its-sick כתב:
Charlie כתב:
בגל"צ פורסם הבוקר, כי בראיון איתו ב"ידיעות" אמר אבי לוזון, שגם אם לא נעלה ליורו 2012 פרננדז צפוי להמשיך בתפקידו כמאמן הנבחרת והשחקנים מאד אוהבים אותו. לוזון אמר שיטיל את כל כובד משקלו על הארכת חוזהו של הצרפתי ורמז כי בכל פעם שהוא רוצה מאד משהו - הוא מצליח להעביר את זה בהתאחדות.
(מדהים - רק לפני כמה חודשים הוא כבר רצה לפטר את פרננדז ודיבר על גוטמן. כנראה שגוטמן באמת הולך לשנת שבתון מלאה בלי קשר לתוצאות הנבחרת, אלא אם איווניר יעוף מקרית שלום לקראת סוף 2011...)
אני לא רואה סיכוי אפילו קטנטן לאיווניר לשרוד את הסיבוב הראשון.
היה פה משתמש שטען בלהט שגוטמן סיכם במכבי.
האמת? אם נתחיל לחבר את הפאזל ייתכן ונמצא תאוריית קונספירציה שעלולה להתממש:
גוטמן רוצה לעבור למכבי - גם ירוויח הרבה כסף וגם יהיה לו תקציב אינסופי לבניית קבוצה מפחידה.
הוא יודע שמעבר חד מהפועל למכבי אינו אפשרי באקלים הנוכחי.
לכן, הוא דואג לצייר זאת כאילו בהפועל לא ממש רצו אותו (למרות שהוא עצמו לא בדיוק התאמץ לקבל חוזה חדש בלשון המעטה ונתן לטביב להבין שהפועל היא האפשרות האחרונה, אם בכלל, עבורו) ולכן הוא "נאלץ" לצאת לשנת שבתון.
איווניר ימשיך את העונה הבאה כמו זו של העונה - כמה נצחונות ואז תבוא הידרדרות. לחץ של הקהל, הפגנות ומחאות, שביתה איטלקית של כמה כוכבים (מי אמר בוזגלו?) והופ הקנדי מפטר אותו בשיחת טלפון טרנס-אנטלנטית. את מי ימנו? מאמן טוב שיהיה פנוי. כרגיל השם של יצחק שום יעלה אבל אז בהפתעה גמורה יחתום דווקא גוטמן (שכבר אמר שאינו פוסל מעבר לקרית שלום אבל רק אחרי תקופת צינון - הוא פשוט לא נקב באורך התקופה...). הושלם המהלך.
ומה שיעניין אותי אז יהיה - האם גם אז יהיו לבבות לצד שמו או שאנשים יתעוררו. בעצם, חסידיו השוטים בפורום, כמו השמאל הרדיקלי, יאשימו את עצמם ויגידו שגוטמן רצה רק לאמן בהפועל ופשוט נזרק וכעת הוא רעב ללחם ויש לו אשה וילדים לפרנס ומשכנתא לשלם אז בלית ברירה הוא הסכים לקבל מעל חצי מיליון דולר נטו לעונה ולאמן במכבי.
נשמע מופרך? כן.
אפשרי? בוודאי!
נתראה בדצמבר.