התלבטתי אם לפרסם את זה כאן או באשכול דיונים, אבל נראה לי שזה סוג של חדשות, אם כי לא אינפורמטיביות במיוחד. אתמול שלחתי לניר ענבר הודעה ארוכה בפייסבוק, וכמובן הסברתי שההודעה לא מייצגת אף אחד אלא סתם אוהד מודאג, ובה פירטתי המון בעיות, חששות, דאגות וטענות שעולות פה הרבה בזמן האחרון ומפריעות לכולנו. החל בסוגיית שי אבוטבול, דרך כל עניין הרכש, ריב הבעלים, ההדלפות, ההתנהלות, הביקורים בחו"ל, הקיפאון ועוד דברים רבים. הופתעתי ממש לגלות היום הודעה מניר, ועכשיו הוא גם אמר לי שאני יכול לפרסם אותה בחופשיות אז אני מצרף אותה כאן:
ציטוט:
אין ספק שהכוח של הפועל הוא אוהדים כמוך. אני מודה לך על הפניה שלך, החכמה והמנומקת. עם חלק ניכר מדבריך אני מסכים.
אני נכנס למועדון באופן רשמי לקראת סוף השבוע ואתחיל ללמוד את הדברים לעומקם. יש לי כמה רעיונות מיידיים שאתחיל ליישם כבר מחר ואני מקווה שתוכלו לראות את האור בקצה המנהרה כבר בקרוב.
כפי שכבר הבהרתי לראשי האוהדים - דלתי תמיד תהיה פתוחה, אתם השותף היקר לי מכל. ככל שזה תלוי בי, אנחנו נכנסים לעידן חדש ביחסים בין ההנהלה לאוהדים.
אני מבקש ממכם לתמוך דווקא עכשיו, שקשה. חרם מנויים הוא צעד לא מידתי שרק ידרדר את המועדון ויפגע בו פגיעה קשה. עד היציאה למחנה האימונים נפעל לבניית סגל מתקדם בהרבה. את כל הידע והרעיונות שלי אתחיל להחיל אבל זהו תהליך, אני משוכנע שאתה ודאי מבין את זה.
אתם ידועים כקהל תומך גם בעת צרה, בניגוד ליריבות שלנו. תנו לנו גב דווקא עכשיו.
תודה על ההפניה לפורומים - אני בהחלט מתכוון לעיין שם מדי יום. אתם מוזמנים לפנות אלי בצורה מסודרת (ע"מ שיהיה לי גם זמן לנהל את המועדון...) ולרכז את עיקרי הדברים מבחינתכם כאוהדים. אני מבטיח לקחת פניות כאלו בשיא הרצינות, תמיד.
אחרי הכל, בעלים ומאמנים באים והולכים, ואתם תמיד כאן.
תודה על הברכות, אני מתרגש לעבוד בשביל קהל שכזה ויש לי הרגשה ששיתוף הפעולה בינינו יהיה פשוט מעולה.
ניר
נקווה שיהיו לזה המשכיות ויישום.