תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 21 יוני 2025, 16:18

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 229 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: חדשות יום שישי - דיונים
הודעהפורסם: 24 יוני 2011, 17:01 
גבעתיים כתב:
כיפה אדומה כתב:
אבו-דגל כתב:
שכטר צריך ללכת וטוב מאוד יהיה למכור אותו ב2.2 מיליון יורו ואפשר בקלות להביא את דמרי בהרבה פחות מהכסף הזה וגם נצא מורווחים.
שכטר בהפועל לא יתרום שום דבר הוא לא רוצה להיות פה ולא צריך שחקנים כאלה.
דמארי-טוטו-שהר-לאלה זה אחלה רביעיית חלוצים שצריכה להספיק.

אם טביב יתעקש על שכטר מה שיקרה זה שנשאר אולי עם טוטו ולאלה וזהו.

אתם חיים בעולם משל עצמכם.
שהר לא של הפועל. הוא יותר קרוב להיות של חיפה מהפועל.

כי ?

כי הוא לא בהפועל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 יוני 2011, 17:06 
פשוט מדהים לקרוא את האשכול הזה.

חבורה של קשקשנים שיכולים לדבר על כמה ההתנהלות של הבעלים מגוחכת, אבל כשצריך לבוא ולעשות מעשה רק מחפשים תירוץ איך להמנע ממנו.

"אני לא אפגע בקבוצה"

"תמיד יהיו כאלה שיקנו אז זה לא יעזור"

"אם זה לא יהיה מאורגן זה לא יעבוד".

"גם ככה יש מספיק כסף בקופה אז זה לא ישנה".

"נחכה לראות מה המחירים ואז נחליט"

כל התירוצים השחוקים של מכורים שיודעים שהם הורגים את עצמם אבל ימצאו כל תירוץ למה להמשיך לעשות את מה שהורג אותם (או במקרה הזה את הקבוצה).

מה הפלא שתמיד להפועל מגיעים בעלים ששמים זיין על האוהדים ומשתינים עליהם בקשת.

הם יודעים שתמיד תאמרו שזה בעצם גשם ותרוצו לקנות מנוי, אז למה להם להתייחס לרצון של האוהדים.

הדרך היחידה לגרום לטביב או הראל או כל אחד אחר שינהל את הקבוצה כמוהם להבין שהדברים לא יעברו להם בשקט היא דרך הכיס בדרך של חרם מנויים.

אבל אנחנו היר אוהדי הפועל. לא מכבי.

אותנו אפשר לדפוק ואנחנו לא נעשה בעיות. אנחנו נרוץ לקנות מנוי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 יוני 2011, 17:12 
רוצו לעשות מנוי, חבורה של חסרי עמוד שדרה. יותר חשוב תעשו גם מנוי לאירופה תפוצצו אותם בכסף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 יוני 2011, 17:18 
אותו הדבר היה באלופות
בסוף כולם קנו במחיר מופקע ורק קומץ עקשנים
ישבו בבית
אני לא רוכש מנויים לכדורגל בעונה הבאה וקורא לכולם לבוא לכדורסל
הרבה הרבה יותר כיף

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 יוני 2011, 17:21 
סמל אישי של המשתמש
chimpfive כתב:
רוצו לעשות מנוי, חבורה של חסרי עמוד שדרה. יותר חשוב תעשו גם מנוי לאירופה תפוצצו אותם בכסף.

!
כאחד שיש לו ילדים, יהיה לי מאוד קשה לוותר על ניקוי הראש השבועי...
זה יעלה לי בהרבה בריאות, אבל כנראה שאין ברירה, אלא להצביע ברגלייםמ

נערך לאחרונה על ידי סומך בתאריך 24 יוני 2011, 17:23, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 יוני 2011, 17:21 
סמל אישי של המשתמש
הכדורסל :HEART2: :HEART2: :HEART2:
הפועל האמיתית
1700 חברים עושים במבי בנייהם כל משחק
טירוף בעיניים
גאווה אדומה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 יוני 2011, 17:22 
סמל אישי של המשתמש
מי שקונה מנוי העונה, כל עוד טביב ומוני(או אחד מהם) עומדים בראש הקבוצה, הוא טמבל גדול.

"לא יעלה בדעתך לומר כי יראת ה' היא מעלה באדם ומי שאין בו יראת ה' הוא גם כן אדם, אלא שחסר לו מעלה... על זה בא הכתוב להשמיענו שאינו כן, כי מי שאין בו יראת שמים אינו אדם כלל, רק בעל חיים." הגאון ר׳ אלחנן וסרמן הי"ד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 יוני 2011, 17:22 
סמל אישי של המשתמש
mkorman1 כתב:
וקורא לכולם לבוא לכדורסל
הרבה הרבה יותר כיף

בפרט בעונה הבאה בלאומית
שאין אף קבוצה שרוצה ויכולה בכלל לעלות כמו הבקעה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 יוני 2011, 17:23 
רדנקו כתב:

זו בדיוק הבעיה, מהפחד להיות דומה או מזוהה עם ההמחאות הפאטתיות מעבר לכביש , יש פאניקה מהמילה "מחאה".

תמיד אותה שאלה : ומה תשיג בזה בדיוק??

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 יוני 2011, 17:23 
גביזון כתב:
הכדורסל :HEART2: :HEART2: :HEART2:
הפועל האמיתית
טירוף בעיניים
גאווה אדומה

צודק, אם כבר מישהו רוצה לעשות לעצמו טוב על הלב , שיחרים את הזונות האלה ויתרום את הכסף למי שבאמת צריך ואין לו פלוס 50 מיליון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 יוני 2011, 17:24 
סמל אישי של המשתמש
mkorman1 כתב:
אותו הדבר היה באלופות
ישבו בבית
הרבה הרבה יותר כיף

!!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 יוני 2011, 17:26 
סמל אישי של המשתמש
שחר כתב:
רדנקו כתב:

זו בדיוק הבעיה, מהפחד להיות דומה או מזוהה עם ההמחאות הפאטתיות מעבר לכביש , יש פאניקה מהמילה "מחאה".

תמיד אותה שאלה : ומה תשיג בזה בדיוק??

!!!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 יוני 2011, 17:30 
עכשיו אני עובר על אשכול המידע, זה ממשיך להשמע הזוי מיום ליום.

להיכן בדיוק נוסע יעקב הילל כדי לצפות בשחקנים מועמדים? שוב למחנות אימון לשחקנים מובטלים בברזיל כמו וולטון סילבה וקראבליו?

באיזה ליגה משחקים עכשיו בכלל? איפה הוא צופה בהם?

והאמירה הזו של "גורם בהפועל :
ציטוט:
מאמן רציני לא לוקח שחקנים על סמך צפייה בטלוויזיה

היא כ"כ אייטיז.
מאמן רציני לא מביא בחיים שחקנים למבחנים, אלא אם יש שקל וחצי בקופה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 יוני 2011, 17:37 
יש לי הרגשה שקשטן הולך להיות חתיכת פלופ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 יוני 2011, 17:42 
סמל אישי של המשתמש
chimpfive כתב:
יש לי הרגשה שקשטן הולך להיות חתיכת פלופ.

יש לי הרגשה שקשטן לא חתם בכלל בהפועל
ולא נפתח העונה איתו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 יוני 2011, 17:44 
mbracha כתב:
קודם ניקח גביע אחרי זה כתב:
mbracha כתב:
moshiko כתב:
זה הפך לחובה עבור כל שחקן של הפועל ת"א שעוזב, לפתוח את הג'ורה.
אז יש מקורבים שמסתובבים סביב חדר ההלבשה. ביג דיל.
קיבלו גבינה צהובה לפני טיסה ולא ארוחה חמה. מזכיר שיחת טירונים עם המג"ד. על חוסר מנורות בשירותים לא דברו.
אלי טביב לא מתקשר עם שכטר או עם הוריו. אם שכטר בטוח בצדקתו, יש לו עו"ד ומוסדות בפיפא. שישב עם טביב היה מחוייך. עכשיו הוא חרא.
די להתבכיין. הפועל ת"א הפכה שק חבטות של כל שחקן שיוצא לאירופה. אפשר לחשוב איפה הם היו בלי הבמה של הפועל ת"א. להזכיר לכם? איך היה גילי אחרי הפלופ של בלגיה? שכטר דשדש בנתניה.
קצת כבוד לבאר שממנה שתו. גם אם אלי טביב או מוני הראל "מחוספסים", רק בגללם הם הגיעו להפועל ת"א.

:ROSE:

אני במקום טביב שם את שניכם כמנכ"לים משותפים. אין לי ספק לאור תמיכתכם הבלתי מסוייגת בב"בוס"/"בעלים" שלנו שתשמחו לעבוד בשכר שהוא אוהב לתת (נאמר 700 שקל בחודש) , תקפידו לא לקנות חלב, וכנראה שתקנו גם את דמויית הגבינה "כפיר".
נראה לי שגם בתור פועלי הבמה של הפועל תל אביב תבצעו את העבודה נאמנה והשחקנים שתביאו ישמחו לעלות אל הבמה עם סיכוי טוב לברכה הנהוגה אצל שחקני תיאטרון (break a leg) .
אשמח אם תפרטו את רשימת השחקנים שיתפללו לעלות על הבמה שלכם.
דרך אגב לגבי הבאר אם לא שמתם לב היא התמלאה בהרבה רעל.

קודם נמצוץ למוני ואז, עם כל הכבוד לתמיכתך הבלתי מסוייגת במוני, עם כל האהבה והסגידה שאתה רוחש לו, עם שלל האשכולות הנפלאים שפתחת בפורום עם מנטרה חוזרת ואג'נדה קבועה ("צריך ארגון אוהדים חדש כי האולטראס תומכים בטביב כבעלים יחיד", "מסיבת העיתונאים הדמיונית שטביב היה צריך לעשות לעוזבים" וכו'), עם כל ה- 200 וקצת הודעות שתרמת לנו כש- 95% מהם עוסקות באותו נושא ממש - תרשה לי לא לקחת אותך ברצינות. לא אותך, לא את הרמיזות האינפנטיליות שלך, לא את הספינים שהבוס שלך קונה כל בוקר בתקשורת (או שאולי החברת יח"צ סגרה דיל קבלנות?) וגם לא את הרעיונות שלך לניהול תקין.

הרוב השפוי בסך הכל רוצים בעלים יחיד שאפשר יהיה לבוא אליו בטענות כשצריך או לשבח כשמגיע, וכל זה צריך לקרות בהקדם האפשרי. כדי שהבוס שלך יהיה בעלים אנחנו נצטרך להמתין שנים, כדי שהאלטרנטיבה (שמנוולת מבחינתי כמעט באותה מידה) תהיה בעלים יחיד כל מה שצריך לקרות זה שהבוס שלך יודה בטעות, יוריד לנו את האקדח מהרקה, וילך לשלום בתקווה שלא יחזור לעשות עלינו סיבוב בפעם השלישית.[/quote1.
1. ראוי שאם אתה מצטט (בסימון מרכאות) אז לפחות תעשה זאת באמינות וללא סילוף הדברים. בעיקר בנושא האולטארס : ציינתי שהארגון לא היה צריך לצאת בהודעה שלו ואני חושב שמרבתיו מצטערים היום על הדברים ולהוכחה ראיתי רבים מהם נוכחים בהפגנה שהתקיימה.אכן אני חושב שהוא אינו מייצג וכדי שיקום ארגון מייצג זה צריך להתבצע באופן מסודר כפי שנעשה באוסישקין.
2. אכן אני מתנגד לטביב אך כנראה שעוד לא הבנת שאי תמיכה בצד אחד אינה תמיכה בצד השני. איני חושב שכל האוהדים שהשתתפו בהפגנה (לרבות חברי האולטרס) אינם בעד הראל למרות שהקולת הופגנו כצד אחד בעיקר.
3. נכון להיום מממנת אותי מדינת ישראל אך תהיה סמוך שאינה מעורבת בפעילותי זו. את מוני הראל אני מכיר רק מהתקשורת, מקווה שלא יהיה הבעלים של הפועל אך איני חושב שהוא עוסק בספינים. מי שלימד אותנו את מושג הספינים היה טביב בראיונותיו הראשונים כשהוא מלין על הספינים של הראל וכנראה שהפנמתם את המסר הדמיוני שלו.
4. הכינוי שלי מולד ב- 10 מאי 2010 אז אולי תבין מאיפה הוא הגיע. ואם אתהמעוניין בירידות על כינויים אז שתבוא עליך הברכה. לבסוף אם עסקת בציטוטים ........

5. "קודם נמצוץ למוני" - אל תחכה ותתחיל ....... ושתבוא עליך הברכה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 יוני 2011, 17:49 
סמל אישי של המשתמש
azran כתב:
mkorman1 כתב:
אותו הדבר היה באלופות
ישבו בבית
הרבה הרבה יותר כיף

!!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 יוני 2011, 17:53 
סמל אישי של המשתמש
רדנקו כתב:
פשוט מדהים לקרוא את האשכול הזה.

חבורה של קשקשנים שיכולים לדבר על כמה ההתנהלות של הבעלים מגוחכת, אבל כשצריך לבוא ולעשות מעשה רק מחפשים תירוץ איך להמנע ממנו.

"אני לא אפגע בקבוצה"

"תמיד יהיו כאלה שיקנו אז זה לא יעזור"

"אם זה לא יהיה מאורגן זה לא יעבוד".

"גם ככה יש מספיק כסף בקופה אז זה לא ישנה".

"נחכה לראות מה המחירים ואז נחליט"

כל התירוצים השחוקים של מכורים שיודעים שהם הורגים את עצמם אבל ימצאו כל תירוץ למה להמשיך לעשות את מה שהורג אותם (או במקרה הזה את הקבוצה).

מה הפלא שתמיד להפועל מגיעים בעלים ששמים זיין על האוהדים ומשתינים עליהם בקשת.

הם יודעים שתמיד תאמרו שזה בעצם גשם ותרוצו לקנות מנוי, אז למה להם להתייחס לרצון של האוהדים.

הדרך היחידה לגרום לטביב או הראל או כל אחד אחר שינהל את הקבוצה כמוהם להבין שהדברים לא יעברו להם בשקט היא דרך הכיס בדרך של חרם מנויים.

כל מילה אבל באמת כל מילה. :ROSE:
ודבר קטן נוסף, ובאמת באמת לא בשביל להקניט,
אני זוכר שהצעתי לך ולפרביס בימים ששאול היה בהפועל להפסיק להגיע למשחקים.
לקח לכם כמה שניםן להבין שהגיע הזמן להפסיק להגיע למשחקים.
מה שאומר , אם כל הצער שבדבר, לפעמים צריך להיות מאוד מאוד רע בכדי שאנשים יקבלו החלטה אמיצה.

נערך לאחרונה על ידי אדום אופטימי בתאריך 24 יוני 2011, 17:56, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 יוני 2011, 17:54 
גביזון כתב:
הכדורסל
הפועל האמיתית
טירוף בעיניים
גאווה אדומה

