אורנה אוסטפלד כתב:
עומרי קנדה כתב:
אל באנדי כתב:
להזכיר לכם
אוסידון ניסה לפגוע במחאה בביתו של טביב
אל תעשו אותו עכשיו איזה אליל
הוא לא אליל.
הוא פשוט מנהל יותר טוב מסידי.
אני בכלל הייתי רוצה שימנו את ניר ענבר למנכ"ל ושהוא יבנה את הקבוצה.
הוא בצלמו ובדמותו של טביב
שקרן ששולח לעיתונאים הודעות בשם האוהדים שלו (מזכיר קצת מקרה קדום של מוני דווקא)
למה לעזאזל אין לנו בעלים שפוי,למה?
זאת בדיוק הנקודה - כולם נבלות סרוחות. מוני, טביב, סידי, אוסידון, לובין, קצרה וכל שאר הכוכבים שעברו פה בשנתיים האחרונות. לכל אחד מאיתנו יש דיעה שונה למי יותר ומי פחות, וזה טבעי. אני רק מקווה שאצל כל מי ששפוי תמיכה במוני תהיה בגלל שנאה לטביב ולא בגלל אהבת המוני (כמו סימרוטיץ'), ובאותה מידה תמיכה בטביב תהיה בגלל שנאה למוני ולא בגלל אהבת הטביב (כמו עומרי קנדה).
במקרה הזה, סידי הוא ממחנה הראל, ושותף יומיומי לנזק שהראל עושה לקבוצה, ולכן הוא קיבל ממני הרבה קיתונות של רותחין בזמן האחרון. בסופו של יום הוא בא לפה כדי לסכסך ולהתסיס את האווירה בצורה שתועיל לאחד מהצדדים, בטח לא להפועל ת"א. הוא זה שיצא עם חוזה שהדפיס בבית כדי להחתים את אבוקסיס בלי לנהל מו"מ, הוא זה שאמר כן ללוזון על ההצעה המגוחכת שלו ל"קנייה בהשאלה" של דמארי במחיר מופקע ויש עוד הרבה רעות חולות שהוא יצר במו ידיו. לכן הוא יכול לקחת את ה"אהדה" שלו להפועל, את הזכרונות מאחיו שהיה מפורסם בשער שבע (כך הוא טוען, אני לא מכיר) ולדחוף אותם עמוק לעבר כל אחד מחריצי גופו, ע"פ בחירתו.
ובהמשך ללוגיקה של רבים אחרים (כמובן שהלו"ז לא מחייב, אבל הסדר צריך להיות כזה מבחינתי) - היום סידי, מחר הראל, מחרתיים אוסידון ובשבוע הבא טביב.