תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 21 יוני 2025, 16:21

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 411 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 10, 11, 12, 13, 14
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: חדשות הפועל יום ראשון 26/6 [דיונים]
הודעהפורסם: 26 יוני 2011, 22:55 
כיפה אדומה כתב:
chimpfive כתב:
אבי כתב:
בכל האתרים תרגמו את זה בדיוק אותו דבר. שהוא ירגיש לא נוח למכור להפועל.
אני גם חושב שבוזגלו לא יגיע להפועל, אבל זה לא יהיה בגלל גולדהאר אלא כי הוא יעדיף להעביר עונה בקבוצת מרכז טבלה ולקבל כרטיס ביד בסוף העונה הבאה

צריך להכיר אמריקאים / קנדים, הסבטקסט הוא פשוט הוא לא ימכור אותו להפועל. למלפפון הבא.

מה ציפית שהוא יגיד?
"I'm horny to sell Maor Buzaglo to Hapoel!!1111"

לא ציפיתי לכלום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יוני 2011, 22:56 
NARKOTIKA כתב:
קצת מצחיק וקצת מעצבן לקרוא לבן אדם שמרוויח פי כמה עשרות מהממוצע במשק, ואחרי שהוא חותם על חוזה בהסכמה מלא שלו- "עבד".

אם אני בתור אזרח חותם על חוזה אני צריך לכבד אותו. אני לא יכול לפרוס אוטו ל36 תשלומים ובתשלום ה12 להחליט שלא בא לי לשלם יותר. שיכבדו את החוזים שלהם.

בדיוק בגלל זה חייבים לקבוע סעיפי שחרור בחוזה.

ואנשים פה מדברים כמו ילדים קטנים. אין פה אחד שהיה נוהג אחרת משכטר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יוני 2011, 23:01 
נועם שחם כתב:
chimpfive כתב:
מצד שני זה מקור לסחטנות של שחקני כדורגל, והם כן עבדים, עבדים עשירים.

למה זה מקור לסחטנות? החכמה היא לקבוע מראש מחיר שהוא הוגן כלפי שני הצדדים. ואם אתה תומך בעבדות, שיבושם לך, בעיני זה פסול, ובכלל לא חשוב כמה "העבד" מרוויח (ובוא לא נשכח ש"העבדים" הללו גם מכניסים לקבוצות לא מעט כסף כשהן מצליחות).

החכמה היא לא לקבוע סעיף יציאה לחו"ל, דבר שקיים רק במועדון שלנו ואין לו אפקט חיובי. ואני לא תומך בעבדות חס וחלילה, אבל תסלח לי מועדונים "קונים" ו"מוכרים" שחקנים, אין פה יחסי עובד מעביד כמו בסקטור העסקי, סוג של " עבדות"אומנם בממוצע של 350 אלף דולר בשנה, מה שלא עולה בקנה אחד עם המושג שלך לגבי עבדות. יש לי חילוקי דעות איתך בנוגע לערך שחקנים ומידת הטוטאליות שלך לאינטרסים שלהם, אני חושב שהאינטרס של המועדון קודם לאינטרס של השחקנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יוני 2011, 23:04 
נועם שחם כתב:
אוגוסטוס היל כתב:
נועם שחם כתב:
Officer Barbrady כתב:
מספיק עם סעיפי השחרור האלה. או שבוזגלו חותם לחמש עונות ומפנים שהפועל זה הבית החדש שלו, או שיקנה חבילה של מגבונים לחים בשביל הכיסא בבלומפילד, לא כל כך כיף לשבת עליהם בלי לנקות.

לא מסכים איתך. סעיף שחרור זה הדבר הכי לגיטימי ומוצדק שיש. שחקני כדורגל הם לא עבדים.

אני לא מסכים. סעיף שחרור מייתר את מחיר השוק וקובע מראש מחיר עתידי.
אם אפשר היה לקבוע שקבוצה מחוייבת לשחרר שחקן במחיר שוק (שזאת שאלה איך קובעים אותו) הייתי מקבל את זה.
יותר פשוט לעשות מה ששחר עושה- להיות פייר ולשחרר תמורת סכום הגיוני כל שחקן שרוצה להתקדם.

סעיף כמו של גילי הוא שערוריה

אבל אם אין סעיף שחרור, השחקן הוא קרבן לסחיטה. ראה מקרה שכטר עכשיו. מחיר של 2.5 מליון יורו לשחקן מליגת העל, זה מחיר שהוא מעל ומעבר. נכון שסעיף השחרור של גילי מגוחך, אבל כנראה שהוא ידע מה הוא עושה.

בסופו של דבר, סעיף שחרור צריך לאזן בין האינטרסים של שני הצדדים, וההגינות היא שהוא נקבע מראש לפני שיש חתונה. כשלא קובעים סעיף שחרור כזה, זה פתח לסחטנות.

"קרבן לסחיטה" "עבדים" אנחנו מדברים על כוכבים / סלבס כדורגל שמשתכרים מאות אלפי דולרים, ולא על ויקטור מרעי, מן הסתם שחקנים כמו ויקטור לא יכולים לבוא בדרישות של סעיפי שיחרור. דבר איתי על המשכורות שלהם ואולי יהיה לי בסיס של הסכמה איתך.

נערך לאחרונה על ידי chimpfive בתאריך 26 יוני 2011, 23:05, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

סמל אישי של המשתמש
נועם, אתה מדבר על מקרה שכטר או על סעיפי שחרור בכללי?
כי בעניין שכטר אני מסכים איתך. לא רק שהבטיחו לו לצאת, הוא באמת שחקן שלא רואים כאן כל יום והיה צריך לשחרר אותו בכל מקרה. המטרה בביטול סעיפי השחרור היא לא ליצור סגר כללי על הקבוצה, אלא להשאיר את הכוח אצל המאמן והקבוצה, ולא אצל השחקן. זה לא ממש בעיה לשחרר שחקנים טובים, כל עוד דואגים למחליפים. במקרה של ורמוט, אלרואי כהן הוא תחליף ראוי כדי לשחרר אותו, גם אם לא היה לו סעיף שחרור. אותו דבר לגבי שכטר ודמארי, אניימה ואיינוגבה, זהבי ובוזגלו/ימפולסקי/קשר זר. אף אחד לא אומר שהם לא היו יוצאים אם לא היו להם סעיפי שחרור, פשוט השליטה עדיין הייתה בידי הפועל, בידיוק כמו שעכשיו היא בידי יעקב שחר ומכבי חיפה(שגם ללא סעיף שחרור שחררו שחקן משמעותי כמו רפאלוב).

"לא יעלה בדעתך לומר כי יראת ה' היא מעלה באדם ומי שאין בו יראת ה' הוא גם כן אדם, אלא שחסר לו מעלה... על זה בא הכתוב להשמיענו שאינו כן, כי מי שאין בו יראת שמים אינו אדם כלל, רק בעל חיים." הגאון ר׳ אלחנן וסרמן הי"ד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נועם שחם כתב:
NARKOTIKA כתב:
קצת מצחיק וקצת מעצבן לקרוא לבן אדם שמרוויח פי כמה עשרות מהממוצע במשק, ואחרי שהוא חותם על חוזה בהסכמה מלא שלו- "עבד".

אם אני בתור אזרח חותם על חוזה אני צריך לכבד אותו. אני לא יכול לפרוס אוטו ל36 תשלומים ובתשלום ה12 להחליט שלא בא לי לשלם יותר. שיכבדו את החוזים שלהם.

אולי, אבל אני בצד של הפועל, אז לא מעניין אותי מה הייתי עושה במקום שכטר, אלא נטו איך הפועל צריכה להתנהל.
לא יכול להיות שהוצאנו על שחקן (רכישה+משכורת+ בונוסים) 2 מליון דולר, הוא הכפיל את ערכו בזכות עצמו ובזכות הפועל, וקיבלנו עליו 2.5 מליון, שגם מהם מפרישים אחוזים ל100 גורמים.
לא יכול להיות ששחקנים שנתנו חצי עונה טובה בארץ יימכרו ב2 מליון יורו, ואנחנו על השחקן הישראלי הכי מוכשר נקבל 2.5, כשעל המחליף שלו- שעוד לא כבש בעונה אחת יותר מ13 גולים, דורשים 3.

אי אפשר לשנות את העולם, צריך לשחק את חוקי המשחק. אם אלו חוקי המשחק, בדרך הזאת אנחנו רק מפסידים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יוני 2011, 23:11 
chimpfive כתב:
נועם שחם כתב:
chimpfive כתב:

למה זה מקור לסחטנות? החכמה היא לקבוע מראש מחיר שהוא הוגן כלפי שני הצדדים. ואם אתה תומך בעבדות, שיבושם לך, בעיני זה פסול, ובכלל לא חשוב כמה "העבד" מרוויח (ובוא לא נשכח ש"העבדים" הללו גם מכניסים לקבוצות לא מעט כסף כשהן מצליחות).

החכמה היא לא לקבוע סעיף יציאה לחו"ל, דבר שקיים רק במועדון שלנו ואין לו אפקט חיובי. ואני לא תומך בעבדות חס וחלילה, אבל תסלח לי מועדונים "קונים" ו"מוכרים" שחקנים, אין פה יחסי עובד מעביד כמו בסקטור העסקי, סוג של " עבדות"אומנם בממוצע של 350 אלף דולר בשנה, מה שלא עולה בקנה אחד עם המושג שלך לגבי עבדות. יש לי חילוקי דעות איתך בנוגע לערך שחקנים ומידת הטוטאליות שלך לאינטרסים שלהם, אני חושב שהאינטרס של המועדון קודם לאינטרס של השחקנים.

לכל צד יש אינטרסים משל עצמו. מה שנכון והוגן זה מה שמשרת את האינטרס של שני הצדדים. בסופו של דבר, אם המצב הוא חד צדדי לטובת אחד הצדדים, זה חוזר כמו בומרנג.

וגובה השכר לא רלוונטי פה. שחקני כדורגל לא מקבלים שכר גבוה בגלל העיניים היפות שלהם, אלא בגלל היצע וביקוש ובגלל ששחקנים טובים מייצרים למועדון הכנסות גבוהות. חוזה גבוה עדין לא מקנה למועדון זכות לפגוע בשחקן בצורה לא פרופורציונאלית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יוני 2011, 23:13 
סמל אישי של המשתמש
שכטר ידע בדיוק על מה הוא חותם, ובתור אותו שחקן שהבקיע פחות מ-15 שערים בשלוש שנים הוא לא בדיוק התלונן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יוני 2011, 23:14 
NARKOTIKA כתב:
נועם שחם כתב:
NARKOTIKA כתב:

אולי, אבל אני בצד של הפועל, אז לא מעניין אותי מה הייתי עושה במקום שכטר, אלא נטו איך הפועל צריכה להתנהל.
לא יכול להיות שהוצאנו על שחקן (רכישה+משכורת+ בונוסים) 2 מליון דולר, הוא הכפיל את ערכו בזכות עצמו ובזכות הפועל, וקיבלנו עליו 2.5 מליון, שגם מהם מפרישים אחוזים ל100 גורמים.
לא יכול להיות ששחקנים שנתנו חצי עונה טובה בארץ יימכרו ב2 מליון יורו, ואנחנו על השחקן הישראלי הכי מוכשר נקבל 2.5, כשעל המחליף שלו- שעוד לא כבש בעונה אחת יותר מ13 גולים, דורשים 3.

אי אפשר לשנות את העולם, צריך לשחק את חוקי המשחק. אם אלו חוקי המשחק, בדרך הזאת אנחנו רק מפסידים.

קודם כל, אי אפשר לקבוע את הכללים לפי האינטרס של צד אחד בלבד. זה לא עובד ככה, וממילא זה גם לא יכול להחזיק מעמד. קיפוח מצד אחד יוביל גם לבעיות מצד שני.

לגבי המחיר - 2.5 מליון יורו זה שחקן מאד גבוה לשחקן ישראלי ששיחק עד היום רק בליגה. אי אפשר להגביל את סעיף השחרור של שכטר לפי המחירים המצחיקים שהלוזונים דורשים על דמארי.

בטח שאי אפשר להפיל על שכטר את השטויות שעשו בניהול כשמכרו חלק מההכנסות מהכרטיס שלו. זה הרי לא שהוא יזם את זה או ששאלו אותו בכלל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יוני 2011, 23:15 
arik8989 כתב:
שכטר ידע בדיוק על מה הוא חותם, ובתור אותו שחקן שהבקיע פחות מ-15 שערים בשלוש שנים הוא לא בדיוק התלונן.

גם מוני ידע בדיוק מה הוא עושה כשאישר לשכטר לעזוב אם יביא הצעה של 2.5 מליון יורו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יוני 2011, 23:16 
Officer Barbrady כתב:
כי בעניין שכטר אני מסכים איתך. לא רק שהבטיחו לו לצאת, הוא באמת שחקן שלא רואים כאן כל יום והיה צריך לשחרר אותו בכל מקרה. המטרה בביטול סעיפי השחרור היא לא ליצור סגר כללי על הקבוצה, אלא להשאיר את הכוח אצל המאמן והקבוצה, ולא אצל השחקן. זה לא ממש בעיה לשחרר שחקנים טובים, כל עוד דואגים למחליפים. במקרה של ורמוט, אלרואי כהן הוא תחליף ראוי כדי לשחרר אותו, גם אם לא היה לו סעיף שחרור. אותו דבר לגבי שכטר ודמארי, אניימה ואיינוגבה, זהבי ובוזגלו/ימפולסקי/קשר זר. אף אחד לא אומר שהם לא היו יוצאים אם לא היו להם סעיפי שחרור, פשוט השליטה עדיין הייתה בידי הפועל, בידיוק כמו שעכשיו היא בידי יעקב שחר ומכבי חיפה(שגם ללא סעיף שחרור שחררו שחקן משמעותי כמו רפאלוב).

אם בהפועל לא יהיו סעיפי שחרור, שחקנים טובים עם פוטנציאל להגיע לאירופה, פשוט לא יחתמו פה. תוכל להחתים רק שחקני דרג ב'.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יוני 2011, 23:18 
סמל אישי של המשתמש
נועם שחם כתב:
אם בהפועל לא יהיו סעיפי שחרור, שחקנים טובים עם פוטנציאל להגיע לאירופה, פשוט לא יחתמו פה. תוכל להחתים רק שחקני דרג ב'.

זה כבר נאמר פה. בחיפה אין סעיפי שחרור. גם במכבי.
זו המצאה שלנו, כך עושה רושם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יוני 2011, 23:22 
אדום נחמד כתב:
נועם שחם כתב:

זה כבר נאמר פה. בחיפה אין סעיפי שחרור. גם במכבי.
זו המצאה שלנו, כך עושה רושם.

כשיעקב שחר ינהל אותנו, אולי שחקנים לא ירצו סעיפי שחרור. אני יכול להגיד שבצורה שבה השוק בארץ מתנהל כיום, מי שלא דואג לסעיף שחרור, הוא חמור והסוכן שלו רשלן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יוני 2011, 23:24 
נועם שחם כתב:
chimpfive כתב:
נועם שחם כתב:
chimpfive כתב:

לכל צד יש אינטרסים משל עצמו. מה שנכון והוגן זה מה שמשרת את האינטרס של שני הצדדים. בסופו של דבר, אם המצב הוא חד צדדי לטובת אחד הצדדים, זה חוזר כמו בומרנג.

וגובה השכר לא רלוונטי פה. שחקני כדורגל לא מקבלים שכר גבוה בגלל העיניים היפות שלהם, אלא בגלל היצע וביקוש ובגלל ששחקנים טובים מייצרים למועדון הכנסות גבוהות . חוזה גבוה עדין לא מקנה למועדון זכות לפגוע בשחקן בצורה לא פרופורציונאלית .

יש כאן סתירה, מצד אחד הצע וביקוש מצד שני סעיף שיחרור לפי סכום קבוע מראש ללא שום קשר לביקוש בשוק. אני לא אוהב להביא דוגמאות משחר, אבל לא נראה לי שרפאלוב מתלונן יותר מדי ועוד שחקנים שמשחקים באירופה ששחר התעקש על תג מחיר גבוה עליהם. לעומת זאת שחקנים שקיבלו את כל התנאים שבחיפה לא קיבלו, קיבלו תמיכה מהקהל שלא קיימת בשום מועדון אחר, אותם שחקנים מתלוננים על תנאי עבדות. מצטער אני לא מצליח להבין מה הבעיה בדיוק ואיך סעיפי שיחרור איכשהו עולים בקנה מידה עם הגדרה שלך ל"עבדות". ואיך שכר לא רלוונטי? בטח שהוא רלוונטי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יוני 2011, 23:26 
נועם שחם כתב:
Officer Barbrady כתב:

אם בהפועל לא יהיו סעיפי שחרור, שחקנים טובים עם פוטנציאל להגיע לאירופה, פשוט לא יחתמו פה . תוכל להחתים רק שחקני דרג ב'.

זו טענה אחרת לגמרי, וזה מדויק לגבי השנים שחיפה ובית"ר שלטו בליגה. אולי זה יהיה נכון לשנים הבאות כפי שאני רואה לאן המועדון מתדרדר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יוני 2011, 23:48 
chimpfive כתב:
נועם שחם כתב:
chimpfive כתב:
נועם שחם כתב:
chimpfive כתב:

וגובה השכר לא רלוונטי פה. שחקני כדורגל לא מקבלים שכר גבוה בגלל העיניים היפות שלהם, אלא בגלל היצע וביקוש ובגלל ששחקנים טובים מייצרים למועדון הכנסות גבוהות . חוזה גבוה עדין לא מקנה למועדון זכות לפגוע בשחקן בצורה לא פרופורציונאלית .

יש כאן סתירה, מצד אחד הצע וביקוש מצד שני סעיף שיחרור לפי סכום קבוע מראש ללא שום קשר לביקוש בשוק. אני לא אוהב להביא דוגמאות משחר, אבל לא נראה לי שרפאלוב מתלונן יותר מדי ועוד שחקנים שמשחקים באירופה ששחר התעקש על תג מחיר גבוה עליהם. לעומת זאת שחקנים שקיבלו את כל התנאים שבחיפה לא קיבלו, קיבלו תמיכה מהקהל שלא קיימת בשום מועדון אחר, אותם שחקנים מתלוננים על תנאי עבדות. מצטער אני לא מצליח להבין מה הבעיה בדיוק ואיך סעיפי שיחרור איכשהו עולים בקנה מידה עם הגדרה שלך ל"עבדות". ואיך שכר לא רלוונטי? בטח שהוא רלוונטי.

סכום קבוע מראש נותן לשני הצדדים אפשרות להעריך מראש איזה מחיר יהיה הוגן. ברגע שאתה לא מגדיר מחיר מראש אתה מכניס את שני הצדדים לחוסר וודאות ומאפשר להם לסחוט אחד את השני.

ומדוע השכר רלוונטי בהקשר הזה, לא הבנתי. הרי גובה השכר נקבע ללא קשר לסעיף השחרור. אין בזה שום הגיון בעיקר כשבד"כ השכר בקבוצה הרוכשת הוא הרבה יותר גבוה. אתה בעצם טוען שבשביל X כסף לעונה, אתה יכול לשלול משחקן את הזכות להשתכר 2X או 3X לעונה. איפה ההגיון הכלכלי פה? מי יסכים לחתום על חוזה כזה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יוני 2011, 00:34 
סמל אישי של המשתמש
http://www.one.co.il/Article/182066.html
מרגש
:D

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יוני 2011, 00:43 
באיטליה עשו סמאטחה מהפרשייה של הפועל פ"ת.

הם כתבו שהבעלים של הפועל תל אביב במעצר וגם שמו תמונה של השחקנים שלנו.
בכתבה הם הוסיפו שהפרדוקס הוא שהפועל שייכת בכלל לתנועה הקיבוצית, סוציאליזם ועוד כל מיני שטויות.
http://www.famigliacristiana.it/informa ... 74810.aspx

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יוני 2011, 00:56 
סמל אישי של המשתמש
שחר כתב:
באיטליה עשו סמאטחה מהפרשייה של הפועל פ"ת.

הם כתבו שהבעלים של הפועל תל אביב במעצר וגם שמו תמונה של השחקנים שלנו.
בכתבה הם הוסיפו שהפרדוקס הוא שהפועל שייכת בכלל לתנועה הקיבוצית, סוציאליזם ועוד כל מיני שטויות.
http://www.famigliacristiana.it/informa ... 74810.aspx

ענק! :LOL2:
נו, אם נרצה להביא איזה איטלקי בעתיד גם זה שרוף עכשיו :LAGUH!:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יוני 2011, 01:24 
סמל אישי של המשתמש
יאללה בוזגלו, לך לסכנין. בעונה הבאה יהיה לך את הכרטיס ביד, וזה הרי ידוע שהסקאוטים של מנצ'סטר ובאיירן פוקדים את דוחא על בסיס שבועי.

"לא יעלה בדעתך לומר כי יראת ה' היא מעלה באדם ומי שאין בו יראת ה' הוא גם כן אדם, אלא שחסר לו מעלה... על זה בא הכתוב להשמיענו שאינו כן, כי מי שאין בו יראת שמים אינו אדם כלל, רק בעל חיים." הגאון ר׳ אלחנן וסרמן הי"ד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יוני 2011, 05:08 
אדום נחמד כתב:
אוגוסטוס היל כתב:
אדום נחמד כתב:
אם בוזגלו רוצה לקבל שכר דומה למה שיש לו במכבי, הפועל היא האופציה היחידה
.

:LOL2:

פנטסטי. אני אוהב אותך. אתה משתמש חשוב. תמיד אומר את המילים הקשות.

חמודה, אין צורך להיעלב. את פשוט כותבת שטויות מפעם לפעם. זה קורה לכולם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 411 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 10, 11, 12, 13, 14

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 2 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: