תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 21 יוני 2025, 10:43

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 251 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 5, 6, 7, 8, 9
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: חדשות הפועל יום חמישי 9/6 [דיונים]
הודעהפורסם: 10 יוני 2011, 02:33 
Officer Barbrady כתב:
מישהו מכיר את הפרק בסאות'פארק, שקרטמן חושב שהוא איבד את פיוז הצחוק כי הוא ראה אנשים עם פרצוף תחת אמיתי?
אני חושב שזה מה שקרה לי עכשיו עם הידיעה על אבוקסיס. זה דבר כל כך מצחיק, עד שהוא שרף לי את פיוז הצחוק. שום דבר, אף פעם, לא יתעלה לרמה הזאת. שום דבר אפילו לא יגיע קרוב. אני לא יודע מי הציע את אבוקסיס לבית"ר, אבל יחד יניב טוכמן, הוא הרס לי את החיים. שיא חיי כבר מאחוריי, ואני רק בן 20. אין עוד מה לחיות.

בטופ 5 שלי הפרק הזה :LOL2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 יוני 2011, 08:51 
סמל אישי של המשתמש
KB7 כתב:
אם אבוקסיס יחליף את קשטן בבני יהודה...זה לא יפגע להפועל בזה שהיא רוצה להביא שחקנים מבני יהודה???? (לא ירצה למכור לטביב ולקשטן וכאלה...)

אפשר לחשוב שקשטן חשב שהם לא מתאימים מקצועית ורצה לשחרר אותם. אין לאבוקסיס\מי שיהיה המאמן הבא שלהם Say עליהם. בני יהודה היום היא הקבוצה היחידה שאין לה אף מקור הכנסה חיצוני והיא אמורה לחיות רק על מה שהעירייה+ההתאחדות+המנויים יכניסו, וזה לא מספיק לה כדי לקיים תקציב שיספיק רק לשלם משכורות והוצאות נלוות, שלא נדבר על להביא רכש. אין מצב שגלאבן ואיינוגבה נשארים שם, אם לא להפועל אז גאלבן יחזור לארגנטינה ואיינוגבה ימצא קבוצה באירופה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 יוני 2011, 08:52 
Zibo_The_Red כתב:
גביזון כתב:
כיפה אדומה כתב:
moshiko כתב:
חתם.

?

??????

????????????????

זה מה שנקרא " להיות ממש צמא לרכש"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 יוני 2011, 08:53 
סמל אישי של המשתמש
mbracha כתב:
אבי כתב:
mbracha כתב:
אני עדיין לא מבין איך בכל הבנקים של השמות שמדליפים לכל עבר אין את השחקן הישראלי הכי טוב בעמדה שהכי חשובה לנו - משה אוחיון. אפשר להביא אותו מאשדוד בלי להתאמץ אפילו, והוא יכול לשדרג לנו את הקישור האחורי בשתי רמות (עם מלחמה בריאה בינו לבין שי על חולצת ההרכב).

משדרג לנו את הקישור ב 2 רמות? לא הייתי נותן לו לצחצח לשי את הנעליים

באופי שי הוא השחקן הישראלי האולטימטיבי, מבחינת יכולת לאורך עונה (בגירסה של אחרי הפציעה) זה שחקן שלא תוכל לקחת איתו אליפות. מבחינת מספרים אוחיון לא סופר את שי. שי שיחק העונה ב- 31 משחקים, נתן 3 שערים ושני בישולים. אוחיון שיחק 34 משחקים, נתן 17 ו- 9 בישולים, כששניהם משחקים על אותה משבצת. להגיד ששי טוב יותר זאת עצימת עיניים, או סתם אהבה עיוורת.

אפילו על הנייר הם לא אותה משבצת, שי קשר אחורי, אוחיון קשר התקפי.
אחרי דוד רביבו והקדנציה המצחיקה והכושלת שלו בבאר שבע, או הקדנציה המביכה של אוחיון אצל הבבונים, לא הבנתם עוד שאשדוד זה בלוף שמוצאים איזה שחקן לבנות עליו את כל המשחק שלהם, להעביר דרכו את כל הכדורים ולתת לו לבעוט כל מצב נייח אפשרי וככה זה נראה כאילו יש לו סטטיסטיקה מדהימה? משה אוחיון זאת הגירסא הפחות מוצלחת של דוד רביבו ותאמין לי - זה קשה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 יוני 2011, 08:55 
סמל אישי של המשתמש
arik8989 כתב:
אף שחקן ישראלי לא באמת שווה 2.7 מליון יורו

למה לא?
בעולם שבו על אנדי קארול משלמים 35 מיליון יורו, אי אפשר לשלם על שחקן ישראלי 5 מיליון? בעולם מושלם, שכטר שווה היום 10 מיליון יורו, ואם הוא יעבור לאירופה הוא יהיה חלוץ ענק. לך תראה מה הוא עשה להמבורג ובמיוחד לדאמל, שנחשב לאחד הבלמים החזקים בגרמניה. בגול הראשון נגח למרות שהוא שמר עליו, בשני בכלל עשה לו בית ספר.

איתי שכטר יגיע יותר רחוק מיוסי בניון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 יוני 2011, 08:56 
Shacham כתב:
arik8989 כתב:

למה לא?
בעולם שבו על אנדי קארול משלמים 35 מיליון יורו, אי אפשר לשלם על שחקן ישראלי 5 מיליון? בעולם מושלם, שכטר שווה היום 10 מיליון יורו, ואם הוא יעבור לאירופה הוא יהיה חלוץ ענק. לך תראה מה הוא עשה להמבורג ובמיוחד לדאמל, שנחשב לאחד הבלמים החזקים בגרמניה. בגול הראשון נגח למרות שהוא שמר עליו, בשני בכלל עשה לו בית ספר.

יש מעט מעט מעט קבוצות שאתה יכול לקרוא להם יותר רחוק מצ'לסי...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 יוני 2011, 08:56 
Shacham כתב:
mbracha כתב:
אבי כתב:
mbracha כתב:
אני עדיין לא מבין איך בכל הבנקים של השמות שמדליפים לכל עבר אין את השחקן הישראלי הכי טוב בעמדה שהכי חשובה לנו - משה אוחיון. אפשר להביא אותו מאשדוד בלי להתאמץ אפילו, והוא יכול לשדרג לנו את הקישור האחורי בשתי רמות (עם מלחמה בריאה בינו לבין שי על חולצת ההרכב).

באופי שי הוא השחקן הישראלי האולטימטיבי, מבחינת יכולת לאורך עונה (בגירסה של אחרי הפציעה) זה שחקן שלא תוכל לקחת איתו אליפות. מבחינת מספרים אוחיון לא סופר את שי. שי שיחק העונה ב- 31 משחקים, נתן 3 שערים ושני בישולים. אוחיון שיחק 34 משחקים, נתן 17 ו- 9 בישולים, כששניהם משחקים על אותה משבצת. להגיד ששי טוב יותר זאת עצימת עיניים, או סתם אהבה עיוורת.

אחרי דוד רביבו והקדנציה המצחיקה והכושלת שלו בבאר שבע, או הקדנציה המביכה של אוחיון אצל הבבונים, לא הבנתם עוד שאשדוד זה בלוף שמוצאים איזה שחקן לבנות עליו את כל המשחק שלהם, להעביר דרכו את כל הכדורים ולתת לו לבעוט כל מצב נייח אפשרי וככה זה נראה כאילו יש לו סטטיסטיקה מדהימה? משה אוחיון זאת הגירסא הפחות מוצלחת של דוד רביבו ותאמין לי - זה קשה.

בונבוניירה, כל מילה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 יוני 2011, 09:03 
סמל אישי של המשתמש
redead כתב:
Shacham כתב:
arik8989 כתב:

למה לא?

יש מעט מעט מעט קבוצות שאתה יכול לקרוא להם יותר רחוק מצ'לסי...

לא יודע אם רחוק זאת המילה,
אבל לדעתי איתי שכטר יכול להגיע אפילו לקבוצה כמו ניוקאסל ולהשאיר שם חותם גדול, מה שבניון לא עשה בווסטהאם\ליברפול\צ'לסי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 יוני 2011, 09:03 
מושקוביץ כתב:
Shacham כתב:
mbracha כתב:
אבי כתב:
mbracha כתב:

בונבוניירה, כל מילה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 יוני 2011, 11:42 
Shacham כתב:
KB7 כתב:
אם אבוקסיס יחליף את קשטן בבני יהודה...זה לא יפגע להפועל בזה שהיא רוצה להביא שחקנים מבני יהודה???? (לא ירצה למכור לטביב ולקשטן וכאלה...)

אפשר לחשוב שקשטן חשב שהם לא מתאימים מקצועית ורצה לשחרר אותם. אין לאבוקסיס\מי שיהיה המאמן הבא שלהם Say עליהם. בני יהודה היום היא הקבוצה היחידה שאין לה אף מקור הכנסה חיצוני והיא אמורה לחיות רק על מה שהעירייה+ההתאחדות+המנויים יכניסו, וזה לא מספיק לה כדי לקיים תקציב שיספיק רק לשלם משכורות והוצאות נלוות, שלא נדבר על להביא רכש. אין מצב שגלאבן ואיינוגבה נשארים שם, אם לא להפועל אז גאלבן יחזור לארגנטינה ואיינוגבה ימצא קבוצה באירופה.

להבדיל מהפועל שיש לה בעלים שמוציאים מהכיס הון תועפות ומשקיעים אותו בקבוצה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 יוני 2011, 20:46 
סמל אישי של המשתמש
רדנקו כתב:
Shacham כתב:
KB7 כתב:

להבדיל מהפועל שיש לה בעלים שמוציאים מהכיס הון תועפות ומשקיעים אותו בקבוצה?

אבל להפועל לא חסר כסף בקופה, לבני יהודה כן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 251 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 5, 6, 7, 8, 9

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: