תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 22 יוני 2025, 01:10

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 475 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 16  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: חדשות הפועל יום שלישי 21/6 [דיונים]
הודעהפורסם: 21 יוני 2011, 13:26 
ציטוט:
גורמים בהנהלת הפועל תל אביב הכחישו היום שהציעו עסקה כזו לבני יהודה ואמרו: "שי חשוב לאוהדים וחשוב גם להנהלה".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יוני 2011, 13:27 
סמל אישי של המשתמש
באמת נראה לכם שמוני יחתום על כזה דבר?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יוני 2011, 13:31 
כיפה אדומה כתב:
באמת נראה לכם שמוני יחתום על כזה דבר?

מוני האוהד הטוב :HEART2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יוני 2011, 13:32 
סמל אישי של המשתמש
ציטוט:
"אני לא עובר לאף קבוצה. אני זה שאקבע את עתידי ואני אחליט איפה אשחק. אתמול הייתי בטוח שאני מגיע לאימון, אבל שלושה חודשים מבטיחים לי שיישבו איתי וזה עדיין לא קרה. אחרי שהתייעצתי עם עורך הדין שלי החלטתי לא להגיע לאימון".

:HEART2: :BOW:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יוני 2011, 13:32 
לירון האדום כתב:
bruno conti כתב:
בחיי שאתם ליצנים,דיאמנט,עבאס וכו זה קטנות והחתמות יותר משלימות לסגל הרחב אך לא פחות חשובות.
מה שאפשר לסגור מהר ובזול סוגרים ומתקדמים הלאה. לדעתי שתי החתמות טובות מאד.
ההחתמות הגדולות באשר לשחקני מפתח יגיעו בהמשך מכיוון שזה יותר מסובך עניין של מו"מ וכמובן הרבה כסף .
אנשים קצת בהיסטריה, גם עכשיו יש להפועל סגל טוב מאד מבחינת הגנה וקישור אחורי. החתמות חשובות יותר יהיו בחלק ההתקפי
כשמבחינת ישראלים היחידים שיכולים לשדרג אותנו זה בוזגלו ואולי חן עזרא,וקשטן יצטרך לפגוע בזרים!... חלוץ וקשר התקפי .
בשנים האחרונות הכח שלנו היה השחקנים הישראליים,בעונה הבאה נקום וניפול על הזרים ולכן אלו יהיו החתמות חשובות ביותר.
סבלנות,יום חמישי מתקרב.

אתה רציני?!
הגנה?
הלך לך השוער הכי טוב שהיה לך, אתה ממשיך עם פרנסמן שראינו מה היכולות שלו, ועם בלם שיש לו נטיה להיפצע(פצ'לקה)+בלם שהיה אמור לפרוש.
יש לך רק מגן ימני אחד בינתיים, והמגנים השמאלים שלך זה לא משהו מדהים.
קישור אחורי? בינתיים את שי לא רוצים בקבוצה.

אתה גם רציני להודעה שכתבת שהמחאה תהפוך לשירי עידוד?!

קודם כל כן... אני אדם רציני מאד.
עכשיו תראה,כמו הרבה אחרים ובצדק אתה עדיין שבוי בקסמה של הקבוצה שהיתה לך כאן בשנתיים האחרונות.
אני לא אומר לך לשכוח אותה אבל שים לך אותה כזיכרון יפה שנעים וכיף להיזכר בו כי היא לא תחזור!
ויני ודאגלאס וביברס ושכטר וזהבי וורמוט הגדול כולם שחקנים גדולים אבל הם היו חלק מקבוצה ואם תפזר אותם כל אחד לקבוצה אחרת
רוב הסיכויים שהם לא היו מגיעים לאן שהגיעו. אתה חייב לשחרר אותם מהמערכת(אצלך במח) ולהתקדם הלאה וככה גם הפועל שלנו.
היה ,נגמר,נקסט. להגיד לא יהיו יותר כאלה שחקנים וכל הסיסמאות האלה זה מעיק והיפותטי. לא ענייני. גוטמן הוא האבידה הכי גדולה הרבה יותר מכל השחקנים שציינת.
אז עכשיו יש לנו את דרור שהוא לא פחות טוב בוא נאמר... יסתיים הסיפור בין שני הכלבים ונתקדם הלאה. יהיה שוער ויהיו זרים והסגל יושלם רק סבלנות.
נקודת המוצא שלך ושל רבים צריכה להשתנות,אי אפשר כל הזמן להשוות למה שהיה כאן בשנתיים האחרונות ולבכות על מר גורלי,צריך לבנות משהו חדש ואני סומך על דרור שיעשה זאת.
יום נפלא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יוני 2011, 13:35 
אוגוסטוס היל כתב:
ציטוט:
גורמים בהנהלת הפועל תל אביב הכחישו היום שהציעו עסקה כזו לבני יהודה ואמרו: "שי חשוב לאוהדים וחשוב גם להנהלה".

האם יכול להיות שיש גורם בבני יהודה שמעונין לעשות בלאגן בהפועל ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יוני 2011, 13:38 
ברונו אתה אומר דברים נכונים: אבל עדיין אני רוצה קבוצה שתרוץ לאליפות, נכון תמיד יכול להיות שיהיו עוד פעם התינוקות של קשטן.
כתבת כאשר יסתיים הסיפור בין שני הכלבים, זאת הבעיה שהפתרון לא נראה באופק, כולם יסכימו איתי שכל עוד שני הליצנים ממשיכים לנהל את הפועל, הפועל שלנו לא רק שלא תתקדם אלא תלך אחורה!.
שום שחקן שנביא לא בטוח שימלא את תפקידם של דגלאס ויני זהבי ורמוט וכו', זה נכון, בשביל זה אתה צריך מחלקת נוער טובה(כמו של חיפה ואפילו כמו של מכבי), אתה צריך התנהלות נכונה על מנת להביא את השחקנים הנכונים.
זה לא היה סוד ששכטר\ורמוט\ויני\זהבי יעזבו אותנו בסוף השנה ולכן להפועל היתה צריכה להיות רשימת מועמדים מראש לאותם שחקנים שעזבו, אותם השחקנים כבר היו צריכים להיות בהפועל מאחר ואפשר היה לרמוז להם יפה בסוף שנה שעברה שהפועל מעוניינת בהם.
דגלאס עזב והגיע פרנסמן שהוא לא מספיק טוב כולם ראו את זה שנה שעברה, למה לא חשבו על בלם?
אומרים לך שלובוס מגיע ואז בעצם לא, מזה משחק ילדים פה?!
הספינים כנראה עובדים עלייך, עליי ממש לא!
כבר חודש אני שומע ששבוע הבא יהיו החתמות, ואני עדיין מחכה.
דרך אגב סט תלבושות יש להיום?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יוני 2011, 13:39 
בני12 כתב:
אוגוסטוס היל כתב:
ציטוט:

חס ושלום. יש שם רק כאלה שדפקו אותם. לא פוליטיקאים וספיניונרים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יוני 2011, 13:39 
לירון האדום כתב:
ברונו אתה אומר דברים נכונים: אבל עדיין אני רוצה קבוצה שתרוץ לאליפות, נכון תמיד יכול להיות שיהיו עוד פעם התינוקות של קשטן.
כתבת כאשר יסתיים הסיפור בין שני הכלבים, זאת הבעיה שהפתרון לא נראה באופק, כולם יסכימו איתי שכל עוד שני הליצנים ממשיכים לנהל את הפועל, הפועל שלנו לא רק שלא תתקדם אלא תלך אחורה!.
שום שחקן שנביא לא בטוח שימלא את תפקידם של דגלאס ויני זהבי ורמוט וכו', זה נכון, בשביל זה אתה צריך מחלקת נוער טובה(כמו של חיפה ואפילו כמו של מכבי), אתה צריך התנהלות נכונה על מנת להביא את השחקנים הנכונים.
זה לא היה סוד ששכטר\ורמוט\ויני\זהבי יעזבו אותנו בסוף השנה ולכן להפועל היתה צריכה להיות רשימת מועמדים מראש לאותם שחקנים שעזבו, אותם השחקנים כבר היו צריכים להיות בהפועל מאחר ואפשר היה לרמוז להם יפה בסוף שנה שעברה שהפועל מעוניינת בהם.
דגלאס עזב והגיע פרנסמן שהוא לא מספיק טוב כולם ראו את זה שנה שעברה, למה לא חשבו על בלם?

הלכת רחוק חלב יש ? ואני ממש לא צוחק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יוני 2011, 13:41 
סמל אישי של המשתמש
סוף סוף יש רכש ראשון!
פוטנציאל לא רע יש לעבאס הזה.. מקווה שיממש אותו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יוני 2011, 13:41 
http://sports.walla.co.il/?w=/7/1833881

ציטוט:
הפועל תל אביב: מחמוד עבאס חתם לארבע שנים

רכש אנדרייטד. פוטנציאל אדיר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יוני 2011, 13:43 
סמל אישי של המשתמש
יש רכש,ההפגנה מבוטלת!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יוני 2011, 13:47 
אוגוסטוס היל כתב:

ציטוט:

עד כה חתמו בהפועל :

1.עבאס
2.דמינאט
3.הלל

בחיפה :
1.שארנוב -רצינו
2.עמאשה - בחנו
3.ימפולסקי - רצינו
4.בולייט -

את מי זה בכלל אמור להרשים ? רק תזכירו לי למי יש יותר כסף בקופה ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יוני 2011, 13:48 
דיאמנט חתם? אין עוד תקווה שהעסקה הזאת תתפוצץ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יוני 2011, 13:49 
סמל אישי של המשתמש
בן שהר רוצה להתאמן איתנו לשמור על כושר
אחרי שפתח פה, אבל גילה שכרגע הם במצב לימבו שכזה, ואף אחד לא רוצה בו, הוא צריך את הפועל-ולא מתבייש לבקש.

טפי עליך יא חוצפן כפוי טובה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יוני 2011, 13:50 
סמל אישי של המשתמש
אדום עולה

הגעתו של השוער לובוס תתברר בשעות הערב.

YNET

הפועל ת"א: דיאמנט סיכם, אבוטבול יחרים אימון
חלוץ הנבחרת הצעירה והפועל ר"ג בעונה האחרונה סגר את תנאיו לארבע השנים הקרובות במועדון האדום, הקשר לא יגיע לאימון הפתיחה הערב (18:00) במחאה על ששכרו לא שודרג

זה שיגיע וזה שלא. מעט אחרי שנודע כי לירון דיאמנט הצטרף להפועל ת"א וגיע לאמון הפתיחה הערב (18:00), הודיע שי אבוטבול כי בכוונתו להחרים את אימון הפתיחה

הקשר החליט על צעד המחאה בתגובה לכך ששכרו לא שודרג על ידי אלי טביב, בניגו למה שהובטח לו בעבר. נכון לעכשיו, לא ברור מה יהיה עתידו של אבוטבול בקבוצה.

מוקדם יותר, כאמור, צירפו האדומים לסגל שלהם את לירון דיאמנט. לאחר שסגרה סופית על מאמן חדש לעונה הבאה ואף התחדשה בקשר התקפי בדמות מחמוד עבאס, ממשיכה הפועל תל אביב במסע ההתחמשות לקראת העונה הבאה בליגת העל.

המאמן דרור קשטן הציג בפני הבעלים אלי טביב את רשימת השחקנים אותם היה רוצה לראות בחולצות אדומות בעונה הבאה. אחד מהם כבר אפשר להוריד מהרשימה - לירון דיאמנט. חלוץ הנבחרת הצעירה והפועל רמת גן בעונה האחרונה סיכם לארבע שנים במועדון ויגיע הערב (18:00) לאימון הפתיחה של האדומים.

בתקופה האחרונה ניהלה הקבוצה מו"מ עם החלוץ ורכשה מחצית מכרטיס השחקן שלו. בעונה החולפת רשם דיאמנט שער אחד (במשחק מול בית"ר ירושלים בליגה) ושני בישולים והוא אמור להוות חיזוק לחלק הקדמי המתחדש של האדומים.

דיאמנט, שקיבל במהלך הפגרה הצעות נוספות מליגת העל, מוערך מאוד על ידי קשטן. המאמן הוותיק רצה להביא את דיאמנט לבני יהודה עוד בעונה שעברה. המאמן, שאישר לראשי המועדון להמשיך ולסגור את העסקה עם השחקן הצעיר, ימשיך כעת בחיפוש אחר שחקנים נוספים. בכוונתו של קשטן למצוא מחליפים לערן זהבי ודני בונדר וייתכן שגם חלוץ נוסף, אם ישוחרר בסופו של דבר איתי שכטר.

ONE

"לא נתפס שמכבי דוחפת את מאור בוזגלו להפועל"
אחרי שהושעה, כפי שפורסם לראשונה ב-ONE, זעם בסביבת הקשר: "למה להתייחס ככה?". פניה מהאדומים לא נעשתה, גולדהאר נחת וידון עם הקשר על עתידו

וקר אחרי הסערה עם השעייתו של מאור בוזגלו מאימוני מכבי תל אביב, כפי שפורסם לראשונה ONE והסאגה עדיין ממשיכה להעסיק את המועדון ואת אוהדיו.

הבוקר (שלישי) נחת בארץ הבעלים הקנדי, מיץ' גולדהאר, שצפוי להיפגש בימים הקרובים עם השחקן על מנת לעשות בירור ולקבל החלטה בנוגע לעתידו במועדון, שכרגע נראה כי הוא מתרחק. עדיין לא ידוע מתי תתקיים הפגישה.
הקשר הושעה מאימונים ומחכה לפגישה עם ראשי הקבוצה.בסביבתו של בוזגלו עדיין מתקשים לקבל את העבודה לא אושר לו להתאמן. “אם לא רוצים את מאור שיגידו, למה להתייחס אליו ככה?”, אמרו מקורביו שוסיפו, “זה לא ברור מה מכבי מנסה לעשות? זה לא נתפס שהם מנסים בכוח להעביר אותו להפועל”.

חשוב לציין שבמכבי תל אביב הבהירו כי לא קיבלו פניה מהפועל תל אביב למרות גישושים שנעשו לפי טענת גורמים בחודורוב. במכבי שומרים כרגע על שקט בכל הקשור לפרשה. אם זאת, במכבי הבהירו לא פעם כי אין כוונה להעביר אותו להפועל ובשורות הצהובים יעדיפו להעביר אותו לקבוצה בחו"ל. כך או כך, הבעלים הקנדי צפוי להבהיר לשחקן בפגישה כי הוא יהיה רשאי לחפש קבוצה אחרת.

:hapoel:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יוני 2011, 13:53 
סימרוטיץ כתב:
אוגוסטוס היל כתב:

ציטוט:

עד כה חתמו בהפועל :

1.עבאס
2.דמינאט
3.הלל

בחיפה :
1.שארנוב -רצינו
2.עמאשה - בחנו
3.ימפולסקי - רצינו
4.בולייט -

הכל נכון, רק לא קשור למה שהתכוונתי. מחמוד עבאס הוא רכש אנדרייטד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יוני 2011, 13:54 
סמל אישי של המשתמש
אוגוסטוס היל כתב:
בני12 כתב:
אוגוסטוס היל כתב:
ציטוט:

חס ושלום. יש שם רק כאלה שדפקו אותם. לא פוליטיקאים וספיניונרים

תהילים קי"ט, צ"ג - "מִכָּל מְלַמְּדַי הִשְׂכַּלְתִּי, כִּי עֵדְוֹתֶיךָ שִׂיחָה לִי."
אחרי שהיה בבית הספר הגבוה לספינים והטית דעת קהל, שיוסי יוותר על ההזדמנות לעשות את זה להפועל ?
ברגע שהוא חתם שם, היה ברור שאף שחקן מבני יהודה לא יבוא להפועל, בפרט אחרי שצעירי עבר לבלגיה והם קיבלו עבורו סכום לא מבוטל.
שי לא ישחק באף מקום חוץ מהפועל, השאלה מתי הכלבים בהנהלה יתנו לו את מה שמגיע והובטח לו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

מה ההבדל בין החתימה של עבאס היום לבין החתימה שלו לפני שבוע?

הכותרת הזאת של בוזגלו היא סתם של גורמים אינטרסנטים, המטרה להלחיץ את הקהל הצהוב שלא ירשה מעבר כזה ושבוזגלו ישאר במכבי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

Gili כתב:

לא חתם,סיכם. יש עוד תקווה !

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יוני 2011, 13:56 
15.05.10 כתב:
Gili כתב:

לא חתם,סיכם. יש עוד תקווה !

לא למדתם שבהפועל, גם אחרי שיגידו.שחתם, זה ממש לא יהיה סופי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יוני 2011, 13:56 
לירון האדום כתב:

לירון יקר,
דדוקא הידיעה היום בהקשר של מוני וגרושתו אמורה לשפר את הרגשתך.
הסיפור הזה יסתיים זה רק עניין של זמן... אני פשוט מעדיף להיות אופטימי,זה לא שיש לי אינפורמציה שונה משלך על הנושא.
בוא נגיד ככה לאף אחד משני הצדדים אין אינטרס למשוך את זה.
לגבי כל הדברים האחרים שציינת,כל משחק ההגנה של הפועל בעונה שעברה לא עבד כמו שצריך. פרנסמן זה לא דאגלאס אני מסכים,אבל
בוא ניתן לו צאנס זה לא שהוא היה כזה גרוע. פאצלקה ממה שהספקנו לראות רכש אדיר.
מחלקת נוער+ראייה עתידית וכל מה שציינת זה עניין של ניהול... וניהול אין ואף פעם לא היה בהפועל.זה לא חדש בן אדם.
ואגב ,הספינים לא עובדים עליי ובנושא של השוער אני חושב שבסוף איינוגבה יגיע מן הטעם הפשוט שבשכונה צריכים את הכסף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יוני 2011, 13:57 
redead כתב:
מה ההבדל בין החתימה של עבאס היום לבין החתימה שלו לפני שבוע?

הכותרת הזאת של בוזגלו היא סתם של גורמים אינטרסנטים, המטרה להלחיץ את הקהל הצהוב שלא ירשה מעבר כזה ושבוזגלו ישאר במכבי

כמו שאתה יודע בהפועל תל אביב יש הבדל עצום בין "סגר" /"סיכם" לבין "חתם".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יוני 2011, 13:59 
סמל אישי של המשתמש
האמת שגם לדעתי עבאס הוא רכש אנדרייטד, ואולי אפילו דיאמנט. אני לא מכבי, לא מחפש שמות גדולים ומבטיחים כדי שאהיה אחרי זה מלא בפלופים. תנו שחקנים צעירים ומוכשרים. ולמרות זאת, אם יש שם מפוצץ אחד שאני חושב שחייבים להביא, למרות שגם הוא סוג של אנדרייטד(בתור שחקן) זה בוזגלו. פשוט חייבים להחתים אותו לארבע עונות לפחות.

"לא יעלה בדעתך לומר כי יראת ה' היא מעלה באדם ומי שאין בו יראת ה' הוא גם כן אדם, אלא שחסר לו מעלה... על זה בא הכתוב להשמיענו שאינו כן, כי מי שאין בו יראת שמים אינו אדם כלל, רק בעל חיים." הגאון ר׳ אלחנן וסרמן הי"ד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

סימרוטיץ כתב:
אוגוסטוס היל כתב:

ציטוט:

עד כה חתמו בהפועל :

1.עבאס
2.דמינאט
3.הלל

בחיפה :
1.שארנוב -רצינו
2.עמאשה - בחנו
3.ימפולסקי - רצינו
4.בולייט -

למה אתה מתעקש להשוות את הפועל לחיפה?????????
מדובר בשני ארגונים שונים בשני ענפים שונים.
ביזיון בכלל להזכיר אותם ואותנו באותו משפט מבחינה ניהולית.
לראות ולקנא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

אני יודע שאני ממחזר אבל האמצעי מקדש את המטרה :

הפועל: "זלצר חתם"; זלצר: "עדין לא חתמתי"
הפועל תל אביב הודיעה היום רשמית: "חוזהו של זאב זלצר הוארך בשנה. מאמן העל חתם על חוזה המאריך את עבודתו בשנה נוספת". זלצר אמר ל'אדום עולה': "עדין לא הגישו לי את החוזה. מקווה שזה יקרה בקרוב. אנחנו בפיגור בהכנות".

אל תאמינו למה שאומרים לכם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יוני 2011, 14:02 
bruno conti כתב:
לירון האדום כתב:

לירון יקר,
דדוקא הידיעה היום בהקשר של מוני וגרושתו אמורה לשפר את הרגשתך.
הסיפור הזה יסתיים זה רק עניין של זמן... אני פשוט מעדיף להיות אופטימי,זה לא שיש לי אינפורמציה שונה משלך על הנושא.
בוא נגיד ככה לאף אחד משני הצדדים אין אינטרס למשוך את זה.
לגבי כל הדברים האחרים שציינת,כל משחק ההגנה של הפועל בעונה שעברה לא עבד כמו שצריך. פרנסמן זה לא דאגלאס אני מסכים,אבל
בוא ניתן לו צאנס זה לא שהוא היה כזה גרוע. פאצלקה ממה שהספקנו לראות רכש אדיר.
מחלקת נוער+ראייה עתידית וכל מה שציינת זה עניין של ניהול... וניהול אין ואף פעם לא היה בהפועל.זה לא חדש בן אדם.
ואגב ,הספינים לא עובדים עליי ובנושא של השוער אני חושב שבסוף איינוגבה יגיע מן הטעם הפשוט שבשכונה צריכים את הכסף.

מה אני אגיד לך- הלוואי ואתה צודק, הלוואי!
לצערי אני כבר רואה רק שחורות...
הבעיה היא שלא טביב ולא למוני הקבוצה חשובה, רק כסף מעניין אותם!
כל עוד יש כסף ולשניהם יש אגו מנופח הם ימשכו את זה כמה שיותר בזמן שכל אחד מאשים את השני כמו ילדים קטנים עד שתגיע הגננת(במציאות זה לוקח המון זמן)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יוני 2011, 14:02 
bruno conti כתב:
סימרוטיץ כתב:
אוגוסטוס היל כתב:

ציטוט:

עד כה חתמו בהפועל :

1.עבאס
2.דמינאט
3.הלל

בחיפה :
1.שארנוב -רצינו
2.עמאשה - בחנו
3.ימפולסקי - רצינו
4.בולייט -

למה אתה מתעקש להשוות את הפועל לחיפה?????????
מדובר בשני ארגונים שונים בשני ענפים שונים.
ביזיון בכלל להזכיר אותם ואותנו באותו משפט מבחינה ניהולית.
לראות ולקנא

אנחנו חושבים אותו הדבר , אני רק מציג את הנתונים dont kill the messenger

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יוני 2011, 14:05 
סמל אישי של המשתמש
לירון האדום כתב:
bruno conti כתב:
בחיי שאתם ליצנים,דיאמנט,עבאס וכו זה קטנות והחתמות יותר משלימות לסגל הרחב אך לא פחות חשובות.
מה שאפשר לסגור מהר ובזול סוגרים ומתקדמים הלאה. לדעתי שתי החתמות טובות מאד.
ההחתמות הגדולות באשר לשחקני מפתח יגיעו בהמשך מכיוון שזה יותר מסובך עניין של מו"מ וכמובן הרבה כסף .
אנשים קצת בהיסטריה, גם עכשיו יש להפועל סגל טוב מאד מבחינת הגנה וקישור אחורי. החתמות חשובות יותר יהיו בחלק ההתקפי
כשמבחינת ישראלים היחידים שיכולים לשדרג אותנו זה בוזגלו ואולי חן עזרא,וקשטן יצטרך לפגוע בזרים!... חלוץ וקשר התקפי .
בשנים האחרונות הכח שלנו היה השחקנים הישראליים,בעונה הבאה נקום וניפול על הזרים ולכן אלו יהיו החתמות חשובות ביותר.
סבלנות,יום חמישי מתקרב.

אתה רציני?!
הגנה?
הלך לך השוער הכי טוב שהיה לך, אתה ממשיך עם פרנסמן שראינו מה היכולות שלו, ועם בלם שיש לו נטיה להיפצע(פצ'לקה)+בלם שהיה אמור לפרוש.
יש לך רק מגן ימני אחד בינתיים, והמגנים השמאלים שלך זה לא משהו מדהים.
קישור אחורי? בינתיים את שי לא רוצים בקבוצה.

אתה גם רציני להודעה שכתבת שהמחאה תהפוך לשירי עידוד?!

אתה באמת היסטרי באובר, למרות שאני לא אומר שהכל טוב, אבל בכל הקשור לעמדות מהקישור המרכזי ומטה:

1. פצ'אלקה בלם שנוטה להפצע? בסך הכל סבל ממתיחה בשריר ירך אחורי ואיזה מכה שקיבל באחד המשחקים. נטייה להיפצע זה שחקנים כמו בן לוז או ניבאלדו. בסך הכל מדובר בבלם אדיר, ממה שראינו עד עכשיו. פרנסמן על ידו זאת קומבינציה מעולה, גם אם פרנסמן לא בלם על. אתה יודע מה תקבל מהם והם נוטים שלא לעשות הרבה שטויות, במיוחד אחרי שהם ישפרו תיאום ביניהם במחנה אימונים. אני מעדיף את פרנסמן על בלם זר אחר שיביאו ולך תדע מה תקבל ממנו, וחוץ מזה פרנסמן עלה לא מעט כסף.

2. לגבי אפודת השוער, דיברו עם נוייר והוא אמר שהוא רוצה סעיף שחרור לחו"ל ושתי שקיות חלב בכל יום בחוזה ולכן הוא לא יגיע. במקומו יביאו את לובוס (שגוטמן ומאמן השוערים שלו רצו) או איינוגבה (שקשטן רוצה), אלטרנטיבה הולמת לגמרי. מצטער בשם הצוות המקצועי שאין אניימות חופשיים בשוק.

3. המגן הימני שלך פנטסטי, והלוואי ויצרפו בתור מחליף שלו שחקן נוער, כדי שהוא יהיה הברירת מחדל בהרכב, למרות שכרגע מושמעים קולות של הבאה של זר לעמדה הזאת. אני מבין ממך שצריך להלחץ ולהחתים זר תוך יום וחצי, בהתבסס על תקציר ביוטיוב.

4. המגנים השמאליים שלך לא ילכו מפה כרגע. לדדי יש חוזה לעוד עונה, ולשיש יש פוטנציאל, גם אם הוא לא הבריק מדי בכמה משחקים השנה. אני במקום קשטן נותן לגל את גופיית ההרכב ומריץ אותו חזק בהרכב, מבטיח לך שהוא ישתפר. כרגע אין שום אלטרנטיבה ריאלית בשוק המקומי ולא כדאי לבזבז על זה עמדה של זר.

5. העמדה הכי בעייתית היא הקשר שעומד ליד ידין באמצע, 50-50 כמו שדני גולפיטק אוהב לקרוא לו. שי לא מספיק טוב, לפחות לא לאורך זמן. הייתי מאוד רוצה שיביאו לשם זר איכותי (לאו דווקא כזה שעולה 2 מיליון דולר, במכבי השיטה הזאת הוכחה כדפוקה), שילחם יחד עם שי על העמדה.

"נשק ההולך לשדה הקרב וחוזר שלם, אות הוא שלא נלחם. נשק שחוזר מהקרב שבור, סימן הוא שנלחם והביא ניצחון" (ד"ר סאלם, נשיא ברדה הסורית, בהתייחסו לדגל ישראל שנשבר ונגנב מאוטובוס הקבוצה לאחר נצחון החוץ של הפועל בדמשק, 1929)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יוני 2011, 14:06 
סמל אישי של המשתמש
Officer Barbrady כתב:
האמת שגם לדעתי עבאס הוא רכש אנדרייטד, ואולי אפילו דיאמנט. אני לא מכבי, לא מחפש שמות גדולים ומבטיחים כדי שאהיה אחרי זה מלא בפלופים. תנו שחקנים צעירים ומוכשרים. ולמרות זאת, אם יש שם מפוצץ אחד שאני חושב שחייבים להביא, למרות שגם הוא סוג של אנדרייטד(בתור שחקן) זה בוזגלו. פשוט חייבים להחתים אותו לארבע עונות לפחות.

!!!!

mbracha , מסכים איתך בהכל, למעט הסעיף האחרון. שי צריך לפתוח ואף להיות הקפטן, גם אם זה אומר לוותר על שחקן שבפוטנציאל יכול לתת לך יותר.
אני מעדיף לתת את חולצת ההרכב לשחקן בית שהוא גם שחקן ליגת על לגיטימי בקבוצת צמרת מאשר להביא זר מפוקפק שיכול לתת לך אולי 20 אחוז יותר מקצועית משי.
מבחינתי, שי סלים ושיש צריכים להיות באנקר בהרכב בשנה הבאה, בלי שחקני הבית הנורמליים היחידים שיש לנו בסגל אנחנו בסוף באמת נהפוך למגעילים מהצד השני של הכביש.
להזכירך, יצחקי הולך להיות הקפטן שם בשנה הבאה, אם נמשיך להעדיף שחקני רכש על שחקני בית זה המצב שנגיע אליו.

נערך לאחרונה על ידי kobster בתאריך 21 יוני 2011, 14:14, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 475 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 16  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 2 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: