Officer Barbrady כתב:
אוגוסטוס היל כתב:
איזה משקיע חיצוני? אם לא בא בשנה האחרונה למה יבוא עכשיו?
זה,תרחיש אופטימי מדי כרגע.
הדבר הכי חשוב זה למרר להם את החיים. מטריד אותי מאוד שאין התארגנות מסודרת למחאה משמעותית.
לגבי הבוררות, אני חושב שללא הצבת אולטימטום כזה כל צד יתבצר בעמדתו ורק יגביר את תחכום הספינים.
אז אולי יעשו איזה הפסקת אש טכנית ויביאו כמה שחקנים. איך שאנע מכיר את האוהדים שלנו, זה ירגיע את ההתנגדות, אבל אסור לנו להסתפק בזה.
יש פה שני שלבים:
א. שאחד מהם יעוף
ב. שהשני יעוף
שוב, כמובן שאם יבוא משקיע שיעיף את שניהם זה הכי טוב, אבל כרגע זה נשמע לי כמו חלום
למה לעזאזל שהם יעזבו את הפועל בלי כסף? לא בא בשנה האחרונה משקיע, כי זוג הליצנים לא רוצה למכור. מה רע להם? הם עלו על מכרה זהב. כסף מהאלופות, כסף משחקני זהב, ואף אחד שעושה להם רעש. קהל מתוק ושקט, אתה היית יוצא ומכניס משקיע?
במצב אידיאלי, שניהם היו רוצים רק לעוף מהגיהנום של אוהדי הפועל. מה שאוהדי מכבי עשו ללוני זה כלום לעומת מה שאנחנו יכולים וצריכים לעשות לצמד הליצנים.
כשהמצב יהיה כמו שצריך, מוני יתקשר לטביב ויגיד לו "שומע, שנינו מתים לעוף, יש לי כמה אנשים שרצו את הפועל במהלך השנה, בוא נתקשר אליהם ונעוף מפה לקאריביים".
מה בלי כסף? הבוררות תפסוק כמה ולמי (שלב א) ואז יהיה קל יותר להביא משקיע. מהלך כזה אולי היה תופס לפני חודש (וגם זה תרחיש שאני לא רואה אותו קורה כל כך מהר, גם בגלל האוהדים וגם בגלל הנבלות).
כרגע הם כבר בתוך הליך משפטי שחייבים לקצר אותו. בנוסף, משקיע לא ימהר לבוא כשהוא ייראה אוהדים אלימים, מקללים, משתוללים וכו'. זה לא מאוד מזמין...
.
לא רואה פתרון אחק פרט לבוררות.
בכל מקרה, קודם נראה את עוצמות הטרור שאנחנו יכולים לייצר. כרגע זה הדבר הכי חשוב.