תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 05 יולי 2025, 23:49

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 46 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: מבצע דנה 1.6 (שישי)
הודעהפורסם: 02 יוני 2012, 11:43 
ItaiH6 כתב:
מה מוגזם בלצפות שלמבצע דנה ברמת השרון (שם יש יותר חנייה מאשר בשינקין והמרחק לא כזה גדול ביניהם) בזמן שבו הבית ריק, וכנראה לא יהיו משמרות מולו עד שהזוג המלכותי יחזור הע"ז יודע מתי, יגיעו יותר משני אנשים?

הגזמת בהודעה הראשונה שלך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יוני 2012, 11:46 
סמל אישי של המשתמש
בני12 כתב:
איתי,

כמה אנשים אתה חושב היו מודעים לקיומו של מבצע דנה אתמול?

כ - 3,000, בהערכה פסימית.
גולשי שני הפורומים, אתר אדום עולה ומי שמתעדכן מ- savehapoel.
בנוסף, יש את החברים בפייסבוק של אותם אנשים.
סה"כ, אם לוקחים בחשבון חפיפה של כ- 50% בין כל האתרים, עדיין מדובר ב- 5,000 - 6,000 אנשים. נגיד שרק חצי מהם התעדכנו אתמול. הנה 3,000.
ואם רק 200 אנשים ידעו אתמול, היו צריכים להגיע לפחות 50 לשתי המשמרות יחד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יוני 2012, 12:07 
סמל אישי של המשתמש
בני12 כתב:
איתי,

אתה חושב שהבעיה היא בחשיפה?
כי אני מאמין שכל אוהד הפועל פעיל (כזה שלא מסתפק רק בהגעה למשחקים), שתומך במאבק נגד טביב, היה מודע לקיומה של המשמרת.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יוני 2012, 12:12 
אין בעיה בחשיפה
יש בעיה לדעתי בכך שמשום מה לא כולם מסכימים למחאה מול החנויות של דנה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יוני 2012, 12:44 
סמל אישי של המשתמש
mkorman1 כתב:
אין בעיה בחשיפה
יש בעיה לדעתי בכך שמשום מה לא כולם מסכימים למחאה מול החנויות של דנה

גם אם זה נכון, ולדעתי יש מעטים שזה נכון לגביהם, אותם אנשים היו אמורים להגיע לכפר שמריהו, לא?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יוני 2012, 13:18 
סמל אישי של המשתמש
נושא ההשתתפות של הקהל במאבק הוא נושא שראוי לאשכול משלו. אני יכול להעיד על עצמי שהמצפון שלי רחוק מלהיות נקי בנושא הזה, במיוחד כשבפעמים המעטות שהגעתי למשמרות מול הבית של טביב ראיתי את אותם אנשים שוב ושוב, אנשים שהמאבק הזה עולה להם בבריאות תרתי משמע.
לא פשוט להרבה אנשים להגיע באמצע שבוע למקום שהוא לא הכי נגיש בעולם (אני מאמין שלאפקה היו מגיעים הרבה יותר אנשים) ובמיוחד בימי שישי, לאלו עם משפחות, בעייתי לעזוב את הילדים ולהגיע לחנויות. אני גם מסכים עם מי שאמר שיש חלק מהאוהדים שלא רואים במבצע דנה כדבר לגיטימי, גם זה ראוי לדיון בפני עצמו.
הצעה לראשי המחאה - אולי כדאי לחשוב על פעילות שבה יוכלו לקחת חלק אוהדים מבלי שיצטרכו להגיע פיזית למשמרות. טלפונים, הפצת מסרים באינטרנט, חלוקת פלאיירים בסביבה הקרובה,האקרים שיכולים לשתול הודעות מטעם המטה במגוון אתרים ברשת.
אולי במקום לשבת לאנשים על הראש שווה לנסות ולרתום אותם בצורה אחרת למאבק. אני מאמין שיש כאלה שרוצים לתרום ומאילוצים כאלו ואחרים לא מגיעים למשמרות, בואו ננסה להפיק את המקסימום מהמצב הזה.
משפט אחרון לאלו שבאמת מגיעים בכל יום ובכל מצב למשמרות- אתם מדהימים. אם היו לנו במדינה עוד אנשים כמוכם, החיים של כולנו פה היו הרבה יותר טובים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יוני 2012, 13:25 
סמל אישי של המשתמש
kobster כתב:
נושא ההשתתפות של הקהל במאבק הוא נושא שראוי לאשכול משלו. אני יכול להעיד על עצמי שהמצפון שלי רחוק מלהיות נקי בנושא הזה, במיוחד כשבפעמים המעטות שהגעתי למשמרות מול הבית של טביב ראיתי את אותם אנשים שוב ושוב, אנשים שהמאבק הזה עולה להם בבריאות תרתי משמע.
לא פשוט להרבה אנשים להגיע באמצע שבוע למקום שהוא לא הכי נגיש בעולם (אני מאמין שלאפקה היו מגיעים הרבה יותר אנשים) ובמיוחד בימי שישי, לאלו עם משפחות, בעייתי לעזוב את הילדים ולהגיע לחנויות. אני גם מסכים עם מי שאמר שיש חלק מהאוהדים שלא רואים במבצע דנה כדבר לגיטימי, גם זה ראוי לדיון בפני עצמו.
הצעה לראשי המחאה - אולי כדאי לחשוב על פעילות שבה יוכלו לקחת חלק אוהדים מבלי שיצטרכו להגיע פיזית למשמרות. טלפונים, הפצת מסרים באינטרנט, חלוקת פלאיירים בסביבה הקרובה,האקרים שיכולים לשתול הודעות מטעם המטה במגוון אתרים ברשת.
אולי במקום לשבת לאנשים על הראש שווה לנסות ולרתום אותם בצורה אחרת למאבק. אני מאמין שיש כאלה שרוצים לתרום ומאילוצים כאלו ואחרים לא מגיעים למשמרות, בואו ננסה להפיק את המקסימום מהמצב הזה.
משפט אחרון לאלו שבאמת מגיעים בכל יום ובכל מצב למשמרות- אתם מדהימים. אם היו לנו במדינה עוד אנשים כמוכם, החיים של כולנו פה היו הרבה יותר טובים.

אם יש פה עורכי דין או רואי חשבון שרוצים לעזור למחאה ולא במשמרות, אתם יכולים לשלוח מייk לכתובת pros@savehapoel.com. תודה.
גם בעלי מקצועות אחרים יתקבלו בברכה.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יוני 2012, 14:06 
kobster כתב:

כל עניין המשפחות מקובל (וגם לא צריך לקחת את חצי-ההאשמות האלה אישית), רק שמממוצע הגילאים במשמרות שהייתי בהם היה יותר קרוב ל35 מל18 ויותר סבתות מילדים בני 18.
זה לא שאוהדים שאין להם זמן לא מגיעים, וזה גם לא שאנשים לא מסכימים עם דרך המחאה (מסורתית, זה הפוסט הכי משורשר ומלויקק בפייסבוק וגם בפורומים אין ביקורות).
לדעתי, אלו שיכולים להגיע ולא מגיעים מתחלקים לשלוש:
1- אנשים שלא בכבוד שלהם לבוא, שחושבים שהם "בכירים מידי" כדי להיות שם ("אני כבר מבוגר ועברו הימים שלי בשער 5, הזמן שלי יקר מידי") - הם אלה שחושבים שהם המנהלים של כולם.
2- אנשים שחושבים שגם ככה יהיו שם אחרים אז לא באים כי מישהו עושה עבורם את העבודה ("מה זה משנה אם יהיו שם 10 או 11") - הם אלה שבדר"כ מתמרחים בתירוצים.
3- אנשים שמתביישים לבוא כי הם לא מעורבבים בקהל ופוחדים לעמוד שם לבד - אם נותרו כאלו זה כישלון שלנו ואני באמת לא יודע איך ניתן להתגבר עליו.

נערך לאחרונה על ידי לא תתפוס אותי בתאריך 02 יוני 2012, 16:58, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יוני 2012, 15:07 
סמל אישי של המשתמש
שכחת את הסיבה הכי מרכזית- סדרי עדיפויות.
לכולנו יש 24 שעות ביממה, אנחנו בוחרים (מי יותר ומי פחות) איך לחלק אותם.
כל עניין טביב מכעיס ומעצבן הרבה אנשים, כמה מהם באמת לוקחים את עצמם ועושים עם זה משהו זו סוגיה אחרת שיכולה גם להתאים לרוב הדברים שמפריעים לאנשים במדינה.
לגבי הגילאים - במשמרות שאני הייתי, וגם באירועים כאלו ואחרים (ההפגנה בקיץ,סוכת המחאה וכדומה) מעטים ההורים לילדים קטנים שהיו שם. גם זה מתקשר לסדרי עדיפויות. בואו לא נשכח שחלק מאלו שלא מגיעים היום הגיעו בזמנו לבלומפילד בשביל למחות נגד סיני כשהיה המאמן (וקיבלו מכות מהאחים שלו), הגיעו בזמנו למחות נגד מוישיק והחבר'ה הכושלים, הגיעו בזמנו בשביל להעיף את גיא לוזון מהפועל, הגיעו למאבק נגד הריסת אוסישקין ועוד ועוד.
אז יש את המעטים שהיו בכל האירועים האלו ועדיין באים. ויש את כל השאר, שהגיעו בהתאם לתקופה שלהם בחיים.
אני חוזר ומדגיש - במקום לשבת לאנשים האלו על הראש, אולי שווה לנסות ולרתום אותם בצורה אחרת למאבק. במקום להילחם בכך שאנשים לא מגיעים, לקבל שזה המצב להציע להם אפשרות אחרת לתרום.
בסופו של דבר, כל אחד הולך לישון עם המצפון שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יוני 2012, 17:45 
בגלל זה כתבתי- מאלה שיכולים להגיע ולא מגיעים.

אני לא נתקלתי באף אחד שהציע עזרה בכל תחום ולא פנו אליו (להוציא את "האסטרטגים")

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יוני 2012, 17:58 
סמל אישי של המשתמש
בני12 כתב:
איתי,

לפחות 120.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 יוני 2012, 00:11 
סמל אישי של המשתמש
kobster כתב:
כל עניין טביב מכעיס ומעצבן הרבה אנשים, כמה מהם באמת לוקחים את עצמם ועושים עם זה משהו זו סוגיה אחרת שיכולה גם להתאים לרוב הדברים שמפריעים לאנשים במדינה.

לא קונה את זה.
יש כ"כ הרבה אירועים בימים ושעות שונות, עם פעילויות שנושאות אופי כז או אחר, כדי שבאמת כל אחד יוכל להתחבר למשהו.
מי שבסדרי העדיפויות שלו לא מסוגל לתת שעתיים-שלוש בחודש כדי לעשות משהו למען הצלת הפועל תל אביב, כנראה שסדר העדיפויות
שלו מעמיד את הפועל בעדיפות מאוד מאוד נמוכה.
וגם זה בסדר, אין לי שום טענות ואני לא בא לדרג אוהדים. אבל שלא יבכו על מצב הקבוצה, יתלוננו על חוסר האונים, יעקמו את האף על
פעולות שאנשים כן עושים (גם אם הן לא נכונות לראייתם), ושלא יטיפו מוסר או יפתחו אשכולות בסגנון "המחאה - לאן?".
אין להם צידוק מוסרי לעשות את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 יוני 2012, 12:16 
סמל אישי של המשתמש
עמי נאווי כתב:
kobster כתב:

לא קונה את זה.
יש כ"כ הרבה אירועים בימים ושעות שונות, עם פעילויות שנושאות אופי כז או אחר, כדי שבאמת כל אחד יוכל להתחבר למשהו.
מי שבסדרי העדיפויות שלו לא מסוגל לתת שעתיים-שלוש בחודש כדי לעשות משהו למען הצלת הפועל תל אביב, כנראה שסדר העדיפויות
שלו מעמיד את הפועל בעדיפות מאוד מאוד נמוכה.
וגם זה בסדר, אין לי שום טענות ואני לא בא לדרג אוהדים. אבל שלא יבכו על מצב הקבוצה, יתלוננו על חוסר האונים, יעקמו את האף על
פעולות שאנשים כן עושים (גם אם הן לא נכונות לראייתם), ושלא יטיפו מוסר או יפתחו אשכולות בסגנון "המחאה - לאן?".
אין להם צידוק מוסרי לעשות את זה.

גם אם אתה צודק - עדיף שתהיה חכם.
איך בדיוק אתה רוצה לרתום אנשים למאבק עם הטפה ודיבורים על צידוק מוסרי ?
אילו אירועים לא כוללים הגעה פיזית למקומות ? אפס. האירועים הקיימים הם משמרות המחאה ומבצע דנה, אין משהו מעבר ותקן אותי אם אני טועה.
אז כן, לאירועי ההפגנה הגדולים הגיעו כמות לא מבוטלת של אנשים, אם ציפית שיגיעו אותה כמות מדי יום לכפר שמריהו (שכפי שציינתי לא המקום הכי נגיש בעולם), אז הגיעה גברת מציאות וחשפה את פניה שוב. זו התרבות במדינה, בשביל לשנות את זה צריך ללכת הרבה יותר לעומק.
לא מאמין בתפיסת זבובים עם חומץ. אם תשב על הראש לאנשים ותעביר עליהם ביקרות,זה לא מה שיוציא אותם לרחובות ולמשמרות.
אחד הפחדים הגדולים של כל מפקד בצבא הוא לצעוק אחרי, להתסער, להעיף מבט אחורה ולגלות שאין אף אחד שמסתער איתך.
בשביל זה צריך לבנות מוטיבציה, בשביל זה צריך לדעת מה מניע אנשים, בשביל זה צריך לספק לאנשים את התועלת ולא רק לנזוף בהם.
בואו שניה נחשוב מחוץ לקופסא, לצערי הרב מאוד אנחנו במצב שלא כולם מגיעים למשמרות והאנשים שכן מגיעים נשחקים.
אולי כדאי לשנות טקטיקה ? אולי כדאי לפעול בערוצים אחרים במקביל ? אולי כדאי לעשות משמרות פתע בשעות משתנות ? אולי כדאי לקחת קבוצה של אנשים שתפקידם יהיה להיכנס לאתרים ולהפציץ אותם בהודעות מטעם מטה המאבק ? אולי כדאי לקחת קבוצה של אנשים שיתקשרו לכל כתבי תקשורת הספורט וישבו להם על הראש להגיע ולסקר את המחאה ? נראה למישהו פה הגיוני שאנחנו כבר חודש מול הבית של החלאה ולא הגיע אף לא שמץ של כתב בשביל לצלם ולהראות איך המחאה באמת נראית ?
אני שב ומדגיש שאת כל הדברים האלה אני אומר ממקום של הערכה עצומה כלפי כל אחד שמגיע למשמרות ומתמיד בכך מדי יום. אני יודע מקרוב כמה המאבק הזה משפיע על החיים שלהם ועולה להם בבריאות. חבל לי לראות אותם נשחקים וגומרים את עצמם, תחשוב מה יקרה אם להם ימאס והם יפסיקו להגיע, מה נעשה אז ? כדי למנוע את הדבר הזה צריך לפעול בצורה יותר חכמה.

עם כל זה, אני שב וקורא לאנשים להגיע למשמרות, לפחות עד שיהיו דרכים אלטרנטיביות להשפיע ולתרום.
אם לא בשביל הפועל אז בשביל הסולידריות עם אלה שבאמת באים ונקרעים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יוני 2012, 09:29 
"נמשיך בעורבות בעסקיך עד שניקח אליפות".
(מוכנים לקבל אותך כאוהדת הפועל עד לאליפות הבאה).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יוני 2012, 09:50 
וכסלוגן -
דנה עד לאליפות או לגירושים.

רוצים להתנקם באליעזר גם אחרי שימכור ? שירגיש טוב טוב שהפסיד ?
אז זו הדרך (הפשוטה ביותר). אישה ממורמרת מוות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יוני 2012, 10:17 
סמל אישי של המשתמש
עמי נאווי, ההאשמות האלה לא עוזרות, רק מרתיעות.
זה מאד קשה להגיע להפגנות האלה. מאד.
אנשים עובדים גם ככה בקושי רואים את הילדים שלהם. ועם כל הכבוד לאהבה לקבוצה, הילדים תמיד במקום הראשון.
רגשות האשם כאבא תמיד יהיו יותר חזקים מרגשות האשם כאוהד. זו תחרות חסרת סיכוי.
שלא לדבר על זה שבמקומות עבודה רבים במאה ה 21 מצפים מאנשים להישאר עד שעות מאוחרות יחסית.
אף אחד לא צריך לסכן את העבודה שלו או להזניח את ילדיו.
מי שלא מגיע, כנראה שלא יכול. זה שאחד יכול לא אומר שגם אחרים יכולים. צריך פשוט להימנע מהשוואות.

כן, גם אני מאוכזב מכמויות המפגינים. אני לא מאוכזב מאלו שלא מגיעים, אני מאוכזב מהאפשרות שהמאבק ייכשל.
צריך לקרוא לאנשים להגיע. לא צריך להאשים את מי שלא יכול.

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 46 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 13 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: