ידיעות אחרונות:
- פרסום החוזה של דרור קשטן בהפועל ע"פ זכרון דברים, מטורף לגמרי, שימו לב:
משכורת בסיס לעונה 180 אלף דולר
מענק אליפות 50 אלף דולר
סיום העונה במקום שמוביל לאירופה 30 אלף דולר כשאין חפיפה בין הסעיפים במקרה של זכייה באליפות
גמר גביע המדינה 20 אלף דולר
זכייה בגביע המדינה 30 אלף דולר
עלייה לשלב הבתים 30 אלף דולר
כל נקודה בשלב הבתים 5000 דולר
עלייה ל-32 האחרונות 20 אלף דולר
שמינית גמר 30 אלף דולר
רבע גמר 40 אלף דולר
חצי גמר 50 אלף דולר
גמר 60 אלף דולר
זכייה בפאקינג ליגה אירופית 100 דולר
מכונית מסוג ביואיוק לה קרוס 2011
הטבות - אחזקת הרכב, וחשבון הסלולר
והכל בנטו- אלי טביב הודיע אתמול בערב ששכטר נשאר בהפועל עונה נוספת. סוכנו של החלוץ דאג להבהיר: טביב אינו הבעלים של שכטר. בהתאם לשחרור המוסכם ובאישור הראל, ייצא שכטר לגרמניה". במחנה הראל תקפו את טביב שיצא לסופ"ש בגרמניה עם אשתו לצפות בהופעה: "חוץ מכותרות טביב לא עשה כלום. ראוי שהקבוצה תיפרד משחקן שהביא הישגים, כסף זה לא הכל. בואו לא נשכח שטביב סירב לשלם עליו והראל הוא זה ששילם את מכיסו את ההפרש, מבחינה חוזית שכטר שחקן קייזרסלאוטרן".
- ההערכה היא ששכטר יפנה לפיפ"א, החלוץ קיבל אישור מיוחד מהראל לצאת לאימון הבכורה בגרמניה, לצידו של ורמוט, שמעברו כבר סוכם.
- רבים מאוהדי הקבוצה צפויים להגיע להפגנה מול ביתו של טביב מחר בתשע בערב.
- ביום חמישי יתקיים תהליך גישור בין טביב להראל בבית משפט על ידי השופט בדימוס דן ארבל, על מנת להגיע לפשרה בנושא הבעלות.
- בבני יהודה הבהירו כי איינוגבה לא ישוחרר בפחות מ-3 מיליון שקל, קשטן התפשר על אדוארדו לובוס.
- אוסידון הודיע אתמול לגבע תלם, דובר המועדון, כי טביב החליט להפסיק את תפקידו. טביב מינה את קובי ברדה לדובר, במחנה הראל הבהירו כי לטביב אין סמכות משפטית לקבוע דובר אחר, ותלם הוא הדובר היחיד.