redead כתב:
שחר כתב:
מדפדוף קצר בידיעות על קשטן אפשר לנחש שכנראה הצד של טביב מחזיק גדוד טוקבקיסטים בתשלום, תגובות חיביות בכמות דיי תמוהה.
זה שקשטן מחזיק 2932938 אליפיות , 430489 גביעים ואיזה גביע שוקו אחד , זה בכלל לא קשור לתגובות החיוביות.
ציטוט:
47. מהלך גאוני. אבוקסיס עשה את שגיאת חייו
בני
(04.06.11):
אבוקסיס עשה שגיאה כשאמר שאינו יכול לעבוד עם שני בעלים. אז אם הוא לא יכול לעבוד אין סיבה שיישאר. הוא אמר זאת. מעבר לכך הוא רץ להגיד את זה לתקשורת. לא יכול היה לשבת בשקט. מעבר לכך גרם נזק כשהוציא החוצה את רשימת השחקנים שהוא מעונין בהם. באופן אוטומטי מחירם האמיר.
ועןד זיגזג בין שני הבעלים.
על כך הוא שילם היום וביוקר.
כולי תקווה שילמד את הלקח כי עדיין הוא צעיר.
המהלך עצמו של טביב הוא מבריק וטביב הולך וכובש לעצמו מקום של אדם חכם שחושב מחוץ לקופסא.
ציטוט:
העיסקה פגז כי אבוקסיס שעוד לא אימן קבוצה מימיו לא בנוי לקחת מועדון גדול ומצליח כמו הפועל וגם כי תפס תחת ודרש סכומים. קשטם אחרי הפלופ הענק בנבחרת הוכיח שברמת הקבוצות כוחו עוד במותניו והוא עדיין בטופ המקומי (לצד גוטמן...) - בחירה מעולה של טביב שגם השחיל את מוני במחיר מצחיק. טביב נראה עד היום די מפוקפק וגם שדד את כפר סבא לפי מה שאומרים אבל אם הייתי אוהד הפועל הייתי נותן לו קרדיט מלא, הבחור ממולח ואולי גם למד להתנהל בלי קומבינות, וצריך לבחון אותו רק על פי מעשיו. בינתיים מוני הוא שמקמבן על הגב של הפועל רק משום שאכל אותה במחיר המצחיק שנקב (ואני מבין אותו הוא נראה בחור על הכיפאק אבל גם שטרונגול עסקי צריך לדעת לאכול כמו גבר, בכבוד..) וממציא מחדש את עולים החוזים והמשפט - אין חיה כזו למסור נכס לא נקי מעיקולים ושיעבודים, בכל עסקה - אם אני בורר או שופט פה - מוני חוטף הוצאות ופיצויים חבל על הזמן. הסיפור של שטרי ההון אמנם לא ברור אבל אם הופקדו סביר שמי שיוצא זכאי למשוך אותם והתנאים בהקשר הזה לבטח היו ידועים בפרוס הבמבי כך שכל המשבר הוא ניסיון של מוני לבצע שיפור עמדות בעזרת הקהל. אם כל אוהדי הפועל היו עם מוני, מילא אבל ככה סתם יוצר קרע גם אצל האוהדים, לא מתאים למי שנתן שנים יפות כל כך להפועל. ואצלנו שקט, כנראה עוד עונה אפורה בצהוב, חשבנו שהפועל תצטרף לאפרוריות שלנו לפחות אבל עם קשטן ועם טביב פותח ארנק (ואחרי הרכישה בשישה מיליון בלבד אוי ואבוי לו שלא יפתח) יש תחושה שהפועל שוב תהיה ב]בפור גדול עלינו גם השנה.
ואלה רק מהמומלצות בYNET בלי לקרוא שאר התגובות, מעניים למה הם מומלצות ומה הקשר שלהם לרקורד של קשטן..