תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 21 יוני 2025, 10:29

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 141 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: יוסי אבוקסיס פרסם הודעה רשמית
הודעהפורסם: 05 יוני 2011, 10:34 
סמל אישי של המשתמש
אוגוסטוס היל כתב:
אדום נחמד, עיניך עצומות לרווחה.
כל ההתנהלות של יוסי מסוף העונה היא האמאמאמא של פוליטיקה זולה וחנפנית.
כולל הצקרית האחרונה שבאה אליו כמו בומרנג (כי הוא לא מספיק מתחוכם)

אתה טוען שאני תמים ועיוור.
אני טוען שרשעות של מספר משתמשים פה מעוורת אותם גם.
אגב, מי כמונו יודע לא להאמין לכל ציטוט שמתפרסם בוואן ודומיו, והצורה שבה נאמרו דברים (למשל-טוטו-ש"אמר" שמיצה את עצמו פה...)
ובני, לגבי גלוי או בשקט. עם לוזון זה היה מאוד בשקט. אני לא זוכר אם הוא התבטא לאחר מכן, אבל כל זמן שלוזון היה בהפועל אני לא ראיתי ציטוט אחד של יוסי. כל השאר זה ניחושים.
עם לנדאו זה היה מאוד ברור, אבל זאת כי לנדאו ניסה לחסל אותו באותה עונה. ועדיין, אם החתרנות היא גלויה, מה חתרני בה?!?!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יוני 2011, 10:37 
התחושות של יוסי אבוקסיס לא מעניינות ולא צריכות לעניין אף אחד.
רק דבר אחד צריך לעניין אותנו לעמוד לנגד עינינו: טובת קבוצת הכדורגל הפועל תל אביב.

אם הוא נפגע, יש לו בעיה. מה שחשוב עכשיו זה שלהפועל יש מאמן מנוסה עם קבלות, שמתאים לקבוצה כמו הפועל.
אבוקסיס מוזמן ללכת ולהשתפשף במ*בי פתח תקוה או במ.ס אשדוד, ואם הוא יוכיח את עצמו שם יהיה על מה לדבר. ואם הוא נפגע - חבל. כדורגל זה לא לכוסיות, כדורגל זה לגברים. להיפגע זה חלק מהמקצוע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יוני 2011, 10:39 
אדום-עולה בבלומפילד כתב:
רק דבר אחד צריך לעניין אותנו לעמוד לנגד עינינו: טובת קבוצת הכדורגל הפועל תל אביב.

אם הוא נפגע, יש לו בעיה. מה שחשוב עכשיו זה שלהפועל יש מאמן מנוסה עם קבלות, שמתאים לקבוצה כמו הפועל.
אבוקסיס מוזמן ללכת ולהשתפשף במ*בי פתח תקוה או במ.ס אשדוד, ואם הוא יוכיח את עצמו שם יהיה על מה לדבר. ואם הוא נפגע - חבל. כדורגל זה לא לכוסיות, כדורגל זה לגברים. להיפגע זה חלק מהמקצוע.

מה שחשוב זה שלהפועל תל אביב יש הנהלה הרסנית שמתנהדת כמו חבורת ממלאי טוטו בדוכן הקרוב למקום מגוריך.
ואין לי הרבה אמפטיה ליוסי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יוני 2011, 10:43 
יוסי :HEART2:
לא מעניין אותי איפה הייתה ומה עשית, תודה בינתיים על כל מה שעשית להפועל ת"א וחבל שזה נגמר ככה.
:hapoel:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יוני 2011, 10:43 
KingAlpaca כתב:
מה שעשו לאבוקסיס זה מגעיל ומחליא,
ואתם יודעים מה אני חושב על אבוקסיס.

עם כל הכבוד, המטרה של הפועל תל אביב היא לא להיות נחמדה לאנשים ולא להיות הוגנת כלפי אנשים. המטרה של הפועל תל אביב היא לזכות בתארים.
אם בשביל לזכות בתארים צריך לעשות לאבוקסיס משהו "מגעיל ומחליא" - SO BE IT.
הקבוצה מעל לכל, אבוקסיס הוא רק שכיר חרב שיילך לקבוצה שתשלם לו הכי הרבה כסף (ולא רק אבוקסיס, אלא כל שחקן וכל מאמן).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יוני 2011, 10:46 
אוגוסטוס היל כתב:
אדום-עולה בבלומפילד כתב:

מה שחשוב זה שלהפועל תל אביב יש הנהלה הרסנית שמתנהדת כמו חבורת ממלאי טוטו בדוכן הקרוב למקום מגוריך.
ואין לי הרבה אמפטיה ליוסי.

יכול להיות, אבל זה לא רלוונטי לדיון בנושא זהות המאמן. בנושא המאמן ההנהלה, גרועה ככל שתהיה, קיבלה החלטה מצוינת.
זין על אבוקסיס, זין על כולם. מה שחשוב זה שלהפועל יהיה מאמן טוב. אבוקסיס הוא לא מאמן טוב, הוא לא מאמן בכלל. שיילך לאמן כמה שנים באשדוד, ואז יהיה על מה לדבר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יוני 2011, 10:50 
סמל אישי של המשתמש
לא יודע על מה כל הרעש.
אבוקסיס לא ילד ולא נחת לכאן מכוכב אחר.
מה הוא חשב, ששמו כמאמן בעונה הבאה נרשם בטאבו, רק נשאר להתווכח על המחיר?
כל מועמד יודע שאם הוא לא סוגר היום בתנאים שהוצעו לו, ייתכן שהבעלים יחליט להביא מאמן אחר.
זה לא מצב של שחקן שיש לו חוזה, הוא מבקש שדרוג ואז דנים על גובה השדרוג.
אבוקסיס החליט לקחת את הסיכון הזה.
עשה טעות נוספת כשהלך להראל במצב רגיש מאד בין שני המחנות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יוני 2011, 10:51 
RedMan כתב:
יוסי :HEART2:
לא מעניין אותי איפה הייתה ומה עשית, תודה בינתיים על כל מה שעשית להפועל ת"א וחבל שזה נגמר ככה.
:hapoel:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יוני 2011, 11:23 
אדום-עולה בבלומפילד כתב:
KingAlpaca כתב:

עם כל הכבוד, המטרה של הפועל תל אביב היא לא להיות נחמדה לאנשים ולא להיות הוגנת כלפי אנשים. המטרה של הפועל תל אביב היא לזכות בתארים.
הקבוצה מעל לכל, אבוקסיס הוא רק שכיר חרב שיילך לקבוצה שתשלם לו הכי הרבה כסף (ולא רק אבוקסיס, אלא כל שחקן וכל מאמן).

לא מדוייק. מוניטין של מועדון שמתייחס בצורה לא הגונה למי שעובד בו, זה ממש לא משרת את האינטרסים של הפועל. להיפך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יוני 2011, 11:24 
אדום-עולה בבלומפילד כתב:
KingAlpaca כתב:

אותו דבר בדיוק אתה יכול להגיד על מכבי סל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יוני 2011, 11:26 
סמל אישי של המשתמש
:HEART2: יוסי :HEART2:
בן זונה אלי טביב בן זונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יוני 2011, 12:21 
יוסי אבוקסיס אוכל את הדייסה שהוא בישל לעצמו.
יוסי הבין לאן נושבת הרוח והתחיל להתחנף לטביב, טביב לקח אותו איתו לגמר ליגת האלופות,
היה יוצא איתו לבלות והתחבר עם יוסי מצויין. טביב הציע לאבוקסיס ("למה אני צריך את זה?
להיות מאמן בהפועל זה חלום חיי") חוזה של 100,000 דולר לעונה ראשונה + מענקים שיכולים להגיע ל-150,000$.
רק לשם השוואה- אלישע לוי, מאמן כבר 20 שנה ולקח 2 אליפויות ב-3 שנים מקבל 120,000$ לפני מענקים.
יוסי לא ידע להסתפק במה שהציעו לו והלך למוני, שכמובן לא הייתה לו בעיה להציע יותר כי זה לא הכסף שלו.
טביב כמובן לא הסכים לזה, ויותר מכך- נפגע מאבוקסיס על המהלך הזה.
אבוקסיס הלך לתקשורת ופוצץ את הסיפור מתוך מחשבה שהלחץ של הקהל יגרום לטביב להתקפל וכך הוא ירוויח עוד
20,000$. אלא שטביב הוא לא פראייר, ועשה פה מהלך גדול (ואני ממש לא מחסידיו), הוא הראה פה שאיתו לא מתעסקים.
ושמי שינסה להתעסק ימצא את עצמו בחוץ. לא משנה אם זה יוסי אבוקסיס או כל אחד אחר. ובשביל לעשות סדר במועדון
שאתה הופך להיות הבעלים היחיד שלו (כנראה) זו אחלה הצהרת כוונות ואזהרה לכל מי שינסה אותו.

*בלי קשר לעובדה שאני ממש לא אוהב את המינוי של קשטן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יוני 2011, 19:17 
נועם שחם כתב:
אדום-עולה בבלומפילד כתב:
KingAlpaca כתב:

לא מדוייק. מוניטין של מועדון שמתייחס בצורה לא הגונה למי שעובד בו, זה ממש לא משרת את האינטרסים של הפועל. להיפך.

בעיקרון אתה צודק.
ועדיין, בבחינה של עלות-תועלת, אם אני צריך לשקול את הנזק שנגרם למוניטין של הפועל לעומת הנזק שהיה נגרם אם היו ממנים להפועל מאמן שהניסיון שלו באימון הוא כלום ושום דבר - ההנהלה בחרה באופציה הפחות גרועה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יוני 2011, 19:43 
לא רואה הבדל מהותי בין ההתנהלות של טביב-יוסי-קשטן לבין המקרים של אזוגי-אשקלון וצמד המאמנים או פיטוריו של יובל נעים בהפועל פ"ת.
גם אם קשטן עשוי להיות פתרון טוב וליוסי MA בקומבינות, קשה להאמין שדברים טובים יצמחו מהמקרה הזה.
דרך אגב, קשטן טרם חתם והקפאון במועדון טרם הופשר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יוני 2011, 20:11 
ראצ'ו כתב:

אבוקסיס הלך לתקשורת ופוצץ את הסיפור מתוך מחשבה שהלחץ של הקהל יגרום לטביב להתקפל וכך הוא ירוויח עוד
20,000$. אלא שטביב הוא לא פראייר, ועשה פה מהלך גדול (ואני ממש לא מחסידיו), הוא הראה פה שאיתו לא מתעסקים.
ושמי שינסה להתעסק ימצא את עצמו בחוץ. לא משנה אם זה יוסי אבוקסיס או כל אחד אחר. ובשביל לעשות סדר במועדון
שאתה הופך להיות הבעלים היחיד שלו (כנראה) זו אחלה הצהרת כוונות ואזהרה לכל מי שינסה אותו.

אין ספק. טביב הוכיח שהוא גבר גבר. זרק את אבוקסיס (שחקן וקפטן עבר ועוזר מאמן ב-3 וחצי השנים האחרונות) כמו כלום.
אחר כך אל תתפלאו שהגבר גבר הזה יעשה גם מהלכים גדולים נגד הקהל ויראה שלא מתעסקים איתו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יוני 2011, 20:15 
moshiko כתב:
לא רואה הבדל מהותי בין ההתנהלות של טביב-יוסי-קשטן לבין המקרים של אזוגי-אשקלון וצמד המאמנים או פיטוריו של יובל נעים בהפועל פ"ת.
גם אם קשטן עשוי להיות פתרון טוב וליוסי MA בקומבינות, קשה להאמין שדברים טובים יצמחו מהמקרה הזה.
דרך אגב, קשטן טרם חתם והקפאון במועדון טרם הופשר.

מדאיג שקשטן טרם חתם.

הבדל מהותי הוא שאצלם המאמן לא נסע לאילת ברגע המשבר הגדול והודיע למדיה שיחזור כאשר הבעלים יפתור את בעיותיו.

הבדל אחר הוא שיש ספק עמוק מאוד בקשר ליכולתו של יוסי לאמן את הפועל תל אביב ובודאי שיחסית לקשטן.
בכלל לא היבנתי במה הוא עדיף על סיני או נמני וכוכבי עבר אחרים שנכשלו במטלה דומה ואף קלה יחסית - לדוגמא ללא אירופה, ללא עזיבת כוכבים ועם התנהלות בעלים מוסדרת.
לעומת זאת עזורי ונעים מאמנים רלבנטים לגמרי לקבוצותיהם.

והכי לא היבנתי את שתיקת האוהדים על הויתור על גוטמן שבעיני חמור בהרבה.
ועל העמידה מהצד כאשר המאמן מקבל התקף לב עקב התנהלות הבעלים שהגיעה לאחר סדרת התנכלויות אליו כולל בונוס מעליב. ושוב, גם זה חמור בהרבה.
ההבדל בהתיחסות האוהדים לגוטמן וליוסי צורם וכנראה סימפטום להרבה רעות חולות שנפלו עלינו. וכנרא ה שיפלו עלינו אם גוטמן יאמן בעתיד את מכמבי או את חיפה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יוני 2011, 11:58 
סמל אישי של המשתמש
על הציטוט ההוא(הקהל של הפועל הכי גרוע בארץ)
על בית שאן
על העזיבה לאשדוד
על גילי לנדאו
על לוזון
על הפניית הגב ללשביט

אין אמת בכוכבים
כוכבים רק משקרים
אל תאמין

כשמגיע מגיע.
:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יוני 2011, 12:53 
סמל אישי של המשתמש
מעניין איך היו מתייחסים פה לאותו מקרה, אם גוטמן היה במקום אבוקסיס.
(ואני מתכוון לאלה שמעריכים את גוטמן, לא לאלה ששונאים אותו שנאת חינם).
פורום של כפויי טובה.
גועל נפש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יוני 2011, 13:03 
EISEN כתב:
מעניין איך היו מתייחסים פה לאותו מקרה, אם גוטמן היה במקום אבוקסיס.
(ואני מתכוון לאלה שמעריכים את גוטמן, לא לאלה ששונאים אותו שנאת חינם).
פורום של כפויי טובה.
גועל נפש.

לגוטמן היו בהפועל רעים מליוסי ובעיקר בהתייחס לתעודות שגוטמן הנפיק.
שלא לדבר שמאחורי יוסי יש שובל ארוך של מעשים לא ראויים.
ומצד שני גוטמן נתן את הלב שלו בהפועל וקיבל התקף לב כשהוא הגב של המועדון בעוד הבעלים רבים.

פורום מגעיל לגמרי שצריך להתכונן לחשבון נפש מה יקרה אם גוטמן יחליף את איוניר.
כי בפורום נכתבו קשקושים על גוטמן ובודאי שמעולם לא יצאו לקריאה אפילו להפגה מסכנה של 30 אנשים על "עזיבתו".
וגם אם עזב, ברור לגמרי שזה בגל לסדרת התנכלויות של טביב מהרגע הראשון שהגיע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יוני 2011, 15:21 
סמל אישי של המשתמש
ראצ'ו כתב:
יוסי הבין לאן נושבת הרוח והתחיל להתחנף לטביב, טביב לקח אותו איתו לגמר ליגת האלופות,
היה יוצא איתו לבלות והתחבר עם יוסי מצויין. טביב הציע לאבוקסיס ("למה אני צריך את זה?
להיות מאמן בהפועל זה חלום חיי") חוזה של 100,000 דולר לעונה ראשונה + מענקים שיכולים להגיע ל-150,000$.
רק לשם השוואה- אלישע לוי, מאמן כבר 20 שנה ולקח 2 אליפויות ב-3 שנים מקבל 120,000$ לפני מענקים.
יוסי לא ידע להסתפק במה שהציעו לו והלך למוני, שכמובן לא הייתה לו בעיה להציע יותר כי זה לא הכסף שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יוני 2011, 15:27 
אדום אופטימי כתב:
ראצ'ו כתב:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 141 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: