תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 25 יוני 2025, 16:59

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 47 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: תחזית אופטימית מישהו?!
הודעהפורסם: 28 אוקטובר 2011, 11:29 
סמל אישי של המשתמש
villa crespo כתב:
ramig76 כתב:
david כתב:
אם טבּיבּ רוצה את הקבוצה בּחזרה על הרגליים : להחזיר את גוטמן כּמנג'ר על יוסי חוזר כּמאמן ,דרור חוזר לבּני יהודה ועוד לפני ינואר להביא בּלם,חלוץ ועושה משחק טובים. זה עוד לא מאוחר ואפשר לקחת אליפות שזו המטרה העיקרית.

:ROSE: :ROSE:

אולי חלאס עם השטויות שלכם?
אלי גוטמן לא לקח אליפות עם שכטר, אניימה, דגלאס, גילי וערן זהבי. במקומם הביאו לקבוצה שני שחקני רכש ועוד 4 בחינם.
למה שגוטמן יצליח להוציא משהו עם הסגל הזה? הרי זה לא שאנחנו נאבקים נגד הירידה.
ושלא יובן לא נכון. קשטן זה אסון. בשביל הכסף הוא הסכים לעשות יד אחת עם הבעלים ולבנות קבוצה בשקל וחצי ולקחת את האחריות עליו. אבל אחריות זה לא להגיד "קיבלתי מה שרציתי". אחריות זה ללכת הביתה. ורק בגלל הקומבינה. אחרת, בחיים לא הייתי מבקש ממאמן ללכת באמצע העונה במצב כזה.
יש כאן בעיה של בעלים שבא לעשות קופה ולפרק את הקבוצה ואתם מדברים לי על אלי גוטמן.

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוקטובר 2011, 11:36 
סמל אישי של המשתמש
azran כתב:
villa crespo כתב:
ramig76 כתב:
david כתב:
אם טבּיבּ רוצה את הקבוצה בּחזרה על הרגליים : להחזיר את גוטמן כּמנג'ר על יוסי חוזר כּמאמן ,דרור חוזר לבּני יהודה ועוד לפני ינואר להביא בּלם,חלוץ ועושה משחק טובים. זה עוד לא מאוחר ואפשר לקחת אליפות שזו המטרה העיקרית.

:ROSE: :ROSE:

אולי חלאס עם השטויות שלכם?
אלי גוטמן לא לקח אליפות עם שכטר, אניימה, דגלאס, גילי וערן זהבי. במקומם הביאו לקבוצה שני שחקני רכש ועוד 4 בחינם.
למה שגוטמן יצליח להוציא משהו עם הסגל הזה? הרי זה לא שאנחנו נאבקים נגד הירידה.
ושלא יובן לא נכון. קשטן זה אסון. בשביל הכסף הוא הסכים לעשות יד אחת עם הבעלים ולבנות קבוצה בשקל וחצי ולקחת את האחריות עליו. אבל אחריות זה לא להגיד "קיבלתי מה שרציתי". אחריות זה ללכת הביתה. ורק בגלל הקומבינה. אחרת, בחיים לא הייתי מבקש ממאמן ללכת באמצע העונה במצב כזה.
יש כאן בעיה של בעלים שבא לעשות קופה ולפרק את הקבוצה ואתם מדברים לי על אלי גוטמן.

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוקטובר 2011, 21:16 
סמל אישי של המשתמש
אמנם אני אוהד הפועל, אבל איכשהו נשארתי אופטימיסט. אולי אני עיוות של הטבע.

אז לגבי התחזית האופטימית, אנחנו במקום השני ועוד מאוד-מאוד מוקדם להספיד את הקבוצה, למרות הכדורגל החלש שהיא מציגה ולמרות החורים בהגנה ולמרות שכנראה פרנסמן ואובמה עשו "בן המלך והעני" בחודש האחרון, כי רק כך אפשר להסביר את מה שאנחנו רואים מדי משחק.

אני חושב שהסבלנות עלולה עוד להשתלם בסופו של דבר, רק חבל שהיא המצרך הכי נדיר מסביבנו. הכל עוד יכול להשתנות לרעה, לטובה, לרעה שוב ולטובה בשנית. הסגל שלנו טוב מאוד, לדעתי. אני חושב שמריו עוד יכול לחזור ליכולת הנפלאה שהציג בסוף העונה שעברה, שחוטבא רכש מעולה, שברגע שנוסא יבין שהוא לא סופרסטאר ושהוא צריך לעשות גם הגנה ושעליו להשקיע באימונים ולהתאמן על סיומת, נרוויח שחקן אדיר, שאלרואי כהן יכול להגיע לרמה שגילי ורמוט היה בה אצלנו, שלמחמוד עבאס פוטנציאל גדול, שטוטו ודמארי הם חוד מטורף. לפחות על האחרון, אני חושב שרובכם מסכימים. חוץ מזה, אני לא בטוח כלל שטוטו יעזוב בינואר. טביב יאחז בו ככל שיוכל, לפי ניסיון העבר.

לגבי קשטן, אני שוב אזכיר את המילה סבלנות. הוא עובד לאט ובעקשנות- זה נכון, אבל הקבוצה מלאה בשחקנים חדשים שעוד לומדים את השיטה ואחד את מהלכיו של השני. הדברים האלה לוקחים זמן. לפעמים אפילו חצי עונה ואפילו עונה מלאה לא מספיקות, ולפעמים כן. קשטן מאמן מנוסה, בעל ידע רב ולא פעם התחיל עונות ברגל שמאל, כאשר בהמשך דברים השתפרו, שחקנים התחברו וקבוצותיו הציגו יכולת טובה. גם לשאר מאמנים ובשאר קבוצות בארץ ובאירופה לא חסרות דוגמאות לקבוצות גדולות שהתחילו את העונה בצורה צולעת והגיעו לשיא בדיוק בזמן כדי לחגוג אליפות בתום העונה.

אז כן, עם כל הניהול השערוריתי ועם כל הרפש שאני קורא על הקבוצה מדי יום, יש מקום לתחזית אופטימית ואני בוחר לצדד בה, כי אחרת אני אשקע בדיכאון עמוק.

:hapoel:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוקטובר 2011, 21:33 
אתם עושים את הסגל של הפועל השנה לסגל פח.

פאצ'לקה אצל גוטמן היה בלם מעולה,פרנסמן פחות אבל לא גרוע כמו שאצל קשטן.

אייגיבור,אלרואי כהן,שי אבוטבול,אביחי ידין,תמוז,דמארי וגורדנה שחקנים מספיק טובים לליגה הזאת.

לדעתי אם גוטמן היה,הוא היה מוציא הרבה יותר מהסגל הזה.

אבל שוב,זה מה יש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוקטובר 2011, 21:38 
סמל אישי של המשתמש
Yalla Hapoel כתב:

אייגיבור,אלרואי כהן,שי אבוטבול,אביחי ידין,תמוז,דמארי וגורדנה שחקנים מספיק טובים לליגה הזאת.

אבל שוב,זה מה יש.

אמנם התאהבתי באלי גוטמן ובכדורגל שהמציא בשבילנו, אבל אני חושב שגם קשטן עדיין יכול להוציא משהו טוב מהסגל הזה. כמובן שבדרכו שלו, עם קשיחות, נצחונות בהפרשים מינימליים וכדורגל פחות מרהיב, אבל יכול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: תחזית אופטימית מישהו?!
הודעהפורסם: 28 אוקטובר 2011, 21:56 
סמל אישי של המשתמש
Frenkelotti כתב:
Yalla Hapoel כתב:

אבל שוב,זה מה יש.

אמנם התאהבתי באלי גוטמן ובכדורגל שהמציא בשבילנו, אבל אני חושב שגם קשטן עדיין יכול להוציא משהו טוב מהסגל הזה. כמובן שבדרכו שלו, עם קשיחות, נצחונות בהפרשים מינימליים וכדורגל פחות מרהיב, אבל יכול.

אין לי בעיה עם כדורגל פחות מרהיב ונצחונות מינימאלים.
הקבוצה כרגע פשוט נראית קבוצה לא מאומנת.
אוסף של שחקנים טובים מאוד בלי שום הכוונה ושום דרך.
הבעיה היותר גדולה שאותו אוסף פשוט לא סופר את המאמן שלו ועולה חשד לשביתה איטלקית מצד חלקם (מניח שגם אתה ראית את שני המשחקים האחרונים).
ברגע שזה מגיע למצב כזה, אין למאמן מה לחפש במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוקטובר 2011, 22:11 
Frenkelotti כתב:
Yalla Hapoel כתב:

אבל שוב,זה מה יש.

את זה גם אני חשבתי.

לפניי כמה מחזורים שכולם קטלו את קשטן אני עדיין האמנתי בו,חשבתי שצריך לתת לו עוד זמן.

אבל מסתבר שעדיין אין שום תוצאות בשטח.

הקבוצה עדיין אפורה ומשעממת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוקטובר 2011, 22:14 
הבעיה היא לא קשטן
אלא השחקנים שלא מוכנים לשחק בשבילו
לכן קשטן חייב ללכת וכמה שיותר מהר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוקטובר 2011, 22:18 
mkorman1 כתב:
הבעיה היא לא קשטן
אלא השחקנים שלא מוכנים לשחק בשבילו
לכן קשטן חייב ללכת וכמה שיותר מהר

גם אם אני זורם עם התאוריה שלך, אז השאלה היא למה השחקנים לא מוכנים לשחק בשבילו? ככה סתם כי לא בא להם?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוקטובר 2011, 22:25 
שאלה טובה
התשובה איננה חד משמעית באופן שבו ניתן להאשים רק צד אחד במצב שנוצר
כלומר ברור שקשטן הוא עתיק נוקשה ועקשן
מאידך גיסא גם בחורינו התרגלו ל״טוב״ היינו למאמן שלשונו ליקקה לא מעט את אחוריהם וכעת
הליקוק הזה קצת חסר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוקטובר 2011, 22:30 
אני אעזור לכם להבין את התשובה הברורה מאליו בשאלה אחרת.

אלישע לוי למשל, הוא איש הרבה יותר חלש ופחות נוקשה מקשטן, אני מניח שגם הוא עושה טעויות ויש לו בסגל הרחב מאוד המון שחקנים ממורמרים ולא מרוצים, למה לדעתכם אין סיכוי במקרה של חיפה ששחקנים לא ישחקו בשבילו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוקטובר 2011, 22:43 
לא באמת שאלתי, התשובה היתה בגוף השאלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אוקטובר 2011, 02:30 
סמל אישי של המשתמש
אדום ותיק כתב:
ישעיהו פרק יא
א ויצא חוטר, מגזע ישי; ונצר, משורשיו יפרה. ב ונחה עליו, רוח יהוה--רוח חכמה ובינה, רוח עצה וגבורה, רוח דעת, ויראת יהוה. ג והריחו, ביראת יהוה; ולא-למראה עיניו ישפוט, ולא-למשמע אוזניו יוכיח. ד ושפט בצדק דלים, והוכיח במישור לענווי-ארץ; והכה-ארץ בשבט פיו, וברוח שפתיו ימית רשע. ה והיה צדק, איזור מותניו; והאמונה, איזור חלציו. ו וגר זאב עם-כבש, ונמר עם-גדי ירבץ; ועגל וכפיר ומריא יחדיו, ונער קטון נוהג בם. ז ופרה ודוב תרעינה, יחדיו ירבצו ילדיהן; ואריה, כבקר יאכל-תבן. ח ושיעשע יונק, על-חור פתן; ועל מאורת צפעוני, גמול ידו הדה. ט לא-ירעו ולא-ישחיתו, בכל-הר קודשי: כי-מלאה הארץ, דעה את-יהוה, כמים, לים מכסים. {ס}
אין יותר אופטימי מזה!
רק נשאלת השאלה האם טביב הוא מגזע ישי ? ... אם כן הכל מסודר...

אני לא יודע אם הוא מגזע ישי אבל בינתיים הוא משחיל לנו וואחד חוטר.
זה תואם את הנבואה?

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: תחזית אופטימית מישהו?!
הודעהפורסם: 29 אוקטובר 2011, 02:40 
סמל אישי של המשתמש
kobster כתב:
Frenkelotti כתב:
Yalla Hapoel כתב:

אבל שוב,זה מה יש.

אין לי בעיה עם כדורגל פחות מרהיב ונצחונות מינימאלים.
הקבוצה כרגע פשוט נראית קבוצה לא מאומנת.
אוסף של שחקנים טובים מאוד בלי שום הכוונה ושום דרך.
הבעיה היותר גדולה שאותו אוסף פשוט לא סופר את המאמן שלו ועולה חשד לשביתה איטלקית מצד חלקם (מניח שגם אתה ראית את שני המשחקים האחרונים).
ברגע שזה מגיע למצב כזה, אין למאמן מה לחפש במועדון.

באמת שאין שום קשר למאמן.
השחקנים חיים באווירת טרור, ראצ'ו גם כתב על זה באחד האשכולות האחרונים, ופשוט לא רוצים לשחק. שום מאמן לא ישנה את זה, רק בעלים חדש.
לכן התחזית האופטימית שלי היא שעד ינואר לטביב נמאס מהצעצוע והוא נפטר ממנו.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אוקטובר 2011, 07:57 
אם פעם איזור הדשא היה שייך רק למאמן(קשטן) והשחקנים ,דהיינו לקשטן הייתה שליטה טוטאלית על הדשא ללא התערבות של אף גורם בהנהלה-בעלים/מנהלים.קשטן במצב ההוא היה דואג ראשית כל לצד המקצועי וטובת הקבוצה,ובניגוד למה שקורה היום שטביב מנהלו מסדר לו את הסגל .המקרה של שי לא היה נמרח וקורה בעבר(מריחת החתימה על החוזה וכל ההתנהלות מסביב),המקרה של טועמה לא היה קורה בעבר(ההחלטה להעביר את טועמה לפ"ת ללא שיתוף השחקן) שלא לדבר שבמקרים שנתתי מדובר בשחקנים שקשטן אהב. מה שקרה שישנה זליגה רצינית של התערבות מקצועית על מה שקורה בכר הדשא על ידי הבעלים(למשל היה ראיון שקשטן אמר שצריך להתחזק ולאחר מכן אמר בראיון אחר שהסגל מספיק חזק) וקשטן שזכה במשרה זו מההפקר לאחר שטביב זרק את אבוקסיס ,כנראה משלם את החוב.
קשטן מצטייר בעיני השחקנים כחלק מההנהלה/בעלים כמשת"פ שלהם.הם לפי מה שקרה עד היום לא נלחם עבורם ויודעים שבעת הצורך הוא ידאג לתחת שלו מול טביב ולא להם,ולכן בעבר עם כל הרסריות שלו שחקנים נלחמו עבורו.היום בצורה לא מוחצנת/פורמלית הם לא רואים אותו ממטר.השחקנים איבדו את האמון בו ולכן לא ילחמו עבורו.
כמובן שכל מה שכתבתי הינו השערה ועל בסיס הערכה ודעתי בלבד.
האופטימיות היחידה שיש לי היא התקווה שלא יהיה יותר גרוע

favourite tootbal team

Eric Cantona

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אוקטובר 2011, 08:00 
זה כאילו מעיד על ראייה רחבה ומעמיקה לומר שהכל קשור לטביב, רק שזו שטות שחייבים למגר אותה מהשיח כי היא מביאה לידי כך שאין מה לדרוש מאף אחד שכן "הכל נגזר מטביב".
זה שהבעיה האמיתי היא טביב זה נכון ואין על זה וויכוח, אבל גם בתוך המציאות הנתונה אפשר לעשות הרבה יותר.
טביב לא עושה אסיפות שחקנים?
טביב לא מדבר עם השחקנים?
טביב משחק בפוליטיקות קטנות מול השחקנים?
טביב צורח על השחקנים?
טביב עושה חילופים בדקה ה 80?
טביב עולה במערך אחר כך משחק?
טביב צועק על שחקנים לחזור לעמדות המוצא ע"ח לשחק כדורגל?
טביב נותן הוראה לא לעלות למעלה?
הכל ידוע מראש והרשות נתונה. זה קשטן שלא עושה איתה כלום

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אוקטובר 2011, 08:16 
ברור שהבעייה היא קשטן ,
הבעייה המקצועית היא לא ספציפית לאסיפת שחקנים כזו או אחרת ,התנהלות המגרש כזו או אחרת וכד',
היא קשורה לאוירה במתחם האימונים ועל המגרש.
נתתי את השערתי לכך והבאתי מס' דוגמאות.
אני מאמין שאני צודק בהשערה שלי,
ומוסיף לזה את מה שאני רואה פיסית גם במתחם האימונים.
קשטן היה פעם אוטוריטה בלעדית ,היום הוא לא
קשטן איבד את זה מול השחקנים
ולנושא האשכול -האופטימיות היחידה שיש לי היא התקווה שלא יהיה יותר גרוע

favourite tootbal team

Eric Cantona

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 47 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 6 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: