עומרי קנדה כתב:
סימרוטיץ כתב:
mbracha כתב:
סימרוטיץ כתב:
לך תישן אף אחד לא אמר שטביב מתקמצן על דמארי !!! פשוט אומרים שאין סיכוי שהוא בכלל מתכוון להביא אותו אם על פער של 17 אלף $ הוא גורר את המאמן !
ואני שואל שאלה פשוטה.
למה אני ואתה צריכים לדעת כמה אבוקסיס מרוויח או כמה הוא רוצה להרוויח?!
יש מו"מ ומבחינתי שילחמו על 100 אלף יורו או על 15 שקל! זה לא עניינו.
מה שקובי סידי עשה זה פשוט בושה וחרפה וזה גם בניגוד גמור למה שהוא אמר שיעשה בהפועל!
קובי סידי אמר בפירוש שהוא חותם על מה שטביב יגיד לו!
באיזה זכות אתה חותם על חוזה של אבוקסיס שטביב לא סיכם אותו?????
שקובי סידי יעשה את מה שהוא צריך לעשות,שיעמוד בצד ויתן לטביב ואוסידון לסכם את החוזים כשהוא רק מגיע על מנת לחתום בשמו של מוני שאמר בפירוש שיחתום על כל דבבר מבלי לשאול שאלות.
אתה צודק 100%..טעות מטופשת של סידי...מצד שני למה אדון טביב מתחרבש על 20אלף דולר עם ראש המערכת המקצועית ולא מחתים אותו מיידית ומחתים עוד 6-7 שחקני רכש? כל זה כשיש 52מליון שח בקופה? למה הוא מחכה? מה הקשר מי הבעלים? למה אין החתמות כשיש כסף ולא צריך להוציא מהכיס? למה שניהם ח-ל-א-ו-ת?
תפל תפל תפל בלה בלה בלה !!! עזבו רגע את הדברים השולים תסתכלו על התמונה המלאה !!! ככה נראית הפועל בעידן טביב ! מה שסידי עשה נכון או לא זה ממש לא מעניין !!! לפני רגע מישהו שם פה את הטלפון הפרטי של אוסידון וישר ויכוח אם זה לגיטימי או לא !
במצב שלנו כלום לא מעניין ! כבר חודשים צועקים פה המלך הוא עירום !!! עד שבא בן אדם ומוציא החוצה את האמת אתה מבקר אותו על זה !
בשורה התחתונה טביב לא חותם על החוזה של המאמן שהוא רוצה ,לאחר שהמאמן שהצד השני רוצה נדחק הצידה ! הצד השני בא חותם למאמן שהוא לא תמך בו וגם זה לא בסדר ???
אם היית במקומו של טביב, והיית מנהל מו"מ מול מאמן (ולנהל מו"מ זה דבר לגיטימי), והיה בא איזה אידיוט, מנסח חוזה שמתאים ב- 100% לדרישות הצד השני במו"מ, חותם על זה ויוצא עם זה לתקשורת, אתה בחיים לא היית חותם. טריק עלוב, זול ומעליב את האינטליגנציה של כולנו. אותו דבר עשו סידי והראל מול לוזון - יש מו"מ, כל שקל משמעותי, באים שני המפגרים ואומרים ללוזון שהם מקבלים את התנאים שלו, ועכשיו יש לטביב זמן מוגבל ליישר קו או לשבור את המו"מ. זה פשוט מדהים אותי שיש מי שקונה את זה, ואתה עוד עושה רושם של בן אדם עם שכל, מה שהופך את זה ליותר תמוה בעיני.
זה שיש כסף בקופה לא אומר שצריך לקנות כל דבר שרוצים במחיר המוצע. תראה מה קרה למכבי ולבית"ר כשקנו כל דבר במחיר המוצע, ואיך סוכנים ובעלי קבוצות עשו עליהם קופה על שום דבר ותפרו אותם עם חוזים יקרים לחמש שנים קדימה. אם טביב יפסיד במו"מ בגלל 20,000 דולר אני אצא לרחובות להפגין נגדו, אבל ראבאק, תנו לבן אדם להתנהל בשקט, וזה כולל את כל הסרטנים הספינולוגים.[/quote]
אותי מעניין השורה התחתונה ! לא כל המסביב הרי כולם שקרנים הל פי תפיסת הפורום ! אז אותי מעניין שלמר טביב יש כסף בקופת המועדון אבל מאמן ???
חלאס עם הבולשיט יש מבחן התוצאה ולצערי התוצאות גרועות מאוד כי ממש אין לי הסברים הגיוניים למעשי טביב ![/quote]
עבר שבוע בסך הכל!
אני מסכים שכולנו רוצים לראות תוצאות.
אבל ראבאק תנו לבנאדם לעבוד.
פה זה לא שוק!
טביב רוצה לעמוד במסגרת התקציב כשהוא צריך על הדרך לקנות כמעט 10 שחקנים חדשים,להחתים מאמן,ושפר תשתיות במגרשי הנוער והבוגרים כשמחלקת הנוער צריכה שיפור משמעותי בהכל.
טבעי שזה יקח קצת זמן ויתמקחו על כל שקל.
מוני שיודע שהוא עוזב בעוד חודש מבזבז חופשי כאילו זה הכסף שלו!
תנו לאלי לעבוד ונראה את התוצאות.
אם התוצאות לא יהיו טובות הוא יהיה אשם.[/quote]
די אתה באמת מאמין למה שאתה כותב ???