תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 21 יוני 2025, 10:49

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 20 הודעות ] 
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: המאמץ לשינוי הודעה מראש על שעות וימי המשחקים בליגה
הודעהפורסם: 12 יוני 2011, 18:32 
לא מזמן פורסמה פה העצומה שארגון "היציע" ניסה לקדם בנוגע להודעה מראש על שעות וימי המשחקים
(שזכתה משום מה לגינוי מוחלט פה בפורום).
בכל מקרה, בשבוע שעבר הוצג בפני ההתאחדות לכדורגל דוח הסוקר את המצב בנושאים אלו במדינות אירופה, וההצעות של ארגון היציע וחבריו לשינוי במצב הקיים.
הדוח מצא שישראל מדורגת בתחתית הרשימה בזמן ההודעה מראש על לוח המשחקים מבין הליגות האירופאיות, כשהזמן הממוצע
באירופה עומד על 14 יום להודעה מראש על ימי ושעות המשחקים, לעומת 5-7 ימים בישראל. עיקרי ההמלצות של הדוח היו על אימוץ הסדר
קביעת לוחות המשחקים המקובל ביוון הכולל:

1. פרסום מראש של לוח המשחקים במקבצים של 5 מחזורים קדימה.

2. שינוי בשיבוץ משחק יתאפשר עד 14 יום מראש.

3. משחקי הליגות המקצועניות, ליגת העל והליגה הלאומית ישוחקו באותו היום (כל אחת בנפרד או שתיהן יחדיו), תוך ריכוז שעות שיבוץ המשחקים ב – 2 הליגות במקביל ככל שהדבר אפשרי.

4. יש לתת מקום לאוהדים להיות מעורבים בתהליך קביעת שעת המשחק, ולקבוע מנגנון לשם שילוב האוהדים בהליך קביעת לוח המשחקים. זאת על מנת לתת מענה לאוכלוסיות השונות של האוהדים, בדגש על אוהדים שומרי שבת .

מי שמעוניין לקרוא את הדו"ח המלא (כולל המצב באירופה בהשוואה אלינו): http://www.israfans.org.il/wp-content/u ... %D7%95.pdf

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: המאמץ לשינוי הודעה מראש על שעות וימי המשחקים בליגה
הודעהפורסם: 12 יוני 2011, 18:34 
סמל אישי של המשתמש
כן..זה יקרה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 יוני 2011, 18:35 
הכל נכון וטוב ויפה,
השאלה היא האם מישהו שם קצוץ על הארגון הזה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 יוני 2011, 18:35 
סמל אישי של המשתמש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 יוני 2011, 18:46 
איתי כתב:
הכל נכון וטוב ויפה,
השאלה היא האם מישהו שם קצוץ על הארגון הזה?

אני יודע שבנושא הוצאת השוטרים מהמגרשים דווקא פנו אליהם מספר פעמים, גם מההתאחדות וגם ממשרד הספורט וכן קיבלו את דעתם כמייצגת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 יוני 2011, 19:05 
סמל אישי של המשתמש
כדורסל צריך להיות בימי חמישי, תמיד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 יוני 2011, 19:10 
אני באמת לא אוהב להיות זה שמוציא את האוויר (סתם, אני מת על זה),
אבל יש כל כך הרבה דברים הרבה יותר פשוטים שההתאחדות הזאת לא מסוגלת להזיז, אני לא רואה איך מנגנון כזה אפשרי לביצוע בידי חבורת הקופים הזאת (עם אוכלוסיית הקופים הסליחה).

הדבר היחידי שמרגישים פה בארץ ופועלים על פיו זה הכיס. יחד עם זה מה שאין פה בארץ זאת סולידריות.
כל עוד מי שלא נפגע מכל הגזירות והטמטום של ההתאחדות לא ישמור על סולידריות עם האנשים שכן נפגעים,
אז לא יקרה פה כלום.

עדיף שהקבוצה הזאת תפעל להחרמת/פיצוץ משחקי כדורגל שלא ניתנה עליהם הודעה בטווח זמן שהוסכם עליו מראש מאשר לשים את זה בידיים של וועדות בהתאחדות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 יוני 2011, 19:15 
מושקוביץ כתב:
אני באמת לא אוהב להיות זה שמוציא את האוויר (סתם, אני מת על זה),
אבל יש כל כך הרבה דברים הרבה יותר פשוטים שההתאחדות הזאת לא מסוגלת להזיז, אני לא רואה איך מנגנון כזה אפשרי לביצוע בידי חבורת הקופים הזאת (עם אוכלוסיית הקופים הסליחה).

הדבר היחידי שמרגישים פה בארץ ופועלים על פיו זה הכיס. יחד עם זה מה שאין פה בארץ זאת סולידריות.
כל עוד מי שלא נפגע מכל הגזירות והטמטום של ההתאחדות לא ישמור על סולידריות עם האנשים שכן נפגעים,
אז לא יקרה פה כלום.

עדיף שהקבוצה הזאת תפעל להחרמת/פיצוץ משחקי כדורגל שלא ניתנה עליהם הודעה בטווח זמן שהוסכם עליו מראש מאשר לשים את זה בידיים של וועדות בהתאחדות.

בסופו של דבר תרצה או לא תרצה מי שקובע זה ההתאחדות. אם יש תהליך טוב שמוביל פלאטיני בשנים האחרונות הוא נסיון לחיזוק מוערבות האוהדים והתחשבות בדעותיו.
אולי אולי טיפה מזה יגיע גם ללוזון.
בכל מקרה מעדיף את הנאיבים המנסים לעשות משהו מאשר את אלה שמראש בוחרים להרים ידיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 יוני 2011, 19:26 
לא יודע אם נאיבים...פנטזיונרים יותר מתאים.
שלושה אנשים לא מצליחים לקבוע לוח משחקים ושעות משחק, לא מצליחים לחזות מראש תקלות שיבוץ שפה בפורום ידעו לעשות שלושה חודשים מראש...
ולמה זה ? כי הם עובדים שעתיים ביום, שלושה ימים בשבוע, במשכורת גבוהה פי ארבע מהשכר שלי, בלי שום מנגנון בקרה.
אז הם רוצים להכניס למשוואה עוד גורמים מסבכים ? לעשות הכל ביום אחד ? לערב את האוהדים ?
עדיף להשקיע את המאמץ בלארגן חרם מנויים וכרטיסים ובמשמרות מול השערים ביום של המשחק כדי שאף אחד לא יכנס.
כשלא יהיו אוהדים לא יהיה כסף. כשאין כסף דברים מתחילים לזוז.

גם אלו פנטזיות, אבל יותר מציאותיות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 יוני 2011, 19:43 
ראצ'ו כתב:

4. יש לתת מקום לאוהדים להיות מעורבים בתהליך קביעת שעת המשחק, ולקבוע מנגנון לשם שילוב האוהדים בהליך קביעת לוח המשחקים. זאת על מנת לתת מענה לאוכלוסיות השונות של האוהדים, בדגש על אוהדים שומרי שבת .

עוד בגלל השטויות שלכם לא יהייה לנו כדורגל כמו שאנחנו אוהבים, בשבת בצהריים
תיזהרו!

עריכה אחרי קריאה של הדו"ח: אוי זה מצחיק האמת, מצד אחד הם רוצים שישחקו מוקדם יותר כדי שילדים ומשפחות יוכלו להגיע,
מצד שני הם רוצים להתחשב בשומרי השבת. תחליטו!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 יוני 2011, 20:01 
דני גולפיטק כתב:
ראצ'ו כתב:

עוד בגלל השטויות שלכם לא יהייה לנו כדורגל כמו שאנחנו אוהבים, בשבת בצהריים
תיזהרו!

עריכה אחרי קריאה של הדו"ח: אוי זה מצחיק האמת, מצד אחד הם רוצים שישחקו מוקדם יותר כדי שילדים ומשפחות יוכלו להגיע,
מצד שני הם רוצים להתחשב בשומרי השבת. תחליטו!

הם מדברים על שיתוף ציבור. בקבוצות כמו בית"ר ירושלים למשל, שם לקהל חשוב שהמשחקים יערכו במוצאי שבת יש להתחשב בזה, ובקבוצות
אחרות צריך להתחשב במשפחות שרוצות להגיע בשבת בצהריים. העניין הוא ללכת לקראת האוהדים ולשמוע את דעתם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 יוני 2011, 20:15 
סמל אישי של המשתמש
לדעתי צריך שכל המשחקים בליגת העל ישוחקו באותו היום(שבת),לדעתי גם המשחק המרכזי צריך להיות בשבת בערב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 יוני 2011, 20:32 
שיתרכזו בדברים החשובים, שזה לא ענייני השבת ושיתוף אוהדים בקביעת המשחקים, אלא התראה נורמאלית מראש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 יוני 2011, 21:20 
לא אמרו שמנסים להעביר איזה חוק שראשון יהיה יום שבתון? אם זה עובר בתקופה הקרובה אז להעביר את כל המחזורים לראשון
*לדעתי משחקים צריכים להיות במוצ"ש אם אין את החוק הזה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 יוני 2011, 21:38 
לא תתפוס אותי כתב:
שיתרכזו בדברים החשובים, שזה לא ענייני השבת ושיתוף אוהדים בקביעת המשחקים, אלא התראה נורמאלית מראש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 יוני 2011, 21:49 
סמל אישי של המשתמש
או שנוער קונה רק נוער וכדומה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 יוני 2011, 22:48 
סמל אישי של המשתמש
עכשיו סילבן שלום דיבר על ראשון שבתון והסביר שכמעט כולם הסכימו למהלך. אם זה אכן יקרה, זה משנה את פני הכדורגל בארץ.

"לא יעלה בדעתך לומר כי יראת ה' היא מעלה באדם ומי שאין בו יראת ה' הוא גם כן אדם, אלא שחסר לו מעלה... על זה בא הכתוב להשמיענו שאינו כן, כי מי שאין בו יראת שמים אינו אדם כלל, רק בעל חיים." הגאון ר׳ אלחנן וסרמן הי"ד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יוני 2011, 06:42 
אני באמת חושב שיום ראשון כשבתון יגיע לפני התראה מראש למשחקי כדורגל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יוני 2011, 08:21 
כל הכבוד על היוזמה, משהו שהיה צריך לקרות כבר מזמן :ROSE:
גם אני חושב שצריך להיות מציאותיים וללכת על מטרה אחת שהיא התראה מראש, אבל מאחר ועניין הימים והשעות הוא קריטי, כי אנחנו חיים במדינת עולם רביעי בה אין תחבורה ציבורית נורמלית ומערכת החינוך מתחילה לפעול עם זריחת השמש בערך, ראוי להעלות אותו לפחות ( ועם כל הכבוד לטיעון הדתי, אין לו כל קשר ונמאס לשמוע אותו, מי שבחר באורח חיים מסויים משלם מחירים ולא צריך להתחשב בו לכן ).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יוני 2011, 10:27 
אגב, מעבר לדגש על שומרי שבת הלא מובן, מי כמוני רואה באנגליה מודל לחיקוי בדברים רבים, אבל לצערי מה שנכתב שם לגביה שגוי. היא הייתה המודל הראוי עד לפני כמה שנים, אז היו מתפרסמים שני לוחות, בתחילת העונה עד חג המולד ולפני חג המולד ועד סופה. אבל זה השתנה והיום, כאוהד שנוסע למשחקים ועוזר להרבה אחרים וכולנו תלויים במועדי טיסות ושאר סידורי נסיעה, הם מורטים את העצבים ובעונה האחרונה זה הגיע למצב שרק חודש ומשהו לפני הם פרסמו. כמובן שעדיין הלוואי עלינו, אבל לצערי החוזים ההולכים וגדלים של הטלויזיה משתלטים גם באירופה על החיים, כולל זה שבאיטליה התחילו להתאים משחקים ללוח הזמנים במזרח הרחוק. הקטע הוא שאצלנו התהליך אמור להיות הפוך כי העניין והכספים הולכים וקטנים...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 20 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: