תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 22 יוני 2025, 00:18

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 420 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 14  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: חדשות יום ה' 30/6 [דיונים]
הודעהפורסם: 30 יוני 2011, 09:27 
אין מה להתייחס לשמות האלה, יורים אותם בתקשורת כמו זבל.

כשיהיה מישהו רציני על הפרק יהיה שווה לבדוק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 יוני 2011, 09:28 
:cry:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 יוני 2011, 09:33 
הקומבינה הזו היא פשוט סוג של גניבה.
בושה וחרפה להיות מעורבים בחרא מהסוג הזה.

כל אלה שלא מבינים או מסכימים למהלך מסוג ה"קומבינה ", הם פשוט
ראויים לבוס כמו טביב.....

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 יוני 2011, 09:34 
נועם שחם כתב:
הורגאס הזה עושה רושם של חלוץ מצויין. גולר.

לא שאני שופט על סמך וידיאו אחד אבל אתה רציני? 90 % מהגולים בתקציר שהביאו פה זה גולים מחצי מטר, אתה יודע לכמה חלוצים אפשר לעשות כזו
קלטת?? זה רק מראה שאולי מחביאים את כל הדברים האחרים שבהם הוא לא טוב.

אני באמת מקווה שמכוונים לזרים ברמה של נמה ולא ברמה של רוקי אחרת המצב שלנו בכי רע...
ואיך בדיוק אפשר לשלוח את הלל עכשיו לראות שחקנים שכולם בחופש? אין ליגות וסקאוטניג לא עושים בקיץ
אלא במשך העונה.

לגבי הקומבינה- צנציפר :LAGUH!: את הקומבינה הזו אני ועוד אנשים פה כבר העלנו לפני חודש, אני לא איש עסקים עדיין
אבל ברור לי שככה עושים עסקים, רצו 2 ביחד אז יקבלו לנו מותר להחליט כמה כל אחד יקבל!!
שק"ש ונתניה יקבלו שקל מצידי, הם קבוצות קטנות ופעם הבאה פשוט ימכרו לך את השחקן בכל הכרטיס ולא יכנסו לאחוזים
על שחקנים שלא קשורים אליהם (ק"ש על שכטר)...

נ.ב.- מוני בבקשה לך הביתה!! על טביב אנחנו כבר נשמור שלא יעשה שטויות...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 יוני 2011, 09:37 
איזה ייאוש... :cry:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 יוני 2011, 09:39 
Officer Barbrady כתב:
הקהל שלנו הוא כלום ושום דבר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 יוני 2011, 09:44 
NARKOTIKA כתב:
Officer Barbrady כתב:
הקהל שלנו הוא כלום ושום דבר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 יוני 2011, 09:47 
סמל אישי של המשתמש
hasini כתב:
הקומבינה הזו היא פשוט סוג של גניבה.
בושה וחרפה להיות מעורבים בחרא מהסוג הזה.

כל אלה שלא מבינים או מסכימים למהלך מסוג ה"קומבינה ", הם פשוט
ראויים לבוס כמו טביב.....

כמו שנאמר פה,לא צריך להיות גאון כדורגל כדי לחשוב על המהלך הזה.
מעריך שכל יו"ר אחר בליגה היה מנסה לעשות את המהלך הזה,אפילו יעקב שחר הצדיק החסוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 יוני 2011, 09:50 
סמל אישי של המשתמש
ידיעות אחרונות הם פשוט בדיחה - הם טוענים בכתבה שטביב ניסה להוריד את המחיר של שכטר כדי לשלם פחות לקרית שמונה ולנתניה, הם שכחו לציין שקרית שמונה אמורה לקבל 20% או חצי מיליון יורו, הגבוה מבין השניים. לא להאמין כמה נמוך עיתונאות הספורט בארץ יכולה להגיע.

"נשק ההולך לשדה הקרב וחוזר שלם, אות הוא שלא נלחם. נשק שחוזר מהקרב שבור, סימן הוא שנלחם והביא ניצחון" (ד"ר סאלם, נשיא ברדה הסורית, בהתייחסו לדגל ישראל שנשבר ונגנב מאוטובוס הקבוצה לאחר נצחון החוץ של הפועל בדמשק, 1929)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 יוני 2011, 09:54 
mbracha כתב:
ידיעות אחרונות הם פשוט בדיחה - הם טוענים בכתבה שטביב ניסה להוריד את המחיר של שכטר כדי לשלם פחות לקרית שמונה ולנתניה, הם שכחו לציין שקרית שמונה אמורה לקבל 20% או חצי מיליון יורו, הגבוה מבין השניים. לא להאמין כמה נמוך עיתונאות הספורט בארץ יכולה להגיע.

לדעתי אתה טועה
אם אני זוכר נכון דובר על 20 אחוז או חצי מליון יורו במידה והשחקן לא יימכר
כלומר אם הוא כן יימכר אז הם יקבלו 20 אחוז ולא חצי מליון יורו (גם אם הוא יימכר בסכום נמוך מאוד)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 יוני 2011, 09:56 
gigs כתב:
נועם שחם כתב:
הורגאס הזה עושה רושם של חלוץ מצויין. גולר.

לא שאני שופט על סמך וידיאו אחד אבל אתה רציני? 90 % מהגולים בתקציר שהביאו פה זה גולים מחצי מטר, אתה יודע לכמה חלוצים אפשר לעשות כזו
קלטת?? .

קודם כל, יש שם שני קטעי וידאו, ולא אחד. אחד של השערים שלו בראפיד בוקרשט (שם כבש 7 שערים ב-12 משחקים) ואחד של שערים מליירה, שם כבש בעונה הראשונה 17 שערים ו-14 שערים בשנייה.

על זה שהוא גולר אפשר ללמוד גם מהסטטיסטיקה שלו, אבל גם מהתקצירים. רואים שיש לו קיראה מצויינת של מיקום הכדור, ושים לב שברוב הגולים הוא מצליח להשתחל לפני הבלם. רואים גם שהוא נכנס טוב לכדור. יש שם הרבה שערים בנגיעה, וגם שערים בראש. אני לא יודע אם הוא שחקן שדה טוב ולא מכיר את יתר התכונות שלו, אבל גולים הוא יודע לתת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 יוני 2011, 09:57 
Oleg Neduda כתב:
mbracha כתב:

לדעתי אתה טועה
כלומר אם הוא כן יימכר אז הם יקבלו 20 אחוז ולא חצי מליון יורו (גם אם הוא יימכר בסכום נמוך מאוד)

אתה צודק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 יוני 2011, 10:04 
chimpfive כתב:
אוגוסטוס היל כתב:
chimpfive כתב:
אוגסטוס יקר, עם יד על הלב, הגעת להפגנה אחת? אז הנה לך התשובה, קהל אדיש.

זה לא הנקודה.
זה ממש לא עניין של אדישות. לא מדבר על הפגנה. במצב הנוכחי הפגנה זה קשקוש שנותן למי שבא את ההרגשה הפיקטיבית שהוא עשה משהו שקידם את הדברים. במציאות זה רק מקבע כל צד בעמדתו ומשניא עליו עוד יותר את הצד השני.
עד שהאוהדים לא ייקחו צד ברור- אין טעם להפגנות.
יש טעם לטרור ספורדי וספונטני שיבהיר לשני הזבלים שירדנו מהפסים.

(אגב, נראה כמה אוהדים כשיהיו בגילי עם שני ילדים קטנים יגיעו להפגנות שמתרחשות שעה נסיעה מהבית ביום טוב. בחיאת)

בחיאת כהורה עם ילדים ראיתי עוד כמה שהגיעו, שעה נסיעה? אז לפחות תחסוך את התלונות על הקהל. איזה ״טרור״ אתה מציע? לפחות ההרגשה הפיקטיבית שאתה עוד בשיא הזלזול מכנה הוא מעשה אקטיבי, זה כבר יותר מישיבה על הספה או המקלדת. 

קצת הגזמת. אין לך מושג מה עשיתי (ועשיתי, ועדיין מנסה לעשות). אין לך קמצוץ של מושג מה הסיפור שלי ולמה לא הגעתי ובאמת שאני לא חייב לך הסברים.
כל הכבוד למי שהגיע.
לא יודע אם שמת לב, דיברתי על המצב הנוכחי. בהפגנות שהיו- תמכתי בהתלהבות. לצערי, אם מסתכלים על המציאות כרגע - הן חסרות תכלית.
לא זלזלתי ואני מפרגן לכל יוזמה, אבל כרגע לדעתי יש לזה השפעה פיקטיבית ומה שזה גורם לכל היותר זה תחושת משמעות לאוהדים שבאו.
ככה אני מנתח את המצב.
סיירת מטכ"ל של האוהדים צריכה להזכר בתקופות אחרות של הפועל ומה עשו אז האוהדים. ולא אוסיף.

אגב, אם תהיה הפגנה עם צד ברור ומטרה ברורה זה כבר סיפור אחר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 יוני 2011, 10:07 
אוגוסטוס היל כתב:
chimpfive כתב:
אוגוסטוס היל כתב:
chimpfive כתב:

זה לא הנקודה.
זה ממש לא עניין של אדישות. לא מדבר על הפגנה. במצב הנוכחי הפגנה זה קשקוש שנותן למי שבא את ההרגשה הפיקטיבית שהוא עשה משהו שקידם את הדברים. במציאות זה רק מקבע כל צד בעמדתו ומשניא עליו עוד יותר את הצד השני.

(אגב, נראה כמה אוהדים כשיהיו בגילי עם שני ילדים קטנים יגיעו להפגנות שמתרחשות שעה נסיעה מהבית ביום טוב. בחיאת)

בחיאת כהורה עם ילדים ראיתי עוד כמה שהגיעו, שעה נסיעה? אז לפחות תחסוך את התלונות על הקהל. איזה ״טרור״ אתה מציע? לפחות ההרגשה הפיקטיבית שאתה עוד בשיא הזלזול מכנה הוא מעשה אקטיבי, זה כבר יותר מישיבה על הספה או המקלדת. 

קצת הגזמת. אין לך מושג מה עשיתי (ועשיתי, ועדיין מנסה לעשות). אין לך קמצוץ של מושג מה הסיפור שלי ולמה לא הגעתי ובאמת שאני לא חייב לך הסברים.
כל הכבוד למי שהגיע.
לא יודע אם שמת לב, דיברתי על המצב הנוכחי. בהפגנות שהיו- תמכתי בהתלהבות. לצערי, אם מסתכלים על המציאות כרגע - הן חסרות תכלית.
לא זלזלתי ואני מפרגן לכל יוזמה, אבל כרגע לדעתי יש לזה השפעה פיקטיבית ומה שזה גורם לכל היותר זה תחושת משמעות לאוהדים שבאו.
ככה אני מנתח את המצב.
סיירת מטכ"ל של האוהדים צריכה להזכר בתקופות אחרות של הפועל ומה עשו אז האוהדים. ולא אוסיף.

זו חוכמה קטנה מאוד לרמוז על פעילות אלימות ולצפות שמישהו יעשה את העבודה השחורה עבורך.

הפגנות חוקיות זה המינימום שאנחנו חייבים לעשות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 יוני 2011, 10:14 
לא חושב שהגזמתי ולא ביקשתי ממך הסברים. שאלתי אותך שאלה פשוטה בהקשר לתלונה שלך על אוהדי הקבוצה מאחר ואתה ביטלת פעולות של אוהדים אחרים, או שאני לא הבנתי אותך במשפט "הפגנה זה קשקוש שנותן למי שבא את ההרגשה הפיקטיבית שהוא עשה משהו שקידם את הדברים". בעייני ישנה בעייתיות מסוימת בכך שאוהד מבקר את חבריו ומצד שני לא עושה יותר מדי, עם כל הכבוד לעברך, ומגדיל ומבקש מאנשים אחרים שינקטו בפעולות טרור נוקשות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 יוני 2011, 10:24 
סמל אישי של המשתמש
הולמאי :BOW:

"נשק ההולך לשדה הקרב וחוזר שלם, אות הוא שלא נלחם. נשק שחוזר מהקרב שבור, סימן הוא שנלחם והביא ניצחון" (ד"ר סאלם, נשיא ברדה הסורית, בהתייחסו לדגל ישראל שנשבר ונגנב מאוטובוס הקבוצה לאחר נצחון החוץ של הפועל בדמשק, 1929)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 יוני 2011, 10:24 
נגמר הנוער כתב:
Oleg Neduda כתב:
mbracha כתב:

לדעתי אתה טועה

אתה צודק.

כמובן שזה לא מפריע לחבר של אוסידון לעוות את המציאות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 יוני 2011, 10:27 
chimpfive כתב:
לא חושב שהגזמתי ולא ביקשתי ממך הסברים. שאלתי אותך שאלה פשוטה בהקשר לתלונה שלך על אוהדי הקבוצה מאחר ואתה ביטלת פעולות של אוהדים אחרים, או שאני לא הבנתי אותך במשפט "הפגנה זה קשקוש שנותן למי שבא את ההרגשה הפיקטיבית שהוא עשה משהו שקידם את הדברים". בעייני ישנה בעייתיות מסוימת בכך שאוהד מבקר את חבריו ומצד שני לא עושה יותר מדי, עם כל הכבוד לעברך, ומגדיל ומבקש מאנשים אחרים שינקטו בפעולות טרור נוקשות.

חבל שאתה חופר ומתפלסף....
מה בדבר תשובה עניינית ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 יוני 2011, 10:27 
סמל אישי של המשתמש
סימרוטיץ כתב:
נגמר הנוער כתב:
Oleg Neduda כתב:
mbracha כתב:

לדעתי אתה טועה

אתה צודק.

כמובן שזה לא מפריע לחבר של אוסידון לעוות את המציאות

או לכלבה של מוני להתעלם מהעובדה שהבוס שלה הכניס אותנו לתסבוכת הזאת מלכתחילה (גם עם שכטר וגם עם אלרואי).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 יוני 2011, 10:29 
שחר כתב:
אוגוסטוס היל כתב:
chimpfive כתב:
אוגוסטוס היל כתב:
chimpfive כתב:

זה לא הנקודה.

כל הכבוד למי שהגיע.
ככה אני מנתח את המצב.

זו חוכמה קטנה מאוד לרמוז על פעילות אלימות ולצפות שמישהו יעשה את העבודה השחורה עבורך.

הפגנות חוקיות זה המינימום שאנחנו חייבים לעשות.

ומה המקסימום לטעמך?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 יוני 2011, 10:30 
תקרא את ההודעה המקורית שלי שוב. היא היתה בגוף ראשון רבים. אנחנו.
ואם אני חושב שפעולה מסויימת מזיקה- אני חושב חובתי להגיד את זה.
את הטרור תמיד עשו צעירים. ויש להניח שכך גם יהיה. זו המציאות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 יוני 2011, 10:39 
סמל אישי של המשתמש
לא רוצה לפתוח על זה אשכול אבל מכבי הוציאו מנויים אם מחירים פסיכיים
נקווה שזה לא ייתן רעיונות ל"חבר'ה" שלנו..

https://www.leaan.co.il/venue_areas.asp

המחיר ל8 זה פשוט ביזיון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 יוני 2011, 10:40 
hasini כתב:
chimpfive כתב:

חבל שאתה חופר ומתפלסף....
מה בדבר תשובה עניינית ?

אין לי, מצטער אני גם לא מתיימר לדעת, הלכתי עד היום עם כל פעילות מחאה שאירגנו, ההיי לייט שלי למרבה הצער זה מרי פייסובק של טביב בדף הקניונים שלו תחת הכותרת "WHERE IS THE MONEY TABIB" וזהו. היום אני מבין שמה שיכריע זה פסק דין משפטי, מי שחושב שיש לו רעיון טוב יותר מוזמן לבצע ופחות לדבר או לכתוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 יוני 2011, 10:44 
סמל אישי של המשתמש
red bob כתב:

המחיר ל8 זה פשוט ביזיון

כל המטרה שלהם היא להפוך את שער 8 לשער משפחות מסומן, ושכל האולטראסים למיניהם שיעברו ל-10-11.
שער 8 יהיה כמו 13, רק בלי גג.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 יוני 2011, 10:48 
ציטוט:
הולמאי ושאלוי יעזרו להפועל. "אנחנו נסייע להחזיר האליפות"

http://www.sport5.co.il/HTML/articles/A ... 02516.html

פרסום ראשון. ההונגרים יעבדו שוב עם קשטן, שהביאם ארצה כשחקנים. קשר העבר: "נביא להפועל תל אביב שחקנים איכותיים, האוהדים תמיד בלב". המאמן ממשיך לבחון זרים נוספים דרך דיסקים המגיעים אליו

איך תמיד הכל קורה פה שנתיים אחרי מה שהאוהדים אומרים
זה אמנם התחלה בקטן, אבל התחלה.

כבר מזמן אמרנו שאפשר לנצל את החיבור של השחקנים הזרים להפועל לסקאטוינג באירופה.
הלמאי בהונגריה, טופצ'ה בבולגריה, סימרוטיץ, גאבור מרטון, זיטו, דה ברונו בארגנטינה ועוד המון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 יוני 2011, 11:03 
סמל אישי של המשתמש
מה בדיוק הראל רוצה לחקור? איך הוא יצא אידיוט כשהביא את טביב? איך הוא יצא טמבל כשהציע רק 6 מיליון כשחשב שטביב רוצה לברוח מהפועל?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 יוני 2011, 11:04 
סמל אישי של המשתמש
נראה מצוין השעון קסיו הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 יוני 2011, 11:06 
אנטיגונה כתב:
red bob כתב:

המחיר ל8 זה פשוט ביזיון

כל המטרה שלהם היא להפוך את שער 8 לשער משפחות מסומן, ושכל האולטראסים למיניהם שיעברו ל-10-11.
שער 8 יהיה כמו 13, רק בלי גג.

במחירים כאלו אני לא רואה אותם מוכרים אפילו 5 אלף מנויים, המחיר של 10/11 הוא כמו 7 שלנו לפני שנה...
אני באמת מקווה שטביב לא מסתכל לצד השני כי אחרת מנוי אחד לא יהיה לו...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 יוני 2011, 11:08 
יהלום אדום כתב:
מה בדיוק הראל רוצה לחקור? איך הוא יצא אידיוט כשהביא את טביב? איך הוא יצא טמבל כשהציע רק 6 מיליון כשחשב שטביב רוצה לברוח מהפועל?

לי יש שאלה דווקא למוני
מתי ואיך בדיוק הוא השקיע /הלווה לקבוצה 21 מיליון שקל?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 יוני 2011, 11:10 
מכבי פ"ת לא הגיע להסכמה עם רועי בקל
יש לי תחושה שהוא ינחת פה בקרוב. עומד בקריטריונים של מחיר מבחינת "הקופה הריקה" שלנו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 420 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 14  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 4 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: