תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 21 יוני 2025, 14:57

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 86 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: שי אבוטבול
הודעהפורסם: 17 יוני 2011, 21:54 
מדהים
שחקנים שמגיעים להפועל מבינים את המעמד וההשפעה של שי בחדר הלבשה ובמועדון תוך חודשיים ויש אוהדים כל החיים שלהם שאין להם מושג מינימלי מי זה ומה זה שי בהפועל
מילא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 יוני 2011, 22:48 
מה יותר אופי מלחזור מפציעה קשה שהגיעה באמצע העונה הכי טובה בקריירה שלך, ולתת אחרי החזרה, עונה מעולה?
בכל מקרה - להפועל בשום פנים ואופן אסור לוותר על שחקן כמו שי אבוטבול. בין כל הוויכוחים על כן סמל או לא סמל אנשים שוכחים שהוא פשוט קשר אחורי מצוין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 יוני 2011, 22:49 
סמל אישי של המשתמש
chimpfive כתב:
Shacham כתב:
chimpfive כתב:
שי שחקן בית שמזוהה עם הפועל יותר מכל שחקן אחר, סמל? לא קיים בכדורגל של היום מושג כזה, הסמל היחידי של השחקנים שהם עושים עם היד, זה לכיוון הבנק. (ציטוט של שייע)

מה עם ההוא בסמל האישי שלי?

עידן אחר

אז דה רוסי, זה לא באמת משנה.
יש אינסוף ולא צריך להכליל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 יוני 2011, 23:52 
אדום אופטימי כתב:
נועם שחם כתב:
נו, ושי לא תורם לקבוצה?

מה שעושים לשי זה גועל נפש, אבל באופן כללי כל מה שקורה היום מבחינת ניהול המועדון זה גועל נפש, והמקרה של שי הוא רק סימפטום.

שי תורם לקבוצה.
כמדומני ששי לא משחק בהיתנדבות.
שי חתם על חוזה.
שי והקבוצה צריכים לכבד את החוזה.

והבטחות צריך לקיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 יוני 2011, 23:59 
סמל אישי של המשתמש
נועם שחם כתב:
אדום אופטימי כתב:
נועם שחם כתב:
נו, ושי לא תורם לקבוצה?

מה שעושים לשי זה גועל נפש, אבל באופן כללי כל מה שקורה היום מבחינת ניהול המועדון זה גועל נפש, והמקרה של שי הוא רק סימפטום.

שי תורם לקבוצה.
שי חתם על חוזה.

והבטחות צריך לקיים.
אם נותן ההבטחה הצליב אצבעות מאחורי הגב או מתחת לשולחן, ההבטחה אינה תקפה.

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 יוני 2011, 00:00 
המצב המחורבן של הקבוצה מוציא מאנשים את כל החרא.
שי :HEART2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 יוני 2011, 00:07 
בשבילי שי הוא סמל
:HEART2: :HEART2: :HEART2:

favourite tootbal team

Eric Cantona

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 יוני 2011, 00:09 
סמל אישי של המשתמש
tadmored כתב:
בשבילי שי הוא סמל
:HEART2: :HEART2: :HEART2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 יוני 2011, 01:51 
סמל אישי של המשתמש
אם שי הולך הורגים את טביב!
שי :BOW: :HEART2: :HEART2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 יוני 2011, 09:49 
סמל אישי של המשתמש
נועם שחם כתב:
אדום אופטימי כתב:
נועם שחם כתב:
נו, ושי לא תורם לקבוצה?

שי תורם לקבוצה.
שי חתם על חוזה.

והבטחות צריך לקיים.

בעיקרון בהחלט כן.
למדתי שבעולם הכדורגל גם ממוצאות הבטחות. לא יודע על סמך מה אתה אומר שהובטחו הבטחות.
לא יודע מה הבטיחו לשי ומה לא. אני כן יודע שניתן גם לרשום את ההבטחות ולהחתים את מי שנותן אותן.
מאחר ושי לא ילד בן 18 ומשחק כבר כמה שנים הוא אמור להבין שיש הבדל משמעותי בין מה שרשום למה שלכאורה נאמר בע"פ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 יוני 2011, 10:27 
סו אלן כתב:
מדהים
שחקנים שמגיעים להפועל מבינים את המעמד וההשפעה של שי בחדר הלבשה ובמועדון תוך חודשיים ויש אוהדים כל החיים שלהם שאין להם מושג מינימלי מי זה ומה זה שי בהפועל
מילא

לפחות הפסקת עם ההסברים על התרומה המקצועית האדירה שלו בהילוך איטי.
אמנם הנהלת הפועל עושה את זה בגועל נפש שהיא עושה כל דבר, אבל אם שי לא מסוגל להבין שבקבוצה שרצה לאליפות מקומו על הספסל, אז שילך כבר להפועל ב"ש שהוא מאיים כל הזמן ושיהיה שם שחקן מוביל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 יוני 2011, 11:44 
סמל אישי של המשתמש
לא תתפוס אותי כתב:
סו אלן כתב:
מדהים
מילא

לפחות הפסקת עם ההסברים על התרומה המקצועית האדירה שלו בהילוך איטי.
אמנם הנהלת הפועל עושה את זה בגועל נפש שהיא עושה כל דבר, אבל אם שי לא מסוגל להבין שבקבוצה שרצה לאליפות מקומו על הספסל, אז שילך כבר להפועל ב"ש שהוא מאיים כל הזמן ושיהיה שם שחקן מוביל.

הסתכלתי לרגע על התאריך של ההודעה, לודא שאני לא מתבלבל וזו הודעה מיוני 2010.
כל מה שאתה אומר היה נכון ללפני שנה, ואז גם אני חשבתי שעדיף לשי להתאוורר בקבוצה אחרת
כי מבחינה מקצועית לא היה לו מקום בקבוצה שרצה לאליפות.
אבל היום?
מי רץ לאליפות?!
השלד של הקבוצה שרצה לאליפויות התפרק, אם אתם באמת אופטימים שלכל העמדות האלה יגיעו מחליפים יותר טובים משי אז אני מקנא בכם.
שי כרגע הוא השחקן הכי טוב שלנו חוץ מפאצ'לקה, ידין וטוטו
וזה עוד לפני שנזכיר שהוא היחיד שבאמת איכפת לו מהפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 יוני 2011, 12:04 
באמת אכפת לו, והוא באמת אוהד הפועל שזה נחמד, רק שמכל השחקנים שומעים מקורבים שלו מתלוננים אפילו יותר מבן סהר בתקופה שהוא שכח מה זה להביא גול. אם הוא תקופה כל כך ארוכה חושב שהוא מקופח, לא מקבל מספיק הזדמנויות, דופקים אותו בכסף, לא נותנים לו להנהיג, כנראה שהוא צריך להוכיח את עצמו במקום אחר.
אני חושב שמקצועית נטו, אין לו מה לחפש בהפועל כל עוד הוא לא מוכן להיות שחקן ספסל אלא רוצה להיות קפטן רכרוכי שלא יודע מה זה לעמוד על הכדור ובגלל זה מקבלים גול מנתניה.

לגבי הצרות הניהוליות בהפועל- זה לא אומר שלא צריך להביא את השחקנים הטובים ביותר שאתה יכול ולקוות לטוב. עם אותו טביב כבר זכינו באליפות אחת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 יוני 2011, 12:28 
סמל אישי של המשתמש
בתקופה האחרונה חייבים בסגל כמה אדומים אמיתים, גם אם זה עולה על חשבון היכולות המקצועיות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 יוני 2011, 13:23 
סמל אישי של המשתמש
לא תתפוס אותי כתב:
באמת אכפת לו, והוא באמת אוהד הפועל שזה נחמד, רק שמכל השחקנים שומעים מקורבים שלו מתלוננים אפילו יותר מבן סהר בתקופה שהוא שכח מה זה להביא גול. אם הוא תקופה כל כך ארוכה חושב שהוא מקופח, לא מקבל מספיק הזדמנויות, דופקים אותו בכסף, לא נותנים לו להנהיג, כנראה שהוא צריך להוכיח את עצמו במקום אחר.
אני חושב שמקצועית נטו, אין לו מה לחפש בהפועל כל עוד הוא לא מוכן להיות שחקן ספסל אלא רוצה להיות קפטן רכרוכי שלא יודע מה זה לעמוד על הכדור ובגלל זה מקבלים גול מנתניה.

לגבי הצרות הניהוליות בהפועל- זה לא אומר שלא צריך להביא את השחקנים הטובים ביותר שאתה יכול ולקוות לטוב. עם אותו טביב כבר זכינו באליפות אחת.

עם אותו טביב זכינו באליפות כשהוא בא עם רצון להשקיע, לא היה מסוכסך עם הצד השני,
לא עזבו ארבעת השחקנים הכי טובים שלנו ומעל הכל - כשהמאמן היה אלי גוטמן.
זה שאפשר להביא את השחקנים הכי טובים זה נכון - זה לא אומר שעושים את זה.
קשטן רוצה את איינוגבה אבל יביאו שוער שסיים חוזה. את עבאס עוד לא החתימו בגלל 20 אלף דולר עמלה לסוכן שלו.

מקצועית נטו כרגע יש לשי מה לחפש בהפועל כי כמו שאמרתי - כרגע הוא מארבעת השחקנים הכי טובים שנשארו לנו.
אחרי שיגיעו 6 שחקנים יותר טובים ממנו נוכל להתחיל לדבר על שחקן יותר טוב גם לעמדה שלו.
אני ממש לא מאלה שהלכו אחרי שי בצורה עיוורת גם אחרי שהוא חזר מהפציעה ולא הצליח לתת פס במשך חודשים
וכמו שכבר אמרתי, לפני שנה גם אני חשבתי שמקצועית אין לו מקום בהפועל.
היום זה כבר ממש לא המצב. הקבוצה מתפרקת ואחד השחקנים שחייבים להישאר זה שי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 יוני 2011, 13:24 
לא תתפוס אותי כתב:

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 יוני 2011, 13:27 
its-sick כתב:
נועם שחם כתב:
אדום אופטימי כתב:
נועם שחם כתב:
נו, ושי לא תורם לקבוצה?

שי תורם לקבוצה.
שי חתם על חוזה.

והבטחות צריך לקיים.
אם נותן ההבטחה הצליב אצבעות מאחורי הגב או מתחת לשולחן, ההבטחה אינה תקפה.

:LOL2: :LOL2: :LOL2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 יוני 2011, 16:17 
לא תתפוס אותי כתב:

לת"א, בחייאת. שי קפטן רכרוכי?
לא יודע מה הוא עשה או לא עשה לך, אבל לשי יש את הביצים הכי גדולות בהפועל ונראה לי שגם אתה יודע את זה.
אגב, מעבר ללבבות ופרחים אני חושב ששי כבר הוכיח שהוא אחד הישראלים הטובים בקישור האחורי בארץ ומגיע לו, כן, מגיע לו ניסיון בתור המנהיג של הפועל, בטח ובטח בעונה כמו זו שאנחנו הולכים לקראתה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 יוני 2011, 17:23 
שי לא רכרוכי? עזוב נו. תישאר עם ורמוט בתור קפטן וזהו. כמה פעמים הוא היה צריך לעמוד על הכדור ולא ידע מה עושים, כמה פעמים הוא בכלל ניגש לשופט?

אם הוא אחד הישראליים הטובים בארץ בעמדה הזו, בדיוק כמו שבונדר הוא אחד הישראלים הטובים בעמדה שלו, כנראה שצריך להביא למשבצות האלה זרים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 יוני 2011, 17:24 
סמל אישי של המשתמש
מושקוביץ כתב:
לא תתפוס אותי כתב:

לת"א, בחייאת. שי קפטן רכרוכי?
לא יודע מה הוא עשה או לא עשה לך, אבל לשי יש את הביצים הכי גדולות בהפועל ונראה לי שגם אתה יודע את זה.
אגב, מעבר ללבבות ופרחים אני חושב ששי כבר הוכיח שהוא אחד הישראלים הטובים בקישור האחורי בארץ ומגיע לו, כן, מגיע לו ניסיון בתור המנהיג של הפועל, בטח ובטח בעונה כמו זו שאנחנו הולכים לקראתה.

שי כבר קיבל את ההזדמנות בתור "המנהיג" של הפועל. הוא מעולם לא הוכיח את עצמו, בתכלס על הדשא, כאיש שמסוגל להניע את הקבוצה והלהוביל אותה. כאיש שמסוגל להשתלט על מרכז המגרש (כמו שידין עשה אינספור פעמים).

שי הוא בוודאי לא אחד הישראלים המובילים בארץ בקישור, ואם לא הפועל שום קבוצה גדולה לא לוקחת אותו אליה. לא סתם אין עליו הצעות. "הכח" שלו בהפועל זה ההיסטוריה שלו פה והחיבור הנכון עם הקבוצה. יותר מזה, אין לו מקצועית מקום בהרכב של הפועל.

ואם עסקינן בביצים. לא שראיתי מקרוב, אבל סביר להניח שלידין יש ביצים גדולות פי 4 מאלו של שי. מי שמחפש בעל בית אמיתי על המגרש, את ההוא שיריב עם השופט ויתן מרפקים לקולמה, צריך לחפש אצלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 יוני 2011, 21:09 
אני לא מחסידיי שי, ולא חושב שהוא האדום האולטימטיבי, אבל באמת שאין מה לבוא אליו בטענות בעניין ביצים או לריב עם כסחנים או שופטים. הוא בסדר גמור בתחום הזה, ולא נופל מידין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 יוני 2011, 21:18 
סמל אישי של המשתמש
אדום אופטימי כתב:

יש הבדל משמעותי בין מה שרשום למה שלכאורה נאמר בע"פ.

לא נכון.
אתה טועה ומטעה.

דין הסכם שבע"פ כדין חוזה כתוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 יוני 2011, 21:47 
red in blood כתב:
אדום אופטימי כתב:

לא נכון.
אתה טועה ומטעה.

אתה מכיר את הבדיחה על ההבדל בין תאוריה למציאות? אז זהו זה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 יוני 2011, 22:24 
סמל אישי של המשתמש
red in blood כתב:
אדום אופטימי כתב:

לא נכון.
אתה טועה ומטעה.

חמודון,
יפה מאוד שאתה לוקח חלק ממשפט ובוחר לצטט אותו במנותק מהאמירה הכללית.
חשבתי שאתה מזן אחר.
כל טוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 יוני 2011, 23:06 
סמל אישי של המשתמש
אדום אופטימי כתב:
red in blood כתב:
אדום אופטימי כתב:

לא נכון.
אתה טועה ומטעה.

חמודון,
יפה מאוד שאתה לוקח חלק ממשפט ובוחר לצטט אותו במנותק מהאמירה הכללית.
חשבתי שאתה מזן אחר.
כל טוב.

ציטטתי רק אותו כיוון שדווקא חשבתי שאפשר להגיד רק אותו במנותק מהשאר מבלי לפגוע במשמעות שלו.
אם טעיתי, עמך הסליחה.

אוגוסטוס היל כתב:
red in blood כתב:
אדום אופטימי כתב:

לא נכון.
אתה טועה ומטעה.

אתה מכיר את הבדיחה על ההבדל בין תאוריה למציאות? אז זהו זה

מסכים איתך שהיה יותר חכם אם הוא היה חותם על זכרון דברים.
ועדיין, במציאות, ע"פ חוק דין הסכם שבע"פ כדין חוזה בכתב.
ואם הובטח לו דבר מה בע"פ שלא קוים, זכותו המלאה, ע"פ חוק, להפוך שולחנות כדי לקבל אותו המגיע לו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יוני 2011, 20:58 
מה שהכי מצחיק בערימת השטויות של עידן דה ליטל
זאת הטענה המגוכחת על זה שאם שי היה יכול הוא היה עובר לאירופה או לקבוצה שמציעה לו יותר כסף
ובאותה נשימה הוא מזכיר את סיני כסמל למרות שהוא עזב לאירופה ולמרות שהוא היה הראשון לברוח מהפועל כשהיא ירדה ליגה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 86 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 5 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: