הדגל האדום כתב:
azran כתב:
mkorman1 כתב:
אותו הדבר היה באלופות
בסוף כולם קנו במחיר מופקע ורק קומץ עקשנים
ישבו בבית
אני לא רוכש מנויים לכדורגל בעונה הבאה וקורא לכולם לבוא לכדורסל
הרבה הרבה יותר כיף
!!
נכון,כי המטרה של הפועל היא לספק לנו "כיף"...
אנחנו לא במקרה "הלוזרים" הגאים שמצדדים בשירי "הפועל שוב הפסידה","החולצה האדומה זאת לא מציאה","גם כשאת מגמגמת" וכו' של מורינו ורבינו,וקוראים בעצמינו:"עד המוות הפועל" ו"הלכתי עם הפועל גם בטוב וגם ברע"(בית"ר אנאלפבתים,מכבי חזירים)?
ובלי קשר-איפה הייתם לפני חמש שנים,כשמוני גבה מחירים מטורפים לאירופה וגם לליגה?
ובעונת לוזון,בדיוק אחרי מה שעשה לשביט?
מדוע אז כן הסתערתם על המנויים?
אין לי בעיה עם "אורנה אוסטפלד"(של היום) או אנשים שכן מאמינים בחרמות והחרימו גם אז,
אבל בקשר לאחרים,כמוני,שזוכרים מה קרה לכדורסל ולאן הגיע אחרי החרם על שאול,וחוששים שאותו סיפור עלול להגיע גם לכדורגל,אם נשחק אותה "לא שונים משאר הקהלים"(כולל היריבים),וכמעשיהם נחרים...
חלאס,היינו עם הפועל כדורגל(ואני ועוד כמה "טיפשים" מזוכיסטיים גם בכדורסל) גם לפני ואחרי עונות גרועות מזו,ונמשיך כל עוד נפשנו הומה בנו!
בסה"כ צריך ליזום מהלך לקניית הקבוצה על-ידינו,ולקחת אותה מטביב והראל,כפי שעושים לבעלים בקבוצות מאירופה... זה יותר מאפשרי!
הרי "פה זה לא כפר-סבא",וההבדל ביננו לבינם,שלנו מספר אוהדים כפול,ואולי אף משולש,משלהם... כך שזה תלוי בעיקר בנו!
בכל מקרה,לחרם מנויים לעולם לא אצטרף,כל עוד יש לי קבוצה אדומה תל-אביבית,עם פטיש ומגל על החזה ותחת השם "הפועל",לעודד - ואני קורא לכל מי שיכול להרשות לעצמו כלכלית(וכמובן,חושב כמוני) לעשות מנוי גם לכדורגל וגם לכדורסל!