תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 28 יוני 2025, 13:42

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 39 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: דילמה
הודעהפורסם: 29 דצמבר 2011, 12:34 
שחר כתב:
כפיים, רשמת אג'נדה..
עכשיו אתה מוזמן גם להוסיף גונב דעת.

איך אמר ישו לפונטיוס פילאטוס?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 דצמבר 2011, 14:24 
איך אמר פרוספר לטביב?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 דצמבר 2011, 14:30 
כל אחד והאילן שלו
אם בפרוספר אתה נתלה זה אומר הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 דצמבר 2011, 15:16 
אני חשבתי שהדיון הוא על הפועל תל אביב ואלי טביב לא על צליבתו של ישו אבל אם אתה מתעקש..סבבה אתה בהחלט איש רוח שנתלה באילנות גבוהים, גדול על אנשים עממיים כמוני+ אג'נדה. מבסוט?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 דצמבר 2011, 15:20 
קודם כל אתה התחלת
שנית אף דיון ובטח לא זה אינו מצדיק עלבונות אישיים
שלישית כן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 דצמבר 2011, 15:24 
אני התחלתי?
אותך למורה!

נו באמת..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 דצמבר 2011, 03:39 
סמל אישי של המשתמש
Charlie כתב:
kobster כתב:
סעיף 3 הוא המשך ישיר להתרפסות שלך היום בפני טביב באשכול הדיונים. מבחינתך, אנחנו צריכים לנשק לטביב את הידיים והרגליים שהואיל בטובו להגיע להפועל ולהציל אותנו, אז אולי אם אפשר שינסה לחזק את הקבוצה ממש בקצת אבל לא חובה. רק אם הוא ממש מרגיש צורך. הרי הוא למעשה משיח בן דוד, איך אפשר לבוא אליו בטענות.
לא רציתי לרשום את זה לפני זה אבל בעקבות האשכול הבאמת מטופש הזה צר לי להגיד לך צ'ארלי אבל אתה מתנהג כמו אישה מוכה. נותנים לך סטירות ואתה משוכנע שאתה בכלל צריך להגיד תודה שמישהו מוכן להיות איתך.
בושה.

אני לא מתפרס בפני איש. בטח שלא בפני הטביב הזה. אני לא אוהב אותו במיוחד, אבל מנגד אני לא שופט אותו ע"פ הגחמות והיללות של קבוצת אוהדים מסויימת.
אתה יודע מה? בוא נאמץ את הגישה שלך. שטביב ילך. שיעוף! אני רק מבקש, ממאות המיליארדים בארץ ובעולם, שלא ידחפו ולא יריבו. אנחנו נכנס ועדה, אנחנו נראיין כל אחד ואחד מהם, ולבסוף האולטראס יבחר במיליארדר המאושר שיזכה לבזבז מיליונים מכיסו על הפועל. אני בטוח שיש רבים ועשירים שרק מחכים להזדמנות לבזבז את כספם על הפועל. תמתינו עוד קצת, עוד מעט טביב ילך ותוכלו לקחת מספר ולחכות לתורכם ביום הראיונות.

בפעם ה100 - טביב לא שם שקל בהפועל, הבעלים המיועד שלנו לא צריך לשים כסף ולהיות מיליארדר אלא להפקיד ערבויות ש90% שהוא לא יצטרך להשתמש בהן(ה10% האחרים זה שנקבל 5-6 משחקים ללא קהל, שיהיה חרם מנויים ושאר הדברים האלה שיכולים לפגוע בהכנסות בטוחות ולא, מענקים ממפעלים שונים לא נחשב תחת הכנסות בטוחות).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 דצמבר 2011, 03:39 
סמל אישי של המשתמש
ציטוט:
חרם מנויים? לדעתי שנה הבאה זו הזדמנות שלא תחזור כי הפועל לא תשחק במקדש ובמילא אני יודע על לא מעט אנשים משער 7 שכמוני לא יעשו מנוי כדי לראות את הפועל בנתניה או בר"ג. האולטראס יכריז על חרם מנויים וע"י כך יתפוס טרמפ על תופעה שגם ככה צפויה להיות של ירידה דרסטית במס' המנויים ורק להעצים את הירידה. זה יכול אולי להתחיל מהלך שבסיומו טביב ירצה למכור. האם יהיה קונה? נחיה ונראה.

לא רק שזה תרחיש חלומי,
הוא גם ריאלי אם מישהו ירים את הכפפה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 דצמבר 2011, 07:28 
סמל אישי של המשתמש
אשדוד וסכנין, ברור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 39 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 3 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: