תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 21 יוני 2025, 21:42

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 366 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 13  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: חדשות הפועל יום שני 27/6 [דיונים]
הודעהפורסם: 27 יוני 2011, 09:53 
"ישראל היום" זה עיתון פשיסטי ונתעב, מאחורי כל מילה שנכתבת שם יושב אדם אינטרסנט כלשהו שמנסה להשיג משהו לעצמו ולטובת "האידיאולוגיה" הרדודה שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יוני 2011, 09:56 
נועם שחם כתב:
redead כתב:
מצחיק שלגולדהר אין מושג מה זה מכבי
לטביב ואוסידון אין מושג מה זה הפועל
וככה מדברים על שיתוף עתידי
אולי נעשה איחוד וזהו?
אלוהים על מה הסתומים האלה מתקשקשים בימים אלה

היה נסיון לשת"פ כזה גם בתקופת לוני ותאומים. זה התפוצץ כשלוני מנע חתימה של קוביקה בהפועל, או משהו כזה.

טוב אולי באמת מה שעומד מאחורי זה, בדיוק כמו אז, קמצנות או חסכנות ולא לשלם מה שכרגע דורשים בשוק
בשורה התחתונה גם הפעם ברגע של אמת אני בספק אם זה יעבוד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יוני 2011, 09:57 
אוהד אחד(!) שקילל את אהובה תומר זכה לכותרות ראשיות בYNET ודיבורים בחדשות ערוץ 10 ו2 וחשיפה עצומה למקרה. זה עדיין לא יפריע לעלובים האלה להגיד כל פעם מחדש "הנה, תראו, זה קרה גם להפועל, אבל רק על בית"ר יורדים!"
נותנים חשיפה למשהו כל פעם מחדש ועדיין אומרים שלא נותנים לו חשיפה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יוני 2011, 09:58 
ניהל מו"מ עם חיפה באמצע עונה וניסה לעשות ספינים כמה הקהל היה קשה איתו. מה קרה אפס קטן? לא מוצא קבוצה באירופה חתיכת בלוף?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יוני 2011, 09:59 
תפוז אדום כתב:
"ישראל היום" זה עיתון פשיסטי ונתעב, מאחורי כל מילה שנכתבת שם יושב אדם אינטרסנט כלשהו שמנסה להשיג משהו לעצמו ולטובת "האידיאולוגיה" הרדודה שלו.

זה עיתון עם אג'נדה כמו כל עיתון, הבעיה שיש להם מערכת דלה יחסית אז פסולת עיתונאית כמו של סהר יכולה לעבור את העורך באין מפריע ובלי שאף אחד טורח לברר משהו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יוני 2011, 09:59 
תפוז אדום כתב:

קוראים לו סרוסי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יוני 2011, 10:00 
chimpfive כתב:
ניהל מו"מ עם חיפה באמצע עונה וניסה לעשות ספינים כמה הקהל היה קשה איתו. מה קרה אפס קטן? לא מוצא קבוצה באירופה חתיכת בלוף?

הכל נכון ועדיין מי שאשם פה זה יותר הנהלת הפועל מאשר סהר.
הוא מבחינתו עשה את העבודה שלו, בטח ציפה לאיזו הצעה להמשיך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יוני 2011, 10:01 
נועם שחם כתב:
redead כתב:
מצחיק שלגולדהר אין מושג מה זה מכבי
לטביב ואוסידון אין מושג מה זה הפועל
וככה מדברים על שיתוף עתידי
אולי נעשה איחוד וזהו?
אלוהים על מה הסתומים האלה מתקשקשים בימים אלה

היה נסיון לשת"פ כזה גם בתקופת לוני ותאומים. זה התפוצץ כשלוני מנע חתימה של קוביקה בהפועל, או משהו כזה.

אתה לא טועה..

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2741901,00.html

מיד לאחר המעבר ליפן התראיין קוביקה בכלי התקשורת ותקף את הבעלים, לוני הרציקוביץ', שהטיל מאז וטו על חזרתו של קוביקה לקבוצה. בעונת 01'-02' הסכים הרציקוביץ' לנהל מגעים על החזרתו של הפולני לקבוצה, אולם לאחר שגילה כי הוא מנהל במקביל גם משא ומתן עם הפועל תל אביב, דרש גם מהאדומים לרדת מהעסקה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יוני 2011, 10:03 
הפועל הקטן ! כתב:
אבי כתב:
בגזרת בן סהר:
בימים הקרובים כנראה תצא הוד' על הצטרפותו לחיפה. יש כבר סיכום עקרוני ורק מחכים שבן יבדוק עוד אופציה פתוחה שיש לו בחו"ל

לא פלא שהשחקן הזה יורק לבאר ! הוא שכח מי גידל אותו ומי הציל לו את הקריירה שהיא הייתה בקריסה . אין בעיה שיחתום בחיפה , אבל אל תלכלך על גוטמן בריאיון ועל הקהל שקילל אותך ועוד לבוא לבקש לשמור על כושר עם הקבוצה שליכלכת עליה . אחחח שחקנים גידלנו ורוממנו ! 

ברור שמקצועית שהר רוצה את האלופות ובהפסד האליפות הפסדנו אצלו נקודות.

אבל עוד יותר ברור שיש גורמים סביבתיים החל מיחסי האנוש, לא פנו אליו (אפילו בפורום היו רק קולות בודדים מאוד לטובת המשך איתו), לא נתנו לא חום, התנהלות כ"ס "ניהול שפוי" כולל הצריבה בנושא השכר שלו.
כאשר נוגעים לאדם בכסף זה משנה הרבה ומספיק כדי שישנא את הקבוצה ומן הסתם את טביב שאמור לשכנעו. הייתי שמח לשמוע על אחד מהמגיבים שהיה עובר לסדר היום על הלנת שכר קשה בעיניו (גם אם שהר טועה יש דבר כזה שנקרא לדבר איתו שזה ממש הפוך לתלונות של "לא עונים לטלפונים").

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יוני 2011, 10:07 
zink כתב:
תפוז אדום כתב:

זה עיתון עם אג'נדה כמו כל עיתון, הבעיה שיש להם מערכת דלה יחסית אז פסולת עיתונאית כמו של סהר יכולה לעבור את העורך באין מפריע ובלי שאף אחד טורח לברר משהו.

דווקא רותם גרוסמן שאחראי לסיקור גזרת הפועל, הוא גבר שבגברים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יוני 2011, 10:08 
נועם שחם כתב:
zink כתב:
תפוז אדום כתב:

דווקא רותם גרוסמן שאחראי לסיקור גזרת הפועל, הוא גבר שבגברים.

לא התלוננתי על איכות הכותבים, לא בקי מספיק.
דיברתי על דברים בסיסיים כמו עבודת עריכה וסינון שחסרה להם כנראה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יוני 2011, 10:09 
סמל אישי של המשתמש
צריך להיות ממש גרוע בהבנת הנקרא כדי לא לתפוס ש"אשכול חדשות הפועל" משמעותו - אשכול חדשות לגבי הפועל ת"א. כנראה שלא מיותר לציין שבן סהר, מכבי חיפה ומכבי ת"א לא נופלות תחת הקטגוריה הזאת.

"נשק ההולך לשדה הקרב וחוזר שלם, אות הוא שלא נלחם. נשק שחוזר מהקרב שבור, סימן הוא שנלחם והביא ניצחון" (ד"ר סאלם, נשיא ברדה הסורית, בהתייחסו לדגל ישראל שנשבר ונגנב מאוטובוס הקבוצה לאחר נצחון החוץ של הפועל בדמשק, 1929)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יוני 2011, 10:09 
סמל אישי של המשתמש
its-sick כתב:
סוף הטור של סרוסי בישראל היום:
תמונה

יש שני דברים שניתן לעשות בעניין:
א. נא לא לצחוק - לפנות למערכת 'ישראל היום' בתלונה. העיתון מחשיב מאד את אמינותו (הוא אפילו מציין אותה במקום הראשון בתיאור העצמי שלו, ויש לו מחלקת 'בירור תלונות'). לציין שמדובר בתמונה ישנה, שכבר פורסמה בעבר. תלונה אפשר לשלוח דרך טופס 'צור קשר' באתר שלהם (http://www.israelhayom.co.il/site/contact.php) - אני כבר עשיתי זאת, וטוב יהיה אם יתווספו עוד מתלוננים. דרך אחרת היא לשלוח במייל לכתובת המערכת: hayom@israelhayom.co.il
ב. אם ידוע מי הצלם - ויותר טוב - אם הצלם הוא מכוחותינו - לשלוח מכתב לעיתון עם דרישה לתשלום בגין הפרת זכויות יוצרים. הקנס על הפרת זכויות יוצרים, ללא צורך בהוכחת נזק, הוא בסדר גודל של אלפי שקלים (כמדומני, עשרת אלפים ש"ח). מר סהר צריך ללמוד שהוא לא יכול להעלות תמונה בלי לשלם תמלוגים ולתת קרדיט, סתם כי איזה קורא שלח לו אותה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יוני 2011, 10:10 
אתם בטוחים שלא התחלף שם העורך? תבדקו בעין השביעית אצל ייגר מאייסטר...

צפויה הפתעה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יוני 2011, 10:13 
עפר דגמי לעולם כתב:

צפויה הפתעה...

מה הקשר מי העורך אם ברור שמדובר בטעות שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יוני 2011, 10:14 
כמו כן, סטופר סטופר 35 שניות עיוות המציאות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יוני 2011, 10:17 
סמל אישי של המשתמש
עפר דגמי לעולם כתב:

צפויה הפתעה...
אין צורך שכולם יילכו לבדוק. אכן, רביב שכטר העורך החדש. הוא כתב יחד עם עודד קרמר את הבלוג "עומדים בשער", לפני שלמה מן.
זו לא הפתעה כלל, שכן הוא כבר 4 שנים סגן עורך הספורט בישראל היום.

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יוני 2011, 10:23 
אלי סהר :LOL2:
הבכיינות הזאת כל פעם שיש איזה מקרה כזה עם בית"ר פשוט מצחיקה.
כאילו יש להם ארסנל של כלים, שהתקשורת חזרה עליהם כבר אלף פעם והם עדיין טוענים שלא מדברים על זה כי זה הפועל, שהם שולפים כל פעם שהם עושים משהו.

זה כמו שאחרי כל פיגוע מצד הפלשתינים הם יבואו ויזכירו את פיצוץ מלון המלך דוד בשנות הארבעים ויגידו "אה! למה למה על זה התקשורת לא מדברת?!"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יוני 2011, 10:26 
mbracha כתב:
צריך להיות ממש גרוע בהבנת הנקרא כדי לא לתפוס ש"אשכול חדשות הפועל " משמעותו - אשכול חדשות לגבי הפועל ת"א. כנראה שלא מיותר לציין שבן סהר, מכבי חיפה ומכבי ת"א לא נופלות תחת הקטגוריה הזאת.

לפני שאתה מחלק ציונים בהבנת הנקרא תן לי לתקן אותך - בן סהר שיחק בהפועל ועצם זה שהוא עובר לחיפה זה מענין אותי בתור אוהד הפועל ורבים אחרים, לא מענין אותך? אתה מוזמן לדלג.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יוני 2011, 10:38 
סוסים רצים לי בדם כתב:
פתאום נכנסתי לסרט שהשוער הזה פלופ לא נורמאלי

אל תשאל, גם אני כבר כמה ימים בהרגשה הזאת
ברור לי שזאת תחושת בטן כי אני לא ממש מכיר אותו, אבל למרות שאין לנו שוער ולוקח שנים להביא כל שחקן, במקרה שלו אני לא מאוד אתבאס אם יתפוצץ המו"מ

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יוני 2011, 10:39 
its-sick כתב:
עפר דגמי לעולם כתב:

צפויה הפתעה...
אין צורך שכולם יילכו לבדוק. אכן, רביב שכטר העורך החדש. הוא כתב יחד עם עודד קרמר את הבלוג "עומדים בשער", לפני שלמה מן.
זו לא הפתעה כלל, שכן הוא כבר 4 שנים סגן עורך הספורט בישראל היום.

שכטר גם כן אוהד הפועל. הוא לא היה מודע לפרסום התמונה והבנתי שהנושא יטופל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יוני 2011, 10:45 
סמל אישי של המשתמש
chimpfive כתב:
mbracha כתב:
צריך להיות ממש גרוע בהבנת הנקרא כדי לא לתפוס ש"אשכול חדשות הפועל " משמעותו - אשכול חדשות לגבי הפועל ת"א. כנראה שלא מיותר לציין שבן סהר, מכבי חיפה ומכבי ת"א לא נופלות תחת הקטגוריה הזאת.

לפני שאתה מחלק ציונים בהבנת הנקרא תן לי לתקן אותך - בן סהר שיחק בהפועל ועצם זה שהוא עובר לחיפה זה מענין אותי בתור אוהד הפועל ורבים אחרים, לא מענין אותך? אתה מוזמן לדלג.

שכיר חרב שטינף עליך בתור אוהד ועל הקבוצה שלך, שבשביל בצע כסף הולך ליריבה שלך, הוא לא נושא ראוי לאשכול חדשות הפועל. בסך הכל בכל פעם שמתעדכן משהו באשכול חדשות כולם קופצים (כיאה לעונת מלפפונים עלובה) וזה מעצבן למצוא שם ידיעות שלא רלוונטיות להפועל. באותה מידה יכולים לעדכן שם על המו"מ של עידן סרור עם איזו קבוצה בליגה השלישית ועל חיי המין של רמי דואני בארה"ב.

"נשק ההולך לשדה הקרב וחוזר שלם, אות הוא שלא נלחם. נשק שחוזר מהקרב שבור, סימן הוא שנלחם והביא ניצחון" (ד"ר סאלם, נשיא ברדה הסורית, בהתייחסו לדגל ישראל שנשבר ונגנב מאוטובוס הקבוצה לאחר נצחון החוץ של הפועל בדמשק, 1929)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יוני 2011, 11:12 
סמל אישי של המשתמש
הלואי יחתום בחיפה. גם במידה ולא ישחק בתיה תעשה להם בלאגנים, וגם אני מת לקלל אותו כל כך...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יוני 2011, 11:15 
סמל אישי של המשתמש
mbracha כתב:
chimpfive כתב:
mbracha כתב:

שכיר חרב שטינף עליך בתור אוהד ועל הקבוצה שלך, שבשביל בצע כסף הולך ליריבה שלך, הוא לא נושא ראוי לאשכול חדשות הפועל. בסך הכל בכל פעם שמתעדכן משהו באשכול חדשות כולם קופצים (כיאה לעונת מלפפונים עלובה) וזה מעצבן למצוא שם ידיעות שלא רלוונטיות להפועל. באותה מידה יכולים לעדכן שם על המו"מ של עידן סרור עם איזו קבוצה בליגה השלישית ועל חיי המין של רמי דואני בארה"ב.

בצע כסף? מישהו בהפועל בכלל הציע לו להישאר?
מפתיע ששחקן הולך לאן שרוצים אותו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יוני 2011, 11:20 
סמל אישי של המשתמש
גבעתיים כתב:
הפועל הקטן ! כתב:
אבי כתב:
בגזרת בן סהר:
בימים הקרובים כנראה תצא הוד' על הצטרפותו לחיפה. יש כבר סיכום עקרוני ורק מחכים שבן יבדוק עוד אופציה פתוחה שיש לו בחו"ל

לא פלא שהשחקן הזה יורק לבאר ! הוא שכח מי גידל אותו ומי הציל לו את הקריירה שהיא הייתה בקריסה . אין בעיה שיחתום בחיפה , אבל אל תלכלך על גוטמן בריאיון ועל הקהל שקילל אותך ועוד לבוא לבקש לשמור על כושר עם הקבוצה שליכלכת עליה . אחחח שחקנים גידלנו ורוממנו ! 

ברור שמקצועית שהר רוצה את האלופות ובהפסד האליפות הפסדנו אצלו נקודות.

אבל עוד יותר ברור שיש גורמים סביבתיים החל מיחסי האנוש, לא פנו אליו (אפילו בפורום היו רק קולות בודדים מאוד לטובת המשך איתו), לא נתנו לא חום, התנהלות כ"ס "ניהול שפוי" כולל הצריבה בנושא השכר שלו.
כאשר נוגעים לאדם בכסף זה משנה הרבה ומספיק כדי שישנא את הקבוצה ומן הסתם את טביב שאמור לשכנעו. הייתי שמח לשמוע על אחד מהמגיבים שהיה עובר לסדר היום על הלנת שכר קשה בעיניו (גם אם שהר טועה יש דבר כזה שנקרא לדבר איתו שזה ממש הפוך לתלונות של "לא עונים לטלפונים").

מדובר פה על שחקן בן 21 שמקבל ים של כסף על עונה שהיא הייתה בשבילו קרש הצלה . אין שום סיבה ללכלך על המאמן שבזכותו חזרת למרכז הבמה ואין זכות ללכלך על האוהדים . בכול קבוצה יש כמה שמקללים אבל הוא בא ואמר שהקהל לא תמך בו .
מה שאני שונא זה שמלכלכים על המועדון שקידם אותם . נו באמת שכטר אמר שהוא היה רוצה ניהול כמו במכבי . הניהול במכבי הוא טוב ? ודני בטנדר שללא הפועל היה בגת אלעלי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יוני 2011, 11:21 
יהלום אדום כתב:
mbracha כתב:
chimpfive כתב:
mbracha כתב:

לדעתי הוא אמר בסוף העונה שהפועל "היא לא אופציה ריאלית".

ירידה לצורך עלייה. גם כן עליה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יוני 2011, 11:24 
סמל אישי של המשתמש
גם אם מכבי ישתתפו בצ'מפיונס ליג הוא לא ימצמץ בדרך לשם.
זונת צ'מפיונס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יוני 2011, 11:25 
סמל אישי של המשתמש
שחר כתב:
יהלום אדום כתב:
mbracha כתב:
chimpfive כתב:
mbracha כתב:

לדעתי הוא אמר בסוף העונה שהפועל "היא לא אופציה ריאלית".

ירידה לצורך עלייה. גם כן עליה...

לא נראה לי שבגלל הצעה כספית לא מספקת.
הרי אנחנו רואים מה קורה בקבוצה בחודשים האחרונים, מישהו ללא חוזה ישאר כאן? עם מי הוא אמור לשבת בדיוק?
ואני לא מהסנגורים של סהר, אבל הוא אמור לשבת בבית ולחכות לטלפון של טביבי? או אולי לשלוח לו SMS שיעשה טובה ויחתים אותו על חוזה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יוני 2011, 11:29 
סמל אישי של המשתמש
ONE

טביב והראל ייפגשו שוב, לובוס יערוך אימון בכורה
הבעלים של הפועל יערכו פגישת גישור נוספת במטרה להגיע לסיכום. מחר המאבק עובר לביהמ"ש. השוער הצ'יליאני ייפגש עם אוסידון כדי לחתום סופית

בצל מחאת אוהדי הפועל תל אביב, שכ-20 מהם פרצו לאימון הקבוצה אתמול (ראשון) וריססו כתובות כדוגמת "מוני וטביב הביתה", יגיעו היום צמד בעלי המועדון, אלי טביב ומוני הראל, לפגישת גישור נוספת אצל השופט בדימוס, דן ארבל.

ביום חמישי האחרון שמע השופט בדימוס את הצד של הראל בפגישה עימו ועם עורך דינו, ישראל עזיאל, כאשר הפעם צפוי ארבל להיפגש עם טביב ולשמוע את הגרסה שלו למאבק הבעלות על המועדון, ולאחר מכן ינסה המגשר להציע לשני הצדדים הצעת פשרה או לגרום לאחד מהם לסגת מעמדתו.

עם זאת, בשני המחנות סקפטיים לגבי תוצאות הגישור, כאשר בכל מקרה מחר בבוקר ייצא לדרך המשפט בין השניים בעקבות העתירה שהגיש מוני הראל לבית המשפט המחוזי בת"א.

מדובר בדיון מקדים בלבד, כאשר ההערכה היא כי המשפט עצמו יתחיל רק בחודש אוגוסט, וכל הסאגה עשויה להימשך עוד חודשים רבים.

אחרי פגישת הגישור צפויים אלי טביב וחבר הדירקטוריון, דורון אוסידון, להיפגש עם השוער הצ'יליאני, אדוארדו לובוס, וסוכנו בנדי ארויו, כדי להחתים את השוער על חוזהו באופן רשמי. אם לא יהיו הפתעות, לאימון הערב של הקבוצה יגיע לובוס כשחקן הפועל ת"א.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יוני 2011, 11:30 
יהלום אדום כתב:
mbracha כתב:
chimpfive כתב:
mbracha כתב:

לא נראה לי שכסף זה הענין, סופר איג'נט זהבי וסיכוי לשחק בעוד מפעל צ'מפיונס. אני מאוד מקווה שחיפה לא יעברו את המוקדמות, למרות שהסיכוי לכך לא גבוה עם הקבוצות שהם יתמודדו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 366 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 13  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 4 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: