תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 22 יוני 2025, 09:03

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 65 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: חייבים לשפר את הרושם
הודעהפורסם: 06 אוגוסט 2011, 05:58 
אף אחד לא יכול להתכחש כי בשליש האחרון של העונה היו הרבה שחקנים שהיו כלפיהם טענות לגבי התנהגותם במגרש ומחוצה לו,
זהבי עם כל המשאות וממנים לגבי חו"ל,ירידת כושרו של גילי,שכטר שהתאמן ולא היה "כשיר" לשחק" והספור של אניימה עם הפציעה,
גם גוטמן וגם אבוקסיס האמינו לאניימה וגיבו אותו ,מה שמצחיק שהצוות הרפואי בקבוצה שלפני תחילת הפליאוף ועוד לפני שהאוהדים קיללו באו איליו בטענה על הדשא בחודורוב ואמר לו שהוא כשיר ואין מבחינת הצוות הרפואי שום מניעה שישחק,
לקלל את אניימה בשום פנים ואופן ,אבל מה אתם מצפים מאוהד שהצוות הרפואי טוען שהוא כשיר ועוד אניימה אומר שרק בפליאוף הוא יחזור,כל אוהד היה מבין שאניימה שומר על עצמו.לי באותם זמנים היו ספקות לגבי התנהגותו של אניימה.יותר מזהגם בכר הדשא באימונים היה אדיש משהו,האם זה קשור לפציעה,ליחס הקהל,ליחס ההנהלה.אין לי מושג.
ולמי שחושב שלכאורה קומץ של קהל לא יכול להשפיע על שחקן שנתן במשך שנים את כל כולו לקבוצה,אז הוא טועה.מדובר בתקופה מתמשכת שגם אם לא קיללו ,דרשו ממנו לעלות לשחק בטענה שהוא מתחזה ,אז בכל זאת לשחקן זה משפיע עליו ועל הרגשתו הרעה.
מבחינת חוזה ,נאמר כאן שאדל מרוויח מיליון יורו.אם זה נכון אז זה ביזיון שהשכר הזה לא הוצע לאניימה ,
בכל מקרה ליבי עם אניימה ,ואני עוד אתגעגע לשוער הענק הזה :ROSE:

favourite tootbal team

Eric Cantona

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוגוסט 2011, 13:00 
סמל אישי של המשתמש
עם כל ההערכה האדירה לאניימה (פסל וכו'), הוא אומר את הדברים האלה עכשיו, כאשר הוא בפוזיציה של שוער מחליף בליל, ובשער של הפועל יש שוער פחות טוב ממנו, שמקבל שכר כפול.
זה מרגיז את וינסנט, ואפשר להבין אותו. כמו כל בנאדם נורמלי, במקום להאשים את עצמו הוא מחפש אחרים להאשים אותם. אז הוא מאשים את האוהדים שקיללו, את ההנהלה שלא הציעה לו להישאר ואת בואנו שלא הביא כדורים בזמן משדות התירס הנצחיים.
הרי אם וינסנט לא היה משדר כל הזמן שהוא רוצה ללכת, ובמקום זאת היה אומר - תנו לי שכר מכובד ואני נשאר, הפועל בכלל לא היתה מתחילה לחפש מחליף.
אבל וינסנט (כפי שכבר אמרו רבים כאן לפניי) כל הזמן חזר ואמר שהוא לא רוצה להישאר, וזה לא רק בגלל הכסף. מרוב שהוא אמר את זה, וגם קצת התנהג ככה, אנחנו האמנו לו.
אז:
Thanks Vini for everything.
You're the greatest goalkeeper that ever played in Israel.
You could have stayed in Hapoel and you didn't want it. There's no one to blame but you.
We love you and we will remember you forever.
We wish you all the best wherever you will be (except Maccabi, of course...)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוגוסט 2011, 19:25 
סמל אישי של המשתמש
קודם כל אני יודע שאניימה עונה לאוהדים שפונים אליו
הוא גם הגיב לכלל האוהדים:

אני אוהב את הפועל ת"א . שאנשים לא יבינו אותי לא נכון . מה שאמרתי זה שמאוד נפגעתי מהתקרית עם האוהדים , ומאוד התאכזבתי מההנהלה שלא עשתה כלום כדי לנקות את שמי אחרי התקרית . אני לנצח אוהָב את הפועל , הקבוצה שבה בניתי את השם שלי כשוער

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוגוסט 2011, 19:36 
סמל אישי של המשתמש
רועי כתב:

אני אוהב את הפועל ת"א . שאנשים לא יבינו אותי לא נכון . מה שאמרתי זה שמאוד נפגעתי מהתקרית עם האוהדים , ומאוד התאכזבתי מההנהלה שלא עשתה כלום כדי לנקות את שמי אחרי התקרית . אני לנצח אוהָב את הפועל , הקבוצה שבה בניתי את השם שלי כשוער

אחלה
אז בקש ממנו למצוא איזה כתב בארץ ולומר לו את הדברים האלה,נמאס שכל כתב מסכן אכול משנאת הפועל עושה לעצמו כותרת על הגב שלנו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוגוסט 2011, 21:15 
סמל אישי של המשתמש
אורנה אוסטפלד כתב:
רועי כתב:

אחלה
אז בקש ממנו למצוא איזה כתב בארץ ולומר לו את הדברים האלה,נמאס שכל כתב מסכן אכול משנאת הפועל עושה לעצמו כותרת על הגב שלנו

כנראה שהכתבה שהזינה את האשכול הזה נולדה בדיוק משיחה כזו.
אתה באמת רוצה שיחה כמו:
וינסנט: "תכתוב: אני אוהב את הפועל וכל מה שאמרתי הוא שכמה אוהדים התייחסו אלי רע ואני כועס על ההנהלה שלקראת הסוף לא העריכה אותי. ברור?"
כתב: ברור. (כותב): " אוהדים התייחסו אלי רע בהפועל וההנהלה לא העריכה אותי".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 65 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: