לירון האדום כתב:
אדום נחמד- הנה יש הודעה של האולטראס על הפגנה באימון הראשון ביום שלישי (ידעתי שמתוכננת להיות הפגנה כזאת מראש).
ועדיין לקיים שתי הפגנות בתוך 3 ימים זה דבר נכון !
ההפגנה מחר אמורה להיות מפגן כח של הקהל, ההפגנה ביום שלישי אמורה להיות רועשת יותר.
ההחלטה לקיים את ההפגנה מול הבית של טביב היא מכמה וכמה סיבות:
1. להפגין מול גדר בוולפסון לא שווה ללהפגין מול בית(שבדיעבד מסתבר שיהיה ריק).
2. מבחינת שעה- אם אתה מפגין בבולפסון זה צריך להיות בשעות הצהריים- הרבה אנשים לא יכולים להגיע בשעות האלו. לעומת זאת במוצ"ש זאת שעה נוחה מאד(אין עבודה ואין לימודים)
3. להביא מאה+(בשאיפה) אנשים מחוץ לבית של הבוס שלך זה הצהרת כוונות ומפגן כח גדול יותר אל מול וולפסון.
4. 100 איש ליד הבית של טביב "מצטלם" טוב יותר מאשר 100 איש בוולפסון.
5. לא יקרה כלום אם השכנים לא כל כך יאהבו את השכן שלהם מר טביב...
6. טביב יידע על ההפגנה הזאת ויעקוב אחרייה- ככל שיהיו יותר אנשים מתחת לביתו הוא יבין שאנחנו לא קהל ששותק, ואם נביא מחר 100 איש אז פעם הבאה יבואו 500 איש מתחת לבית שלו (וזה לא דבר נעים לו ולשכנים שלו).
7. ושוב מחר זה מתחת לבית של טביב, ביום שלישי באימון ואחרי זה אפשר גם מתחת לבית של הראל, מול העסקים של דנה ועוד עוד ועוד.
לירון. בפעם האלף. החשש היחיד שלי הוא שיהייה קשה להביא כמות גולה להפגנה בקרוב. אם אתבדה, אני רק אשמח.
אני בעד הגפנה. אני אפילו בעד ההפגנה הזו. מהפחד שאולי זה יגרום להרבה מהם לא לבוא שוב, אמרתי מה שאמרתי. אני אשמח לטעות.
אני גם לא קורא לאף אחד לא לבוא, למען הסר ספק. גם לא אמרתי שאני לא אגיע-להפך. כמובן שאני בא.
לגבי הסעיף הראשון שלך- ברור שיש יתרון בלהפגין מול ביתו, אבל אם הוא לא שם, היתרון מתמוסס. זה בדיוק מה שאמרתי.
לגבי סעיף 5- אמרתי את זה לפני כמה הודעות ונרקוטיקה צחק עלי. כן, אחת הדרכים להשפיע עליו היא לבייש אותו מול שכניו, וליצור עליו לחץ ציבורי. בדיוק מה שאמרתי. רק חבל שההשפעה של זה נמוגה אם הוא לא בבית.
אורנה, אמנם קשה לארגן הפגנה בלי שהוא ידע, אבל הוא גם לא יכול לברוח לחול על כל איום הפגנה. לכן צריך להמשיך לארגן הפגנות, אך להופיע רק אם הוא בבית. זו דעתי.
הפגנה שהוא לא יראה תביא תועלת. כמובן. כמו שאמרתי, אני מגיע מחר. אבל הפגנה שהוא רואה תביא יותר תועלת.
אני לא רוצה לריב עם אף אחד פה, כי כנראה אני מוציא מאנשים פה רפש שהם לא מצליחים לשלוט עליו, אז אני אסכם.
אני קורא לכולם לבוא להפגנה. כולם כולל כולם.
כמו כן, אני קורא לכולם לבוא להפגנה הבאה, גם אם היא עוד יומיים.
הסתייגות-אם יש אדם שיכול להרשות לעצמו להגיע רק להפגנה אחת- לזו אל תבוא.