תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 21 יוני 2025, 16:52

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 372 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 13  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: חדשות הפועל יום שישי 10/6 [דיונים]
הודעהפורסם: 10 יוני 2011, 12:44 
סמל אישי של המשתמש
מה העניין עם של קשטן עם בני יהודה? אולי נביא גם את האוהדים משם.
מה קרה, קשטן לא מכיר קבוצות אחרות? אולי קשטן קצת עצלן, ובמקום לעבוד קצת על קלטות ומעקבים, הוא מעדיף ללכת על מה שהוא אימן בשנה האחרונה?
גלאבן ואיינוגבה באמת מתאימים להפועל, אבל זה הכל. כל ה"נדוניה" הזאת מגוחכת.

וטביב הזה חתיכת אדם שפל. ילד בן 24 שעוד מעט מתחתן, הביא לך כל כך הרבה דברים במו רגליו, איך אתה מעז להציב לו תנאים כאלה מכוערים? הכסף הזה מגיע לו.
בא לי להקיא.

"לא יעלה בדעתך לומר כי יראת ה' היא מעלה באדם ומי שאין בו יראת ה' הוא גם כן אדם, אלא שחסר לו מעלה... על זה בא הכתוב להשמיענו שאינו כן, כי מי שאין בו יראת שמים אינו אדם כלל, רק בעל חיים." הגאון ר׳ אלחנן וסרמן הי"ד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 יוני 2011, 12:46 
ציטוט:
שפל חסר תקדים במחלקת הנוער: נכון להיום אין מנהל מחלקה,
אין יו"ר, אף מאמן לא הוחתם, אין מגרשים סינטטים
(על אף שיש לכל הקבוצות הגדולות),
אין חדרי הלבשה מסדורים וגם לא חדרי כושר.
זלצר אישר את הדברים ונשמע מאוד מיואש.

כתבה נרחבת:
http://www.red-fans.com/default.asp

העיקר שהחתימו את זלצר לעונה נוספת.
יופי טביב, קלטת בדיוק מה הכי פחות חשוב בקבוצת כדורגל! בכלל, אם ככה מתייחסים לזה, אז שיבטלו את מחלקת הנוער.
זה לא שונה ממה שהם עושים היום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 יוני 2011, 12:47 
סמל אישי של המשתמש
צור גומר במכנסיו
:D

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 יוני 2011, 12:47 
אדום כתב:
ציטוט:

כתבה נרחבת:

יופי טביב, קלטת בדיוק מה הכי פחות חשוב בקבוצת כדורגל! בכלל, אם ככה מתייחסים לזה, אז שיבטלו את מחלקת הנוער.

לא החתימו את זלצר עדיין על פי הכתבה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 יוני 2011, 12:49 
zink כתב:
אדום כתב:
ציטוט:

כתבה נרחבת:

לא החתימו את זלצר עדיין על פי הכתבה.

:LOMASHOO:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 יוני 2011, 12:50 
סמל אישי של המשתמש
נו דוברו של טביב מה אומר האיש על מחלקת הנוער?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 יוני 2011, 12:51 
סמל אישי של המשתמש
Officer Barbrady כתב:
מה קרה, קשטן לא מכיר קבוצות אחרות? אולי קשטן קצת עצלן, ובמקום לעבוד קצת על קלטות ומעקבים, הוא מעדיף ללכת על מה שהוא אימן בשנה האחרונה?

וטביב הזה חתיכת אדם שפל. ילד בן 24 שעוד מעט מתחתן, הביא לך כל כך הרבה דברים במו רגליו, איך אתה מעז להציב לו תנאים כאלה מכוערים? הכסף הזה מגיע לו.
בא לי להקיא.

לגביי קשטן, זה ידוע שהוא בנאדם מאוד מקובע. אני מניח שהוא גם ירצה להביא משם את הציוד.
ולגבי טביב, כמו שכבר נאמר לא פעם, הוא פשוט חרא של בנאדם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 יוני 2011, 13:08 
סמל אישי של המשתמש
טור מצויין בנושא קשטן-אבוקסיס

http://sports.walla.co.il/?w=/399/1830926

במודע או שלא, דרור קשטן הגן לא רק על עצמו, אלא על כל דור המאמנים הישן שסבל בשנים האחרונות ממכונות יחסי ציבור כמו יוסי אבוקסיס

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 יוני 2011, 13:39 
סמל אישי של המשתמש
אחד מהשלושה-זהבי,ורמוט ושכטר בטוח יכשל בחו״ל ויזחל חזרה לארץ.
אני כבר רואה איך ההתנהלות הלא אנושית של טביב,תגרום למי מהם לחתום בחיפה או אפילו מכבי,בלי למצמץ בכלל ופייר: אני מבין אותם.
שכטר כבר לא זוכר אחרי דבר כזה כמה הוא אוהב את המועדון והאוהדים ואני לא מאשים אותו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 יוני 2011, 13:46 
סמל אישי של המשתמש
עזרא כתב:
אחד מהשלושה-זהבי,ורמוט ושכטר בטוח יכשל בחו״ל ויזחל חזרה לארץ.
אני כבר רואה איך ההתנהלות הלא אנושית של טביב,תגרום למי מהם לחתום בחיפה או אפילו מכבי,בלי למצמץ בכלל ופייר: אני מבין אותם.
שכטר כבר לא זוכר אחרי דבר כזה כמה הוא אוהב את המועדון והאוהדים ואני לא מאשים אותו.

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 יוני 2011, 13:51 
אני כן מאשים אותו.

הפועל תל אביב קנתה את שכטר ב1.4 מליון יורו ו20 אחוז מכירה עתידית.

עכשיו אנחנו מקבלים על כל הכרטיס 2.5 מליון יורו, כשאין דיבור על מכירה עתידית. אחרי שנשלם לק"ש ונתניה, יישארו לנו בערך 1.7 מליון.
וזה עוד שאין ספק בכלל שבשנתיים אצלנו הוא יותר מהכפיל את ערכו.

הפועל תל אביב מרוויחה על איתי שכטר בסה"כ משהו כמו 300 אלף יורו.
פראיירים לא מתים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 יוני 2011, 13:53 
צודק באלף אחוז
למעשה יש כאן הפסד ולא רווח אם נתחשב בשכר שהוא קיבל העונה כדי לשבת ביציע ברובה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 יוני 2011, 13:54 
סמל אישי של המשתמש
שכטר שוחרר או לא? מה נסגר בסוף?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 יוני 2011, 13:57 
מבאס אותי שגבי עוזב (גם העובדה שלא ממש מדברים איתו או לפחות אומרים לו מה התכניות לגביו),
אבל יעקב אסייאג מאמן שוערים מעולה. אחד הטובים בארץ.
הבעיה שאסאייג לא יעזוב את בני יהודה בקלות, יש לו הסכם איתם שהוא מקבל מגרשים לאימוני שוערים פרטיים
שהוא עושה על זה לא מעט כסף. ולדעתי המשכורת שלו גם כפולה משל בורשטיין ולא בטוח שטביב יתלהב לשלם כל כך הרבה כסף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 יוני 2011, 14:04 
dino כתב:
Officer Barbrady כתב:

בא לי להקיא.

לגביי קשטן, זה ידוע שהוא בנאדם מאוד מקובע. אני מניח שהוא גם ירצה להביא משם את הציוד.
ולגבי טביב, כמו שכבר נאמר לא פעם, הוא פשוט חרא של בנאדם.

"עוד באירופה היה חרא של בן אדם".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 יוני 2011, 14:05 
לירן כהן כתב:
שכטר שוחרר או לא? מה נסגר בסוף?

עוד לא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 יוני 2011, 14:05 
סמל אישי של המשתמש
מה הבעיה עם תמיר כהן? אז הוא שיחק פעם במכבי, זה שאבא שלו היה סמל זה לא אומר כלום, למה על בוזגלו כולם פה גומרים ומתים שהוא יבוא ותמיר כהן ששיחק איזה שנתיים ללא הצלחה במכבי אומרים גועל נפש, יש פה ילדים קטנים ומטורפים שרק רוצים שיחתימו ערבים בקבוצה לא משנה אם הם טובים או לא אלא רק בשביל שיהיו לנו ערבים בקבוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 יוני 2011, 14:07 
Idandosh כתב:
מה הבעיה עם תמיר כהן? אז הוא שיחק פעם במכבי, זה שאבא שלו היה סמל זה לא אומר כלום, למה על בוזגלו כולם פה גומרים ומתים שהוא יבוא ותמיר כהן ששיחק איזה שנתיים ללא הצלחה במכבי אומרים גועל נפש, יש פה ילדים קטנים ומטורפים שרק רוצים שיחתימו ערבים בקבוצה לא משנה אם הם טובים או לא אלא רק בשביל שיהיו לנו ערבים בקבוצה.

בוזגלו לא גדל בכל מחלקות הילדים של מכבי ת"א.
כמו שאמרת אבי כהן היה סמל של מכבי. לא רוצה את הבן שלו אצלי בקבוצה !
יש לנו גבולות, גם נמני היה שחקן ענק, גם זוהר היה, לא צריך כאלו בקבוצה שלנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 יוני 2011, 14:14 
קראתי את הכתבה של דוד רוזנטל ויש לי רק דבר אחד לומר

לעונה שהולכת לעבור על הפועל דרור קשטן הוא המאמן הנכון במקום הנכון בזמן הנכון, יוסי עוד יחזור להפועל, אבל כמו שהוא באמת טען "במצב הנוכחי יהיה לו מאוד קשה לעבוד", יוסי דרך אגב היה יוצא גדול אם הוא היה מחליט להישאר במועדון ולקחת על עצמו את האימון של קבוצת הנוער, בסופו של דבר אני מאמין שהוא ודרור היו יכולים לעבוד אחד עם השני בצורה כזאת ואף לייצב את המערכת.

בכל מקרה לכל מספידי דרור למינהם, תבינו שבסופו של דבר הכל נעמד על השחקנים שיעמידו ברשותו, אלי גוטמן זכה בג'ק פוט מטורף בקדנציה השניה שלו בהפועל בהתייחס לסגל השחקנים שהועמד עבורו.

תנו לקשטן לעבוד בדרך שלו בשקט מבלי שההנהלה תתערב לו בהחלטות המקצועיות והכל יהיה טוב, הוא איש מקצוע ממעלה ראשונה ואישיות, עושים ממנו איזה גנרל מפחיד אבל מי שמכיר אותו יודע שהוא איש מאוד חביב ותתפלאו אף מצחיק, זה איש שכולו לב ולאהבה שלו למשחק אין אח ורע.

יעשה טוב דרך אגב דרור אם לא יביא את אסייג וייתן לגבי להיות מאמן השוערים, הדיעות הרווחות ואף זה נאמר ע"י וינס עצמו שגבי הוא אחד המשפיעים העיקרים על הרמה שהוא הפגין בשנים שלו בהפועל, גבי בורשטיין מאמן שוערים מצויין, ומחובר כבר למערכת שזה לא פחות חשוב !!!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 יוני 2011, 14:15 
אחד האדומים כתב:
טור מצויין בנושא קשטן-אבוקסיס

http://sports.walla.co.il/?w=/399/1830926

במודע או שלא, דרור קשטן הגן לא רק על עצמו, אלא על כל דור המאמנים הישן שסבל בשנים האחרונות ממכונות יחסי ציבור כמו יוסי אבוקסיס

ניתוח פסיכולוגי מרתק. יוסי בתפקיד הבן המורד. קשטן בתפקיד האב שמסרב להכיר בעובדות החיים : הזדקנות, שחיקה מקצועית, בריחה מהקן. עכישו אני מבין את קשטן שדיבר על "רחיצה בים של דם" או " על סכין בגב". בעצם הפועל ת"א היא האם. יוסי מאוהב באם וקשטן מסרב להפרד ממנה. יוסי מתכנן לרצוח אותו כדי להשאר לבד עמה ואז קשטן מגלה את המזימה ומסכל אותה.
יש כבר מחזה כזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 יוני 2011, 14:57 
hapoel15 כתב:
הפועל ת"א לא תוכל להעביר שחקנים בבקרה

בן שהר ביקש מיו"ר הבקרה לדאוג שהאדומים ישלמו חוב בסך 214 אלף יורו לאספניול וזה מתכוון להעביר מסר: שלמו או שלא תוכלו לרשום שחקנים חדשים

http://sports.walla.co.il/?w=/7/1830990

ברור.
בגלל 60 אלף דולר, הפועל לא תרשום שחקנים.
עיתונאים מפגרים.
ואגב, מה זה "בן שהר ביקש"?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 יוני 2011, 15:08 
אנחנו שוברים שיאים בניהול גרוע
מעניין איך אלי טביב חושב שהוא יצליח להחתים שחקנים שלא קוראים להם מחמוד עבאס אם הוא לא משלם לשום שחקן את מה שמגיע לו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 יוני 2011, 15:10 
NARKOTIKA כתב:
אני כן מאשים אותו.

הפועל תל אביב קנתה את שכטר ב1.4 מליון יורו ו20 אחוז מכירה עתידית.

עכשיו אנחנו מקבלים על כל הכרטיס 2.5 מליון יורו, כשאין דיבור על מכירה עתידית. אחרי שנשלם לק"ש ונתניה, יישארו לנו בערך 1.7 מליון.
וזה עוד שאין ספק בכלל שבשנתיים אצלנו הוא יותר מהכפיל את ערכו.

הפועל תל אביב מרוויחה על איתי שכטר בסה"כ משהו כמו 300 אלף יורו.
פראיירים לא מתים.

נו ואם תקבל עוד כמה מאות אלפי יורו (מה שלא תקבל) זה יעשה לך טוב.
גם שכטר וגם זהבי אחראים לשערים שהכניסו אותך לשלב הבתים בליגת האלופות מה שהיה שווה עשרות מיליונים אבל כנראה שלך (ועוד יותר ל"בעלים") זה לא מספק. בוא נמצוץ עד הסוף מהשחקנים. נשכנע כוכבים פוטנציאליים אחרים כמה לא כדאי לבוא להפועל ובסוף ניתן ל"בעלים" למצוץ לנו את הכסף מהקופה של הקבוצה כי אין מה לעשות עם הכסף.
אין מה לעשות באמת עדיין לא קלטתם.
אני מקווה שכל התאבים לכסף כאן יבינו שבחיים לא תמיד כדאי למצוץ עד הסוף כי לא יודעים מה יש בתחתית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 יוני 2011, 15:14 
כן, אבל שזה הפוך, יודעים למצוץ לנו עד השקל האחרון.

העניין הוא, שגם אני מרחיק את עצמי ומסתכל במבט מאוד אובייקטיבי, הפועל יוצאת פראיירית, גם בסכומי מכירה וגם בקנייה. צריכים לעשות לזה סוף, גם אם זה אומר לאבד קצת מהיכולת או מהאמון של השחקנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 יוני 2011, 15:17 
מקווה שזהבי ובן סהר לא יוותרו על חצי שקל לטביבי.
ואיך אני מחכה ליום שפתאום יפורסם "דמארי חתם בחיפה ל-5 שנים" ואז הפורום יגעש וירעש פה. הרי אין יותר שקוף מזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 יוני 2011, 15:29 
וחשבנו שנעבור יום רגוע היום

נערך לאחרונה על ידי ofri בתאריך 10 יוני 2011, 15:32, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 יוני 2011, 15:29 
כל ההתנגשות בגישות הניהול השונות בין טביב למוני קורות כרגע. אלה התוצאות של שנתיים עבודה בצורה מנוגדת של שני היצורים האלה.
מוני הבטיח לכל שחקן מאמן וסוכן מה שירצה: עמלות, מענקים, חוזים משופרים, שחרורים וכו'.
טביב מנסה למזער נזקים ולקבוע עובדות בשטח על שינוי גישה ניהולית תוך כדי תנועה. הוא לא מנקה שולחן ומשלם כל מה שמוני הבטיח אלא מרגע שהבמבי הוכרע לטובתו ולדעתו הוא משנה את הגישה ואלה התוצאות: בוררויות, סכסוכים, תביעות ומריבות.

גם לאחר שנכנס לתפקיד הבעלים היחיד לדעתו, טביב ממשיך בשיטת הקמצנות והיעילות.שותה את הדם לבאים, לעוזבים ולסוכנים הכל כדי למקסם רווח.

שוב השאלה שלא מפסיקה להישאל - האם בתום מסע הייסורים, הקמצנות והדיקטטורה החדשה של אדון טביב הוא יברח עם הכסף שלנו או ישקיע חזרה במועדון??? כאן התעלומה הגדולה שאין עליה עדיין תשובה. הוא החתים אמנם את קשטן ועבאס אבל זה לא מספיק. כשנראה עוד 5-6 שחקנים חדשים וטובים נוכל להגיד שבשלב הראשון הוא דואג לקבוצה.
כמובן שכל זה לא מונע וימנע ממנו לברוח עם הכסף כשיוכל אבל זה יהיה צעד בונה אמון ראשון. קדימה טביבי עדיין מחכים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 יוני 2011, 15:33 
סמל אישי של המשתמש
yatur כתב:
כל ההתנגשות בגישות הניהול השונות בין טביב למוני קורות כרגע. אלה התוצאות של שנתיים עבודה בצורה מנוגדת של שני היצורים האלה.
מוני הבטיח לכל שחקן מאמן וסוכן מה שירצה: עמלות, מענקים, חוזים משופרים, שחרורים וכו'.
טביב מנסה למזער נזקים ולקבוע עובדות בשטח על שינוי גישה ניהולית תוך כדי תנועה. הוא לא מנקה שולחן ומשלם כל מה שמוני הבטיח אלא מרגע שהבמבי הוכרע לטובתו ולדעתו הוא משנה את הגישה ואלה התוצאות: בוררויות, סכסוכים, תביעות ומריבות.

גם לאחר שנכנס לתפקיד הבעלים היחיד לדעתו, טביב ממשיך בשיטת הקמצנות והיעילות.שותה את הדם לבאים, לעוזבים ולסוכנים הכל כדי למקסם רווח.

שוב השאלה שלא מפסיקה להישאל - האם בתום מסע הייסורים, הקמצנות והדיקטטורה החדשה של אדון טביב הוא יברח עם הכסף שלנו או ישקיע חזרה במועדון??? כאן התעלומה הגדולה שאין עליה עדיין תשובה. הוא החתים אמנם את קשטן ועבאס אבל זה לא מספיק. כשנראה עוד 5-6 שחקנים חדשים וטובים נוכל להגיד שבשלב הראשון הוא דואג לקבוצה.
כמובן שכל זה לא מונע וימנע ממנו לברוח עם הכסף כשיוכל אבל זה יהיה צעד בונה אמון ראשון. קדימה טביבי עדיין מחכים.

איזה ישקיע חזרה ואיזה נעליים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 יוני 2011, 15:37 
dino כתב:
yatur כתב:

איזה ישקיע חזרה ואיזה נעליים.

זה מה שנשאר לקוות כרגע. ואם זה לא יקרה בשבוע-שבועיים גג הקרובים אני בעד אינתיפאדה המונית, משהו שיבעיר את השטח ולא ייתן לו לישון יום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 יוני 2011, 15:38 
אחד אחד.
לגבי גילי אין שום בעיה, הכל נקבע החוזה לגבי המחיר שיש לשלם לקבוצה כדי לעזוב לחו"ל.
לגיב שכטר, לבחור יש חוזה בתוקף. יש כעת מו"מ. לא בסגנון מוני הראל בו נותן לצד השני מה הוא רוצה. בסגנון של טביב : הדקה ה-90. שכטר היה צריך לדעת שהחיים קשים, מה לעשות.
לגבי בן שהר: אספניול חייבת לו כסף. עד כמה שאני זוכר, הפועל ת"א שלמה לבן שהר עד הגרוש האחרון (שכר חייל). לו הפועל הייתה חייבת כסף לקבוצה מספרד (שנמצאת בקריסה כלכלית), הפועל ת"א לא היתה יכול ליטול חלק בליגת האלופות. היתה כתבה מאד מעניינת מלפני חודש-חודשיים בו סופר על סכום שהפועל ת"א הפקידה בבקרה לטובת הספרדיים אך הם לא משכו אותה (כנראה בגלל בעיות מיסוי או עיקולים).

בגדול: אין חדש תחת השמש. כל עוד מוני הראל ונטלי לא מצאו דרך להסדיר סוגיית העיקולים, אין בעלות מוסדרת בהפועל ת"א . במצב כזה "לא משהו". דרך אגב, אלי טביב מחזיק רק ב-50% מהבעלות. גם מוני הראל בחצי השני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 372 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 13  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: