redead כתב:
Roman כתב:
יש פה בפני קשטן כמה אפשרויות, לחזור למשחק שאפיין אותו ולשנות את הסגנון שהקנה להפועל את הממוצע הקהל הגבוה בליגה ואת ממוצע השערים הגבוה שלה בשנתיים וקצת האחרונות, או לעשות חריש עמוק, לשנות לגמרי את הסגנון וכנראה להפיל גל אדום שעלה מאוד חזק (אוהדים=כסף=הצלחה=עוד אוהדים), כל התקווה שלי זה שקשטן יצליח להעמיד קבוצה שתמשיך את הסגנון של קודמו, כדורגל של שליטה בכדור ומגרש, של אחזקה כדור והנעה מהירה, כדורגל שמביא לידי ביטוי יכולות אישיות לצד קבוצתיות, כדורגל ששווה הרבה גולים בהתקפה (אך עם חסרונות ברורים בהגנה), אם ישמיך בקו הזה צפוים לקשטן חיים קלים בהפועל כי הקהל יעריך את זה גם אם לא ניקח אליפות או לא נפרק את מכבי וחיפה. סגנון לפעמים חשוב לא פחות מהצלחה כתובה.
אני מהמר שהוא יבחר לעשות חריש עמוק ולזרוק את זהבי,ורמוט ושכטר
התגובה שלך קצת מצחיקה, למרות ששחקנים חשובים מאוד עוזבים אותנו, יש לנו עדיין המון שחקנים שגם נשארים וגם עברו את השיטת משחק הזאת, זה שהשנה הפועל נראתה פחות טוב משנה שעברה לא משנה את העובדה שהכדורגל במטרתו נשאר אותו דבר, שליטה והנעת כדור תוך כדי הרבה עומק ויציאות מהירות של החלוצים ובידודם לאחד על אחד, שכטר לא שיחקו חלק גדול מהעונה וורמוט לא שיחק הרבה גם כשהיה על המגרש, אני לרגע לא מוריד מהערך של אף אחד משניהם כי כמובן שככל שהשחקנים יותר טובים אז אפשר לשכלל את המשחק אפילו יותר אבל הדרבי הוא דוגמא מעולה לזה שהפועל יכולה וצריכה לשמר את השיטת משחק, ערן זהבי לטעמי הוא האיבוד הכי גדול שלנו ולמצוא לו תחליף יהיה הכי בעייתי אבל השחקנים עצמם יודעים את השיטה ואת המשחק, חריש עמוק הוא לא 2-3 שחקנים משמעותים ככל שיהיו ש2 מהם ההשפעה שלהם על העונה הייתה קטנה יחסית.