ערן כתב:
אני הכי אהבתי את מסיבת העיתונאים שכינסה חבורת תאומים בקיץ 2003, שבה היא נפרדה בצורה סופר מרגשת מפישונט, הולמאי, אונישנקו, טועמה, אפק, בלילי ובכר.
אה, לא, בעצם הכי אהבתי את מסיבת העיתונאים שמוני כינס בקיץ 2007, שבה הוא נפרד בצורה סופר מרגשת מאוגבונה, טועמה, ורמוט וברדה.
גם הפרידות הבודדות והמכובדות מאוד מראצ'וניצה, ורוצ'ינה וווצ'יצ'ביץ' היו ראויות בעיני.
אלי טביב, הרסת אותנו.
על החתום, קודם ניקח גביע אחרי זה. סליחה, קודם נשאיר מוני אחרי זה...
תחילה למניחי הפרחים כדאי שתשמרו עליהם כדי שיהיה לכם מה להניח על קבר קבוצתנו .
ולכותב הדברים :
כנראה שנעצרת ב- 2003 כי אינך מכיר מעבר לכך.
אספר לך שגם כששייע, חודורוב, טורק, פרימו, ו ו ו עזבו לא נערכו מסיבות עיתונאים. אפילו בימי בית ברנר המפוארים לא נערכו מסיבות כאלה. אגב עולה לי השם כשנקים את קבוצת האוהדים מחורבן אלילכם טביב יהיה שמה "הפועל בית ברנר תל אביב" (כי עוד נתגעגע).
אם לא קלטת אז העולם התקדם וגם אנחנו משתמשים פה בקדמת עולם התקשורת. ומה לעשות שמסיבות עיתונאים משודרות היום בשידורים חיים בערוצים יעודיים וכפי שטביב מושא הערצתכם עשה כשהודיע על המהפך בבעלות אז היה כדאי לעשות בפרידה משחקנים כדי ששחקנים אחרים ישאפו להגיע למועדון. אם לא שמת לב אז שחקנים אינן ששים להגיע אלינו אבל בעצם אל מי אני מדבר כי פשוט לא שמת.
למה להתקדם אם אפשר לללכת אחורה ולהראות כמו קבוצת רטרו - זה יכול להיות לא רע.
לא יודע למה אבל יש לי הרגשה, שאם אתם באמת אוהדים, כנראה תהיו הראשונים לנבל את הפה על המאמן והשחקנים במחצית בדרבי.
אגב שמעתי שה"בעלים" הורה להפסיק לרכוש קוטג' (צריך לממן הופעה נוספת של קווין )