תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 29 יוני 2025, 11:32

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 15 הודעות ] 
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: חדשות הפועל - יום רביעי 18.1.12 (מידע)
הודעהפורסם: 18 ינואר 2012, 01:54 
סמל אישי של המשתמש
ישראל היום

אלי טביב: "לאוסידון ולענבר אין מושג"
הבעלים של הפועל ת"א שיחרר את הברקסים בשיחה עם אחד האוהדים על דרור קשטן: "הוא חי בתקופה עתיקה" על בתו ליהי: "היא לא כזו חזקה כמו שכולם חושבים" תמוז עשוי לעזוב בשבוע הבא לאחר שייקבע תג המחיר שלו בבוררות

רותם גרוסמן
בשעות שלאחר התבוסה המשפילה להפועל חיפה בקריית אליעזר, הוצף אלי טביב בעשרות שיחות טלפון של אוהדים מודאגים שניסו לברר לגבי תוכניותיו האמיתיות בקשר לקבוצה. טביב, ששוחח עם כמה מהם, שפך בין היתר אור חדש על יחסיו עם היו"ר המתפטר דורון אוסידון והמנכ"ל ניר ענבר.
לאחד האוהדים שדיבר איתו, אמר טביב: "כשלקחתי את אוסידון וענבר לא ידעתי עד כמה הם לא מבינים את העסק וכל מה שמעניין אותם זה פרסום. זה התחיל כשהם עשו פעולות כשלא הייתי פה ולא אישרתי. אוסידון שיחרר את וויליאם הזאו לכפ"ס ללא תמורה, ועם אבוטבול הוא חתם על 140 אלף יורו לחמש שנים, ואחר כך אמר לי שהוא היה מבולבל וטעה. למה הפועל צריכה לשלם חמש שנים על טעות כזאת"?
"מייד הבנתי שאין לו מושג והורדתי ממנו את זכות החתימה, ועשיתי כמה מהלכים כדי לרמוז לו שהוא וגם המנכ"ל בדרך החוצה. אני רואה שהם כבר מלכלכים אחד על השני, אתה מבין איזה מפגרים? זה לא משנה לי שהם לא שם יותר, אין להם מושג. עשיתי טעות כשמיניתי אותם, זה קורה בכל מקום עבודה ואני אתקן את זה."
דורון אוסידון מסר בתגובה: "אלי טביב ידוע כאדם אימפולסיבי ואם היה רוצה לפטר אותנו היה עושה זאת ברגע, מבלי להמציא סיפורים כדי להציל את האגו הילדותי והמטופש שלו. רק לפני כמה שבועות הוא הוציא הודעה שאני הסמכות העליונה בהפועל, אז שלא יקשקש עכשיו סתם." ניר ענבר בחר שלא להגיב.
לגבי זהות המנכ"ל נראה כי טביב בינתיים שומר את הקלפים צמוד לחזה, אבל לאוהד אחר, שסיפר לו כי מתוכננת מחאה נגד בתו ליהי, אמר: "היא לא חזקה כמו שחושבים, אני אשים מישהו לידה ואסגור את הסיפור מהר."
טביב התייחס גם ליחסיו הרעועים עם המאמן הקודם, דרור קשטן: "לשחקנים לא היתה שמחת חיים עם קשטן ואני מאמין שניצן שירזי יחזיר להם אותה. הוא לא תיקשר איתי בכלל, איך זה יכול להיות? אם אתה בעל הבית והעובד שלך שאתה משלם לו כסף לא מתייחס אליך, לא תעיף אותו באותו הרגע? הוא חי בתקופה עתיקה, אין דברים כאלה. לא נתקלתי בדבר כזה. אחרי המשחק נגד בית"ר ירושלים אמרתי לו שאי אפשר לשחק ככה, אז הוא ענה לי 'אולי אתה תבוא לנהל את המשחק.'? שום מאמן לא דיבר איתי בסגנון הזה.
"אני רוצה תשובות, מה זה הדיבור הזה? היו אצלי אלישע, אלי אוחנה. אלי גוטמן, עם כל הכבוד, היה נותן הסברים בצורה מכובדת ולא מדבר ככה." את תגובתו של דרור קשטן לא ניתן היה להשיג.
טביב התייחס גם למחאת הקהל וציין באוזני האוהד: "יש קומץ של מאה איש שמוסת על ידי כל מיני אנשים שהיו במועדון בעבר הלא רחוק. גם התקשורת מתגייסת כדי להפיל אותי. אפילו שהבאתי את דמארי בכל כך הרבה כסף, לא פירגנו. גם במשחקים שניצחנו הם קיללו אותי ואת ההנהלה. במקום להתרכז בקבוצה הם מתרכזים בלהרוס.
"הקהל לא יכול להתערב בניהול, זה לא שוק. אני לא נלחם בקהל. אני לא בן לניצול שואה אבל כשאני הולך לגרמניה ורואה שלט 'אנחנו מייצגים את גרמניה ולא את ,'ישראל זה חורה לי. איפה אנחנו נמצאים? לא מקובל עלי במועדון שאני משקיע בו כסף, שיהיה דבר כזה."

תמוז בדרך החוצה?
פרשה נוספת שהיתה בכותרות בחודשים האחרונים אמורה להסתיים ביום ראשון הקרוב - תג המחיר של טוטו תמוז ליציאה לאירופה. טביב דחה את הדיון בנושא, עד שהחלוץ פנה למוסד לבוררות.
אתמול קבע הבורר, עו"ד חנוך קינן, כי על הצדדים להגיש את טענותיהם למחיר עד יום שישי הקרוב, ולאחר מכן יחליט על המחיר הסופי. למעשה, תמוז יוכל לצאת לאירופה עוד בחלון ההעברות הנוכחי אם תהיה קבוצה שתישא במחיר שייקבע.
הפועל תחליט הבוקר אם להחתים את הבלם לימביקאני מזאבה ממלאווי, שנבחן במועדון בימים האחרונים. מזאבה בן 18-ה אמור להצטרף לקבוצת הנוער, שכן מכסת הזרים מלאה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: חדשות הפועל - יום רביעי 18.1.12 (מידע)
הודעהפורסם: 18 ינואר 2012, 02:58 
kobster כתב:
ישראל היום

אלי טביב: הקהל לא יכול להתערב בניהול, זה לא שוק. אני לא נלחם בקהל. אני לא בן לניצול שואה אבל כשאני הולך לגרמניה ורואה שלט 'אנחנו מייצגים את גרמניה ולא את ,'ישראל זה חורה לי. איפה אנחנו נמצאים? לא מקובל עלי במועדון שאני משקיע בו כסף, שיהיה דבר כזה."

בן של זונה, שאול מודרני, שקרן, איפה היה שלט כזה? היינו השנה בגרמניה? כי בשאלקה לא היה! השקעת כסף במועדון? רק גנבת ממנו. תתבייש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 ינואר 2012, 03:26 
איש ומחנך בישראל. אלי טביב. דוגמא ומופת לאיש ישר, נאמן, אחד שאפשר לסמוך על מילה שלו.
עבר שלא יסולא בפז. תלית שכולה תכלת.
הוא מחנך אותנו. :LOL2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 ינואר 2012, 03:34 
סמל אישי של המשתמש
אני מצטער אם הקפצתי מישהו אבל יש כאן כבר שני משתמשים שהתבלבלו.
זה אשכול למידע בלבד.
זה הקישור לאשכול הדיונים:http://www.shedim.com/bb/viewtopic.php?f=4&t=72876

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 ינואר 2012, 06:38 
http://www.haaretz.co.il/sport/israel-soccer/1.1619759

כך חוסך אלי טביב כל שקל על הפועל תל אביב
גביע ההוקרה לגוטמן? "תמצאו משהו זול יותר". נייר טואלט? "משתמשים ביותר מדי". כביסה בחו"ל? "נעשה בישראל". בעלי המועדון המרוויח ביותר לאחרונה מציג: תכנית חיסכון

המשחק של הפועל תל אביב מול הפועל עכו (2-1) לפני כשלושה שבועות התחיל בחגיגה. המאמן הלאומי הטרי והאקס, אלי גוטמן, הגיע לראשונה לבלומפילד. המועדון לא שכח את הימים היפים והעניק לגוטמן גביע הוקרה. הכל היה נוצץ, חוץ מהסיפור שמאחורי אותו גביע.

בימים שקדמו למשחק, התכוננו במועדון לרכוש גביע מפואר בעלות של 1,200 שקל. כשפנו לאלי טביב כדי לאשר את הרכישה, קיבלו תשובה מפתיעה. "תמצאו משהו זול יותר", אמר הבעלים לאנשיו, "עד 500 שקל". גוטמן התרגש וטביב שמח מחיסכון של כמה מאות שקלים מקופת המועדון.

טביב מקצץ וחוסך איפה שהוא רק יכול", אומרים בהפועל. יש שיטענו שזו דרך לגיטימית לייעול עבור איש עסקים, אך מדהים לגלות עד לאיזו רזולוציה מגיע טביב. כל זה, יש להזכיר, כאשר קופת המועדון רשמה הכנסות שיא בשנה שעברה - מענקים של כ-65 מיליון שקל כתוצאה מההשתפות בליגת האלופות, מכירת שחקנים בעלות כוללת של כ-30 מיליון שקל והכנסה של כ-12 מיליון שקל מכרטיסים ומנויים. לא מדובר במועדון נזקק, גם בהתחשב ברכישות שנעשו בקיץ, אז למה טביב מתנהל כך? "אפשר להגיד עליו שהוא גאון עסקי", אומרים מקורביו, "הבעיה היא שכדורגל הוא לא עניין עסקי".

תוכניה? "מיותר"

לפני מספר חודשים, כשהנחית הבעלים את בתו, ליהי טביב, על הנהלת המועדון, הבינו במתחם חודורוב כי זו תשמש המפקחת על הכספים, בעיקר אלה המיועדים לצאת מהקופה. כבר בימים הראשונים, הבינו בהפועל לאן תנשב הרוח. "אני חושבת שמשתמשים פה ביותר מדי נייר טואלט", נשמעה אז טביב ג'וניור אומרת לכמה מראשי המועדון. זו היתה יריית הפתיחה לחיכוכים בין ההנהלה, שהתפטרה השבוע, לבעלים ולנציגתו. "אין שקל שיוצא בלי שהם ישאלו על מה ולמה", טוען גורם במועדון.

הנהלת הפועל נתקלה שוב במדיניותו של טביב באוגוסט שעבר, לקראת משחק הבית במוקדמות הליגה האירופית מול אקרנאס הליטאית. הדובר קובי ברדה ושני מתנדבים שקדו על הכנת תוכניה שתחולק לאוהדים טרם המשחק. עלותה: 1,200 שקל. "אם נעלה לשלב הבתים", אמר ברדה לטביב, "נכין תוכניה כזו לפני כל משחק בית". טביב התלהב פחות. "עזוב אותי, זה כסף מיותר", אמר הבוס, "גם ככה קורעים את החוברות האלה". אותן חוברות לא הודפסו שנית. "מדהים עד כמה טביב חושב שאין ערך לדברים קטנים כאלה", סיפרו מכריו של הבעלים, "אלה דברים הכרחיים למועדון שמתיימר להיות מפואר. זה לא מעניין אותו".

כשמנהל הקבוצה ניר בן אנו התפטר מתפקידו לפני מספר שבועות עקב מחלוקת כספית עם טביב, החל המועדון באיתור מחליף. לא חלף זמן רב עד שטביב החליט להטיל את התפקיד על שחקן העבר יעקב הלל, שמשמש גם כסקאוט. "כך הוא למעשה חסך במשרה הכרחית למועדון רציני, וכמובן במשכורת נוספת", טוענים במועדון. "בשביל מישהו שירים שלטים בחילוף", הסביר טביב לסובביו, "למה אני צריך לשלם עוד כסף?". דברי טביב מסבירים את התפטרותם של בן אנו וקודמו ארז הורוביץ, שוויתרו על משכורת של כ-7,000 שקל.

היד הקמוצה של טביב הגיעה גם לשחקנים; הרבה מעבר לבוררויות הסדרתיות והמשאים ומתנים המתישים, כפי שיכול שי אבוטבול להעיד טוב יותר מכל אחד אחר. כך, למשל, ויתר טביב על האפשרות לחכור מטוס לטובת המסעות האירופיים - עלות מוערכת של כ-80 אלף דולר - מטעמי חיסכון. "היו משחקים, למשל בליכטנשטיין, שהגענו ליעד מותשים מעייפות בגלל נחיתות ביניים והחלפת מטוסים", סיפר אחד השחקנים.

נוסה איגייבור הרים גבה כשהבין באחת הטיסות שהצוות הניהולי והמקצועי חולקים מושבים עם סגל השחקנים. "בכל מועדון רציני באירופה", אמר הקשר הניגרי למאמן דאז, דרור קשטן, "יש הפרדה מוחלטת בין השחקנים להנהלה והמאמנים. לא הגיוני שאתה יושב לידי". במכבי חיפה, למשל, זה לא היה קורה.

טביב הגדיל לעשות, ובמשחקה האחרון של הקבוצה בליגה האירופית, מול ראפיד בוקרשט ברומניה, החליט להשאיר בארץ את היו"ר דורון אוסידון ואת המנכ"ל ניר ענבר, "כדי לחסוך בעלויות שני כרטיסי טיסה ולינה במלון", כפי שהסבירו השניים באותם ימים. בנסיעה אחרת היה זה אחד האפסנאים המתנדבים, שקיבל בתדהמה את העובדה שהוחלט להותירו בישראל.

היום כבר יודעים השחקנים לצחוק על מה שגילו ערב אותו משחק מול ראפיד בבוקרשט. "היינו צריכים לחפש את המלון הזול ביותר", מספר גורם במועדון, "הלכנו למלון ארבעה כוכבים רק כדי לחסוך עוד כמה אלפי יורו. כל מועדון נורמלי הולך אוטומטית למלון חמישה כוכבים". וזה עוד לא הכל. "קיבלנו הוראה", מספר אחד השחקנים, "שאת בגדי האימון איתם התאמנו לא נשלח לכביסה במלון. אמרו לנו להכניס את הבגדים לשקית ושאת הכביסה כבר נעשה בישראל. התביישנו שאפילו בדברים האלה חוסכים עלינו".

את תגובתו של טביב לא ניתן היה להשיג.

איפה עטיה?

רצונו של טוטו תמוז לעבור לאירופה החודש קיבל אתמול חיזוק, בעקבות הודעת הבורר חנוך קינן כי מחירו של החלוץ ייקבע בתחילת השבוע הבא. הבורר דחה את ניסיונותיו של עו"ד אפרים ברק, שייצג את המועדון, לדחות את מועד הפסיקה עקב הימצאותו של טביב בארה"ב.

המגן עמרי עטיה נעלם לקבוצה ואינו מתייצב מזה מספר ימים לטיפולים רפואיים ולאימונים.
גורמים בסביבת טביב גיששו אצל שחקן העבר נאור גלילי באפשרות למנותו למנכ"ל המועדון. גם עם דובר ההתאחדות לשעבר, גיל לבנוני, ביררו אופציה להחתימו כיועץ תקשורת. השחקנים שבחוזיהם סעיף המבטיח מענקים על השתתפות בליגה האירופית - תמוז, טועמה, באדיר, בן שנן ואיגייבור - הגיעו אתמול למתחם חודורוב וקיבלו המחאות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 ינואר 2012, 09:52 
סמל אישי של המשתמש
ידיעות אחרונות (מהזיכרון) :
- ניצן אמר שטב"ח ובן הרוש לא יגיעו
- זלצר התרוצץ אתמול כל היום בשביל להספיק לרשום את מזאבה, מיותר לציין שלא הצליחו.
- מענקי אירופה שולמו לשחקנים
- שולר צפוי היום להירשם בהתאחדות, עדיין לא הוחלט איזה זר להקפיא, אם בכלל, מכיוון שפצ'אלקה אמור לעבור לקבוצה בסלובקיה
- המשטרה העבירה הוראה לנציגי אוהדים שהיא לא תאפשר הכנסת שלטי מחאה במשחק בשבת
- בהמשך לסיכום בין אוסידון לצנציפר, ביום שישי יתפרסם ראיון ב 7 ימים עם אוסידון, שיצא אתמול לחופשה בתאילנד. טביב בתגובה - אוסידון הוא לא העיפרון הכי
מחודד בקלמר
- בימים הקרובים אמור להתמנות מנכ"ל למועדון, טביב טוען שיש הרבה שפנו אליו בבקשה לאייש את המשרה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 ינואר 2012, 11:23 
kobster כתב:
ידיעות אחרונות (מהזיכרון) :
- ניצן אמר שטב"ח ובן הרוש לא יגיעו
- זלצר התרוצץ אתמול כל היום בשביל להספיק לרשום את מזאבה, מיותר לציין שלא הצליחו.
- מענקי אירופה שולמו לשחקנים
- שולר צפוי היום להירשם בהתאחדות, עדיין לא הוחלט איזה זר להקפיא, אם בכלל, מכיוון שפצ'אלקה אמור לעבור לקבוצה בסלובקיה
- המשטרה העבירה הוראה לנציגי אוהדים שהיא לא תאפשר הכנסת שלטי מחאה במשחק בשבת
- בהמשך לסיכום בין אוסידון לצנציפר, ביום שישי יתפרסם ראיון ב 7 ימים עם אוסידון, שיצא אתמול לחופשה בתאילנד. טביב בתגובה - אוסידון הוא לא העיפרון הכי
מחודד בקלמר
- בימים הקרובים אמור להתמנות מנכ"ל למועדון, טביב טוען שיש הרבה שפנו אליו בבקשה לאייש את המשרה.

העברת לימביקאני מזאבה להפועל ת"א בספק
טביב לא שש לשלם את הסכום שדורשת הקבוצה מדרא"פ עבור הבלם ויקבל החלטה במהלך היום. אוהדי הפועל יפנו לבימ"ש בעקבות האיסור על הכנסת שלטים
החתמתו של הבלם בן ה-18 ממלאווי, לימביקאני מזאבה בהפועל ת"א בספק בעקבות אי הסכמתו של הבעלים אלי טביב לסכומים שדורשת הקבוצה הדרום-אפריקאית, סלטיק בלומפונטיין עבור השחקן.

האדומים נדרשו להעביר במהלך הלילה מסמכים לבלומפונטיין אך טרם עשו זאת עקב התלבטותו של טביב. הבעלים הבטיח לבדוק את הנושא לעומק ואמור לקבל החלטה סופית בנושא במהלך היום.
http://www.one.co.il/Article/193844.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 ינואר 2012, 11:26 
גיום כץ: "התנהלות הפועל בלתי אפשרית. אין שם חשק לכדורגל"

כך נראה הבלאגן בחודורוב דרך העיניים של הנבחן היהודי-שוויצרי, ששוחרר: "לא היה לי סיכוי, גם שחקן בעל שם עולמי לא היה מתאלקם. כל היום היו שם צרות". אלי טביב אסר שלטי מחאה, האוהדים יפנו למחוזי בטענה לפגיעה בחופש הביטוי

ימים די פרועים עוברים על הפועל תל אביב. ההנהלה התפטרה, היחסים בין האוהדים לטביב בצניחה וגם על הדשא הדברים הולכים מדחי אל דחי. אחד שיכול לספק נקודת מבט נוספת על הבלאגן שמתחולל בחודורוב הוא גיום כץ, הבלם היהודי-שוויצרי ששוחרר מהפועל תל אביב אחרי מספר אימונים, וחזר לקבוצתו לוזאן.

"לא היה לי סיכוי להצליח", סיפר כץ על חוויותיו אצל האדומים, "הגעתי לקבוצה גדולה עם התנהלות בלתי אפשרית. גם אם היה מגיע לשם שחקן בעל שם עולמי הוא לא היה מצליח להתאקלם. כל היום היו בעיות, לאף אחד לא היה חשק או כוח לכדורגל. מקווה שאולי בעתיד אני אחזור ואקבל צ'אנס ראוי להוכיח את יכולתי"

בינתיים, המאבק בין אוהדי הפועל תל אביב לבעלים אלי טביב נמשך. היום (רביעי) תוגש לבית המשפט המחוזי בתל אביב בקשה לדיון דחוף, בגין החלטתה של הנהלת האדומים לאסור על הכנסת שלטי מחאה מכל סוג ליציעי בלומפילד.

http://www.sport5.co.il/HTML/articles/A ... 14254.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 ינואר 2012, 13:04 
סמל אישי של המשתמש
ברגר כתב:
kobster כתב:
ישראל היום

אלי טביב: הקהל לא יכול להתערב בניהול, זה לא שוק. אני לא נלחם בקהל. אני לא בן לניצול שואה אבל כשאני הולך לגרמניה ורואה שלט 'אנחנו מייצגים את גרמניה ולא את ,'ישראל זה חורה לי. איפה אנחנו נמצאים? לא מקובל עלי במועדון שאני משקיע בו כסף, שיהיה דבר כזה."

בן של זונה, שאול מודרני, שקרן, איפה היה שלט כזה? היינו השנה בגרמניה? כי בשאלקה לא היה! השקעת כסף במועדון? רק גנבת ממנו. תתבייש.

סתם מזיין במוח, גם מה הבעיה שלו עם גרמניה?
גרמניה :HEART2:
אלי טביב :PUKE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 ינואר 2012, 13:22 
סמל אישי של המשתמש
תמונה
"לא זוכר עליהום כזה כמו על טביב"
ניצן שירזי, מאמן הפועל ת"א במסר ישיר לאוהדים: "בלעדיהם אין לנו סיכוי לעשות צעד קדימה". טוטו תמוז קיבל אופציית יציאה לחו"ל, אבל מבהיר: "אני מאמין גדול בקבוצה שלנו. אקח אחריות ואנהיג". הפינאלה של דורון אוסידון: שחרור רמי דואני וטיסה לתאילנד

רון עמיקם | 18/1/2012 11:40

1. חלוץ הפועל ת"א, טוטו תמוז, עשוי להישאר בקבוצה גם לאחר חלון ההעברות הנוכחי, ולצאת כמתוכנן לחו"ל בקיץ הקרוב, שנה לפני סיום חוזהו. זאת למרות החלטת הביניים של הבורר, עו"ד חנוך קינן, לפיה הפועל תתחייב לכבד את חוזהו של השחקן, ובו סעיף המאפשר לו לעזוב בכל עת לחו"ל, בכפוף לקביעת תג מחיר, אותו יקבע קינן ביום ראשון.
"אני מחכה להחלטה‭,"‬ אמר אתמול תמוז. "יש כמה הצעות שאם הייתי רוצה הייתי קופץ עליהן מזמן, אבל הן לא רלוונטיות למה שאני רוצה‭."‬ לתמוז הצעה מספרד (אספניול) והצעות מליגות אטרקטיביות פחות, כמו פולין.

עו"ד קינן ביקש מהצדדים להגיש לו את תג המחיר שלהם. שניהם חזרו אתמול על תגי המחיר שהוצהרו בפגישה שכבר היתה ביניהם: תמוז 400 אלף יורו (נקנה מבית"ר תמורת 260 אלף יורו‭,(‬ והפועל ‭4.5‬ מיליון יורו.

2. תמוז לקח בצורה לא קלה התבטאויות עלומות שם, שבהן נרמז כי לא התאמץ בחיפה שלשום כיוון שהראש שלו בחו"ל.
תמוז: "אני מאוד אוהב את אלה שמדברים בעילום שם, סימן שהם לא מספיק גברים לבוא ולדבר למצלמה. אני מאמין גדול מאוד בקבוצה שלנו. בתקופה הקרובה נצא מזה כמו גדולים, ואני מדבר על כולם. אקח אחריות ואנהיג‭." ‬

3. הבעלים אלי טביב חתם על מענקי העלייה לשלב הבתים בליגה האירופית לשחקנים שמחזיקים בהם בחוזיהם. טביב קיבל הצעה זו מחבר טוב, שגם ייעץ לו לעלות למטוס לארץ ולבוא לעשות סדר עד שיסתיים חלון ההעברות.
מזכירת המועדון, רחל עטיה, הודיעה לשחקנים להגיע למתחם חודורוב ולקבל את המענקים. מדובר בסלים טועמה, טוטו תמוז, אביחי ידין, נוסא איגייבור והשוער המחפש קבוצה, גליל בן-שנן. שי אבוטבול, שהמענק מופיע בחוזהו החדש שלא הופקד בבקרת התקציבים, לא קיבל את הבונוס, ומן הסתם זה יהיה נושא שיעלה בבוררות שלו בעוד שבועיים.
הפועל ת"א קיבלה במקביל כ‭300-‬ אלף יורו, נתח ממענקי אופ"א. לפי בקרת התקציבים, טביב היה אמור לשלם את המענקים עד ה‭31-‬ במארס.

4. בהפועל לקחו קשה את התבוסה בחיפה. שחקן בכיר: "אין ספק שאנחנו לא טובים. אני לא יודע מה יהיה עכשיו עם הקהל. קודם הוא היה מפולג, עכשיו נראה שגם שער 7 יצטרף למחאה נגד טביב, יהיה בכלל בלאגן‭."‬

המאמן ניצן שירזי: "לא מתחרט שבאתי. הגעתי למועדון ענק שנמצא בתקופה לא פשוטה. הפועל כמועדון זה דבר יותר חזק ממה שאנשים חושבים‭."‬

נראיתם רע מאוד.
"במשחק התחברו יותר מדי דברים לכיוון השלילי. שני שחקנים שהיו אמורים לפתוח לא פתחו, זה המשיך בחוסר מזל בפנדל, קיפוח בפנדל שהיה מגיע לנו. זה לא מצדיק את איך שנראינו. ניסינו להפריד את מה שקרה בשבוע שעבר, ואני האחרון שאקח את זה כתירוץ‭."‬

ההתפטרות של השדרה הניהולית פגעה בכם במשחק?
"לפני משחק זה בטח לא עזר. אם היו נותנים לי לבחור, הייתי מבקש שיעשו זאת אחרי המשחק, אבל לא שאלו אותי. העיקר שראש המערכת נשאר ומנסה לתת שקט למרות המתקפה עליו‭."‬

איך אתה מגדיר מתקפה?
"לא רוצה לומר לינץ‭,'‬ אבל עליהום תקשורתי כמו שיש עליו אני לא זוכר. אני עובד איתו שבוע והוא עושה ימים כלילות. יש עליו עליהום מכל הכיוונים, זה משהו חריג. הוא מספיק חזק‭."‬

אפשר לצאת מזה?
"סגל השחקנים יכול להוציא את הקבוצה למקום אחר. מרכיב מיוחד במועדון זה הקהל. להפועל אין סיכוי לעשות צעד קדימה בלי הקהל. אני מקווה שבשבת נעשה תוצאה טובה שתעזור לנו להתחבר לקהל חזרה‭."‬

לא בטוח שזה יעזור.
"אני לא מתעסק במערכת היחסים שיש מסביב למועדון. אני יודע שחלק מהקהל נגד טביב, אבל הרוב הוא לטובת הפועל ת"א. אלי, ואני אומר זאת מידיעה, עושה את המיטב והמירב כדי שהפועל תתקדם. חשוב שהמכלול יתחבר: אליקהל-שחקנים‭."‬

מה יקרה אם טוטו יעזוב?
"זו תהיה מכה‭." ‬

5. טביב חתם אתמול על טופס ההקפאה של מריו פצ'אלקה, אבל החליט להקפיא את ההקפאה עד סוף השבוע.
הבעלים יחכה להעברת הבלם כדי לא להיתקע עם חוזה יקר עד סוף העונה. הבעיה היא שוואליד באדיר מורחק ומור שושן סיים ככל הנראה את חלקו בהרכב. לטביב הובהר שמרקו שולר חייב לשחק נגד נתניה, ככל הנראה עם אביחי ידין כבלם נוסף.
הבלם ממלאווי לימביקאני מזאבה יוחתם לקבוצת הנוער (היום סיום מועד ההעברות בליגה לנוער) אם יגיעו האישורים לגביו (סיכוי נמוך).‬ קיים סיכוי שהפועל תשחרר גם את פצ'אלקה וגם את ביוואן פרנסמן, ומזאבה ( 18)‬ יהפוך לזר החמישי בבוגרים. ההערכה היא כי מירקו אורמוש, שלא ישחק נגד נתניה בשל נקע, לא יהיה בחבילת השחרור.

6. אוהדי הפועל מבטיחים מחאת שיא נגד נתניה בשבת, ואולי גם באימון היום. מאז שפרוספר אזגי עשה מהומה במשרדים, תוגברה האבטחה במתחם חודורוב. קב"ט המועדון, אלון עפגין, לשעבר קצין המבצעים של מרחב ירקון, מתייצב מאז מדי יום במתחם ושומר על הסדר.

7. מאתמול בלילה יש להפועל מורשית חתימה אחת בישראל, ליהי טביב. היו ר דורון אוסידון אמנם התפטר, אבל איש לא לקח ממנו את זכות החתימה. כך הוא המריא אתמול לחופשה בתאילנד, לא לפני שנדרש לחתום על השחרור של רמי דואני להפועל פ"ת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 ינואר 2012, 17:15 
http://www.sport5.co.il/HTML/articles/A ... 14281.html
האוהדים הנפו שלטים בגנות טביב. אדל: ''צריכים תמיכה''

עידן חגי|16:41|18/01/2012

אימון הפועל תל אביב מתנהל באווירת מחאה כנגד הבעלים. הקהל תלה שלטים כגון: "זה לא קומץ אלא כולם, לא רוצים את טביב". השוער: "הם קהל מדהים, אבל אנחנו צריכים אותם איתנו ולא נגדנו

מאז פוטר דרור קשטן מאימון הפועל תל אביב, אין רגע דל בחודרוב. הסחרחרה שפוקדת את המועדון לא עוברת בשקט אצל האוהדים: לאחר שהניפו שלטי מחאה במהלך משחק החוץ מול הפועל חיפה (3:0), נראה כי מלחמתם באלי טביב הולכת צעד קדימה.
האירועים הרבים סביב המועדון בעת האחרונה ידועים היטב, אך אחרי התבוסה המשפילה בקרית אליעזר, הגיעה היום קבוצת אוהדים למתחם האימונים ועוד לפני האימון, תלתה שלטים בגנות טביב כגון: "כולם הלכו עכשיו תורך", "זה לא קומץ אלא כולם", "לא רוצים את טביב בהפועל" ועוד. כשיצאו השחקנים אל כר הדשא, האוהדים הניפו שלט: "תתביישו, בשבילנו משחק חוץ זה לא טיול".

השוער אפולה אדל, שנחשב למוערך גם ע"י הקהל וגם בחדר ההלבשה, התעניין מה אומרת הכתובת בעברית, ומשקיבל את התרגום, הגיב: "אנחנו אוהבים את הקהל ויודעים שהם אוהדים מדהימים, אבל ברגעים כאלו אנחנו צריכים אותם איתנו ולא נגדנו".

האוהדים ביקשו מהשחקנים לא להוריד את השלטים, וחלקם אף שרפו כסא, אך צוות האבטחה במקום מיהר להשתלט על המהומה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 ינואר 2012, 18:01 
סמל אישי של המשתמש
יועץ התקשורת והדובר של אלי טביב: אמיר דן
פרסום ראשון:הבעלים של הפועל החליט שמהיום כל נושא הדברור יעבור דרך משרד התקשורת של אמיר דן. המטרה: להרגיע את הכותרות והעליהום נגד טביב
http://www.one.co.il/Article/193871.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 ינואר 2012, 18:02 
סמל אישי של המשתמש
אמיר דן יועץ התקשורת החדש של טביב. המטרה: להרגיע את העליהום נגד הבעלים.
http://one.co.il/Article/193871.html

נראה מי יותר חזק, יועץ תקשורת או 10 אלף מפגינים בבלומפילד.
:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 ינואר 2012, 18:08 
תמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 ינואר 2012, 19:53 
סמל אישי של המשתמש
שירזי תירגל הערב את סלים טועמה ונוסא איגיבור בקישור, אלרואי כהן
לא יפתח. חוטבא ושולר (שעדין לא עבר בבקרה) יפתחו על חשבון באדיר
(מורחק) ושושן שיסופסל.

שי אבוטבול חזר להתאמן וערך אימון מלא. ידין יפתח לצידו. מחר וביום שישי
שירזי ידבר עם השחקנים על משחק ההפסד להפועל חיפה השבוע.

דיווח מהאימון ותמונות בכתבה.

http://www.red-fans.com/Article.asp?id=3363

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 15 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 20 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: