תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 21 יוני 2025, 14:58

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 20 הודעות ] 
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: חדשות הפועל / יום ראשון 12.6 [מידע]
הודעהפורסם: 12 יוני 2011, 01:37 
סמל אישי של המשתמש
ישראל היום

קשטן מתחיל

היום יחל דרור קשטן לעבוד בצורה רשמית בהפועל ת"א לאחר שייפגש עם הבעלים אלי טביב ונציגו דורון אוסידון. על הפרק חתימה על החוזה וסגירת הרשימה הסופית של שחקני החיזוק לעונה הבאה. בסביבת טביב טוענים שבכך מועבר מסר למוני הראל כי "כדאי לו לוותר על כל היומרות המשפטיות ולתת לקשטן ולטביב לעבוד בשקט ."  שכר הבסיס של קשטן יעמוד על 180 אלף דולר לעונה. בינתיים הודיעה הבקרה התקציבית כי המועדון לא יוכל להחתים שחקני רכש כל עוד לא יעביר 214 אלף יורו לאספניול עבור השאלתו של בן שהר שבכל מקרה לא ימשיך עם הפועל בעונה הקרובה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: חדשות הפועל / יום ראשון 12.6 [מידע]
הודעהפורסם: 12 יוני 2011, 07:02 
סמל אישי של המשתמש
ידיעות:

- זהבי הגיב לאולטימטום של טביב והודיע שלא יוותר על 100 אלף הדולרים שהמועדון חייב לו. ערן ימריא בצהריים לבדיקות רפואיות אבל קודם לכן יגיש את הבוררות נגד הפועל.

- במועדון טרם יצרו קשר עם באדיר שבמידה ויגלה שאינו בתכניות של קשטן יודיע על פרישה.

- שהר פנה לבקרה התקציבית שתחייב את הפועל לשלם חוב של 214 אלף יורו לאספניול, אליה חזר ולא יקבל את המשכורת עד שהחוב ישולם.

- קשטן יגיע היום לפגישת עבודה ראשונה לקראת האימונים ביום שלישי. למצוא שוער נמצא בראש סדר עדיפויות והמועמד המוביל הוא איינוגבה. גם איציק עזוז, לירוי צעירי וטל בן חיים ברשימה.

- איש עסקים עשיר הציע לאחרונה לטביב והראל יותר מ-12 מיליון שקל בתמורת להפועל, ולמנות את חזי מגן כיו"ר הקבוצה. מגן מסרב לחזור לכדורגל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 יוני 2011, 07:26 
סמל אישי של המשתמש
עידן קשטן יוצא לדרך: ייפגש עם טביב בחודורוב

המאמן החדש-ישן של הפועל תל אביב יתחיל הבוקר רשמית את הקדנציה החדשה שלו, בפגישת עבודה עם הבעלים. המאמן יגיש 'רשימת קניות', בראשות השוער דלה איינוגבה

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4080727,00.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 יוני 2011, 07:42 
סמל אישי של המשתמש
טביב פנה לגדיר, שסירב לעבור לקבוצה ישראלית

http://sports.walla.co.il/?w=/157/1831205

אלי טביב פנה בימים האחרונים לנציגו של מוחמד גדיר, דודו דהאן, ובדק אפשרות לצרפו. גדיר הבהיר כי הוא מסרב לעבור לקבוצה ישראלית אחרת. גם מכבי תל אביב גיששה לאחרונה לגביו, אבל התשובה הייתה זהה. החלוץ שמחוזר על ידי מספר קבוצות באירופה (ויסלה קרקוב, הופנהיים והירנביין) ייפגש עם הנהלת הקבוצה בניסיון לברר האם היא מוכנה לשחרר אותו. במכבי חיפה הבהירו לסוכנו כי השחקן תחת חוזה וכרגע לא משוחרר. אם המאמן יודיע שמבחינתו גדיר הוא שחקן לגיטימי בסגל, החלוץ יודיע כי הוא מוותר על האופציה האירופית ונשאר במכבי חיפה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 יוני 2011, 07:51 
סמל אישי של המשתמש
כיפה אדומה כתב:
ידיעות:

- זהבי הגיב לאולטימטום של טביב והודיע שלא יוותר על 100 אלף הדולרים שהמועדון חייב לו. ערן ימריא בצהריים לבדיקות רפואיות אבל קודם לכן יגיש את הבוררות נגד הפועל.

ועל זהבי בהרחבה:

ציטוט:
"אני לא מתכוון לוותר על שקל. לא יכול להיות שיהיו חייבים כספים לשחקנים וינצלו את העובדה שאנחנו מתקדמים כדי לא לשלם", כך אמר אמש ערן זהבי, בתגובה לאולטימטום של הבעלים אלי טביב, שהודיע כי יחתום על השחרור שלו לפאלרמו רק אם הקשר יוותר על חוב בן 100 אלף דולר.

"אף שחקן לא ירצה לשחק במערכת כזו", הוסיף זהבי, "אחרי כל מה שעשינו עבור המועדון, צריכים להתווכח על דברים שמגיעים לנו? בלאו הכי הפועל מקבלת הרבה יותר ממה שמצויין בחוזה שלי, 1.58 מיליון יורו". זהבי ימריא היום לבדיקות רפואיות באיטליה, אבל לפני כן מתכוון להגיש את הבוררות נגד הפועל ת"א.

אין מה לומר - צודק.

ונסיים בברכת טביב תמות!

:hapoel:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 יוני 2011, 10:18 
סמל אישי של המשתמש
איפה הטיפשים שאומרים שמוני הוא החלאה?
האפס הזה(טביב) לא מוכן לשלם לזהבי, ואספניול, כסף שמגיע להם.
הוא יהרוס אותנו.
יוסי, אתה צריך להגיד תודה שהוא לא הכניס אותך לתוך החרא בלבן הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 יוני 2011, 10:20 
סמל אישי של המשתמש
http://www.one.co.il/Article/181283.html

ידיעת כלום ושום דבר ב- One. קשטן יגיע לחודורוב להגיש רשימת קניות, איינוגבה מועדף, אסייג לא יעזוב בקלות את בני יהודה, זהבי ממריא לפלארמו.

"נשק ההולך לשדה הקרב וחוזר שלם, אות הוא שלא נלחם. נשק שחוזר מהקרב שבור, סימן הוא שנלחם והביא ניצחון" (ד"ר סאלם, נשיא ברדה הסורית, בהתייחסו לדגל ישראל שנשבר ונגנב מאוטובוס הקבוצה לאחר נצחון החוץ של הפועל בדמשק, 1929)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 יוני 2011, 10:43 
משה הרוש, הארץ:
מתווה עבאס
המאמן דרור קשטן והבעלים אלי טביב ייפגשו היום. הקבוצה תנסה לרכוש את עומר דמארי, חלוץ מכמבי פ"ת. "תמורת שני מיליון יורו", אמרו בסביבת טביב, "תהיה עסקה". ערן זהבי, שעסקת שחרורו לפאלרמו טרם אושרה ע"י טביב, ימריא היום לאיטליה לצורך בדיקות רפואיות.
בנוסף, ראיון נרחב עם מחמוד עבאס. ציטוטים מרכזיים:
הפירות נקטפו רשמית כשהקשר בן ה-23 חתם לארבע שנים בהפועל ת"א. צעד זה החל להתגבש כבר לפני מספר חודשים, כשאלי גוטמן סימן את קשר הפועל אשקלון. הקונצנזוס סביבו היה כמעט מוחלט; "בין הדברים הבודדים שהבעלים אלי טביב ומוני הראל עוד הסכימו עליהם", היה מי שחידד.
מתברר שאת עבאס ראה ורצה גם לותר מתיאוס בנתניה, אבל הוא לא שוחרר ע"י קבוצתו בלאומית אחווה עראבה. אחרי שסיים חוזה בקבוצה, הפועל פ"ת רצתה להחתים אותו לשלוש שנים אבל הוא התעקש על חוזה לעונה אחת שלאחריה הוא יוכל לעבור לקבוצה גדולה. בסוף פ"ת סרבה ואשקלון קפצה על המציאה, והנה עבאס בהפועל.

קרדיט לפישונט מפועלים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 יוני 2011, 11:17 
סמל אישי של המשתמש
ONE

ימפולסקי מקווה להצעה מהפועל ת"א

מי שעדיין מתנדנד הוא הקשר דלה ימפולסקי, שמחכה לראות האם דרור קשטן מעוניין בשירותיו בהפועל תל אביב. כידוע, ימפולסקי סיים את חוזהו בנתניה והוא שחקן חופשי, אך קבוצה שתחפוץ בשירותיו תצטרך לשלם לנתניה דמי השבחה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 יוני 2011, 12:04 
סמל אישי של המשתמש
ONE

זהבי: לא אוותר על הכסף, מעצבן שמקשים עליי
קשר הפועל ת"א המריא כדי לעבור בדיקות בפאלרמו ותקף: "הבעיה של הפועל היא בהנהלה. חייבים לי עוד שני תשלומים. אפנה לבוררות אם לא ישלמו"

קשר הפועל תל אביב, ערן זהבי, המריא היום (ראשון) בצהריים לאיטליה במטרה לעבור את הבדיקות הרפואיות ולחתום רשמית על החוזה בפאלרמו. זהבי יגיע לקבוצה שסיימה את העונה האחרונה במקום השמיני בסרייה A ותשתתף בליגה האירופית (מסיבוב המוקדמות השלישי) בשל העפלתה לגמר הגביע, שם נוצחה 3:1 על-ידי אינטר.

מאמנו של הקשר יהיה סטפנו פיולי, שמונה לתפקיד רק לפני עשרה ימים כמחליפו של דליו רוסי המתפטר. למהלך לא אמורה להיות השפעה על זהבי בשל העובדה שהנשיא מאוריציו זמפריני יזם את העברתו של שחקן הנבחרת מהפועל ת"א.

זהבי אמר לפני ההמראה: "יש בעיה שרוצים שאני אוותר על כסף ואני לא מוכן לכך, אני טס לבדיקות ואחרי שאעבור אותם נראה מה עושים בעניין השחרור".

"זה מאוד מעצבן שמקשים עליי אבל אני לא רוצה להתעסק בזה ולזכור את זה מהמועדון, הייתי פה שלוש שנים ואני רוצה לזכור את הדברים הטובים", המשיך.

על ההגעה לפאלרמו אמר: "אני מאמין שכשאגיע לשם אתרגש אבל בפעם הראשונה שאעלה על המגרש הכל יעלם ואצדיק את ההתעניינות. אני מקווה לעמוד בציפיות, יהיה קצת קשה להסתגל אבל אני מאמין שאני אצליח".

"עם כל כך הרבה שחקנים שכולם היו בורג משמעותי בהצלחה והיו שחקני הרכב כל כך מבוקשים באירופה, כנראה שהבעיה היא לא בשחקנים אלא בהנהלה", התייחס לבעיות בהפועל תל אביב.

"שנה שעברה הייתי שחקן חופשי וקנו את הכרטיס שלי ועכשיו לא רוצים לשלם, נשארו עוד שני תשלומים שאני צריך לקבל, אין הסבר הגיוני, הם צריכים לשלם כי הם קנו את הכרטיס בדיוק כמו שהם ירצו כסף מפאלרמו. אם עד היום בערב או מחר בבוקר לא אקבל את הכסף העו"ד שלי יגיש את התביעה לבוררות, אני מאמין שזה יסגר ויהיה בסדר, אני רוצה להגיע לסיכום לפני בית משפט. אני אקבל את הכסף בכל מקרה".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 יוני 2011, 12:10 
סמל אישי של המשתמש
מעריב

לראשונה מאז ‭,2006‬ יגיע היום (א') דרור קשטן למתחם חודורוב באופן רשמי כמאמן הפועל ת"א. קשטן יקיים ישיבת עבודה ראשונה עם הבעלים אלי טביב ונציגו דורון אוסידון. לא ברור אם קובי סידי, נציגו של מוני הראל, ישתתף בפגישה.

ערן זהבי. רוצה את הכסף צילום: דני מרון

קשטן צפוי למסור לטביב רשימה של שחקנים הרצויים מבחינתו בקבוצה. חלקם כבר נועדו עם טביב והחלו במו"מ ראשוני. קשטן שוחח עם עוזרו בבני יהודה, יעקב אסייג, וגישש אצלו את האפשרות שיגיע להפועל ת"א.

לאסייג חוזה לעונה נוספת בבני יהודה. קשטן צפוי לשבת עם מאמן השוערים הנוכחי גבי בורשטיין ועם מאמן הכושר רון ציבלין, שמועמד להמשיך. הסקאוט אסי דומב לא ימשיך.
ערן זהבי צפוי להמריא בצהריים לבדיקות רפואיות בפאלרמו. הבוקר ינסו בהפועל ת"א לפתור את בעיית שחרורו שמותנה בוויתור על 100 אלף דולר - חוב של הקבוצה אליו בגין חלק ממענק החתימה.

זהבי אמר: "לא אוותר על זה. מכרתי להפועל ת"א את הכרטיס שלי ב‭225-‬ אלף דולר והם מוכרים אותו עכשיו ב‭1.3-‬ מיליון יורו. לא ביקשתי מהם אגורה על זה שמוכרים אותי, אבל הם חייבים
על זה שהם קנו - אז שישלמו‭."‬ ייתכן שזהבי יגיש עד יציאתו תביעת בוררות.

בן סהר כבר פנה לבקרה כדי שתשלם את 215 אלף היורו שהפועל ת"א חייבת לאספניול, על-מנת שיוכל לקבל את שכרו. הפועל צפויה להתחיל באימונים ביום שלישי הבא. הקבוצה אמורה לצאת למחנה האימונים בלויפסדורף ב‭10-‬ ביולי, שבועיים וחצי לפני משחקה הראשון במוקדמות הליגה האירופית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 יוני 2011, 12:17 
איתי שכטר הגיע לחודורוב ונפגש עם דורון אוסידון
http://one.co.il/Article/181283.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 יוני 2011, 12:22 
סמל אישי של המשתמש
"לא קיבלנו אף פנייה על גולן, דמארי או בן חיים"

http://one.co.il/Article/181290.html

אל תתנו לטביב לעבוד עליכם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 יוני 2011, 13:12 
סמל אישי של המשתמש
http://www.sport5.co.il/HTML/articles/A ... 01423.html

שכטר נפגש עם אוסידון וצפוי לקבל שחרור בתוך כמה ימים

תומר לוי|13:36|12/06/2011

חלוץ הפועל תל אביב ייצא סוף סוף לקייזרסלאוטרן? המאמן החדש דרור קשטן יפגש היום עם הבעלים אלי טביב בחודורוב כדי לדון בהכנות לעונה הקרובה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 יוני 2011, 13:12 
סמל אישי של המשתמש
זהבי: אם כל השחקנים מתקשים להשתחרר זה בטח לא באשמתם

תומר לוי|12:47|12/06/2011

הקשר המריא לבדיקות בפאלרמו, כשהוא עדיין מחכה לכספים שלטענתו מגיעים לו מהפועל: "אני לא מוכן לוותר. אקבל את כל הכסף, ושהם יחליטו באיזו דרך. חבל שאחרי תקופה כל כך יפה, אני צריך להרגיש רע"

http://www.sport5.co.il/HTML/articles/A ... 01408.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 יוני 2011, 15:03 
סמל אישי של המשתמש
קשטן הגיע לחודורוב, נפגש עם טביב. קנדה כנראה נשאר בקבוצה בשנה הבאה
http://one.co.il/Article/181283.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 יוני 2011, 19:14 
יש רכש אחד אז עליו צריכים לכתוב:

http://www.haaretz.co.il/hasite/spages/1230848.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 יוני 2011, 19:20 
סמל אישי של המשתמש
http://www.one.co.il/Article/181310.html
ביט"ר פנו אל גוטמן, שסירב.
ציטוט:
בינתיים, בקבוצה פנו למאמן הפועל תל אביב בעונה שעברה, אלי גוטמן, אך זה סרב להצעה. גוטמן אימון בעבר את בית"ר ירושלים בעונת 2000/1, אך הוא נאלץ לעזוב בעקבות לחץ האוהדים, למרות שבית"ר נאבקה על האליפות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 יוני 2011, 22:35 
מחר בשעה 5 אחה"צ מסיבת עיתונאים של אלי טביב ודרור קשטן
צפו להרבה "הבט" ותראו...

מוני הראל מוזמן לצפות מבית הקפה השכן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 יוני 2011, 22:37 
gigs כתב:
מחר בשעה 5 אחה"צ מסיבת עיתונאים של אלי טביב ודרור קשטן
צפו להרבה "הבט" ותראו...

מוני הראל מוזמן לצפות מבית הקפה השכן

איפה זה כתוב?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 20 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 4 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: