בינמן כתב:
מתבייש להודות שלא צפיתי בסרט אולי 5 שנים.
הצפיה החוזרת בו הציפה זכרונות ורגשות שקברתי מאז אותה עונה קשה, אבל העיתוי בו חרמש הזכיר לנו על קיומו של הסרט היא לא פחות מגאונית, כי יש לנו כאוהדים כמה שיעורים להפיק בעת הזו. ההנהלה (שהובילה לאותה עונה), היחס שלנו לסמלים (לנדאו שנראה כה פגוע בסיום אחד המשחקים), הדז'ה וו (אבוקסיס על התוצאה של ב"ש מול ביט"ר), הפועלים הנאמנים שלנו (טל חן), שי אבוטבול (

), היצורניר בצורה המיתולוגית שלו, האבא ביציע עם הפעוט בידיו מחנך אותו את דרך הפועלים, וההתפקדות שלנו כקהל בשעת חירום.
אני יכול לצפות בקליפ הסיום של הסרט עוד ועוד, עם השיר המצמרר ברקע, להזכר בכל האנשים שליוו אותנו בתהליך המייסר הזה, בבקרים שהתעוררנו עם הזריחה בכפר עזה רק כדי להסתגר בחדר עריכה קטן ולחכות שחרמש יביא מהתחנת דלק טחינה ולחם קל, בויכוחים על הפסקול של הסרט בהפקה, בסיכול הריאיון עם ז'אנו בפיצריה שלו, ברכבות, בנחירות, השיחה המרגשת מאימו של הילד שצולם לכיסוי של הDVD שסיפרה בהתרגשות כי תלתה את התמונה בקיבוץ והילד נהיה לסלב, ובעובדה שהמיקרופון מעולם לא עבד. אבל מעל הכל: הישיבה המשותפת מול המקרן, ברגע שסיימנו את העריכה והורדנו את הסרט לדיסק, והצפיה המהפנטת במשך שעה וחצי בסיומה שיחררנו אנחת רווחה וחיוך ונפרדנו.
אני מקווה שהעונה שהייתה לא תחזור לעולם ושלא נדרש להתאחד להפקה נוספת. אבל החוויה הזו תשאר איתי עד יומי האחרון.
רק הפועל.
יפה ומרגש מה שרשמת.
לא ידעתי על הילד מהעטיפה,שהיום הוא בוודאי נער.
חשוב לזכור שאז תרבות הפורומים לא היתה כה מפותחת,ולא היה פייסבוק.
אני מקווה שהיום שהסרט חופשי להורדה,יותר אנשים יעריכו את הפרויקט הזה שהוא די תקדימי עד היום,ובעיקר מרגש ויפה,על אף ואולי דווקא בזכות כל הכשלים הטכנים שמראים שעשו את הסרט אנשים פשוטים,חובבנים עם לב ואהבה להפועל.
להביא אנשים שמפוזרים בארץ,חלקם נטולי רישיון לקיבוץ שנמצא באיזור של סערה לאומית עם מחסומים וכל זה,בלב כל הבלאגן הזה שלכל אחד לא חסרים עיסוקים וצורך לפרנס את עצמו,זה פשוט דבר יפה ומגיע לנו אחרי 6 שנים לקבל סוף סוף את הפידבקים שמגיעים לנו.
העיתוי כמו שרשם בינמן היה די מכוון ופגע בול,ואני שמח שעכשיו תהיה לזה חשיפה,כי למרבה הפלא אלפי אוהדים לא ידעו כלל על הפרויקט הזה.
אגב,עלה רעיון להעזר כלכלית בבעלים של הפועל דאז,אבל הביקורת כלפיהם היתה כה חריפה,שלא עלה בדעתנו להיות שופר שלהם או שיצנזרו לנו.גם תאומים קנה,נתן שטר של 50 וביקש עודף

אני מאוד מקווה שלא תבוא לידי ביטוי הסימליות של הסרט הזה,בעונה הקרובה.
בסופו של דבר בשיא הכנות: אמנם היה רשום שאם יהיו רווחים אז הם ילכו לפרויקט רכישת מנויים למעוטי יכולת,אבל כולנו הבנו מהר מאוד שנפסיד כסף,והחלטנו ללכת עם זה עד הסוף,כי העונה הזו סחטה מאיתנו כל כך הרבה,הסוף היה טוב ומרגש והיה לנו צורך עז להנציח את העונה הזו,מעין מתנה או פיצוי לנו ולשאר אוהדי הפועל.
השיקול האחרון אם כי היותר זניח בפתיחת האשכול הזה,זה שמי שנדפק עם דיסק מקולקל בגלל המפעל המעפן ששכפל את העותקים ולא יצא לנו להחליף לו או שלא פנה אלינו,יוכל לראות את הסרט כמו שצריך,כי תכלס עם כל ההחלפות לא נשארו לנו בכלל עותקים.
בשורה התחתונה השיקול המרכזי לפתוח את האשכול זה להזכיר לנו דווקא אחרי ההצלחות ואולי חלילה לפני ימים פחות יפים,איזה מין קהל עלינו להיות,ומה מבדיל אותנו מקהלים אחרים בארץ.
תודה למי שהעלה את הסרט בהצלחה לרשת האינטרנט.