ראצ'ו כתב:
Officer Barbrady כתב:
ראצ'ו כתב:
NARKOTIKA כתב:
הצד שלדעתנו עושה יותר נזק להפועל.
ברור לי שלא תהיה הסכמה גורפת, אבל גם ברור לי שלתמוך בטביב כי "הוא ניצח בבמבי" זה טמטום מוחלט.
יודע מה, אני אלך רחוק יותר.
אני ממתנגדיו הגדולים של טביב, אבל אני מוכן לשנות ברגע את המיקום של ההפגנה לבית של הראל, אם אני יודע שמיד כשהוא עוזב, אנחנו הולכים לבית של טביב.
הבעיה היא שאני מכיר את הקהל שלנו טוב מדי, ואחרי שאחד ילך, אנחנו נרגע. ואסור לנו להרגע. ואם יישאר רק אחד, וזה יהיה טביב, אנחנו בדרך הבטוחה לכפר סבא.
אף אחד לא ירגע. ברגע שיהיה לך בעלים אחד אפשר יהיה לכוון את האש נגדו. תבינו- מוני הפסיד ואין לו שום קייס מבחינה משפטית. כל מה שהוא עושה עכשיו
זה לגרום נזק להפועל. אין סרט שמוני ישאר הבעלים של הפועל ואם אנחנו נשתף פעולה עם האנדרלמוסיה שהוא מנסה לייצר פה רק נדפוק את הקבוצה.
אמרנו שאחד הולך אחד נשאר? אז הנה- אחד צריך ללכת. יילך? השני יעשה בעיות? נטפל גם בו.
אין לי כלום עם אלי טביב, אבל מוני הראל חייב לעזוב את הקבוצה כבר ושיאפשר לנו להתמודד עם טביב.
אתה מאכזב אותי. אני זוכר שאתה היית הראשון להבין שטביב יפרק אותנו. בכל הקטע של ר"ג באלופות, אתה באת לכאן וכתבת שטביב הכריז מלחמה על אוהדי הפועל ושום דבר לא יחזיר את הגלגל לאחור. אתה פתחת את העיינים שלי, ועכשיו אני רואה איך אתה מנסה להגן על טביב.
"השני יעשה בעיות? נטפל גם בו", לא ציפיתי ממך. אתה היית בין הראשונים להודיע שטביב צריך מחוק בהפועל, ועכשיו אתה לא בטוח אם הוא יעשה בעיות? את הבעיות שלו הוא כבר עשה, ואת זה אי אפשר להחזיר אחורה. אף אחד לא יגיע אליך כשטביב הוא הבעלים שלך. אולי מחמוד עבאס ואיציק עזוז, אבל לא השחקנים הרציניים שמחזיקים בהצעות מחיפה ומכבי.
מצטער שאני מאכזב אותך. אני אחזור על זה שוב. אלי טביב הוא לא כוס התה שלי, להפך. אני יכול לשבת איתך שעתיים ולהסביר לך כמה הוא לא בסדר כולל דברים רעים מאוד ששמעתי עליו, כולל דברים שראיתי מקרוב, כולל לראות את חגיגות הדאבל ולראות איך מחפש את תשומת הלב באופן מביך ועוד אלף ואחד דברים.
אבל, במצב שקיים היום, אחרי שמוני הפסיד בבמבי (ואם תרצה אני מוכן להסביר לך גם למה הוא הפסיד ולמה אין לו שום סיכוי מבחינה משפטית), אם אני רוצה את טובת הפועל תל אביב- מוני הראל חייב ללכת כבר.
אלי טביב, או לפחות הנציג שלו, כן מנסים לעשות דברים טובים (ממה שאני שמעתי). אני חושב, שאם נצליח לגרום לכך שמוני הראל יעזוב ויאפשר לטביב לפעול
הסיכוי שלנו למשהו מהעונה הקרובה הוא גדול הרבה יותר ממה שיהיה אם איכשהו מוני ישאר (והוא לא ישאר). תאמין לי שאם אבין שאני טועה אני אהיה הראשון
להודות בכך.
אני גם חושב שאוסידון מנסה לעזור. הבעיה היא לא עם הנציג האימפוטנט של טביב, אלא עם טביב. מוני הוא סרטן, זה ברור לכל הדיעות. אבל מוני מושפע מדעת קהל, מוני רך ובעזרת הלחץ הנכון הוא ימכור למשקיע. מוני הוא לא המשתנה בנושא הזה, טביב התנהג בידיוק אותו דבר, אם לא יודע גרוע, בכפ"ס. זה לא מוני או הבמבי, זה טביב.
טביב הוא אדם שלא אוכל חרא מאף אחד. הוא הולך עם ראש בקיר, והוא יעשה מה שהוא רוצה. לא מעניין אותו מה האוהדים חושבים ולא מעניין אותו מי נפגע מזה(במקרה שלנו, הפועל. במקרה של לפני 4 שנים, כפ"ס). כמה עלוב צריך להיות כדי לבקש משחקן בן 23 לוותר על 100,000 דולר כדי שיאפשרו לו להתקדם? כמה עלוב צריך להיות כדי לעשות זובור לאבוקסיס(שבלי קשר, אני שונא בכל ליבי) רק בגלל שהלך לדבר עם מוני? כמה עלוב צריך להיות כדי לטוס לחודשיים לקאריביים בחודש קריטי כמו ינואר? או לקחת לשחקן את הרכב אחרי משחק? או לסרב לחתום על מענקים לשחקני בית שנמצאים בקשיים כלכליים?
הוא העיף את גוטמן מהפועל כי הוא ידע שהוא לא יהיה בובה שלו. אם הוא היה רוצה בטובת הפועל, הוא לא היה מעיף את גוטמן. הוא העיף את אבוקסיס בגלל שהעז לדבר עם מוני הראל. שוב, לא טובת הפועל עומדת לנגד עיניו, אלא האגו העצום שלו.
כשכל הסוכנים מדברים על בית המשוגעים שהולך בחודרוב, לא מתכוונים להראל. הראל כמעט ולא מעורב, הכל טביב. לא חשבתי שאצטרך להסביר את זה לך, כי אתה די מעורב ומבין מה רע ומה טוב להפועל.
טביב פירק את כפ"ס, טביב יפרק את הפועל.