redrony כתב:
שוהם יפת כתב:
redrony כתב:
שוהם יפת כתב:
אין לי ולדעתי גם לאף אחד בעיה שהוא דורש מה שמגיע לו.
מה שמעצבן זו ההתבטאות שלו כלפי המועדון שנתן לו במה .
משום מה הוא חושב שהוא מעל המועדון , ואת זה גם ראינו בדרבי האחרון עם התנועה המזלזלת לגוטמן,כן אותו אחד שהביא אותו מהחנות בורקסים ברמת השרון (לא שאני מזלזל בהם חלילה)
ערן זהבי מדבר כרגע נגד אלי טביב, לא נגד כל מה שזז במועדון כמו שעשו שחקנים אחרים (גם לזהבי עצמו היו כמה שטויות שהוא פלט נגד הקהל שלא היה צריך להגיד). במקרה הספציפי הזה, אתה צריך להבין בן אדם, שפועלים נגדו בשיטות מלוכלכות בשביל שיוותר על כסף שמגיע לו. אם היו עושים את זה לי, הייתי הופך שולחנות.
מבין אותו,ואני חושב שמגיע לו כל שקל שחייבים לו .
אבל למה לפגוע במועדון ובאוהדים שתמיד היו מאחוריך ? (רובם לפחות)
אתה במילא הולך לבית משפט,אתה חושב שאדון טביבי יתן לך את הכסף אם תחפור על זה בתקשורת ? תופעה מגעילה מתחילה להיות פה .
תלמדו משי איך לדבר ,כבר שנה שלמה מגיע לו שדרוג והוא סותם את הפה ורק מדבר על כמה הוא אוהב את המועדון .
טוב נו, זה לא מעניין כי עוד חצי שנה ערן פה עם הזנב בין הרגליים .
דשא הוא לא ייראה מקרוב .
איזה בית משפט? הבן אדם צריך שחרור בשביל לחתום באיטליה. הוא יכול לחכות לבית משפט?
לגבי המשפט האחרון שכתבת, אולי זה יקרה, אבל זה קצת מראה על ההבנה שלך בכדורגל ועל היחס הלא אובייקטבי מ הסתם, לערן זהבי, אבל שיהיה, לאוהדים כמוך באמת לא מגיע שחקן כמו ערן זהבי ואינ מניח ששחקנים כבר מדברים נגד הקהל, זה בגלל אנשים כמוך.
שי סותם את הפה? אם אני זוכר נכון, הוא החרים איזה אימון או שניים, ו"מקורבים" שלו דאגו לטפטף לתקשורת מספיק.
אם היית מכיר אותי היית יודע כמה אני מפרגן לערן וכמה פעמים אמרתי שאין לי מושג מה נעשה בלעדיו בעונה הקרובה .
שחקנים מדברים נגד הקהל כי הם חבורה של מפונקים שלא יודעים מה זה לחץ מקהל .
שיילכו לטדי לראות מה זה לחץ מחבורה של בבונים ואז ידברו .
נועם,
כתבתי בדיוק שנייה אחרי - "וזה התבטח בדרבי האחרון וכו'.."
עשה טובה תקרא הודעה עד הסוף .
אמרתי כבר, הוא צודק ומגיע לו כל שקל. התנהגות של טביב היא דוחה ולצערי כבר התרגלנו ליחס משפיל מההנהלה לשחקנים,אבל בחייאת קצת כבוד למועדון .