוזה שעליו כולם מסכימים וקבלת העתק החוזה לבדיקה ע"י ראשי האוהדים, תפרוץ מחאה נוספת בגל גדול יותר , גם מול ביתו של אבי לוזון , גם מול ביתו של יו"ר הבקרה ,לסרוגין , ובמלוא העוצמה, מול ביתה של דנה ובנותיה (האדון תכף במיאמי) והפעם היא לא תהיה שקטה!!!!
כבר אמרתי בעבר שהמחאה שלנו מתמוססת ממש בדומה "למחאה החברתית" שהייתה עדינה מדיי לטעמי .
הכל כבר הפך לבדיחה , רק חבל שהבדיחה על חשבוננו!!!! בקיצור תתעוררו :bang:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: אולטימטום ועכשיו!!! לפני שיהיה מאוחר
הודעהפורסם: 02 יולי 2012, 10:05 
מסכים איתך לחלוטין,
הדבר הטוב היחידי מכל הספין של מוזר היה לדעתי שרואים בבירור את גודל הבור שיש לקראת השנה החדשה,
דבר שאמור לשחק לטובתינו, היות שבמידה ולא ימכרו שחקנים (ואני לא רואה עדיין הצעות על אף אחד מהם) הנוכל יצטרך לכסות אותו ולהביא הרבה כסף מהבית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יולי 2012, 10:08 
:ROSE:

כבר שבועיים שאני צועק שצריכים לצאת בקריאה לחרם מנויים.
אז מה?

דווקא עכשיו אני יותר מאמין בידיעה על רמון...
בלי קשר, הלוואי שכבר יוציאו קריאה לחרם מנויים!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יולי 2012, 10:11 
noamw כתב:

אז מה?

לדעתי, מעשית, גם ללא קריאה לחרם מנויים, אם המצב הנוכחי יימשך אז לא יירכשו כמעט בכלל מנויים (אם בכלל).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יולי 2012, 10:23 
סמל אישי של המשתמש
דה נירו, זה בשבילך ללא תשלום (נראה לי שאתה צריך את זה אחרי כל סימני הקריאה בהודעת הפתיחה שלך) -

תמונה

אם נהיה טיפה יותר רציניים, תסמוך על מי שמעורב מאחורי הקלעים שהוא יודע מה הוא עושה. יש סיבה לכל שלב במאבק הזה ואי אפשר לפרסם את כולן בפורום פתוח. אני מלא הערכה על זה שהגעת לאימון אתמול ושהגעת למשמרות על בסיס כמעט קבוע, ולכן אתה יודע כמו כל מי שהיה שם שהמאבק הזה הוא ארוך ולא נגמר בזבנג. האפקט הראשוני נוצר, אם נראה שטביב ממשיך להחזיק בקבוצה ולא משחרר אותה בתנאים נורמליים, אני אבוא לעזור לך לתלות את השלטים מול הבית של טביב. תנשמו עמוק ותפסיקו להאמין לכל ציוץ בתקשורת. לפתוח כל יום אשכול של "מה יהיה !!!111" "תתעוררו !!!111" לא באמת עוזר.
מגניב אגב, שמישהו העלה ספקולציה על זה שהאנשים הקבועים במשמרות התעייפו ולכן לקחו הפסקה מהמאבק וכולם לוקחים את זה כעובדה מבלי שאותם אנשים קבועים הביעו את דעתם בנושא. עוד משהו שממשיך את הכבוד והאמון שהולך פה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יולי 2012, 10:26 
ofer23 כתב:
noamw כתב:

אז מה?

לדעתי, מעשית, גם ללא קריאה לחרם מנויים, אם המצב הנוכחי יימשך אז לא יירכשו כמעט בכלל מנויים (אם בכלל).

ההבדל הוא בקריאה לחרם ולא בכמות המנויים שיעשו.
אבל שוב, הפעם אני חושב שיש משהו מאחורי הקלעים, לא "המכירה" למוזר...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יולי 2012, 10:38 
סמל אישי של המשתמש
א - הסיפור עם רמון אמור להיסגר לכאן או לכאן היום או מחר.
ב - אני בעד האולטימטום. טביב הסכים להעמיד הקבוצה למכירה (אי שם במאי) רק אחרי לחץ והסכים "למכור אותה למוזר" רק אחרי לחץ.
ג - אין בדבריי משום ביקורת על מטה המאבק אלא רק המלצה להנ"ל.
ד - כבר ביום שישי הרהרתי בקול בחזרתה הרשמית של המחאה viewtopic.php?f=4&t=83546 (אני הרבה יותר משער שאנשיו של טביב קוראים בפורום ומבינים שלא היה סיכוי למנויים תחת נאמנות מוזר ולכן מוזר כמעט והרים ידיים).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יולי 2012, 10:38 
דה נירו- זה אתה זה שהגן פה על אלי טביב?
זה לא אתה זה שיצא נגד האולטראס ונגד הקהל?
מה קרה פתאום התהפכת? טביב גם לא שילם לך?

ועוד דבר קטן- מה הכוונה במחאה לא שקטה? אלימות?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יולי 2012, 10:46 
סמל אישי של המשתמש
דה נירו,
1. אני מסכים בהחלט, אבל רק עם חלק מהדברים. אם אתה רומז שצריך לעבור לפעולות אלימות, אזי אתה טועה ובגדול. זה ייגמור את המחאה סופית.
2. לא חושב שיש צורך באולטימטום מהסיבה שהדברים יתבהרו היום-מחר, כפי שהובטח. אם לא - צריך לחזור למחאה. בלי אולטימטום ובלי בטיח.
3. הערת שוליים: אם אתה רוצה שיתייחסו אליך ולדעותיך ברצינות, תתייחס לקוראים שלך ככאלה. טונות של סימני קריאה ונקודות רק מגחיכים את הטקסט שלך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יולי 2012, 10:56 
עמי נאווי כתב:
דה נירו,
3. הערת שוליים: אם אתה רוצה שיתייחסו אליך ולדעותיך ברצינות, תתייחס לקוראים שלך ככאלה. טונות של סימני קריאה ונקודות רק מגחיכים את הטקסט שלך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יולי 2012, 11:04 
kobster כתב:
דה נירו, זה בשבילך ללא תשלום (נראה לי שאתה צריך את זה אחרי כל סימני הקריאה בהודעת הפתיחה שלך) -

תמונה

אם נהיה טיפה יותר רציניים, תסמוך על מי שמעורב מאחורי הקלעים שהוא יודע מה הוא עושה. יש סיבה לכל שלב במאבק הזה ואי אפשר לפרסם את כולן בפורום פתוח. אני מלא הערכה על זה שהגעת לאימון אתמול ושהגעת למשמרות על בסיס כמעט קבוע, ולכן אתה יודע כמו כל מי שהיה שם שהמאבק הזה הוא ארוך ולא נגמר בזבנג. האפקט הראשוני נוצר, אם נראה שטביב ממשיך להחזיק בקבוצה ולא משחרר אותה בתנאים נורמליים, אני אבוא לעזור לך לתלות את השלטים מול הבית של טביב. תנשמו עמוק ותפסיקו להאמין לכל ציוץ בתקשורת. לפתוח כל יום אשכול של "מה יהיה !!!111" "תתעוררו !!!111" לא באמת עוזר.
מגניב אגב, שמישהו העלה ספקולציה על זה שהאנשים הקבועים במשמרות התעייפו ולכן לקחו הפסקה מהמאבק וכולם לוקחים את זה כעובדה מבלי שאותם אנשים קבועים הביעו את דעתם בנושא. עוד משהו שממשיך את הכבוד והאמון שהולך פה.

4.7.2012

הפועל שלנו
http://www.hapoeluta.com/
http://www.haadumim.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יולי 2012, 11:05 
אין לי בעיה עם ביקורת, וקיבלנו המון בחודשים האחרונים. אין גם בעיה עם הצעות, רעיונות וטענות. אבל תעשו לי טובה, אל תהפכו אותנו למטומטמים או לכאלה שעובדים עליהם בעיניים ומרדימים אותם כי זה ממש לא המצב. לפעמים אפשר להעביר את אותו המסר ובאותה העוצמה גם בהודעת אסמס או שיחת טלפון, לא כל דבר חייב לצאת בהודעה לתקשורת ובהכרזת מלחמה. לא כל דבר הוא ספין ולא הכל תרגילים, אלי טביב לא רוצה להיות בהפועל לא פחות ממה שאנחנו רוצים שיילך. אה, ואין עייפות חומר, מי שמתעסק בדברים עכשיו מתעסק בהם גם עכשיו 15-17 שעות ביום ואם צריך נמשיך בזה גם אחר כך.
אני יודע שאמרנו זאת כבר בעבר, אבל חכו יום-יומיים ואני מאמין שהכל יהיה ברור - לכאן או לכאן. אם נצטרך לחזור למאבק לא נהסס לעשות זאת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יולי 2012, 11:41 
סמל אישי של המשתמש
kobster כתב:

תמונה

קובסטר , לא ידעתי איך בדיוק להגיב , האם להמשיך בדרכך ...בציניות, או לדבר לעניין!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
מעניין אותי לדעת האם הפיצ'ים הללו ,שאתה כביכול שולף מהמותן (תמונה של כוס מים) ערוכים לך בצד של שולחן העבודה או שחשבת על זה כרגע ונראה לך מתאים להגיב לי ככה. להתנגח גם אני יכול :bang: אבל זו לא המטרה , נכון?
לעניין ,
1) נכון, לא הייתי בכל המשמרות אבל כשהתאפשר לי להגיע אכן הגעתי (סגרתי את העסק בכדי להגיע ).
2) דיברת על "אפקט ראשוני" , האפקט הזה רק גרם לטביב להתאמץ ולהפעיל קצת יותר את המוח הזדוני שלו בכדי למצוא פתרון שירדים את כולנו.
3) אם בא לך לתלות שלטים , מחר בשעות הבוקר אני פנוי , דבר איתי אני אחכה לך שם...........בכפר.
4) אף אחד לא העלה שום ספקולציה לגבי עייפות של העוסקים במלאכה באופן קבוע , להפך , בדבריי הצדקתי אותם (אתכם) מכיוון שאתם אלו שנמצאים שם יום אחרי יום וטבעי שתתעייפו ותיקחו קצת זמן לטעון מחדש, חבל לי ,שאני לא יכול להגיע יום אחרי יום אבל אני בהחלט שמח שיש כאלו שיכולים לעשות זאת , אני נותן להם את מלוא הערכה והכבוד ובכל הזדמנות שניתנת לי אני גם מבטא אותה כאן בפורום (ולפני שאתה שוב קוטל אותי אני חייב לומר שאני מצטער,אבל אני פשוט לא יכול להשאיר עסק סגור יום אחרי יום).
שלא יהיה לך ספק , למרות שאנחנו לא מכירים , אני יודע שאתה פועל רבות מאחורי הקלעים ביחד עם עוד אנשים נפלאים כמוך (לא בציניות) , הפחד הוא, שאנחנו נרדמנו , אנחנו מתעסקים עם "רב אמן בנוכלות" ,הוא עובד על כולנו ועל אלו שבאים איתו במו"מ , הדבר היחיד שהצליח להרעיד את עולמו היה , המחאה מול ביתו ומול חנויותיה של דנה אישתו ונראה שהוא עלה על שיטה שהצליחה לקנות לו זמן ...לדעתי יותר מדי זמן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יולי 2012, 11:51 
סמל אישי של המשתמש
דה נירו,
אני ממש לא מאלה שפועלים מאחורי הקלעים, צר לי אם זה מה שהובן מדברי. גם אני טרוד בחיי היומיום עם עבודה תובענית ומשפחה ולא התאפשר לי להיות במשמרות בכמות שרציתי.
אני רק יודע שכמו שסמכתי על אותם אנשים בתקופת ה"מלחמה" כשהם בילו שעות מול הבית של טביב, כך אני סומך עליהם אם הם צריכים את הזמן בשביל ללכת בדרך אחרת, של הסכם מול הנוכל.
האם יש מקום לשלב בין שתי הדרכים ? אולי. כרגע, לא זה המצב. הנקודה העיקרית אותה חשוב לי להעביר שצריך לתת באותם אנשים אמון.
כפי שראצ'ו כתב, אף אחד לא נרדם, הם יודעים מול מי הם מתמודדים וכל הדיבורים על עייפות החומר הם לא לעניין ואפילו מעט פוגעים.
למחאה תמיד אפשר לחזור, ואם תעבור על ההודעות שלי מהאשכול על אימון הפתיחה אתמול תראה שבהשפקה שלי בסבב הבא של המחאה (אם וכאשר) צריך לחזור פחות נחמדים, הכל במסגרת החוק וללא אלימות.
אני מניח שקראת את ההודעה של ראצ'ו, היא מדברת בעד עצמה. בוא נמתין עוד כמה ימים כפי שהוא מבקש ונראה מה יהיה.
נקווה לטוב, נתכונן לגרוע מכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יולי 2012, 11:54 
סמל אישי של המשתמש
kobster כתב:
דה נירו,
אני ממש לא מאלה שפועלים מאחורי הקלעים, צר לי אם זה מה שהובן מדברי. גם אני טרוד בחיי היומיום עם עבודה תובענית ומשפחה ולא התאפשר לי להיות במשמרות בכמות שרציתי.
אני רק יודע שכמו שסמכתי על אותם אנשים בתקופת ה"מלחמה" כשהם בילו שעות מול הבית של טביב, כך אני סומך עליהם אם הם צריכים את הזמן בשביל ללכת בדרך אחרת, של הסכם מול הנוכל.
האם יש מקום לשלב בין שתי הדרכים ? אולי. כרגע, לא זה המצב. הנקודה העיקרית אותה חשוב לי להעביר שצריך לתת באותם אנשים אמון.
כפי שראצ'ו כתב, אף אחד לא נרדם, הם יודעים מול מי הם מתמודדים וכל הדיבורים על עייפות החומר הם לא לעניין ואפילו מעט פוגעים.
למחאה תמיד אפשר לחזור, ואם תעבור על ההודעות שלי מהאשכול על אימון הפתיחה אתמול תראה שבהשפקה שלי בסבב הבא של המחאה (אם וכאשר) צריך לחזור פחות נחמדים, הכל במסגרת החוק וללא אלימות.
אני מניח שקראת את ההודעה של ראצ'ו, היא מדברת בעד עצמה. בוא נמתין עוד כמה ימים כפי שהוא מבקש ונראה מה יהיה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יולי 2012, 11:59 
סמל אישי של המשתמש
ראצ'ו כתב:
אין לי בעיה עם ביקורת, וקיבלנו המון בחודשים האחרונים. אין גם בעיה עם הצעות, רעיונות וטענות. אבל תעשו לי טובה, אל תהפכו אותנו למטומטמים או לכאלה שעובדים עליהם בעיניים ומרדימים אותם כי זה ממש לא המצב. לפעמים אפשר להעביר את אותו המסר ובאותה העוצמה גם בהודעת אסמס או שיחת טלפון, לא כל דבר חייב לצאת בהודעה לתקשורת ובהכרזת מלחמה. לא כל דבר הוא ספין ולא הכל תרגילים, אלי טביב לא רוצה להיות בהפועל לא פחות ממה שאנחנו רוצים שיילך. אה, ואין עייפות חומר, מי שמתעסק בדברים עכשיו מתעסק בהם גם עכשיו 15-17 שעות ביום ואם צריך נמשיך בזה גם אחר כך.
אני יודע שאמרנו זאת כבר בעבר, אבל חכו יום-יומיים ואני מאמין שהכל יהיה ברור - לכאן או לכאן. אם נצטרך לחזור למאבק לא נהסס לעשות זאת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יולי 2012, 12:06 
אמיר ונונו כתב:
kobster כתב:
דה נירו,

favourite tootbal team

Eric Cantona

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יולי 2012, 12:11 
סמל אישי של המשתמש
לירון האדום כתב:
דה נירו- זה אתה זה שהגן פה על אלי טביב?
זה לא אתה זה שיצא נגד האולטראס ונגד הקהל?
מה קרה פתאום התהפכת? טביב גם לא שילם לך?

ועוד דבר קטן- מה הכוונה במחאה לא שקטה? אלימות?

הייתי יותר משמח אם היית מוכיח לי את הדברים ההזויים הנ"ל .
לקח לי קצת זמן להצטרף למחאה , אבל אף לא פעם אחת פרסמתי הודעה שמבטאת את אהדתי לטביב.
ושוב ,היית שמח לו היה לך כיסוי על הדברים שכתבת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יולי 2012, 12:28 
סמל אישי של המשתמש
אני לא יודע למה הדעה הרווחת כאן היא בגנות הודעת הפתיחה שלי , כנראה שדבריי הועברו בצורה לא נכונה.
אין לי שום רצון לפגוע ,בטח שלא לפגוע באלו שפועלים ימים כלילות למען שחרור הקבוצה מידיו של אלי טביב.
אין לי שום רצון להעביר ביקורת (ריבוי סימני הקריאה מבחינתי ,היה לתת דגש לחשיבותו של הזמן שנעלם לנו ,כל עוד טביב בארץ).
ואין לי שום רצון להתנגח עם אנשים כאן בפורום , במיוחד עם כאלה שאני מסכים עם רוב הדברים שהם כותבים כאן במהלך השבוע .
בקיצור, אני בא מאהבה גדולה להפועל ולאנשים שסובבים סביבה ועושים הכל למענה .
מטרת האשכול היה סוג של שעון מעורר לכולנו לפני שבאמת נירדם , אני שמח לדעת שלא כך הדברים , אך עדיין איתן בדעתי ש- 48 השעות הקרובות הנם קריטיות, להמשך קיומינו, תחת פיקודו הטרוריסטי של טביב.

אני מתנצל אם משהו נפגע מדבריי , לא זו היית הכוונה :HEART2:

:hapoel:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יולי 2012, 12:48 
סמל אישי של המשתמש
de' niro כתב:
אני לא יודע למה הדעה הרווחת כאן היא בגנות הודעת הפתיחה שלי , כנראה שדבריי הועברו בצורה לא נכונה.
אין לי שום רצון לפגוע ,בטח שלא לפגוע באלו שפועלים ימים כלילות למען שחרור הקבוצה מידיו של אלי טביב.
אין לי שום רצון להעביר ביקורת (ריבוי סימני הקריאה מבחינתי ,היה לתת דגש לחשיבותו של הזמן שנעלם לנו ,כל עוד טביב בארץ).
ואין לי שום רצון להתנגח עם אנשים כאן בפורום , במיוחד עם כאלה שאני מסכים עם רוב הדברים שהם כותבים כאן במהלך השבוע .
מטרת האשכול היה סוג של שעון מעורר לכולנו לפני שבאמת נירדם , אני שמח לדעת שלא כך הדברים , אך עדיין איתן בדעתי ש- 48 השעות הקרובות הנם קריטיות, להמשך קיומינו, תחת פיקודו הטרוריסטי של טביב.

דה נירו,
ביקורת היא דבר חיובי ומבורך, ואם יש לך כזו, תעביר. סתם הערה כללית, כי צרם לי שיש פה דברים שאפשר להבין מהם אחרת.
חוץ מזה, אם לדבר בשם עצמי - לא התעייפתי ולא נעליים. גם לי קשה עם ההמתנה, אבל האנשים שיש להם נגיעה במו"מ חושבים שהדבר הנכון כרגע הוא להמתין - וזה מה שאעשה.
בינתיים, אני מציע לכל אחד ואחת לחשוב כיצד נוכל לסייע למועדון אם וכאשר תהיה עסקה, ולא רק לתכנן מה יקרה כשהיא תתפוצץ. חשיבה חיובית יכולה לעזור, לפחות למצבנו הנפשי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יולי 2012, 12:49 
סמל אישי של המשתמש
ראצ'ו כתב:

הפסקתי לחלק לבבות
אבל כעת אני חייב -
:HEART2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יולי 2012, 12:59 
דה נירו כמה מעליך הודעה מאחד שהיה טיפל׳ה פעיל, ממליץ לך בחום לקרוא!!!!!!!!!!!!!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יולי 2012, 13:35 
אני עדיין לא מבין מה קרה בשבועות האחרונים, שמצדיק את שבירת התזה שכל עוד טביב הבעלים הלחץ עליו צריך להימשך.

הים הוא אותו הים וטביב הוא אותו הטביב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יולי 2012, 13:44 
סמל אישי של המשתמש
chimpfive כתב:
דה נירו כמה מעליך הודעה מאחד שהיה טיפל׳ה פעיל, ממליץ לך בחום לקרוא!!!!!!!!!!!!!

אל דאגה , קראתי הכל בקפידה רבה .
אני מקבל את הדעה הכללית של כל מי שהגיב , אבל עדיין חושב שהזמן לא משחק לטובתנו , לדעתי ב-48 השעות הקרובות צריכה להיות הכרעה ,כמו בכל מו"מ יש "זמן סגירה" שאם גולשים ממנו ,המו"מ הופך להיות פחות אפקטיבי בהרבה ומצביע על חוסר נכונות (ב 100%), של אחד מהצדדים , השאלה היא האם יש לנו (לתת) את הזמן היקר הזה לאדון טביב ושות'.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יולי 2012, 14:13 
סמל אישי של המשתמש
אמיר ונונו כתב:
de' niro כתב:

דה נירו,
ביקורת היא דבר חיובי ומבורך, ואם יש לך כזו, תעביר. סתם הערה כללית, כי צרם לי שיש פה דברים שאפשר להבין מהם אחרת.
חוץ מזה, אם לדבר בשם עצמי - לא התעייפתי ולא נעליים. גם לי קשה עם ההמתנה, אבל האנשים שיש להם נגיעה במו"מ חושבים שהדבר הנכון כרגע הוא להמתין - וזה מה שאעשה.
בינתיים, אני מציע לכל אחד ואחת לחשוב כיצד נוכל לסייע למועדון אם וכאשר תהיה עסקה, ולא רק לתכנן מה יקרה כשהיא תתפוצץ. חשיבה חיובית יכולה לעזור, לפחות למצבנו הנפשי.

קובסטר אמר : "נקווה לטוב נתכונן לגרוע מכל"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יולי 2012, 14:30 
kobster כתב:

תמונה

מבזבזים את הזמן, טביב לא רוצה למכור הוא רוצה לקבור את הפועל!!!
טביב גם יומך יגיע הזיכרון של הפועל מפתיע.

"ראיתי שגם הוא בטירוף ושהוא מנסה לחגוג איתי, הוא קפץ עליי אז כמובן שהרמתי אותו וחגגתי איתו, הוא ילד צעיר שבטח חולם להיות שחקן כדורגל בהפועל ורציתי להראות לו שאנחנו השחקנים והקהל כולנו אותו דבר, כולנו הפועל" ניקוליץ' על חגיגת השער עם מביא הכדורים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יולי 2012, 17:03 
Red Nightmare כתב:
kobster כתב:

תמונה

מבזבזים את הזמן, טביב לא רוצה למכור הוא רוצה לקבור את הפועל!!!
טביב גם יומך יגיע הזיכרון של הפועל מפתיע.

לא יודע אם רוצה לקבור או לא אבל דבר אחד בטוח ומיום ליום זה מתבהר
טביב לא מתכוון למכור , מסיבותיו שלו
מאמין שעד הטיסה לכמה חודשים טובים במיאמי כולם כבר יבינו את זה לבד .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 יולי 2012, 10:15 
סמל אישי של המשתמש
למרות האופטימיות בפורום על עסקת רמון-תאומים -
דנה והראיס מבינים רק לחץ
לכן, הייתי מציע שהמטה יודיע רשמית שאם תוך 24 שעות טביב לא חותם (לא יהיו מנויים בעונה הבאה ו) ההמחאה תחזור ובגדול

(נכתב בצידו -
אין בדבריי משום קריאת תיגר ו/או ביקורת על מטה המאבק אלא רק הצעה-תובנה-רעיון והזדהות של נירו עם דה-נירו)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 28 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 16 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: