תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 21 יוני 2025, 16:13

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 411 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 10, 11, 12, 13, 14  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: חדשות הפועל יום ראשון 26/6 [דיונים]
הודעהפורסם: 26 יוני 2011, 20:26 
סמל אישי של המשתמש
נועם שחם כתב:
mbracha כתב:
chimpfive כתב:
חתול אדום כתב:
אנחנו כל כך בקנטים שמאור בוזגלו בא בחשבון?

זה ממש לא חשוב כמה כדורגל יש לבחור.
שחקן שנקרא לעלות לדשא להחליף שחקן והוא מסרב הוא פצצה התנהגותית מתקתקת.
המזל של מאור שיש לו את אבא שלו. העבודה שאבא שלו מאוד דפוק בשכל מאפילה ומטשטשת את העובדה שמדובר בשחקן דפוק בשכל.
בחיפה שמחו להיפטר ממנו וגם לעשות עליו קופה אם אני לא טועה.
במכבי זורקים אותו לכל הרוחות.
מעניין מי יהיה האידיוט שיהיה מוכן לבזבז כסף ועמדת שחקן על הצרה הצרורה הזאת, מאור בוזגלו.

הצטרפת היום בשביל לכתוב את זה? אז בנוגע לשאלתך - אני רוצה.

מכיוון שהוא לא מהחבורה של מוני/טביב הוא כנראה אוהד של קבוצה אחרת שרוצה לזרוע קצת הרס. עשיתי את זה בקיץ שעבר בפורום של הזונה (בניק ותיק שלא אחשוף) אני יכול לספר שזה נחל הצלחה נהדרת.

למיטב ידיעתי, מדובר באוהד שכותב פה הרבה זמן לפני שאחד מכם נרשם לפורום.

חתול אדום כתב בפורום מאז היווסדו. זה שלתקופת מה הוא התנתק מהפורום לא אומר שהוא "יצן" כפי שמנסים לטעון כותבים יחסית חדשים בפורום בהשוואה לחתול אדום. באופן לא מתוכנן הוא הפך לכוכב טלויזיה בהפגנה נגד סגול בזמנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יוני 2011, 20:47 
יאללה כבר שמישהו שם יסגור אותו בהפועל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יוני 2011, 20:58 
Officer Barbrady כתב:
מספיק עם סעיפי השחרור האלה. או שבוזגלו חותם לחמש עונות ומפנים שהפועל זה הבית החדש שלו, או שיקנה חבילה של מגבונים לחים בשביל הכיסא בבלומפילד, לא כל כך כיף לשבת עליהם בלי לנקות.

לא מסכים איתך. סעיף שחרור זה הדבר הכי לגיטימי ומוצדק שיש. שחקני כדורגל הם לא עבדים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יוני 2011, 20:59 
מצד שני זה מקור לסחטנות של שחקני כדורגל, והם כן עבדים, עבדים עשירים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יוני 2011, 21:02 
נועם שחם כתב:
Officer Barbrady כתב:
מספיק עם סעיפי השחרור האלה. או שבוזגלו חותם לחמש עונות ומפנים שהפועל זה הבית החדש שלו, או שיקנה חבילה של מגבונים לחים בשביל הכיסא בבלומפילד, לא כל כך כיף לשבת עליהם בלי לנקות.

לא מסכים איתך. סעיף שחרור זה הדבר הכי לגיטימי ומוצדק שיש. שחקני כדורגל הם לא עבדים.

ובסטטוס הנוכחי של בוזגלו, שנה לפני סוף חוזה, הוא לא יסכים לפחות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יוני 2011, 21:04 
סמל אישי של המשתמש
chimpfive כתב:

במקרה של בוזגלו אפשר לתת לו סעיף.
אבל באופן כללי לא לתת לאף שחקן.
אגב למי יש סעיפי שחרור היום בהפועל?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יוני 2011, 21:15 
סמל אישי של המשתמש
עומרי קנדה כתב:
chimpfive כתב:

היחיד שאין לו זה טביבי,לצערנו.

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יוני 2011, 21:15 
סמל אישי של המשתמש
נועם שחם כתב:
Officer Barbrady כתב:

אני חושב שטביב קצת עיוות לנו את החשיבה. רוב השחקנים בישראל חותמים על חוזה ללא סעיף שחרור, ואף אחד לא הופך אותם לעבדים. סעיף שחרור פשוט טורף את הקלפים, אתה חייב לשחרר את השחקן גם אם זה בניגוד לרצונך. נוצר לך חור בעמדה קריטית(במידה והשחקן משמעותי) ואתה נכנס ללחץ. סעיף שחרור לא נותן למאמן זמן למצוא תחליף הולם, ומכניס גם את הבעלים שלך ללחץ, מה שגם משפיע עם מו"מ עם קבוצות אחרות(ואפשר לראות את זה קורה עכשיו עם דמארי/עזרא/בן חיים).
במקום להסתכל על טביב, אפשר להסתכל על שחר, ששיחרר את שני השחקנים המשמעותיים ביותר שלו העונה(ובמיוחד רפאלוב), גם בלי סעיף שחרור, וזה אחרי שכנראה סגר כבר על המחליפים שלהם.

"לא יעלה בדעתך לומר כי יראת ה' היא מעלה באדם ומי שאין בו יראת ה' הוא גם כן אדם, אלא שחסר לו מעלה... על זה בא הכתוב להשמיענו שאינו כן, כי מי שאין בו יראת שמים אינו אדם כלל, רק בעל חיים." הגאון ר׳ אלחנן וסרמן הי"ד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יוני 2011, 21:20 
נועם שחם כתב:
Officer Barbrady כתב:

אני לא מסכים. סעיף שחרור מייתר את מחיר השוק וקובע מראש מחיר עתידי.
אם אפשר היה לקבוע שקבוצה מחוייבת לשחרר שחקן במחיר שוק (שזאת שאלה איך קובעים אותו) הייתי מקבל את זה.
יותר פשוט לעשות מה ששחר עושה- להיות פייר ולשחרר תמורת סכום הגיוני כל שחקן שרוצה להתקדם.

סעיף כמו של גילי הוא שערוריה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יוני 2011, 21:24 
פאביו כתב:
עומרי קנדה כתב:
chimpfive כתב:

היחיד שאין לו זה טביבי,לצערנו.

:LOL2: מחר חותם במכבי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יוני 2011, 21:27 
סמל אישי של המשתמש
למרות שאני חושב שבוזגלו צריך להגיד תודה להפועל שרוצה אותו ואת אבא שלו, תנסו לחשוב במקומו.
הבן אדם יושב על חוזה מטורף ונשארה לו עוד שנה לחוזה, למה לו לכבול את עצמו לחוזה של שלוש שנים ?
כדי שזה יהיה משתלם לשני הצדדים, צריך לצערי לקבוע לו סעיף שחרור מוסכם מראש שיהיה מספיק מפתה מהצד של בוזגלו אבל גם שלא נפסיד מההשקעה בו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יוני 2011, 21:42 
אגב כל גולדנהאר הצהיר שהוא לא משחרר אותו להפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יוני 2011, 21:45 
סמל אישי של המשתמש
chimpfive כתב:

גולדהאר יספוג 75% מהשכר של בוזגלו אם הוא ילך לבית"ר במקום להפועל? לא נראה לי.
ד"א - השחרור של מאור בוזגלו זה הדבר הכי טוב שקרה למוני הראל ואלי טביב בזמן האחרון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יוני 2011, 21:47 
Eros Ramazzotti כתב:
chimpfive כתב:

גולדהאר יספוג 75% מהשכר של בוזגלו אם הוא ילך לבית"ר במקום להפועל? לא נראה לי.

הוא אמר שיהיה לו לא נוח לשחרר אותו להפועל. מס שפתיים לאוהדים ותו לא.
מעניין את הקצה של הציפורן שלו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יוני 2011, 21:49 
נועם שחם כתב:
Officer Barbrady כתב:

זה לא קשור לעבדים. זה קשור לזה שיש להם ערך מסוים בשוק וסעיף שחרור מבטל אותו. ששחקן עוזב אותי, אני צריך למצוא לו תחליף הולם. ההנחה הליניארית היא שתחליף הולם עולה כמו השחקן שעזב אותי. בשביל יש מחיר שוק שנקבע כמו בכל שוק אחר, היצע וביקוש.
שחקני כדורגל הם לא עבדים, אבל שחקני כדורגל חתמו על חוזים מסויימים בגובה שכר מסויים ולתקופה מסויימת. אני לא אלך וארכוש שחקן מקבוצה, אשלם לו שכר גבוה, ואשחרר אותו שלא לפי ערך השוק שלו. זה לא יהיה הוגן. אף אחד לא מכריח את השחקנים לחתום על חוזים ארוכי טווח, ומן הסתם הם חותמים על חוזים שמתאימים להם, בעיקר מבחינה כלכלית.
אני לא שמעתי על סעיפי שחרור ביותר מדי מקומות, בטח לא בליגות הגדולות באירופה. עיף השחרור של ורמוט הוא מגוחך, כנ"ל של ערן זהבי. אם שחקן שווה משהו, אז ישלמו עליו. עם כל הגועל נפש שקורה עכשיו בהפועל, אני עדיין לא זוכר שהפועל השאירו שחקן בכח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יוני 2011, 21:50 
chimpfive כתב:

מתי הוא הצהיר את זה בדיוק?
הוא אמר שלא נוח לו למכור להפועל אבל הוא לא פסל את האפשרות הזאת ולא נראה לי שבמצב בינם לבין בוזגלו הם יוכלו להגיד לו שהם לא מסכימים שהוא יעבור להפועל אם הוא ירצה את זה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יוני 2011, 21:56 
הוא רק אמר את זה במסיבת העתונאים, שמעתי את זה ברדיו במילים שלו. אין לי מושג איך תירגמו את זה בוואן או באתרים אחרים, כנראה שהם ממשיכים להשפריץ המצאות בשביל קליקים. במפורש הוא אמר שבוזגלו לא ימכר להפועל, וממה שהבנתי לאבא בוזגלו אין בעיה שישחק בכל קבוצה אחרת. הקנדי לא טיפש והוא לא רוצה לחזק את היריבות שלו, השכר של בוזגלו זה כנראה כלום בשבילו ואם הוא לא ימכור אותו לחו"ל הוא ישאיל אותו לבני יהודה אם משהו בסגנון וישתתף בשכר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יוני 2011, 22:04 
סמל אישי של המשתמש
קישור עם אלרואי כהן (שהעונה צריך לפתוח בהרכב ולהוכיח מה הוא שווה) ומאור בוזגלו יוצר מצב לא נורא כמו שחשבנו. בוזגלו שחקן ענק שפשוט לא הצליח במכבי, כמו הרבה שחקנים מוכשרים, על אף שלדעתי הוא היה הכי טוב שלהם העונה.
אם בוזגלו יעלה מליון דולר, יקבל את השכר שהוא מקבל במכבי ויחתום על חוזה לשלוש שנים עם סעיף שחרור של 1.5 מליון יורו, הפועל תצא מורווחת וכדאי מאוד לקשטן וטביב לסגור איתו כמה שיותר מהר.
יש לנו 10 מליון יורו בקופה!!!!!!!!!!!!!! ותפקידו של הבעלים, בין היתר, זה להוציא גם קצת כסף מהכיס. עלותו של בוזגלו, כולל שכר, אמורה להגיע ל-2.5 מליון יורו לשלוש שנים בגג. עם תקציב של 10 מליון יורו אפשר להביא אותו, את בן חיים, מגן ימני זר ולהשקיע סכום נכבד בנוער המתפורר שלנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יוני 2011, 22:06 
בכל האתרים תרגמו את זה בדיוק אותו דבר. שהוא ירגיש לא נוח למכור להפועל.
אני גם חושב שבוזגלו לא יגיע להפועל, אבל זה לא יהיה בגלל גולדהאר אלא כי הוא יעדיף להעביר עונה בקבוצת מרכז טבלה ולקבל כרטיס ביד בסוף העונה הבאה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יוני 2011, 22:07 
סמל אישי של המשתמש
אם בוזגלו רוצה לקבל שכר דומה למה שיש לו במכבי, הפועל היא האופציה היחידה
אם גולדהאר יקח על עצמו את רוב המשכורת של בוזגלו (קשה לי לראות את זה למרות שזה מהלך הגיוני) בשביל שלא יבוא אלינו, מה אפשר לעשות..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יוני 2011, 22:12 
אדום נחמד כתב:
.

:LOL2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יוני 2011, 22:26 
סמל אישי של המשתמש
אוגוסטוס היל כתב:
אדום נחמד כתב:
.

פנטסטי. אני אוהב אותך. אתה משתמש חשוב. תמיד אומר את המילים הקשות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יוני 2011, 22:38 
אדום נחמד כתב:
אוגוסטוס היל כתב:
אדום נחמד כתב:
.

אני חושב שהתגובה שלו היית במקום. זה באמת מצחיק לחשוב שטביב הוא היחיד שיהייה מוכן לשלם לו את השכר שהיה לו במכבי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יוני 2011, 22:40 
אבי כתב:
אני גם חושב שבוזגלו לא יגיע להפועל, אבל זה לא יהיה בגלל גולדהאר אלא כי הוא יעדיף להעביר עונה בקבוצת מרכז טבלה ולקבל כרטיס ביד בסוף העונה הבאה

צריך להכיר אמריקאים / קנדים, הסבטקסט הוא פשוט הוא לא ימכור אותו להפועל. למלפפון הבא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יוני 2011, 22:44 
סמל אישי של המשתמש
chimpfive כתב:
אבי כתב:

צריך להכיר אמריקאים / קנדים, הסבטקסט הוא פשוט הוא לא ימכור אותו להפועל. למלפפון הבא.

מה ציפית שהוא יגיד?
"I'm horny to sell Maor Buzaglo to Hapoel!!1111"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יוני 2011, 22:45 
סמל אישי של המשתמש
15.05.10 כתב:
אדום נחמד כתב:
אוגוסטוס היל כתב:
אדום נחמד כתב:
.

אני חושב שהתגובה שלו היית במקום. זה באמת מצחיק לחשוב שטביב הוא היחיד שיהייה מוכן לשלם לו את השכר שהיה לו במכבי.

קודם כל, אמרתי שכר דומה. כלומר גבוה. משהו שהוא לא יקבל בשאר קבוצות הליגה.
אבל בכיף, שיצחק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יוני 2011, 22:49 
chimpfive כתב:

למה זה מקור לסחטנות? החכמה היא לקבוע מראש מחיר שהוא הוגן כלפי שני הצדדים. ואם אתה תומך בעבדות, שיבושם לך, בעיני זה פסול, ובכלל לא חשוב כמה "העבד" מרוויח (ובוא לא נשכח ש"העבדים" הללו גם מכניסים לקבוצות לא מעט כסף כשהן מצליחות).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יוני 2011, 22:52 
אוגוסטוס היל כתב:
נועם שחם כתב:
Officer Barbrady כתב:

אני לא מסכים. סעיף שחרור מייתר את מחיר השוק וקובע מראש מחיר עתידי.
אם אפשר היה לקבוע שקבוצה מחוייבת לשחרר שחקן במחיר שוק (שזאת שאלה איך קובעים אותו) הייתי מקבל את זה.
יותר פשוט לעשות מה ששחר עושה- להיות פייר ולשחרר תמורת סכום הגיוני כל שחקן שרוצה להתקדם.

סעיף כמו של גילי הוא שערוריה

אבל אם אין סעיף שחרור, השחקן הוא קרבן לסחיטה. ראה מקרה שכטר עכשיו. מחיר של 2.5 מליון יורו לשחקן מליגת העל, זה מחיר שהוא מעל ומעבר. נכון שסעיף השחרור של גילי מגוחך, אבל כנראה שהוא ידע מה הוא עושה.

בסופו של דבר, סעיף שחרור צריך לאזן בין האינטרסים של שני הצדדים, וההגינות היא שהוא נקבע מראש לפני שיש חתונה. כשלא קובעים סעיף שחרור כזה, זה פתח לסחטנות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יוני 2011, 22:53 
קצת מצחיק וקצת מעצבן לקרוא לבן אדם שמרוויח פי כמה עשרות מהממוצע במשק, ואחרי שהוא חותם על חוזה בהסכמה מלא שלו- "עבד".

אם אני בתור אזרח חותם על חוזה אני צריך לכבד אותו. אני לא יכול לפרוס אוטו ל36 תשלומים ובתשלום ה12 להחליט שלא בא לי לשלם יותר. שיכבדו את החוזים שלהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יוני 2011, 22:55 
redrony כתב:
נועם שחם כתב:
Officer Barbrady כתב:

זה לא קשור לעבדים. זה קשור לזה שיש להם ערך מסוים בשוק וסעיף שחרור מבטל אותו. ששחקן עוזב אותי, אני צריך למצוא לו תחליף הולם. ההנחה הליניארית היא שתחליף הולם עולה כמו השחקן שעזב אותי. בשביל יש מחיר שוק שנקבע כמו בכל שוק אחר, היצע וביקוש.
שחקני כדורגל הם לא עבדים, אבל שחקני כדורגל חתמו על חוזים מסויימים בגובה שכר מסויים ולתקופה מסויימת. אני לא אלך וארכוש שחקן מקבוצה, אשלם לו שכר גבוה, ואשחרר אותו שלא לפי ערך השוק שלו. זה לא יהיה הוגן. אף אחד לא מכריח את השחקנים לחתום על חוזים ארוכי טווח, ומן הסתם הם חותמים על חוזים שמתאימים להם, בעיקר מבחינה כלכלית.
אני לא שמעתי על סעיפי שחרור ביותר מדי מקומות, בטח לא בליגות הגדולות באירופה. עיף השחרור של ורמוט הוא מגוחך, כנ"ל של ערן זהבי. אם שחקן שווה משהו, אז ישלמו עליו. עם כל הגועל נפש שקורה עכשיו בהפועל, אני עדיין לא זוכר שהפועל השאירו שחקן בכח.

א. אנחנו לא בליגה גדולה באירופה ומה שחל שם לא רלוונטי לפה. לשחקן ישראלי יש אינטרס לגיטימי לעזוב כשיש הצעה מליגה גדולה בחו"ל. זה חוסר הגינות למנוע דבר כזה.

ב. מה זה "מחיר שוק"? מי יקבע אותו? בדיוק בגלל זה חייבים להגדיר מראש מה יהיה תו המחיר. זה הדבר הכי הוגן. ככה אף צד לא נכנס לעסקה שהוא לא יודע כיצד יצא ממנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 411 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 10, 11, 12, 13, 14  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 4 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: