זוהי דעתי ודעתי בלבד, אבל.......
נדמה שמישהו עלה על שיטה והצליח להרדים כאן את כולנו , בזבזנו קרוב לשבועיים בגלל ספינים זולים ובחסות אוהד הפועל שבלע את הפיתיון הזול .
כבר כתבתי לפני שבועיים ,בדיוק יממה אחרי הכותרת הגדולה של אופירעעעע, שטביב לא פראייר ולא ייתן שיוציאו אותו ככזה , הוא "ידפוק" EXIT
שישאיר אותנו המומים.
מה קורה כרגע?....בדיוק ברגעים, שבהם השכבה העבה של העננים, שטביב בחסות מוזר שמו לנגד עינינו, מתחילים להתפוגג , נחשו מה, יש ספין חדש , "משא ומתן עם רמון ושות' ,נפתח מחדש ולהפתעתנו הרבה ,טביב מוכן לרדת מדרישותיו......
מה!!!!!!!! טביב!!!!!!! לרדת על ארבע!!!!!! מדרישותיו!!!!!!
חברים ,בשבילי זה כבר יותר מדי , נכון, גם אני הגעתי למספר משמרות בלבד, אבל עייפות החומר (ואני מתכוון לגיבורים שעמדו שם יום אחרי יום) אינה סיבה בשביל להפסיק מחאה צודקת, יש כאן שיטה שעובדת (או עבדה ,בלשון עבר,תלוי בנו) ומצליחה להרדים אותנו עד שהמנוול יברח למיאמי וישאיר אותנו כאן להירקב עם הסירחון שהוא משאיר מאחור, דיי להאמין לספינים הזולים האלו.
אני קורא לראשי המחאה לתת אולטימטום ועכשיו!!!!!! אם תוך 48 שעות אין התקדמות משמעותית, כלומר, הסכמות הדדיות וטיוטת חוזה שעליו כולם מסכימים וקבלת העתק החוזה לבדיקה ע"י ראשי האוהדים, תפרוץ מחאה נוספת בגל גדול יותר , גם מול ביתו של אבי לוזון , גם מול ביתו של יו"ר הבקרה ,לסרוגין , ובמלוא העוצמה, מול ביתה של דנה ובנותיה (האדון תכף במיאמי) והפעם היא לא תהיה שקטה!!!!
כבר אמרתי בעבר שהמחאה שלנו מתמוססת ממש בדומה "למחאה החברתית" שהייתה עדינה מדיי לטעמי .
הכל כבר הפך לבדיחה , רק חבל שהבדיחה על חשבוננו!!!! בקיצור תתעוררו