villa crespo כתב:
ערן כתב:
מה שבאמת מטריד אותי, יותר מספין שטותי כזה או אחר באתר כזה או אחר, זה להגיע מחר ולמצוא את עצמי בתוך קהל אנשים שבמוצהר רוצים את מוני הראל כבעלי הקבוצה וזו המוטיבציה שלהם בעניין. יש פה מספיק באשכול שהתבטאו ככה.
לחלוטין, אבל זה הטריד גם לפני הכותרות וזו גם די עובדה.
יש המון אנשים שיגיעו מחר למחות נגד טביב, כי הם רוצים את מוני הראל. זו גם הבעיה שלי עם ההפגנה הזו. זה עצוב, זה מביך וזו טמינת ראש בחול שנמשכת כבר שנים.
אלוהים יודעי מה הם עוד צריכים כדי להבין את זה.
לזכותם של כמה מהמארגנים של ההפגנה (עד כמה שאפשר לקרוא להם מאגנים, כי זו הייתה התארגנות די ספונטנית), הם טרחו כמה פעמים להדגיש שזו לא הפגנה נגד צד אחד בלבד, אבל המיקום וכמה מההודעות כאן, די טישטשו את זה.
בדיוק.
למשל,
IdanTheLittle כתב:
אני בטוח שמוני לא צדיק (אחרי הכל, הוא הביא את טביב הנבלה להפועל), אבל אין לי ספק שהראשון שצריך לעוף זה הטביבי.
NARKOTIKA כתב:
את הראל יהיה הרבה יותר קל לבעוט אחר כך.
its-sick כתב:
כן, אני הולך כי אני חושב שטביב יביא בוודאות לחורבן הקבוצה. אני מפגין נגד טביב מתוך רצון שהוא ייעלם כמה שיותר מהר. מוני גרוע אבל טביב גרוע פי אלף.
אני מניח שאני לא היחיד, אבל יש גם מספיק אנשים שלא חושבים כמוני וגם יבואו מחר.
אני לא הייתי הולך להפגין מול הבית של מוני, יש כאלו שיהיו מחר וכן היו הולכים.
זו דעה לגיטימית, אבל אני מסכים עם ראצ'ו שהיא פשוט לא מכירה במציאות.
אכתוב מה שכתבתי כבר לפני שבועיים: למיטב הבנתי הסיכוי שמוני יהיה בעלי הפועל העונה שווה לסיכוי של גולדהאר להיות בעלי הפועל העונה.
אז אפילו, בתסריט ה"אופטימי", אם הקול שיישמע בהפגנה זה "טביב ומוני הביתה", זה פשוט לא רלוונטי.