אדום נחמד כתב:
עומרי קנדה כתב:
אני רק מבקש שאם תיהיה פה קבוצה חזקה בסוף הקיץ אתם תדעו להודות בטעויות שלכם.
אמרתי מהיום הראשון של טביב-
תחתים חלוץ מוכח, קשר זר, ושוער שלא בא כי הוא בחינם-ואני אסתום.
לא צריך יותר מזה כלום בשביל אליפות (אפשר להקל על המשימה עם עוד רכש, אבל זה מספיק בעיני).
בנתיים, קיבלנו ממנו רק צרות.
החלוצים הישראלים יקרים מידי,עומר דמארי לא שווה 3 מיליון יורו וגם וויאם עמאשה לא שווה 1.5 יורו.
טביב וקשטן הלכו על 4 חלוצים ישראלים ועוד אחד זר:לגבי טוטו אין ספק שהוא חלוץ מצויין שמתאים להפועל,על לאלא אין ויכוח,מרעי עד היום היה כישלון אבל כנראה שקשטן רוצה אותו(לדעתי הוא בכל זאת יעזוב בקיץ הזה),לגבי דיאמנט אנשים קצת מזלזים בו אבל אני חושב שהוא מזכיר את תומר חמד של פתיחת העונה שעברה,כלומר שחקן שלא עשה את הפריצה שלו אבל יש לו נתונים פיזיים מצויינים והצלחות בעיקר בקבוצות קטנות,כמובן שכרגע יש גם את שכטר שאם ישאר אז מרעי בטוח יעזוב.הפועל תיהיה חייבת לפגוע בול בחלוץ הזר.
לגבי קשר זר ברור שאחד כזה יגיע אבל השאלה לאיזה עמדה,אם בוזגלו יגיע אז הוא מן הסתם ישחק במקום ורמוט ולכן יביאו זר לקישור האחורי,אבל אם בוזגלו לא יגיע אז לדעתי יביאו את חנן ממן וזר במקום גילי.
שוער זה די ברור שזה יהיה לובוס(שבא בחינם) או איינוגבה שלדעתי עוד יהיו התפתחויות בגזרה שלו.
חוץ מזה קיבלנו שחקן מוכשר כמו מחמוד עבאס ואולי יגיע עוד בלם ישראלי ומגן ימני ישראלי(דגני?) ובכך יסגרו את הסגל.
אם אתה שואל אותי זה סגל מצויין שיכול להצליח מאוד.