ראצ'ו כתב:
IdanTheLittle כתב:
אז אתה יכול פשוט להגיד "האולטראס בחר אלי טביב" ולא ללכת סחור סחור.
האולטראס בחר אלי טביב, כל השאר בחרו לא אלי טביב. בהצלחה.
האולטראס, כמו בכל פעם במהלך 12 השנה האחרונות בחר בטובת הפועל תל אביב כמו שהוא מבין אותה.
ולחבר'ה שם יש הרבה יותר נגישות למידע מאשר לכל אחד אחר שניזון מהתקשורת ומהפורומים.
האולטראס לא בחר באלי טביב, מוני הראל בחר באלי טביב וברגע שהוא הפסיד בבמבי זה מה שקרה. כרגע כל מה
שמוני עושה זה להפריע ודווקא כשיש סיכוי שהעניינים יגמרו ומוני יבין שהוא צריך כבר ללכת, אנחנו משחקים לידיו
והולכים להפגין בבית של טביב.
ולירון- דיברתי איתך שעות, אני יודע שהכוונות שלך טובות, אבל תשים לב שיש פה עוד הרבה אנשים שחושבים אחרת ובאים
להפגנה מחר במטרה אחרת. היתרון הכי גדול של הקהל של הפועל במשך כל השנים היה שהיה לו ארגון אחד שהוביל את הקהל
וגם כשהוא קיבל החלטות לא טובות, עדיין היינו מאוחדים. ברגע שכל אחד שקורא לעצמו "אוהדי הפועל תל אביב" בפייסבוק יחשוב
שהוא יודע מה טוב לקבוצה (ואני לא מדבר עליך), אנחנו נשלם על זה מחיר יקר.
אנחנו אכן מדברים שעות, אבל יש כמה דברים חשובים שכולם צריכים להבין פה..
לגבי האנשים שחושבים אחרת, אותם אנשים גם יכולים להגיע באימון ביום שלישי ולצעוק את אותם דברים נגד אלי טביב\מוני הראל וכו'...
לא נראה לי שמישהו ישתיק אותם(ואני מקווה שלא), כנ"ל גם מחר הם יוכלו להגיד, מותר לכל אחד להגיד את דעתו.
מחר זאת מחאה מסודרת של ממש, אין ארגון ואין כל כך סיסמא, מאחר וזאת מחאה ספונטנית...
לגבי יוזר זה או אחר- זה כבר משהו אחר אתה צודק.
אבל אני לא מאמין שנגיע לפיצול, האולטראס לצערי הרב איבד הרבה מהמוניטין שלו בקיץ הזה ואת זה אמרתי לך בפרטי והסברתי לך.
אני יודע שהם פועלים והם רוצים ברצון הקבוצה, אף אחד (אני מקווה) לא חושב אחרת.
אבל מותר גם לאחרים להגיד את דעתם גם אם היא סותרת את הדעה של האולטראס.(בכללי, לא קשור למחר)