יובל כתב:
tadmored כתב:
יובל כתב:
HEADSHOT כתב:
tadmored כתב:
קצת מוזר לי ששחקן מקצועני כותב על הסטטוס שלו בפייסבוק,נו מילא ...
ולעניין-עם התנהגות של שנה קודמת וזו שקדמה לזו-אצל קשטן הוא יראה במשקפת את החנייה בחודורוב,
אם ישנה את דרכיו ,הכל יכול להשתנות.
הטעות שלך היא כשחשבת שהוא שחקן מקצועני.
שניכם יכולים ללכת להזדיין.
למה אתה מקלל ,
ההתנהגות של קנדה היא לא הייתה מקצועית,
ולכן זו תגובתי כאחד שאולי מצוי בדברים קצת יותר ממך,
לא קיללתי אותו ,לא ניבלתי את פי ויש לי דעה ברורה לגביו,
ומן הסתם למרות הביקורת הקשה שיש והייתה לי לגבי התנהגותו של קנדה ,אני את קולי ועדודי הוא קיבל בכל משחק.
ואגב לגביך כוון שאתה כן ענית לי "עיניינית" -אז גם אתה יכול לללכת להזדיין
במשך שנתיים אתה מסית נגדו, כותב נגדו האשמות מופרכות
(להזכיר לך שטענת שהוא שלח את המשתמש "עמרי קנדה" לקלל את בונדר?), וכבר הודית פה שאתה שונא אותו. והכי חמור שאתה עוד מנצל את העובדה שאתה הולך לאימונים של הפועל כדי שייחסו חשיבות לטינופת שלך עליו, ומכניס כל מיני הערות אגב בסגנון "אחד שיודע" (בתור אחד שהולך לאימונים ו"מצוי בדברים", מעניין אם גם אתה שמעת את בונדר מלכלך על קנדה בפני אוהדים), אבל העיקר שלא קיללת אותו. ממש כל הכבוד לך על הפאסון שאתה שומר.
איזו התנהגות הייתה לו בשנה האחרונה? על המגרש הוא היה השחקן שנלחם הכי הרבה. איזו התנהגות הייתה לו מחוץ למגרש, חוץ מאיומים שהיו עליו בגלל חובות עבר? לא היו לו העונה בעיות משמעת, בתוך הקבוצה ומחוצה לה. במקביל, מושא ההערצה העיוורת שלך עשה שביתה איטלקית על המגרש, יצא בתקשורת נגד המאמן, שחקנים בקבוצה והאוהדים, והודה בעצמו שהוא לא פועל על פי טובת הקבוצה אלא על פי טובתו האישית. כמובן שזה לא הפריע לך לחלק לו לבבות, ומה היה התירוץ העלוב שלך? "שהוא לא יודע לנהל את עצמו בתקשורת"
ודרך אגב, האליל שלך היום כתב בפייסבוק "חחחח איזה מצחיק שדווקא וואן האתר שניסה בכל הכוח לגמור לי תקריירה בכל שלב בעונה מנסה להמשיך באותה דרך גם אחרי שעזבתי.. פתטיםםםםם!!!! אתר צהוב שקרי ומגעיל!!!", קצת מוזר בהתחשב שהוא שחקן כה מקצועני. נו מילא...
*למען הסר ספק, אין לי שום בעיה עם שחקנים שכותבים בפייסבוק. שחקנים גדולים מכל העולם עושים את זה, כולל לצאת נגד שופטים. גם לך לא הייתה שום בעיה עם זה אם רק היית שומע קודם על הסטטוס של דני בונדר.
סוף סוף אתה עונה עינינית ,אבל לצערי לא לעניין ו אתה לוקה באי דיוקים בלשון המעטה,
נתחיל בקטע המודגש-לא היה ולא נברא-מאיפה הבאת את זה ?
אני מודה והודתי על זה בעבר שאני אוהב את בונדר יותר מאשר את קנדה.כמו שאני אוהב את שי ובאדיר,ושיש יותר משחקנים אחרים.זהמשהו רגשי שאני מתחבר לשחקנים מסויימים יותר מאחרים,ואני לא חייב לך הסברעל כך.לא רוצה להגן על בונדר,הוא כבר לא בהפועל ואני מאחל לו הצלחה מכל הלב,אבל גם האהבה העוורת לקנדה העבירה אותך על דעתך.
קנדה,נדמה לי 3.5 שנים בהפועל.בחצי עונתו הראשונה הוא נתן עונה מדהימה והייתי מאוהב בשחקן ואגב גם אז הייתי מגיע לאימונים.בעונהלאחר מכן הוא הסתבך בהימורים ובחוב גדול והפועל כיסו לו את החוב,והעונה שוב חזר לסורו-אז אין מדובר בהכפשות.זה פורסם ואלו עובדות.בנקודות זמן אלו כולל דברים שמה לעשות אני כן שומע ורואה ,שיניתי את דעתי עליו ומבחינתי לא רציתי שישאר בהפועל.לא הסתרתי זאת לעולם.
לגבי הפיסקה השנייה.אין מדובר בחוב עבר,אלא חוב מהעונה שהוא היה מסובך,כך שמדובר על התנהגות מהעונה הנוכחית.
תתפלא,אבל אם ישאר בהפועל למרות דעתך הנחרצת אני אשמח בהצלחתו,והאמן לי שרק שינוי בהתנהגותו יביא לו הצלחה,אם אתה חושב אחרת או חושב שנדמה לך שאתה יודע,אז אתה פשוט טומן את ראשך בחול.