חלאס כבר עם ההשוואות הטיפשיות והמטומטמות האלה
הכדורסל :HEART2:
הכדורגל :HEART2:
הפועל :HEART2:
כ"כ רע לכם אתם מוזמנים לעזוב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 יוני 2011, 17:56 
mbracha כתב:
mbracha כתב:
moshiko כתב:
זה הפך לחובה עבור כל שחקן של הפועל ת"א שעוזב, לפתוח את הג'ורה.
אז יש מקורבים שמסתובבים סביב חדר ההלבשה. ביג דיל.
קיבלו גבינה צהובה לפני טיסה ולא ארוחה חמה. מזכיר שיחת טירונים עם המג"ד. על חוסר מנורות בשירותים לא דברו.
אלי טביב לא מתקשר עם שכטר או עם הוריו. אם שכטר בטוח בצדקתו, יש לו עו"ד ומוסדות בפיפא. שישב עם טביב היה מחוייך. עכשיו הוא חרא.
די להתבכיין. הפועל ת"א הפכה שק חבטות של כל שחקן שיוצא לאירופה. אפשר לחשוב איפה הם היו בלי הבמה של הפועל ת"א. להזכיר לכם? איך היה גילי אחרי הפלופ של בלגיה? שכטר דשדש בנתניה.
קצת כבוד לבאר שממנה שתו. גם אם אלי טביב או מוני הראל "מחוספסים", רק בגללם הם הגיעו להפועל ת"א.

:ROSE:

אני במקום טביב שם את שניכם כמנכ"לים משותפים. אין לי ספק לאור תמיכתכם הבלתי מסוייגת בב"בוס"/"בעלים" שלנו שתשמחו לעבוד בשכר שהוא אוהב לתת (נאמר 700 שקל בחודש) , תקפידו לא לקנות חלב, וכנראה שתקנו גם את דמויית הגבינה "כפיר".
נראה לי שגם בתור פועלי הבמה של הפועל תל אביב תבצעו את העבודה נאמנה והשחקנים שתביאו ישמחו לעלות אל הבמה עם סיכוי טוב לברכה הנהוגה אצל שחקני תיאטרון (break a leg) .
אשמח אם תפרטו את רשימת השחקנים שיתפללו לעלות על הבמה שלכם.
דרך אגב לגבי הבאר אם לא שמתם לב היא התמלאה בהרבה רעל.

קודם נמצוץ למוני ואז, עם כל הכבוד לתמיכתך הבלתי מסוייגת במוני, עם כל האהבה והסגידה שאתה רוחש לו, עם שלל האשכולות הנפלאים שפתחת בפורום עם מנטרה חוזרת ואג'נדה קבועה ("צריך ארגון אוהדים חדש כי האולטראס תומכים בטביב כבעלים יחיד", "מסיבת העיתונאים הדמיונית שטביב היה צריך לעשות לעוזבים" וכו'), עם כל ה- 200 וקצת הודעות שתרמת לנו כש- 95% מהם עוסקות באותו נושא ממש - תרשה לי לא לקחת אותך ברצינות. לא אותך, לא את הרמיזות האינפנטיליות שלך, לא את הספינים שהבוס שלך קונה כל בוקר בתקשורת (או שאולי החברת יח"צ סגרה דיל קבלנות?) וגם לא את הרעיונות שלך לניהול תקין.

הרוב השפוי בסך הכל רוצים בעלים יחיד שאפשר יהיה לבוא אליו בטענות כשצריך או לשבח כשמגיע, וכל זה צריך לקרות בהקדם האפשרי. כדי שהבוס שלך יהיה בעלים אנחנו נצטרך להמתין שנים, כדי שהאלטרנטיבה (שמנוולת מבחינתי כמעט באותה מידה) תהיה בעלים יחיד כל מה שצריך לקרות זה שהבוס שלך יודה בטעות, יוריד לנו את האקדח מהרקה, וילך לשלום בתקווה שלא יחזור לעשות עלינו סיבוב בפעם השלישית.[ /quote1.
1. ראוי שאם אתה מצטט (בסימון מרכאות) אז לפחות תעשה זאת באמינות וללא סילוף הדברים. בעיקר בנושא האולטארס : ציינתי שהארגון לא היה צריך לצאת בהודעה שלו ואני חושב שמרבתיו מצטערים היום על הדברים ולהוכחה ראיתי רבים מהם נוכחים בהפגנה שהתקיימה.אכן אני חושב שהוא אינו מייצג וכדי שיקום ארגון מייצג זה צריך להתבצע באופן מסודר כפי שנעשה באוסישקין.
2. אכן אני מתנגד לטביב אך כנראה שעוד לא הבנת שאי תמיכה בצד אחד אינה תמיכה בצד השני. איני חושב שכל האוהדים שהשתתפו בהפגנה (לרבות חברי האולטרס) אינם בעד הראל למרות שהקולת הופגנו כצד אחד בעיקר.
3. נכון להיום מממנת אותי מדינת ישראל אך תהיה סמוך שאינה מעורבת בפעילותי זו. את מוני הראל אני מכיר רק מהתקשורת, מקווה שלא יהיה הבעלים של הפועל אך איני חושב שהוא עוסק בספינים. מי שלימד אותנו את מושג הספינים היה טביב בראיונותיו הראשונים כשהוא מלין על הספינים של הראל וכנראה שהפנמתם את המסר הדמיוני שלו.
4. הכינוי שלי מולד ב- 10 מאי 2010 אז אולי תבין מאיפה הוא הגיע. ואם אתהמעוניין בירידות על כינויים אז שתבוא עליך הברכה. לבסוף אם עסקת בציטוטים ........

5. "קודם נמצוץ למוני" - אל תחכה ותתחיל ....... ושתבוא עליך הברכה.

זה פשוט מביך שכל ביקורת על טביב אף פעם לא נענית בתשובה עניינת עמוקה שמנתחת את דברי הכותב , תמיד התשובה היא בסגנון אתה תומך מוני וספקולציות על למה כתבת את הביקורת מפה ועד הודעה חדשה .
מה כלכך קשה להבין שאם אנשים מתנגדים לטביב זה לא אומר שהם בעד מוני ! למה אי אפשר להתייחס לגוף הדברים ?
בשורה התחתונה יותר ויתר אנשים כאן בפורום מתפכחים לגבי טביב והם לא צריכים את כלי התקשורות בשביל זה הם שומעים אותו ורואים את מעשיו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 יוני 2011, 17:59 
סמל אישי של המשתמש
דני גולפיטק כתב:

כ"כ רע לכם אתם מוזמנים לעזוב

חמודון,
היינו לפניך וכניראה גם נהיה אחריך. ;)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 יוני 2011, 18:08 
דני גולפיטק כתב:
גביזון כתב:
הכדורסל
הפועל האמיתית
טירוף בעיניים
גאווה אדומה

חלאס כבר עם ההשוואות הטיפשיות והמטומטמות האלה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 יוני 2011, 18:30 
הדגל האדום כתב:
azran כתב:
mkorman1 כתב:
אותו הדבר היה באלופות
ישבו בבית
הרבה הרבה יותר כיף

!!

נכון,כי המטרה של הפועל היא לספק לנו "כיף"...
אנחנו לא במקרה "הלוזרים" הגאים שמצדדים בשירי "הפועל שוב הפסידה","החולצה האדומה זאת לא מציאה","גם כשאת מגמגמת" וכו' של מורינו ורבינו,וקוראים בעצמינו:"עד המוות הפועל" ו"הלכתי עם הפועל גם בטוב וגם ברע"(בית"ר אנאלפבתים,מכבי חזירים)?
ובלי קשר-איפה הייתם לפני חמש שנים,כשמוני גבה מחירים מטורפים לאירופה וגם לליגה?
ובעונת לוזון,בדיוק אחרי מה שעשה לשביט?
מדוע אז כן הסתערתם על המנויים?
אין לי בעיה עם "אורנה אוסטפלד"(של היום) או אנשים שכן מאמינים בחרמות והחרימו גם אז,
אבל בקשר לאחרים,כמוני,שזוכרים מה קרה לכדורסל ולאן הגיע אחרי החרם על שאול,וחוששים שאותו סיפור עלול להגיע גם לכדורגל,אם נשחק אותה "לא שונים משאר הקהלים"(כולל היריבים),וכמעשיהם נחרים...
חלאס,היינו עם הפועל כדורגל(ואני ועוד כמה "טיפשים" מזוכיסטיים גם בכדורסל) גם לפני ואחרי עונות גרועות מזו,ונמשיך כל עוד נפשנו הומה בנו!
בסה"כ צריך ליזום מהלך לקניית הקבוצה על-ידינו,ולקחת אותה מטביב והראל,כפי שעושים לבעלים בקבוצות מאירופה... זה יותר מאפשרי!
הרי "פה זה לא כפר-סבא",וההבדל ביננו לבינם,שלנו מספר אוהדים כפול,ואולי אף משולש,משלהם... כך שזה תלוי בעיקר בנו!
בכל מקרה,לחרם מנויים לעולם לא אצטרף,כל עוד יש לי קבוצה אדומה תל-אביבית,עם פטיש ומגל על החזה ותחת השם "הפועל",לעודד - ואני קורא לכל מי שיכול להרשות לעצמו כלכלית(וכמובן,חושב כמוני) לעשות מנוי גם לכדורגל וגם לכדורסל!

נערך לאחרונה על ידי אורביט בתאריך 24 יוני 2011, 18:45, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 יוני 2011, 18:44 
אורביט
אני מבין שבעיניך ליהנות ממשחקי הקבוצה שאתה אוהד לא נראית מטרה ראויה
ושכאוהדי הפועל אנו מצווים לסבול תמיד
גישה מענינת אין ספק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 יוני 2011, 18:51 
בוודאי שזו מטרה ראויה,לא אמרתי שלא...
זו פשוט לא המטרה היחידה או העיקרית שלי כאוהד.
ולא לסבול תמיד,
אלא לקחת חלק גם בסבל,לחיות אותו - ולזכור גם אותו לעתיד,כחלק מההסטוריה שלנו עם הקבוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 יוני 2011, 18:58 
סמל אישי של המשתמש
אורביט יקר,
כל ההסברים שלך , גם שעם חלקם איני מסכים, עונים לשאלה "למה להגיע למשחק של הפועל ? ".
אין להם שום משמעות בהקשר של רכישת מנוי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 יוני 2011, 18:58 
סמל אישי של המשתמש
chimpfive כתב:
איך אלי טביב טס לקפריסין, הקמצן הזה ישלם 14 דולר על קולה?

יש לי תחושה שעל עצמו הוא פחות מתקמצן מאשר על אחרים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 יוני 2011, 19:00 
סמל אישי של המשתמש
אדום אופטימי כתב:
אורביט יקר,
כל ההסברים שלך , גם שעם חלקם איני מסכים, עונים לשאלה "למה להגיע למשחק של הפועל ? ".
אין להם שום משמעות בהקשר של רכישת מנוי.

אופטימי, יש מצב שאתה מפרט שוב את כל הדרכים שלך להכנס למשחקים ולתרום כמה שפחות כסף להנעלה? נראה לי שאני הולך לאמץ כמה מהשיטות בעונה הבאה (בשיא הרצינות).
תודה מראש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 יוני 2011, 19:12 
אני לגמרי מבין מי שרוצה לעשות חרם מנויים, אבל מי שחושב שחרם כזה ישפר בפרומיל את מצב המועדון, משלה את עצמו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 יוני 2011, 19:13 
אם רק מחרימים מנויים,אך ממשיכים להגיע למשחקים-אין בעיה,ואף אשקול להצטרף.
אבל מי שלא יקנה מנוי,למה שיגיע למשחקים?
לכן אני (ולדעתי,גם כל מי שמתכוון להגיע) מעדיף(ים) לקנות מנוי,ולהרגיע את נפשם עד לסוף העונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 229 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 2 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: