LeeorJuve כתב:
ראצ'ו, מתוך הערכה למי שאתה ובנושאים שאתה עוסק, אתה מכולם אמור להבין את ניגוד העניינים שמפריע לכולנו. להטיח "תסכול" במי ששמח שגבי לא יהיה במערכת זו מאין תגובה בלתי רצונית במקרה הטוב. גבי מאמן שוערים מעולה, שעשה עם וינסנט עבודה שהביאה לנו כל כך הרבה נק', אבל הקטע עם מכב* יפו היה מלוכלך מארץ המלוכלכים. אפילו יוסי ידע לשים בצד את העניין הזה ואין בליבי הרבה בעד יוסי.
תודה על השנים שהוא נתן אני מסוגל לומר, אבל אני מסוגל לומר גם תודה ושלום. מקצועיות מצוות מקצועי קודמת אפילו למקצועיות מן השחקנים.
ציניות נשמה, אין כמו לעצבן את צור שדה המתוסכל בין כה וכה...
גבי מאמן שוערים ענק ששידרג את אניימה בצורה משמעותית. אני מכיר את גבי באופן אישי והיכולות המנטאליות שלו הן משהו שלא קיים בכדורגל הישראלי וחבל.
אין לי ספק שמה שקרה במקרה המשחק עם יפו היה לא בסדר, אבל אם להפועל הייתה הנהלה נורמלית היא הייתה אומרת לגבי מראש מה דעתה על הנושא הזה
ולא מחכה ליומיים לפני זה ומכניסה את כל המצב לסחרור שלא היה ניתן לצאת ממנו בצורה טובה.
אצלנו אנשים אוהבים קודם כל לשנוא, יש אנשים שבאמת מגיע להם. גבי הוא אדם עם לב זהב (ואני אומר את זה כחבר אבל אתה מוזמן לשאול כל אחד
שפגש בו) וגם אם הוא נהג בצורה לא נכונה במקרה הזה, הדרך שבה בחרו כמה מחבריי להתייחס אליו היא מוגזמת ולא במקום- לדעתי.
ואל תשווה את מקרה יוסי- הוא גם ככה לא שיחק באותו הזמן ואי אפשר היה להשוות את המעמד שלו בהפועל לזה של גבי (מבלי להכנס לויכוח הענייני).