Officer Barbrady כתב:
http://sports.walla.co.il/?w=/316/1830854אחרי שולדאנו עזב(זידאן במקומו?), מוריניו סוף סוף יכול לעשות את העבודה כמו שצריך. ריאל עוברת ממתכונת גלאקטיקוס למתכונת מוריניו. מהסמתכות על יכולת אישית ואגו, למשחק קבוצתי ולחימה. מסגל שמורכב מכוכבים שבעים לסגל מלא בצעירים מבטיחים. עכשיו הפרסומים על מעבר של רונאלדו(לסיטי) וקאקא(לאינטר) נראים קצת יותר הגיוניים. רכש בריא ולא רכש נוצץ, הדרך הנכונה שעליה עולה ריאל. האם סוף סוף פערי הכוחות יצטמצמו? אליפות רביעית ברציפות לברצלונה או ירידה מכס המלכות? אם יש קבוצה שיכולה לעשות את זה, זאת ריאל. ואם יש מאמן שיכול לעשות את זה, זה מוריניו.
ספק גדול אם יוותרו על רונלדו. עם כל הטענות עליו זה לא הגיוני במאבק נגד ברצלונה ואם כל הזהירות מהצהרות מזכיר שגם מוריניו התבטא שיעזוב אם רונלדו ימכר.
בכל מקרה, מכירה כזו עושים בתחילת העברות כי 2 הקבוצות צריכות להיבנות על סמך זה. לטעמי אנחנו בסוף "תחילת ההעברות" ועדין אין ידיעה רצינית.
הרצון וההגיון של הסיטי ברורים לגמרי בעיקר משמתקרבים לפייר פליי. ועדין לא זכורות לי ידיעות רציניות.
קאקה והפציעות (מושג גמיש) היו צריכים להימכר עוד בשנה שעברה בעיקר משאוזיל נקלט.
מזה זמן המכירות של ריאל הן המציאות של הקיץ. הרכש המפוצץ הופך את חלק מהרכש המפוצץ הקודם לסמרטוט. השחקנים נמכרים אנדרייטד ולא פחות חשוב, האגו שלהם בריצפה.
1 לפני שנתיים הייתי בעצבים שלא השתמשו בכספי רונלדו (נראה שהגלייזרים התנגדו לרכש רציני) לרכוש את סניידר ורובן. הם נמכרו ממש בזול וגם במחירים אלה המכירה התארכה. השנה יונייטד רק חולמים לרכוש את סניידר ובמקום רובן רכשו ביותר כסף את יאנג שגם הוא רכישה שווה. התשובה הגיעה כעבור שנה בגמר האלופות בהשתתפות שניהם כולל שלרובן היה חלק חשוב בהעפה של היונייטד. (ל"חסוך" זה לא תמיד הכי. האם כל הבעלים והמנהלים הבינו ?).
2 לפני שנה היה זה ון דר וארט שנמכר במחיר של ... בבה וזמן מה אחרי רכישת בבה. הפעם זו שגיאה של פרגי (גם לגוטמן מותר לטעות מדי פעם) שבלטה בעיקר בפציעה של ולנסיה שגם הוא לא כבש 9 שערים ב-16 משחקים (לא קונה את ההאלהה של כל שחקן ביונייטד כמו "מסירות טובות אבל בלי כיבושים", "שחקן אסטרטגי").
3 בקיצור, קאקה אמור להיות אחת מ"גניבות" הקיץ. ואחרי בדיקה מקצוענית מתאימה, לא הייתי דואג מדי מפציעותיו בגלל כושרו במונדיאל "בין הפציעות".
מומלץ לעקוב איזה שחקן (נוסף) ריאל תשחחר הקיץ.