תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 21 יוני 2025, 07:48

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 202 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 3, 4, 5, 6, 7  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: חדשות יום שישי-דיונים
הודעהפורסם: 03 יוני 2011, 22:20 
סמל אישי של המשתמש
אנטיגונה כתב:
לגבי אסטרטגיית של לא לבחור צד, והטענה הנגדית של "אי אפשר להעיף את שניהם, לכן טבעי לבחור בצד אחד":
אנחנו סבלנו וסובלים משני הבעלים הנוכלים, השקרנים, הקמצנים ובעלי יכולת הניהול המבישה.
זה לא מעניין אותנו, ואין לנו את הכלים בכדי לדעת מי צודק בפרשת הבמבי.
את זה יחליט מי שימונה לכך ויקבל לידיו את כל החומר.
מה שמעניין אותנו הוא שבגלל שניהם הקבוצה כרגע בשיתוק.
כל אחד מהם יעשה ספינים בכדי לגרום ליותר אנשים להאמין לצד שלו ולהאשים את הצד השני.
אסור לנו להיגרר לזה.
מה שעשוי להביא לפתרון הסכסוך שגורם לשיתוק ולזרז אותו הוא להפעיל את אותו לחץ על שניהם, ולעשות לשניהם את המוות באותה מידה.
אין פה טוב או רע, או גרוע מול פחות גרוע.
יש כאן שני זבלים, שהאגו שלהם יותר חשוב להם מהקבוצה.
הם יכולים להמשיך את המאבקים שלהם עוד חודשים ארוכים, כל זה על חשבון הקבוצה ולא יזיז להם.
הדבר היחיד שיכול להזיז להם זה גיהנום מצד מאות אוהדים, שלא יניחו להם ליום אחד עד שיחליטו ללכת לפתרון מהיר.

לרובנו יש צד, לפחות בראש, אבל אסור לתת לזה לפלג אותנו כקהל, בטח לא בימים עגומים כאלו. מה שצריך זה כמו שהוצע באשכול אחר: מינשר מארגוני האוהדים של הפועל (אולטראס, חברי פורום המועצה ופועלים באדום) שקורא לשני הצדדים להכנס להליך של בוררות בתוך X שעות, וקורא לכל צד להשיב להצעה באופן מחייב. הסכימו - מעולה. אחד מהם סירב - סימנו לנו מטרה ומשם והלאה צריך להלחם בו בצורה שלא משתמעת לשני פנים (מול ביתו הפרטי, בעסקים שלו, אפילו לא לתת לו לחרבן בשקט). עד שהנגע היותר חולה מביניהם יעוף במהרבה בימינו אמן.

אחרי שאחד מהם יעוף צריך להרגיע את הקבוצה לכבוד השנה הבאה, שתשמש כשנת מבחן לאותו בעלים שישאר פה לבד. במידה והוא יתפקד בצורה כושלת - הוא הבא בתור.

"נשק ההולך לשדה הקרב וחוזר שלם, אות הוא שלא נלחם. נשק שחוזר מהקרב שבור, סימן הוא שנלחם והביא ניצחון" (ד"ר סאלם, נשיא ברדה הסורית, בהתייחסו לדגל ישראל שנשבר ונגנב מאוטובוס הקבוצה לאחר נצחון החוץ של הפועל בדמשק, 1929)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 יוני 2011, 22:25 
סמל אישי של המשתמש
תן לי לנחש שהם לא יסכימו על בוררות, וכל צד ישתמש בספינים שלו בכדי להאשים את הצד השני.
וכרגיל אנחנו נעשה טעות, ננסה לשפוט לפי הדברים האלה מי צודק ונצא נגד מי שלדעתנו הכשיל את הבוררות.
ואני אומר לא.
את שניהם לכסח באותה מידה ובלי רחמים במצב כזה.
בכלל אסור להתעסק במי צודק ובמי הכשיל מה.
טרור לשניהם עד לפתרון של בעלים אחד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 יוני 2011, 22:29 
ככל שהזמן עובר, אנשים מתפכחים, אינתיפאדה לשתי הנבלות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 יוני 2011, 22:31 
סמל אישי של המשתמש
chimpfive כתב:
ככל שהזמן עובר, אנשים מתפכחים, אינתיפאדה לשתי הנבלות.

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 יוני 2011, 22:40 
אין ספק שהגענו לשלב שצריך לעשות אינתיפאדה. חבל על כל דקה שאין אוהל מחאה ליד הבית של שני המחבלים האלה (או כל סוג אחר של מחאה טורדנית).
אבל צריך להבין את המלכוד פה. זו לא מחאה סטנדרטית כי זה לא רק שהכתובת לא ברורה אלא שכל צד מאשים את השני בסיבות למחאה. אין לזה סוף.

חייבים לבוא בדרישה קונקרטית. להגיד "תסתדרו" זו לא דרישה רצינית.
הדרישה צריכה להיות בוררות מוסכמת תוך זמן קצוב. יש מספיק אוהדים פה שמבינים משהו בתחום ויכולים לנסח את הדרישה, אבל למחאה חייבת להיות מטרה ברורה ומסר ברור ככל הניתן שלא ניתן לפרשנות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 יוני 2011, 22:43 
סמל אישי של המשתמש
אנטיגונה כתב:
תן לי לנחש שהם לא יסכימו על בוררות, וכל צד ישתמש בספינים שלו בכדי להאשים את הצד השני.
וכרגיל אנחנו נעשה טעות, ננסה לשפוט לפי הדברים האלה מי צודק ונצא נגד מי שלדעתנו הכשיל את הבוררות.
ואני אומר לא.
את שניהם לכסח באותה מידה ובלי רחמים במצב כזה.
בכלל אסור להתעסק במי צודק ובמי הכשיל מה.
טרור לשניהם עד לפתרון של בעלים אחד.

אין פה מקום לספינים. מוני וטביב בנפרד צריכים להחזיר תשובה לכותבי המכתב שהם מסכימים, בלי קשר לצד השני. מי שיסרב יקבל מחאה עד דלת הבית שתפקידה לגרום לו להסכים לבוררות. בסופו של דבר נהיה חייבים להגיע למצב של בעלים אחד, השאלה כמה הם יספיקו להרוס לנו בדרך.

"נשק ההולך לשדה הקרב וחוזר שלם, אות הוא שלא נלחם. נשק שחוזר מהקרב שבור, סימן הוא שנלחם והביא ניצחון" (ד"ר סאלם, נשיא ברדה הסורית, בהתייחסו לדגל ישראל שנשבר ונגנב מאוטובוס הקבוצה לאחר נצחון החוץ של הפועל בדמשק, 1929)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 יוני 2011, 22:46 
סמל אישי של המשתמש
אוגוסטוס היל כתב:
אין ספק שהגענו לשלב שצריך לעשות אינתיפאדה. חבל על כל דקה שאין אוהל מחאה ליד הבית של שני המחבלים האלה (או כל סוג אחר של מחאה טורדנית).
אבל צריך להבין את המלכוד פה. זו לא מחאה סטנדרטית כי זה לא רק שהכתובת לא ברורה אלא שכל צד מאשים את השני בסיבות למחאה. אין לזה סוף.

הדרישה צריכה להיות בוררות מוסכמת תוך זמן קצוב. יש מספיק אוהדים פה שמבינים משהו בתחום ויכולים לנסח את הדרישה, אבל למחאה חייבת להיות מטרה ברורה ומסר ברור ככל הניתן שלא ניתן לפרשנות.

המסר צריך להיות ברור - לא רוצים אף אחד מכם בקבוצה. אני מאמין שעומדים הרבה אנשי עסקים שרוצים לקנות את הפועל, והם לא חייבים להיות מיליארדרים כמו גולדהאר וגאיידמק. יש כסף בקופה, רוצים בן אדם נורמלי והגון שינהל אותו.

"לא יעלה בדעתך לומר כי יראת ה' היא מעלה באדם ומי שאין בו יראת ה' הוא גם כן אדם, אלא שחסר לו מעלה... על זה בא הכתוב להשמיענו שאינו כן, כי מי שאין בו יראת שמים אינו אדם כלל, רק בעל חיים." הגאון ר׳ אלחנן וסרמן הי"ד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 יוני 2011, 22:47 
סמל אישי של המשתמש
Officer Barbrady כתב:
אוגוסטוס היל כתב:

המסר צריך להיות ברור - לא רוצים אף אחד מכם בקבוצה. אני מאמין שעומדים הרבה אנשי עסקים שרוצים לקנות את הפועל, והם לא חייבים להיות מיליארדרים כמו גולדהאר וגאיידמק. יש כסף בקופה, רוצים בן אדם נורמלי והגון שינהל אותו.

בדיוק!!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 יוני 2011, 22:48 
זה ישמע קצת קיצוני, אבל באמת הזבל האנושי הביא אותנו למצב בלתי אפשרי.
אני מבין את את הצורך בהגדרות מטרה, אבל מצד שני הפגנה אחת ספונטנית כבר הביאה לשינוי (מכינסה ללחץ את הנבלות) הקהל מתחיל להיות מעורב. אין טעם עכשיו להתרכז במטרות הגדרות וכו', למרות שזה חשוב, זה גורם מעכב, המטרה צריכה להיות ברורה - גיהנום לשניהם וכל הסובבים אותם, שיסבלו, זו המטרה, מה אח"כ? אחד הולך אחד נשאר, זה שנשאר יש לו חודש למכור את הקבוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 יוני 2011, 22:50 
סמל אישי של המשתמש
לפני כשבוע קראתי יום אחד שטביב הסכים ללכת לבוררות, אבל הראל הכשיל אותה (מפורטים גם התנאים).
יום או יומיים לאחר מכן, קראתי בדיוק להיפך, שהראל מסכים לבוררות עכשיו, אך הצד השני מכשיל אותה.
מדובר בשני דפוקים שלא מסוגלים להסכים על כלום.
לא על הבורר, לא על מועד הבוררות ולא על תנאי הבוררות.
הדבר היחיד שהם מסוגלים לעשות הוא להאשים את הצד השני בהכשלת המהלך.
ולכן הדבר היחיד שאנחנו צריכים לעשות הוא לא לשפוט ביניהם, אלא להאשים אותם במצב באותה מידה, ולמרר להם את החיים באותה מידה.
עד לפתרון הסופי.
ניצחון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 יוני 2011, 22:52 
סמל אישי של המשתמש
chimpfive כתב:
אני מבין את את הצורך בהגדרות מטרה, אבל מצד שני הפגנה אחת ספונטנית כבר הביאה לשינוי (מכינסה ללחץ את הנבלות) הקהל מתחיל להיות מעורב. אין טעם עכשיו להתרכז במטרות הגדרות וכו', למרות שזה חשוב, זה גורם מעכב, המטרה צריכה להיות ברורה - גיהנום לשניהם וכל הסובבים אותם, שיסבלו, זו המטרה, מה אח"כ? אחד הולך אחד נשאר, זה שנשאר יש לו חודש למכור את הקבוצה.

זה ברור שלשקט מהאוהדים יש חלק גדול במצב של הקבוצה. זה לא שאם האוהדים היו עושים רעש, טביב ומוני היו מתנהלים כמו עמי ותמי, אבל למצב כזה גרוע לא היינו מגיעים. לא היינו מגיעים למצב שטביב בוכה על 5 שקיות חלב, מעכב חוזה לאבוקסיס בגלל 20 אלף שקל ונוסע לחודשיים למיאמי. ברור שבדברים היותר גדולים וקובעים, כנראה שלא הייתה לנו השפעה(כמו הכסף שהם רוצים לגנוב או אי שילום המענקים וכל ההתייחסויות הבזיוניות לשחקנים), אבל בדברים שעושים את המצב לבלתי נסבל, הייתה לנו נגיעה.
אפילו ארחיק ואומר שאם היינו מפחידים את טביב כמו שצריך, גוטמן היה נשאר בהפועל.

"לא יעלה בדעתך לומר כי יראת ה' היא מעלה באדם ומי שאין בו יראת ה' הוא גם כן אדם, אלא שחסר לו מעלה... על זה בא הכתוב להשמיענו שאינו כן, כי מי שאין בו יראת שמים אינו אדם כלל, רק בעל חיים." הגאון ר׳ אלחנן וסרמן הי"ד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 יוני 2011, 22:54 
סמל אישי של המשתמש
Officer Barbrady כתב:
chimpfive כתב:

זה ברור שלשקט מהאוהדים יש חלק גדול במצב של הקבוצה. זה לא שאם האוהדים היו עושים רעש, טביב ומוני היו מתנהלים כמו עמי ותמי, אבל למצב כזה גרוע לא היינו מגיעים. לא היינו מגיעים למצב שטביב בוכה על 5 שקיות חלב, מעכב חוזה לאבוקסיס בגלל 20 אלף שקל ונוסע לחודשיים למיאמי. ברור שבדברים היותר גדולים וקובעים, כנראה שלא הייתה לנו השפעה(כמו הכסף שהם רוצים לגנוב או אי שילום המענקים וכל ההתייחסויות הבזיוניות לשחקנים), אבל בדברים שעושים את המצב לבלתי נסבל, הייתה לנו נגיעה.

נו זה ברור
זה מקרי שלהפועל מגיעים תמיד מוצצי דם כמו טביב,שאול ומוני ולקבוצות אחרות בעלים שרק שמים כסף מכיסם?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 יוני 2011, 22:56 
מה שהיה היה, אינתיפאדה לשניהם עכשיו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 יוני 2011, 22:59 
סמל אישי של המשתמש
אורנה אוסטפלד כתב:
Officer Barbrady כתב:
chimpfive כתב:

נו זה ברור
זה מקרי שלהפועל מגיעים תמיד מוצצי דם כמו טביב,שאול ומוני ולקבוצות אחרות בעלים שרק שמים כסף מכיסם?

זה דווקא קשור למי שנמצא בהנהלה. כל פעם נמצא מישהו שמוכן להכניס גורמים מוצצי דם(עגיב, טביב, בבו קובו). אני חושב שלקהל של הפועל דווקא יש שם של קהל מפחיד, כי אם יש מישהו שיודע להתפרע(במובן החוקי כמובן) כמו שצריך, זה הקהל של הפועל(ובית"ר). לא פעם מתחם חודרוב(לשעבר וולפסון) געש ורעש. הרבה פעמים הוא היה נראה כמו איזור מלחמה. לא יודע מה קורה עכשיו, לא מובן לי, אבל טביב ומוני מבינים שהשד לא נורא כל כך ועושים ככל העולה על רוחם. טביב לדעתי פוחד מהקהל של הפועל, וכל פעם שהקהל קצת מראה התערבות, הוא מתקפל. הוא פוחד מהקהל של הפועל, בניגוד לשאול למשל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 יוני 2011, 23:00 
איזה משקיע חיצוני? אם לא בא בשנה האחרונה למה יבוא עכשיו?
זה,תרחיש אופטימי מדי כרגע.
הדבר הכי חשוב זה למרר להם את החיים. מטריד אותי מאוד שאין התארגנות מסודרת למחאה משמעותית.

לגבי הבוררות, אני חושב שללא הצבת אולטימטום כזה כל צד יתבצר בעמדתו ורק יגביר את תחכום הספינים.
אז אולי יעשו איזה הפסקת אש טכנית ויביאו כמה שחקנים. איך שאנע מכיר את האוהדים שלנו, זה ירגיע את ההתנגדות, אבל אסור לנו להסתפק בזה.
יש פה שני שלבים:
א. שאחד מהם יעוף
ב. שהשני יעוף

שוב, כמובן שאם יבוא משקיע שיעיף את שניהם זה הכי טוב, אבל כרגע זה נשמע לי כמו חלום

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 יוני 2011, 23:02 
סמל אישי של המשתמש
כן,רק הקהל של הפועל יודע
טביב לא היה מעז לעשות את זה לבית"ר גם אם היו משלמים לו מליונים רק בגלל הפחד. לא שאני חלילה מייחל לאלימות הנוראה שהם היו מפעילים נגדו
מכבי עשו המון בלאגן ללוני,שאולי היהמנהל רע אבל הדבר האחרון שאפשר היה לומר עליו זה שהוא הרוויח כסף במכבי. להיפך,הוא שם ולא מעט

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 יוני 2011, 23:05 
סמל אישי של המשתמש
אוגוסטוס היל כתב:
הדבר הכי חשוב זה למרר להם את החיים. מטריד אותי מאוד שאין התארגנות מסודרת למחאה משמעותית.

לגבי הבוררות, אני חושב שללא הצבת אולטימטום כזה כל צד יתבצר בעמדתו ורק יגביר את תחכום הספינים.
אז אולי יעשו איזה הפסקת אש טכנית ויביאו כמה שחקנים. איך שאנע מכיר את האוהדים שלנו, זה ירגיע את ההתנגדות, אבל אסור לנו להסתפק בזה.
יש פה שני שלבים:
א. שאחד מהם יעוף
ב. שהשני יעוף

שוב, כמובן שאם יבוא משקיע שיעיף את שניהם זה הכי טוב, אבל כרגע זה נשמע לי כמו חלום

למה לעזאזל שהם יעזבו את הפועל בלי כסף? לא בא בשנה האחרונה משקיע, כי זוג הליצנים לא רוצה למכור. מה רע להם? הם עלו על מכרה זהב. כסף מהאלופות, כסף משחקני זהב, ואף אחד שעושה להם רעש. קהל מתוק ושקט, אתה היית יוצא ומכניס משקיע?
במצב אידיאלי, שניהם היו רוצים רק לעוף מהגיהנום של אוהדי הפועל. מה שאוהדי מכבי עשו ללוני זה כלום לעומת מה שאנחנו יכולים וצריכים לעשות לצמד הליצנים.
כשהמצב יהיה כמו שצריך, מוני יתקשר לטביב ויגיד לו "שומע, שנינו מתים לעוף, יש לי כמה אנשים שרצו את הפועל במהלך השנה, בוא נתקשר אליהם ונעוף מפה לקאריביים".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 יוני 2011, 23:13 
Officer Barbrady כתב:
אוגוסטוס היל כתב:

יש פה שני שלבים:
א. שאחד מהם יעוף
ב. שהשני יעוף

למה לעזאזל שהם יעזבו את הפועל בלי כסף? לא בא בשנה האחרונה משקיע, כי זוג הליצנים לא רוצה למכור. מה רע להם? הם עלו על מכרה זהב. כסף מהאלופות, כסף משחקני זהב, ואף אחד שעושה להם רעש. קהל מתוק ושקט, אתה היית יוצא ומכניס משקיע?
במצב אידיאלי, שניהם היו רוצים רק לעוף מהגיהנום של אוהדי הפועל. מה שאוהדי מכבי עשו ללוני זה כלום לעומת מה שאנחנו יכולים וצריכים לעשות לצמד הליצנים.
כשהמצב יהיה כמו שצריך, מוני יתקשר לטביב ויגיד לו "שומע, שנינו מתים לעוף, יש לי כמה אנשים שרצו את הפועל במהלך השנה, בוא נתקשר אליהם ונעוף מפה לקאריביים".

מה בלי כסף? הבוררות תפסוק כמה ולמי (שלב א) ואז יהיה קל יותר להביא משקיע. מהלך כזה אולי היה תופס לפני חודש (וגם זה תרחיש שאני לא רואה אותו קורה כל כך מהר, גם בגלל האוהדים וגם בגלל הנבלות).
כרגע הם כבר בתוך הליך משפטי שחייבים לקצר אותו. בנוסף, משקיע לא ימהר לבוא כשהוא ייראה אוהדים אלימים, מקללים, משתוללים וכו'. זה לא מאוד מזמין...
.
לא רואה פתרון אחק פרט לבוררות.
בכל מקרה, קודם נראה את עוצמות הטרור שאנחנו יכולים לייצר. כרגע זה הדבר הכי חשוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 יוני 2011, 23:42 
Officer Barbrady כתב:
אוגוסטוס היל כתב:

יש פה שני שלבים:
א. שאחד מהם יעוף
ב. שהשני יעוף

יש מי שירצה לקנות תמיד. זה הפועל תל אביב.

כל מה שצריך זה לגרום להם להבין שאנחנו מעשה להם טרור כל זמן שהם פה ושאנחנו לא מוכנים לסבול אותם בקבוצה שלנו.

ולא להאמין לשום סיפורים על שחקן זה או אחר שמביאים (גם אם יביאו). חייבים להבין שהמטרה של שניהם היא להוציא מהקבוצה כסף בדרך שתהרוס אותה.

שניהם חייבים לעוף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 יוני 2011, 23:45 
סמל אישי של המשתמש
יש לי תחושה רעה מאוד שהמחלה יקחו אליפות השנה.

אנחנו ללא ספק נהיה מחוץ למירוץ, נגיד תודה אם נשרוד בליגה.
חיפה תהיה בצ'מפיונס ותהיה לה נפילה לקראת הסוף בעקבות העומס.
הנבלות ירוצו עד הסוף, הם בונים לאט בשקט וזה מאוד מפחיד אותי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 יוני 2011, 23:49 
סמל אישי של המשתמש
hay cohen כתב:
יש לי תחושה רעה מאוד שהמחלה יקחו אליפות השנה.

אנחנו ללא ספק נהיה מחוץ למירוץ, נגיד תודה אם נשרוד בליגה.
חיפה תהיה בצ'מפיונס ותהיה לה נפילה לקראת הסוף בעקבות העומס.
הנבלות ירוצו עד הסוף, הם בונים לאט בשקט וזה מאוד מפחיד אותי.

החתימה שלהם על חוזה עם נס טוברוק רק מראה כמה הבעלים שלהם חושב על העתיד.
אצלנו טביב הקמצן מבטל כמה שקיות חלב חחחחחחחחחחחחח!!!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 יוני 2011, 00:25 
תבין העונה הזאת מחוקה, האליפות שלנו תהיה להעיף את המנוולים מהפועל, שום דבר אחר לא מענין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 יוני 2011, 00:35 
סמל אישי של המשתמש
chimpfive כתב:
תבין העונה הזאת מחוקה, האליפות שלנו תהיה להעיף את המנוולים מהפועל, שום דבר אחר לא מענין.

תבין, ההשפעה ההרסנית של טביב+מוני היא לא רק לעונה הקרובה, היא הרבה יותר הרסנית לשנים הקרובות.
זה מה שמדאיג אותי, לא העונה הקרובה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 יוני 2011, 01:47 
סמל אישי של המשתמש
1.כל יום שעובר יש רושם שיותר אנשים מבינים את המצב הרע שלנו. לפחות עכשיו אין כאן אנשים שבמקום להסתכל על המצב ולנסות לעשות משהו, שמים סמיילים מתגלגלים למיניהם כאילו מה שקורה פה זה קורע. תפנימו - יש מצב שאנחנו הולכים לחור שלא היינו בו אף פעם בכדורגל. אם המצב הזה יימשך, עוד כמה שנים כבר לא תהיה הפועל תל אביב בכדורגל. קלישאתי, דמגוגי, אבל זה המצב.

2.דיברו כאן על הכסף של מוני הראל - אני מקווה שזה ברור לאנשים כאן שאם הוא היה זוכה בבמבי היה מגיע משקיע איתו. גם אם הוא יכול להוציא שטרי הון, זה לא מספיק ובכלל לא עוזר לנו. אני מאמין שיש כסף בקופה, אבל לא מספיק בשביל להעמיד קבוצה ולהביא רכש, במיוחד עם משכורות כמו שיש לנו שהן הכי גבוהות בליגה(גם אחרי ששכטר, אניימה, ורמוט וזהבי הולכים, בונדר לא נספר כי יש לו משכורת חייל).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 יוני 2011, 01:51 
סמל אישי של המשתמש
אדום כתב:
Noam כתב:
nirog כתב:
Noam כתב:
הוא בכלל שווה משהו הזגורי הזה?

עדיף על אף אחד שלא בא

ובעולם אידיאלי שבו הקבוצה שלנו מתוקנת ונטולת ריבים, הוא גם שחקן טוב או שהוא אמור להיכנס למשבצת יוסי רוזן?

זגורי אחלה של שחקן, צעיר ויש הרבה פוטנציאל. בגלל זה לא נראה לי שחיפה תמכור אותו להפועל.

גורדנה עדיף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 יוני 2011, 06:28 
Shacham כתב:
1.כל יום שעובר יש רושם שיותר אנשים מבינים את המצב הרע שלנו. לפחות עכשיו אין כאן אנשים שבמקום להסתכל על המצב ולנסות לעשות משהו, שמים סמיילים מתגלגלים למיניהם כאילו מה שקורה פה זה קורע. תפנימו - יש מצב שאנחנו הולכים לחור שלא היינו בו אף פעם בכדורגל. אם המצב הזה יימשך, עוד כמה שנים כבר לא תהיה הפועל תל אביב בכדורגל. קלישאתי, דמגוגי, אבל זה המצב.

2.דיברו כאן על הכסף של מוני הראל - אני מקווה שזה ברור לאנשים כאן שאם הוא היה זוכה בבמבי היה מגיע משקיע איתו. גם אם הוא יכול להוציא שטרי הון, זה לא מספיק ובכלל לא עוזר לנו. אני מאמין שיש כסף בקופה, אבל לא מספיק בשביל להעמיד קבוצה ולהביא רכש, במיוחד עם משכורות כמו שיש לנו שהן הכי גבוהות בליגה(גם אחרי ששכטר, אניימה, ורמוט וזהבי הולכים, בונדר לא נספר כי יש לו משכורת חייל).

א. להגיד שהפועל "לא תהיה" זה מוגזם. קצת דומה לנבואות הזעם מגוכחות של ארנון סופר. זה לא שאין סיכוי שזה יקרה, זה סתם דבילי והיסטרי.
המצב גרוע מאוד, אבל בוא נשים את זה טיפה בפרופורציה. הפועל תל אביב תהייה תמיד.
גם אחרי מה שהיה בכדורז"ל, חזרנו.

ב. אני שמח שיש לך מושג שלמוני היה משקיע. אני לא רואה משקיע דביל עד כדי כך שייכנס לשותפות עם מוני. בעצם כבר יש אחד. באסה.
יותר סביר שמוני היה לוקח חזרה חלק מהלוואת הבעלים כדי לשלם לטביב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 יוני 2011, 08:03 
גביזון כתב:
chimpfive כתב:

תבין, ההשפעה ההרסנית של טביב+מוני היא לא רק לעונה הקרובה, היא הרבה יותר הרסנית לשנים הקרובות.
זה מה שמדאיג אותי, לא העונה הקרובה.

בדיוק, אז מה עכשיו מכבי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 יוני 2011, 08:45 
סמל אישי של המשתמש
אם אחת הנבלות תמשיך להיות הבעלים של הקבוצה וזה מה שיקרה מן הסתם,מבחינת רכש העונה יהיה טוב להערכתי.
בטווח הקצר הכל יהיה בסדר למרות העתיד שכולם פה רואים אותו כשחור.
כל אחד מהם ובמיוחד מר טביב ירצו את אהדת הקהל וישקיעו את הכספים הרבים, הנמצאים בהפועל מהעונה האחרונה, בשחקנים אטרקטיבים.
השאלה איך יוסי אבוקסיס כמאמן ראשי לראשונה בחייו יבנה את הקבוצה.
ומה צופן העתיד בטווח הרחוק,מבחינת הניהול ? רע,רע מאד.

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 יוני 2011, 08:52 
בקטנה, עוד פחות מחודש משחק ראשון בליגה יורופה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 יוני 2011, 08:59 
פאביו כתב:
אם אחת הנבלות תמשיך להיות הבעלים של הקבוצה וזה מה שיקרה מן הסתם,מבחינת רכש העונה יהיה טוב להערכתי.
בטווח הקצר הכל יהיה בסדר למרות העתיד שכולם פה רואים אותו כשחור.
כל אחד מהם ובמיוחד מר טביב ירצו את אהדת הקהל וישקיעו את הכספים הרבים, הנמצאים בהפועל מהעונה האחרונה, בשחקנים אטרקטיבים.
השאלה איך יוסי אבוקסיס כמאמן ראשי לראשונה בחייו יבנה את הקבוצה.
ומה צופן העתיד בטווח הרחוק,מבחינת הניהול ? רע,רע מאד.

לא יודע איך מה שאתה אומר מתחבר למציאות..
כרגע טביב לא רוצה את אהדת הקהל ?
אם הוא הולך לגנוב כספים , מה לכל הרוחות אכפת לו מאהדת הקהל ???

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 202 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 3, 4, 5, 6, 7  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 2 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: