תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 21 יוני 2025, 20:51

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 275 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 10  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: 6 שנים לסרט הפולחן ״מעל הקו האדום״
הודעהפורסם: 12 יוני 2011, 23:35 
סמל אישי של המשתמש
אחד האדומים כתב:
אחד האדומים כתב:
וגם ההורדה מהירה, תודה אדום ב..

עדכון
ירד ב 20 דקות, יאללה הפועל!

רק אצלי אינטרנט נכה
:cry:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יוני 2011, 01:30 
מתבייש להודות שלא צפיתי בסרט אולי 5 שנים.
הצפיה החוזרת בו הציפה זכרונות ורגשות שקברתי מאז אותה עונה קשה, אבל העיתוי בו חרמש הזכיר לנו על קיומו של הסרט היא לא פחות מגאונית, כי יש לנו כאוהדים כמה שיעורים להפיק בעת הזו. ההנהלה (שהובילה לאותה עונה), היחס שלנו לסמלים (לנדאו שנראה כה פגוע בסיום אחד המשחקים), הדז'ה וו (אבוקסיס על התוצאה של ב"ש מול ביט"ר), הפועלים הנאמנים שלנו (טל חן), שי אבוטבול ( :HEART2: ), היצורניר בצורה המיתולוגית שלו, האבא ביציע עם הפעוט בידיו מחנך אותו את דרך הפועלים, וההתפקדות שלנו כקהל בשעת חירום.
אני יכול לצפות בקליפ הסיום של הסרט עוד ועוד, עם השיר המצמרר ברקע, להזכר בכל האנשים שליוו אותנו בתהליך המייסר הזה, בבקרים שהתעוררנו עם הזריחה בכפר עזה רק כדי להסתגר בחדר עריכה קטן ולחכות שחרמש יביא מהתחנת דלק טחינה ולחם קל, בויכוחים על הפסקול של הסרט בהפקה, בסיכול הריאיון עם ז'אנו בפיצריה שלו, ברכבות, בנחירות, השיחה המרגשת מאימו של הילד שצולם לכיסוי של הDVD שסיפרה בהתרגשות כי תלתה את התמונה בקיבוץ והילד נהיה לסלב, ובעובדה שהמיקרופון מעולם לא עבד. אבל מעל הכל: הישיבה המשותפת מול המקרן, ברגע שסיימנו את העריכה והורדנו את הסרט לדיסק, והצפיה המהפנטת במשך שעה וחצי בסיומה שיחררנו אנחת רווחה וחיוך ונפרדנו.
אני מקווה שהעונה שהייתה לא תחזור לעולם ושלא נדרש להתאחד להפקה נוספת. אבל החוויה הזו תשאר איתי עד יומי האחרון.
רק הפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יוני 2011, 01:50 
סמל אישי של המשתמש
בינמן כתב:
מתבייש להודות שלא צפיתי בסרט אולי 5 שנים.
הצפיה החוזרת בו הציפה זכרונות ורגשות שקברתי מאז אותה עונה קשה, אבל העיתוי בו חרמש הזכיר לנו על קיומו של הסרט היא לא פחות מגאונית, כי יש לנו כאוהדים כמה שיעורים להפיק בעת הזו. ההנהלה (שהובילה לאותה עונה), היחס שלנו לסמלים (לנדאו שנראה כה פגוע בסיום אחד המשחקים), הדז'ה וו (אבוקסיס על התוצאה של ב"ש מול ביט"ר), הפועלים הנאמנים שלנו (טל חן), שי אבוטבול ( :HEART2: ), היצורניר בצורה המיתולוגית שלו, האבא ביציע עם הפעוט בידיו מחנך אותו את דרך הפועלים, וההתפקדות שלנו כקהל בשעת חירום.
אני יכול לצפות בקליפ הסיום של הסרט עוד ועוד, עם השיר המצמרר ברקע, להזכר בכל האנשים שליוו אותנו בתהליך המייסר הזה, בבקרים שהתעוררנו עם הזריחה בכפר עזה רק כדי להסתגר בחדר עריכה קטן ולחכות שחרמש יביא מהתחנת דלק טחינה ולחם קל, בויכוחים על הפסקול של הסרט בהפקה, בסיכול הריאיון עם ז'אנו בפיצריה שלו, ברכבות, בנחירות, השיחה המרגשת מאימו של הילד שצולם לכיסוי של הDVD שסיפרה בהתרגשות כי תלתה את התמונה בקיבוץ והילד נהיה לסלב, ובעובדה שהמיקרופון מעולם לא עבד. אבל מעל הכל: הישיבה המשותפת מול המקרן, ברגע שסיימנו את העריכה והורדנו את הסרט לדיסק, והצפיה המהפנטת במשך שעה וחצי בסיומה שיחררנו אנחת רווחה וחיוך ונפרדנו.
אני מקווה שהעונה שהייתה לא תחזור לעולם ושלא נדרש להתאחד להפקה נוספת. אבל החוויה הזו תשאר איתי עד יומי האחרון.
רק הפועל.

יפה ומרגש מה שרשמת.
לא ידעתי על הילד מהעטיפה,שהיום הוא בוודאי נער.
חשוב לזכור שאז תרבות הפורומים לא היתה כה מפותחת,ולא היה פייסבוק.
אני מקווה שהיום שהסרט חופשי להורדה,יותר אנשים יעריכו את הפרויקט הזה שהוא די תקדימי עד היום,ובעיקר מרגש ויפה,על אף ואולי דווקא בזכות כל הכשלים הטכנים שמראים שעשו את הסרט אנשים פשוטים,חובבנים עם לב ואהבה להפועל.
להביא אנשים שמפוזרים בארץ,חלקם נטולי רישיון לקיבוץ שנמצא באיזור של סערה לאומית עם מחסומים וכל זה,בלב כל הבלאגן הזה שלכל אחד לא חסרים עיסוקים וצורך לפרנס את עצמו,זה פשוט דבר יפה ומגיע לנו אחרי 6 שנים לקבל סוף סוף את הפידבקים שמגיעים לנו.
העיתוי כמו שרשם בינמן היה די מכוון ופגע בול,ואני שמח שעכשיו תהיה לזה חשיפה,כי למרבה הפלא אלפי אוהדים לא ידעו כלל על הפרויקט הזה.
אגב,עלה רעיון להעזר כלכלית בבעלים של הפועל דאז,אבל הביקורת כלפיהם היתה כה חריפה,שלא עלה בדעתנו להיות שופר שלהם או שיצנזרו לנו.גם תאומים קנה,נתן שטר של 50 וביקש עודף :)
אני מאוד מקווה שלא תבוא לידי ביטוי הסימליות של הסרט הזה,בעונה הקרובה.
בסופו של דבר בשיא הכנות: אמנם היה רשום שאם יהיו רווחים אז הם ילכו לפרויקט רכישת מנויים למעוטי יכולת,אבל כולנו הבנו מהר מאוד שנפסיד כסף,והחלטנו ללכת עם זה עד הסוף,כי העונה הזו סחטה מאיתנו כל כך הרבה,הסוף היה טוב ומרגש והיה לנו צורך עז להנציח את העונה הזו,מעין מתנה או פיצוי לנו ולשאר אוהדי הפועל.
השיקול האחרון אם כי היותר זניח בפתיחת האשכול הזה,זה שמי שנדפק עם דיסק מקולקל בגלל המפעל המעפן ששכפל את העותקים ולא יצא לנו להחליף לו או שלא פנה אלינו,יוכל לראות את הסרט כמו שצריך,כי תכלס עם כל ההחלפות לא נשארו לנו בכלל עותקים.
בשורה התחתונה השיקול המרכזי לפתוח את האשכול זה להזכיר לנו דווקא אחרי ההצלחות ואולי חלילה לפני ימים פחות יפים,איזה מין קהל עלינו להיות,ומה מבדיל אותנו מקהלים אחרים בארץ.
תודה למי שהעלה את הסרט בהצלחה לרשת האינטרנט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יוני 2011, 02:19 
סמל אישי של המשתמש
תודה רבה אדום בלב :ROSE:
עוד 5 דקות מסיים להוריד (גם אצלי ירד תוך 20 דקות), נראה כבר מחר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יוני 2011, 07:57 
סמל אישי של המשתמש
תודה רבה
ירד תוך 20 דקות
:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יוני 2011, 07:59 
סמל אישי של המשתמש
nirog כתב:
תודה רבה
:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יוני 2011, 07:59 
סמל אישי של המשתמש
תודה רבה

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יוני 2011, 08:03 
המון תודה לכל מי שמעלה, מאוד מקווה שיעלו גם ליוטיוב :ROSE:

מסכים עם כל מילה של התימנימני שהעיתוי של הזרע הוא מושלם, עם הבלגן בהנהלה, הפגנות וחוסר מושג, בלבול בקרב הקהל וכמה ימים אחרי היפרדו של הקושר האחורי מהמועדון ( עם טקסטים אירוניים ודומים לאותו קטע דז'ה וו שהשחלתי לסרט בקריצה ).

כמו שכתבתי קודם, גם אני לא ראיתי את הסרט שנים בגלל שהדיסקים שלי לא עבדו, אבל בעקבות האשכול פתחתי את העותקים שנשארו אצלי והצלחתי למצוא כמה שנתקעים כל אחד במקום אחר וכך לראות אותו =)
למיטב הידיעה הוא אכן תקדים, ואני רק יכול להודות שוב לשלושת השותפים על המאמץ שביחד הצלחנו בתנאים לא תנאים, בזמן קצרצר ומאמצים בלתי נלאים וחובבניים להרים אותו ( בינמן, יא חילבה מיותר, גם לי אף פעם לא סיפרת על שיחת הטלפון ). זה היה קיץ של תקדימים, שמימש מבחינתי שנים של רצון לעשות משהו שהכרתי ממקומות אחרים בכיוונים שייחלתי להם שנים ארוכות, זו של תרבות ספורט שלא קיימת בישראל וכל כך חסרה לי. עדיין חסרה... הסרט, ההקרנה שלו באולם יחד עם מפגש עם שחקני עבר, היו הגשמה של חלום.

בבחירת המוזיקה לסרט, מעבר לכך שמדובר בקטעים אהובים מאוד עלי, ניסיתי להתאים מוזיקלית אבל גם לירית ככל הניתן. וכך road to nowhere לקטע על ההנהלה, a strange kind of love לקטע על הקהל, all together now ל'משחק העונה' ( שיר שאגב מספר על הקשר אחר של כדורגל ומלחמה http://en.wikipedia.org/wiki/Christmas_truce ) או the parting glass לקטע הסיום, אבל השיר שמלווה את כותרות הסיום מתאר בפשטות את מה שמביא אדם להוציא המון כסף, זמן ואנרגיות על סרט כזה, מה שעדיין מביא אותו אחרי עשרות שנים למרות קשיים לוגיסטיים, גאוגרפיים, הוצאה כספית אדירה וקשיים נפשיים ( תרבות ספורט לא קיימת... ) לאותו מקום, באותו יציע, באותו אצטדיון. מגיל 7 בו ילד מעמק יזרעאל התאהב ( ואחרי שנה שהפועל לקחה אליפות דוד שלי התערב איתי שלא אמשיך לאהוד אותה, רק אתמול הזכרתי לו את זה שוב= ) ועד היום, ובמילים שכתבתי בשורות האחרונות של העטיפה- אהבה לכל החיים.

You fill up my senses
like a night in the forest
like the mountains in springtime,
like a walk in the rain
like a storm in the desert,
like a sleepy blue ocean
you fill up my senses,
come fill me again

Come let me love you,
let me give my life to you
let me drown in your laughter,
let me die in your arms
let me lay down beside you,
let me always be with you
come let me love you,
come love me again

חקלאי/חרמש/בינמן/הררי הפקות :HEART2:

נערך לאחרונה על ידי joshsoos בתאריך 13 יוני 2011, 08:07, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יוני 2011, 08:07 
חרמש,האמא של הילד שבעטיפה התקשרה אלי בזמנו (לא יודע איך השיגה את המספר) ובהתרגשות ביקשה ממני את התמונה.

אז נתתי לבינמן לטפל בזה.

ולא בטוח שאתה זוכר אבל היה משקיע אנונימי מהאי הבריטי שגם תרם לפרויקט וראוי לציון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יוני 2011, 08:16 
סמל אישי של המשתמש
יהושע :BOW:
אפשר לארגן פגישת מחזור סמלית של כל המעורבים בדבר,לאו דווקא כפר עזה.
ואני מחזק את מה שהאנגלופיל אמר לגבי יוטיוב: מי שיכול להעלות כמה שיותר קטעים גם ליוטיוב ולעזור להנציח את העניין ולהפוך אותו לזמין כל הזמן-יבורך.
למשל-קליפ הסיום או קליפ הפספוסים,וכמובן קליפ משחק ההישרדות מול באר שבע.
גם קליפ ה-road to nowhere
אני,יהושע בינמן ואבו כובע נתנו לכם קצת על קצה הכף כמה אנקדוטות מתהליך היצירה,אבל לדעתי הכינוי שהדביק האיש שהשכיר לנו את חדר העריכה לאבו כובע-ארקדי דוכין,הוא הכינוי החביב עלי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יוני 2011, 08:31 
את ארקדי דוכין אני לא זוכר, רק את וושינגטון =)
אם פגישה, זה יכול להיות רק בכבר זזה. כולל שחזור הלינה במיטתו של הח"כ.

אבו כובע, אתה בטוח שהמשקיע האנונימי ( שהוזכר כמובן בכותרות הסיום ) היה רוצה בתפקידו הנוכחי להיות מוזכר כאן בהקשר הזה? ;)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יוני 2011, 08:37 
סמל אישי של המשתמש
פרומו לעונה הבאה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יוני 2011, 08:51 
סמל אישי של המשתמש
התאהבתי בהפועל בשלהי המסע הקסום, ובתור ילד בן 5, כמו כל הילדים בגיל הזה, התאהבתי בקבוצה המצליחה ביותר והרעש שעשה המסע המדהים הזה באירופה הגיע גם אליי, גדלתי עם אבא שאוהד מכבי נתניה, וכאוהב כדורגל הוא צפה רק במשחקים של הפועל באירופה, ראיתי את הטירוף שזה עושה בארץ והתאהבתי.
בעונות שאחר כך פחות עקבתי ואני לא בדיוק זוכר למה, אבל העונה הראשונה האמיתית שלי כאוהד הפועל הייתה אותה עונה, אני זוכר את עצמי בתור ילד בוכה שבת אחר שבת ומבקש מאבא להקריא לי את העיתון ספורט ומשביע אותו שיעדכן אותי בכל החדשות, אני זוכר שכבר התחלתי להתיאש אבל אז אבא לקח אותי למשחק.
ישבנו בשער 7 וזאת חוייה שאני אזכור כל חיי.
בסך הכול בן 7 או 8, כבר אז הרגשתי שפה זה משהו מיוחד, כולם הסבירו לי שגם כשמפסידים קבוצה לא מחליפים ובסיום אותו משחק כשהפסדנו אני זוכר איך הייתי שמח ואיך לא הפסקתי לחייך ולומר תודה, כאילו ידעתי שבאותו רגע הרווחתי אהבה בלתי נגמרת לכל החיים.
והמשכתי לעקוב, בלי למצמץ בכיתי כשהפסדנו אבל תמיד ( עד היום אגב ) ליוותה אותי אותה התחושה מהסיום של אותו משחק.
את המשחק מול באר שבע אני לא אשכח, איך אחרי הגול קפצתי בטירוף ובסוף בכיתי דמעות של אושר שכיפו כאילו על כל העונה.

אף פעם לא ראיתי או שמעתי על הסרט ואין מאושר ממני לדעת שהוא קיים ולהוריד אותו.
עוד לא התחלתי לראות ואני כבר מתרגש, ונכנס לפרופורציות לקראת העונה הבאה, שגם אם היא תהיה קשה, אם היא תהיה מרגשת כמו אותה עונה, אני קונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יוני 2011, 09:28 
אז רגע, אם יש לי עותק מקורי בבית באריזה המקורית, אני יכול לעשות עליו כמה גרושים כמזכרת לאספנים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יוני 2011, 09:34 
אם הוא עובד, הוא אחושרמוטה פריט לאספנים :D

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יוני 2011, 09:36 
סמל אישי של המשתמש
joshsoos כתב:

גדול :D

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יוני 2011, 09:42 
joshsoos כתב:

למה שלא יעבוד? אני בספק אם הוצאתי אותו מהאריזה ב-4 השנים האחרונות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יוני 2011, 09:42 
סמל אישי של המשתמש
נועם שחם כתב:
joshsoos כתב:

הוא עבד איי פעם?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יוני 2011, 09:43 
:ROSE: :ROSE: :ROSE:
ראיתי פעם ראשונה.
עצום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יוני 2011, 09:49 
מוריד עכשיו, תודה לאדום בלב.
אני מצפה ליצירת מופת קולנועית שתהיה טובה יותר או שווה ברמתה ל"צ'יינהטאון".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יוני 2011, 09:51 
אדום בלב כתב:
https://rapidshare.com/files/2994297363/Above_the_red_line.avi
741 MB, איכות לא רעה. יותר מאוחר אם אף אחד אחר לא יעשה את זה לפני אני אנסה להעלות באיכות יותר טובה.

איך מורידים?
לי זה לא עובד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יוני 2011, 09:53 
יהלום אדום כתב:
נועם שחם כתב:
joshsoos כתב:

הוא עבד איי פעם?

אתה רומז למעשה שחיתות, מירמה והפרת אמונים? כי אין בעיה, אשמח להחזיר לך את הכסף, אני יודע כמה אתה אוהב שאני מחזיר לך כספים ;)

שחם, שאלה טובה. לא מבין גדול במדיות, אבל לי יש עשרות עותקים ואין אחד שעובד כמו שצריך ( אתמול כבר פתחתי את העשרות הסגורים שנשארו אצלי בשביל הספורט ואין אחד שלא נדפק ). 'כנראה' שאיכות הייצור מהמפעל לא הייתה מי יודע כמה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יוני 2011, 09:54 
zink כתב:
מוריד עכשיו, תודה לאדום בלב.
אני מצפה ליצירת מופת קולנועית שתהיה טובה יותר או שווה ברמתה ל"צ'יינהטאון".

השאיפה הייתה לעבור לפחות את רובוקופ, לא שזה קשה במיוחד...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יוני 2011, 09:57 
סמל אישי של המשתמש
joshsoos כתב:
יהלום אדום כתב:
נועם שחם כתב:
joshsoos כתב:

הוא עבד איי פעם?

אתה רומז למעשה שחיתות, מירמה והפרת אמונים? כי אין בעיה, אשמח להחזיר לך את הכסף, אני יודע כמה אתה אוהב שאני מחזיר לך כספים ;)

שחם, שאלה טובה. לא מבין גדול במדיות, אבל לי יש עשרות עותקים ואין אחד שעובד כמו שצריך ( אתמול כבר פתחתי את העשרות הסגורים שנשארו אצלי בשביל הספורט ואין אחד שלא נדפק ). 'כנראה' שאיכות הייצור מהמפעל לא הייתה מי יודע כמה...

אני בכלל רואה בסרט הזה טיזר. כל אחד נתקע לו בנקודה מסויימת בסרט והוא לא יודע איך הסרט מסתיים (:
ואת מה שאני שילמתי על הסרט הזה, לא תצטרך להחזיר לי (: אבל אני תובע נאום של בז'ה שהובטח לכל הבאים לאולם הביתי של בינמן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יוני 2011, 10:07 
יהלום אדום כתב:
נועם שחם כתב:
joshsoos כתב:

הוא עבד איי פעם?

שלי עובד אבל זה כי אני בחרתי בו אישית ולא נתתי לכל מיני אנשים אחרים לבחור בשבילי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יוני 2011, 10:08 
יהלום אדום כתב:
joshsoos כתב:
יהלום אדום כתב:
נועם שחם כתב:
joshsoos כתב:

הוא עבד איי פעם?

אני בכלל רואה בסרט הזה טיזר. כל אחד נתקע לו בנקודה מסויימת בסרט והוא לא יודע איך הסרט מסתיים (:
ואת מה שאני שילמתי על הסרט הזה, לא תצטרך להחזיר לי (: אבל אני תובע נאום של בז'ה שהובטח לכל הבאים לאולם הביתי של בינמן

נראה לי שהרוב יודעים שלא ירדנו בסוף גם בלי לראות את סוף הסרט :)
וזה לא היה נאום, הוא הוזמן ביחד עם יעקב הלל ואקהויז לפאנל המכובד בהנחייתי הפחות מכובדת. מה שאתה צריך לתבוע זה את שלל התירוצים המצחיקים ( בדיעבד כמובן... ) שהוא ניפק באותו ערב כדי להסביר למה הוא הבריז לנו בדקה 90.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יוני 2011, 10:14 
תודה גדולה , ירד כמו גדול!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יוני 2011, 10:28 
פעם ראשונה שראיתי.
סרט מדהים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יוני 2011, 10:28 
סמל אישי של המשתמש
joshsoos כתב:

נראה לי שהרוב יודעים שלא ירדנו בסוף גם בלי לראות את סוף הסרט :)
וזה לא היה נאום, הוא הוזמן ביחד עם יעקב הלל ואקהויז לפאנל המכובד בהנחייתי הפחות מכובדת. מה שאתה צריך לתבוע זה את שלל התירוצים המצחיקים ( בדיעבד כמובן... ) שהוא ניפק באותו ערב כדי להסביר למה הוא הבריז לנו בדקה 90.

אותם עוד שמעתי באותו ערב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יוני 2011, 10:53 
אז הרווחת =)
אני תובע את שלל העוויות שהנפיק הזרע , על פרצוף הגומי האלסטי הייחודי שלו, לנוכח אשה קשישה שצועקת לעברו כל 10 שניות " עומר, תן לי סיגרייעעעע" (אף שהכוונה הייתה בכלל לעומר אחר... ). אחת החוויות היותר מצחיקות שעברתי בחיי, ועד היום אין לי מושג איך אני ו-וושינגטון התימני הצלחנו לעבוד תוך כדי. עומר חרמש- חוויה לכל הגילאים והמינים :HEART2:
תובע גם את כמות הפעמים שהגעתי לעיר שלך ולעיירה הלא קיימת של בינמן באותם חודשים =)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 275 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 10  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 7 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: