תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 21 יוני 2025, 15:07

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 202 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: חדשות יום שישי-דיונים
הודעהפורסם: 03 יוני 2011, 13:28 
Noam כתב:
nirog כתב:
Noam כתב:
הוא בכלל שווה משהו הזגורי הזה?

עדיף על אף אחד שלא בא

ובעולם אידיאלי שבו הקבוצה שלנו מתוקנת ונטולת ריבים, הוא גם שחקן טוב או שהוא אמור להיכנס למשבצת יוסי רוזן?

זגורי אחלה של שחקן, צעיר ויש הרבה פוטנציאל. בגלל זה לא נראה לי שחיפה תמכור אותו להפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 יוני 2011, 13:30 
סמל אישי של המשתמש
Noam כתב:
nirog כתב:
Noam כתב:
הוא בכלל שווה משהו הזגורי הזה?

עדיף על אף אחד שלא בא

ובעולם אידיאלי שבו הקבוצה שלנו מתוקנת ונטולת ריבים, הוא גם שחקן טוב או שהוא אמור להיכנס למשבצת יוסי רוזן?

כבש צמד בגמר גביע המדינה לנוער מול מכבי תל אביב

זו לא סיבה להביא? במצבינו - אהלן וסהלן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 יוני 2011, 13:34 
סמל אישי של המשתמש
ישראל זגורי,עידו אקסברד,רועי גורדנה- הפועל תל אביב מודל 2012 :HEART2:

נערך לאחרונה על ידי Yobov בתאריך 03 יוני 2011, 13:37, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 יוני 2011, 13:36 
סמל אישי של המשתמש
ראיתי את זגורי משחק, יש לו כישרון אבל אני לא מבין למה שחיפה תשחרר אותו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 יוני 2011, 13:38 
תפסיקו כבר להיות טיפשים , אף אחד לא ישחרר לכם את זגורי.
ואוי ואבוי עם במצבנו הכלכלי ( הטוב מאוד ) ובמצבנו המקצועי ( הרע מאוד ) - זה השחקן שאנחנו הולכים עליו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 יוני 2011, 13:39 
איך שזה נראה יהיה לנו הרכב בינוני וספסל חלש..
שוער זר
קנדה,פצ'לקה,פרנסמן,בן דיין\שיש
אלרואי,אביחי,שי,סלים
טוטו לאלה.

ספסל:שוער,באדיר,שיש\בן דיין, גורדנה,מרעי ועוד כל מיני שמות מוזרים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 יוני 2011, 13:40 
לירון האדום כתב:
שוער זר
אלרואי,אביחי,שי,סלים
טוטו לאלה.

אם זה יהיה ההרכב של הקבוצה אז צריך "לשרוף את המועדון"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 יוני 2011, 13:41 
חבל שאנשים פה לא מצליחים להתעלות מעל מבחן התקשורת ולא מצליחים להבין מה אלו עובדות
mbracha מה שכתבת זה אוסף של הערכות אישיות בתיבול של דברים שקראת / שמעת, עובדות זה בטח לא ואם תרצה אני יכול להפריך אותן בקלות !
אני ממש לא מבין את הטמטום של לא לבחור צד ?
מה נעיף את שניהם ??? כן איך בדיוק ? כרגע אין בררה אלא לבחור צד ,אני מסכים בעניין הבוררות אבל עד אז אני כבר בחרתי על פי המעשים שראיתי בעייני ועל פי העובדות שקרו (כ"ס,ינואר,אבוקסיס,רמת גן באלופות ועוד) לא שמעתי לא חשבתי ולא ניסיתי לפרש משמעויות , עובדות שורשיות שבלתי ניתנות להפרכה!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 יוני 2011, 13:41 
סמל אישי של המשתמש
redead כתב:
לירון האדום כתב:
שוער זר
אלרואי,אביחי,שי,סלים
טוטו לאלה.

אם זה יהיה ההרכב של הקבוצה אז צריך "לשרוף את המועדון"

בלי המרכעות,תרתי משמע לשרוף אותו גם ככה חרא של מתקני אימונים יש לנו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 יוני 2011, 13:43 
סימרוטיץ כתב:
חבל שאנשים פה לא מצליחים להתעלות מעל מבחן התקשורת ולא מצליחים להבין מה אלו עובדות
mbracha מה שכתבת זה אוסף של הערכות אישיות בתיבול של דברים שקראת / שמעת, עובדות זה בטח לא ואם תרצה אני יכול להפריך אותן בקלות !
מה נעיף את שניהם ??? כן איך בדיוק ? כרגע אין בררה אלא לבחור צד ,אני מסכים בעניין הבוררות אבל עד אז אני כבר בחרתי על פי המעשים שראיתי בעייני ועל פי העובדות שקרו (כ"ס,ינואר,אבוקסיס,רמת גן באלופות ועוד) לא שמעתי לא חשבתי ולא ניסיתי לפרש משמעויות , עובדות שורשיות שבלתי ניתנות להפרכה!

ממש לא נכון, אסור לנו לבחור צד!
בחירת צד משמעותו פילוג בקהל(חלק לא יבוא להפגנות), הצד שבו לא תומכים יעשה דווקא, הצד שבו נתמוך ימשיך לשחרר ספינים.
שניהם הביתה ועכשיו!!
או לפחות אחד מהם!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 יוני 2011, 13:43 
עוד יום של כלום ושום דבר :bang:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 יוני 2011, 13:49 
סמל אישי של המשתמש
eKO23 כתב:

טביב לא עובד בשבת, בערב שבת ובאסרו-שבת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 יוני 2011, 13:58 
סמל אישי של המשתמש
סימרוטיץ כתב:

וואלה, מה בדיוק עובדה בר"ג באלופות? אתה יודע מי מהם באמת רצה ר"ג ומי בלומפילד? הרי שניהם אמרו שהם רוצים בלומפילד, פשוט מוני שחרר ספין בתקופת הטרום-ספינים של טביב. ואבוקסיס, מה הוא אמר שאתה לא יודע? שאי אפשר לעבוד במצב הנוכחי? ממש חידוש מרעיש, לא ידענו, מזל שהוא אמר ואין ספק שזה מתייחס רק לטביב. אגב, לא שאלת את עצמך למה על החוזה של יוסי (מה שסידי הראה לנו) יש מקום רק לשתי חתימות ולא לחתימה של אבוקסיס? לא הרמת אפילו גבה כשראית את זה מקרוב? וכן, בינואר הוא לא היה פה, וזה בעיקר בגלל האיידול שלך.

אבל העיקר שאתה נצמד לעובדות. ואתה יכול לקרוא לי מני ולא להסתבך עם הכינוי שלי (אות של שם פרטי ואחריה השם משפחה). מה שכן, אני לא מבין למה צריך להפוך את זה לקרבות אישיים - מי שמצדד בטביב הוא משתמש מטעם ומי שמצדד במוני הוא לא? לכל אחד יש דיעה, יש את אלו שבוחרים טביב, יש את אלו שבוחרים מוני ויש את אלו שבוחרים לא לבחור. מה שבטוח - כולנו היינו רוצים לראות פה בעלים אחר ושפוי, אבל כרגע זה לא יקרה. הדבר הראשון שצריך לעשות זה להעיף את אחד מהם, ולסגור את העניין הזה בבוררות בתוך שבוע מהיום לכל היותר.

"נשק ההולך לשדה הקרב וחוזר שלם, אות הוא שלא נלחם. נשק שחוזר מהקרב שבור, סימן הוא שנלחם והביא ניצחון" (ד"ר סאלם, נשיא ברדה הסורית, בהתייחסו לדגל ישראל שנשבר ונגנב מאוטובוס הקבוצה לאחר נצחון החוץ של הפועל בדמשק, 1929)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 יוני 2011, 14:03 
nirog כתב:
eKO23 כתב:

טביב לא עובד בשבת, בערב שבת ובאסרו-שבת

מוני=טביב זוג חלאות, לא החתימו כלום, אין מאמן, אין רכש. יש 52מליון ש"ח בקופה.
תעשו רכש נבלות. הרסתם לנו את הבריאות. זונות :bang:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 יוני 2011, 14:08 
סימרוטיץ כתב:

ואתה עדיין מתעלם מהחלק של מוני הראל וממה שרושמים לך.
למה אתה לא מתייחס להיסטוריה שלו בהפועל? הרי הוא הגורם לכל הפלונטר הזה.
לא ראיתי פה שאנשים כתבו שטביב טוב להפועל, אבל נראה שאתה די מחבב את מוני הראל דווקא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 יוני 2011, 14:29 
villa crespo כתב:
סימרוטיץ כתב:

לא ראיתי פה שאנשים כתבו שטביב טוב להפועל, אבל נראה שאתה די מחבב את מוני הראל דווקא.

אני לא מתעלם פשוט הגישה שלי שונה, לטעמי מוני הוא סתם מנהל גרוע אבל פעולותיו טובות יותר טובות פחות זה לא משנה בגלל מצבו אני מאמין שכאשר הוא יישאר בעלים אחד יהיה יותר "קל" להזיז הצידה גם במחיר הפסד מבחינתו .
אצל טביב הסיפור שונה בתכלית ולא רק בגלל הרקורד שלו בעבר מניעיו הם כלכליים בלבד כמו שהרבה משתמשים טענו זאת לטובה אני טוען זאת לרעה אין לא אפילו טיפת סנטימנטים למועדון לקהל ולשחקנים.
השאלה הגדולה היא איך תעיף מכאן אותו שהוא יודע שיש לו מחלבת כספים בדמות הפועל ???

מני העניין של ליגת האלופות פשוט אני שמעתי באוזני את הראל אומר שהוא רוצה שהמשחקים יהיו בבלומפילד את מר טביב לא בדיוק שמעתי !
אצל אבוקסיס(שגם הוא לא תלית שכולה תכלת ) זה יותר פשוט כולם מודים במה שהיה וחוץ מזה אם תסתכל היטב בחדשות ערוץ הספורט תראה שיש מקום לחתימת המאמן !

נ.ב אין לי שום דבר אישי נגדך או אף משתמש אחר ! יש לי בעיה שלוקחים פרשנות לדברים והופכים אותם לעובדות !

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 יוני 2011, 14:40 
קודם ניקח גביע אחרי זה כתב:
"חובבי טביב" היקרים בוקר טביב לכם.

ספרו לנו בבקשה מי היו אלה שהפריעו למושא הערצתכם לנהל את כ"ס.

ספרו לנו אולי מדוע בסופו של דבר כל ה"צמודים" לו נעלמו - טווילי, קצרה, עכשו אבוקסיס - משהו לא בסדר עם האפטרשייב לו ? אין לי ספק שחלקכם יאשימו את הג'יבנשי של הראל.

תבינו אין פה עכשו עיריה שתטפל אפילו במגרשים - גם את המתקן הוא הורס.

המשך יום טביב לכם.

אחד דראק והשני חרא. מוני הראל משותק מבחינה עסקית-פיננסית. המרחק בינו לבין פשיטת רגל קצר ביותר. תגיד: בן אדם לא יכול לגייס מיליון ש"ח כדי לסלק את העיקול? הוא מביא את התסבוכת האישית שלו לתוך הקבוצה. בכח הוא הופך את גרושתו לבעלת עניין במועדון. נכון לעכשיו גם אם ירצו מאד : אלי טביב ומוני הראל לא יכולים לפתור את ברדק. בלי נטלי והסכמתה אין מוצא לשתוק של המועדון.
נניח את הדיון על עברו של מוני הראל בהפועל ת"א, כיום מוני הראל לא יכול לקבל החלטות חיוביות. הוא יכול לשבש הליכים על ידי הליכה לבית המשפט לדוגמא.
מוני הראל סיבך את המצב ובלי הסדר בינו לבין גרושתו , הפועל ת"א לא יכולה לעשות שום דבר.
1. שימשוך את הפניה לבית המשפט. במקביל גם טביב יעשה כמוהו.
2. יחתום על הסכם עם גרושתו שמתחייב להעביר מהתמורה של טביב את החלק שמכסה את גובה העיקול. מפקידים את החוזה בבית המשפט ומסיירם העיקול. טביב משלם ומקבל את המניות שכיום הנן מעוקלות.

3. אם לא יכולים לפעול ישירות, שימנו מתווך/בורר.

נערך לאחרונה על ידי moshiko בתאריך 03 יוני 2011, 14:42, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 יוני 2011, 14:41 
הולכת להיות עונה של כלום ושום דבר.
נתפלל שעד 2015 למישהו מהם יימאס ואז יבוא איזה מליונר לקבוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 יוני 2011, 14:45 
סמל אישי של המשתמש
מכיוון שלתקופה הקרובה לא נדרשת הזרמת כספים למועדון (יש מספיק כסף בקופה, כולל הכנסות צפויות) יש לי הצעה לפתרון:
ששני הליצנים יעבירו את מועדון הכדורגל על כל אגפיו, בהסכם ובצורה מסודרת, לניהול של עמותת הפועל אוסישקין תל אביב.
העמותה תבנה את תקציב העונה הקרובה, תעסוק ברכש, בשיחרור ובהחתמת שחקנים, ובינתיים, ששני הליצנים יסגרו את העניינים ביניהם. כשיסתיימו ההליכים המשפטיים וייקבע מי הבעלים, ולא לפני תום העונה הקרובה, יוחזר הניהול לידי הבעלים שייקבע.
הבעייה היחידה היא שאני בספק אם העמותה תסכים לקחת את הנטל הנוראי הזה על כתפיה. אבל היא הגוף היחידי בשטח שמסוגל ובאמת אוהב את הקבוצה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 יוני 2011, 15:03 
סימרוטיץ כתב:
villa crespo כתב:
סימרוטיץ כתב:

אני לא מתעלם פשוט הגישה שלי שונה, לטעמי מוני הוא סתם מנהל גרוע אבל פעולותיו טובות יותר טובות פחות זה לא משנה בגלל מצבו אני מאמין שכאשר הוא יישאר בעלים אחד יהיה יותר "קל" להזיז הצידה גם במחיר הפסד מבחינתו .
אצל טביב הסיפור שונה בתכלית ולא רק בגלל הרקורד שלו בעבר מניעיו הם כלכליים בלבד כמו שהרבה משתמשים טענו זאת לטובה אני טוען זאת לרעה אין לא אפילו טיפת סנטימנטים למועדון לקהל ולשחקנים.
השאלה הגדולה היא איך תעיף מכאן אותו שהוא יודע שיש לו מחלבת כספים בדמות הפועל ???

מני העניין של ליגת האלופות פשוט אני שמעתי באוזני את הראל אומר שהוא רוצה שהמשחקים יהיו בבלומפילד את מר טביב לא בדיוק שמעתי !
אצל אבוקסיס(שגם הוא לא תלית שכולה תכלת ) זה יותר פשוט כולם מודים במה שהיה וחוץ מזה אם תסתכל היטב בחדשות ערוץ הספורט תראה שיש מקום לחתימת המאמן !

נ.ב אין לי שום דבר אישי נגדך או אף משתמש אחר ! יש לי בעיה שלוקחים פרשנות לדברים והופכים אותם לעובדות !

אז ככה. בעניין האפשרות העתידית להזיז את מוני הראל, התפרצת לדלת פתוחה. כבר כתבי שאני רציתי שמוני הראל ייקח, דווקא כי אותו יהיה קל יותר להעיף. עם כל הלובי שיש לו בקהל.
אני מסתמך על כך שפעם הקהל היה עיוור וחשב שמוני הראל טוב להפועל ורוצה רק בטובתה בלי אינטרס אישי והיום הקהל התפכח וראה בדיוק מי זה מוני הראל, אבל כשאתה מתעלם מהנזק שעושה מוני הראל, אני חושב שאולי לא כל הקהל התפכח ואולי בכל זאת יהיו אנשים שירצו שיישאר.
וזה ממש לא קשור לזה שמוני הראל מנהל גרוע ולכך שהוא מסתכסך עם כל מי שבא איתו במגע. זה קשור לכך שמוני הראל לא היה צריך להילחם על הכסא שלו בניהול הקבוצה (והוא עשה מלחמה מלוכלכת ביותר, כשהוא מפעיל בה את החברים שלו בקהל), כשכולם ידעו שאין לו משאבים כדי להיות בעלים של הפועל. הוא בנה על קומבינות ניהוליות ובאחרונה מהן הגיע אלי טביב.
ובעניין ליגת האלופות. שניהם לקחו מחיר מופקע על הכרטיסים וגרמו לאוהדים שהולכים עם הפועל לכל מקום ובכל מצב לא להיות במעמד הכי גדול אליו הגיעה הקבוצה. על זה אין מחילה ואין סליחה לעולם.
אני גם טוען שהריב שלהם התחיל בוויכוח איזה סכום מקופת המועדון הם ימשכו לכיס. להערכתי טביב רצה יותר ומוני פחות. אחד נוכל גדול והשני נוכל קטן, אבל שניהם נוכלים. לא סתם מוני הראל לא רצה להוציא את כל החרא החוצה. הוא גם יודע שהידיים שלו לא נקיות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 יוני 2011, 15:35 
סמל אישי של המשתמש
נושא אחר שנמצא על הכף ומדאיג לא פחות את האדומים הוא אישור חוזהו של יוסי אבוקסיס, שמתחיל להתרחק מהמועדון. המאמן המיועד של הקבוצה מתלבט אם לחתום בקבוצה לאור הבעיות בין טביב להראל. בשעות הקרובות ייעשו מאמצים לשכנע את אבוקסיס לחזור בו מכוונתו ומקווים כי עד שעות הלילה אכן אבוקסיס יתרצה. בהפועל תל אביב חלק מהאנשים שניסו לפשר בין הצדדים מתחילים גם הם להרים ידיים ונראה כי אם לא תהיה פשרה בנושא, גם סידי עצמו ייקח צעד אחורה ויפסיק את התיווך בין שני הצדדים, מה שיקשה עוד יותר על המועדון להתנהל בצורה סבירה.

גם סידי הולך , המצב משתפר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 יוני 2011, 15:52 
סמל אישי של המשתמש
אם סידי הולך אפשר להכריז רשמית על התפרקות הקבוצה.
זה לא בכבוד של שני הפרימדונות לדבר אחד עם השני.
אם הוא הולך אבדנו.

:bang: :bang: :bang:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 יוני 2011, 16:00 
סמל אישי של המשתמש
מה החרטה הזאת שאנחנו עשויים לרכוש את זגורי ממכבי חיפה בשבוע הבא.
מי זה אנחנו? מי ירכוש אותו בדיוק? קובי סידי? אוסי-דון? טביב? הראל? קצב? גומא? על מה מדובר, ולמה שיעקב שחר ישחרר לנו שחקן מבטיח מאוד.
הזייה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 יוני 2011, 16:11 
סמל אישי של המשתמש
אל באנדי כתב:
נושא אחר שנמצא על הכף ומדאיג לא פחות את האדומים הוא אישור חוזהו של יוסי אבוקסיס, שמתחיל להתרחק מהמועדון. המאמן המיועד של הקבוצה מתלבט אם לחתום בקבוצה לאור הבעיות בין טביב להראל. בשעות הקרובות ייעשו מאמצים לשכנע את אבוקסיס לחזור בו מכוונתו ומקווים כי עד שעות הלילה אכן אבוקסיס יתרצה. בהפועל תל אביב חלק מהאנשים שניסו לפשר בין הצדדים מתחילים גם הם להרים ידיים ונראה כי אם לא תהיה פשרה בנושא, גם סידי עצמו ייקח צעד אחורה ויפסיק את התיווך בין שני הצדדים, מה שיקשה עוד יותר על המועדון להתנהל בצורה סבירה.

גם סידי הולך , המצב משתפר

היום שבו סידי ילך זה היום שבו מוני ילך. בסך הכל מדובר בבובה על חוט, ובמקרה הזה בעוד ספין (אל תשאל אותי של מי).

"נשק ההולך לשדה הקרב וחוזר שלם, אות הוא שלא נלחם. נשק שחוזר מהקרב שבור, סימן הוא שנלחם והביא ניצחון" (ד"ר סאלם, נשיא ברדה הסורית, בהתייחסו לדגל ישראל שנשבר ונגנב מאוטובוס הקבוצה לאחר נצחון החוץ של הפועל בדמשק, 1929)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 יוני 2011, 16:18 
התקנון של ההתאחדות קובע שקבוצה שממונה לה מפרק יורדת ליגה.

אז תפסיקו לפנטז על האפשרות הזו.

וקרספו - הדבר היחיד שעדיף במוני הוא שאותו אפשר להעיף בקלות רבה. הוא צריך כסף והוא ישמח למכור את הקבוצה יחסית בזול.

ותפסיקו לקשקש על זה שמוני קרוב לפשיטת רגל.

הבקשה להכריז עליו כפושט רגל היא בסה"כ אמצעי לחץ כדי לגבות ממנו את הכספים שהוא חייב לאשתו (בסה"כ כ-700 אלף ש"ח).

אפילו על שאול אאיזנברג, שהיה חייב מיליונים לבנקים, לא הכריזו כפושט רגל, כי ברגע שביקשו להוציא לו צו כינוס (וזה כשבמשך עשר שנים לא הצליחו לגבות ממנו אגורה) הוא הגיע להסדר עם הבנקים ומשלם להם את החובות בתשלומים.

מוני לא יהפוך לפושט רגל. לא חסרים לו נכסים, פשוט קשה לממש אותם, אבל במצב כזה לא מכריזים על אדם כפושט רגל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 יוני 2011, 16:31 
RedFox כתב:
מה החרטה הזאת שאנחנו עשויים לרכוש את זגורי ממכבי חיפה בשבוע הבא.
מי זה אנחנו? מי ירכוש אותו בדיוק? קובי סידי? אוסי-דון? טביב? הראל? קצב? גומא? על מה מדובר, ולמה שיעקב שחר ישחרר לנו שחקן מבטיח מאוד.
הזייה.

מרוב ספינים לא רואים את האמת.
באמת נראה לך שמישהו בקבוצה מתעסק עכשיו ברכש?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 יוני 2011, 16:50 
רדנקו כתב:

וקרספו - הדבר היחיד שעדיף במוני הוא שאותו אפשר להעיף בקלות רבה. הוא צריך כסף והוא ישמח למכור את הקבוצה יחסית בזול.

אבל זה בדיוק מה שכתבתי...

villa crespo כתב:
הדבר היחיד שאפשר להגיד לזכותו ובעקבות זה גם להיות בעדו, זה שלמוני הראל יהיה קל יותר לתת בעיטה בתחת אח"כ. חוץ מזה, אין שום הבדל ביניהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 יוני 2011, 16:53 
רדנקו כתב:

הבקשה להכריז עליו כפושט רגל היא בסה"כ אמצעי לחץ כדי לגבות ממנו את הכספים שהוא חייב לאשתו (בסה"כ כ-700 אלף ש"ח).

אפילו על שאול אאיזנברג, שהיה חייב מיליונים לבנקים, לא הכריזו כפושט רגל, כי ברגע שביקשו להוציא לו צו כינוס (וזה כשבמשך עשר שנים לא הצליחו לגבות ממנו אגורה) הוא הגיע להסדר עם הבנקים ומשלם להם את החובות בתשלומים.

מוני לא יהפוך לפושט רגל. לא חסרים לו נכסים, פשוט קשה לממש אותם, אבל במצב כזה לא מכריזים על אדם כפושט רגל.

אני גם מקווה שלא יהפוך לפושט רגל. אם יש לו נכסנים, קשה לו להשיג 700 אלף ש"ח? זה עניינו האישי , כנון. יחד עם זאת הוא גורר את הפועל ת"א לברדק שהפרטי שלו. קודם הביא את אלי טביב וכעת את נטלי. על הכיפק מוני!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 יוני 2011, 17:02 
סמל אישי של המשתמש
רדנקו כתב:

כדי שמוני יהיה בעלים יחיד הוא קודם צריך לקנות את הקבוצה מטביב, וכל זה אם אתה יוצא מנקודת הנחה (הזויה) שמוני יכול לזכות בבוררות/משפט. בשביל לקנות את הקבוצה מטביב ידרשו יותר משישה מיליון שקלים, סכום שלכל הדיעות אין למוני, אחרת לא היו שולחים לו הוצאה לפועל הביתה אלא פשוט מפקיעים לו את הכסף מהחשבון בנק. מוני לא מסוגל, תחת שום תרחיש אפשרי, לקנות את טביב מהפועל, ככה שאם אנחנו בקטע של בעלים אחד אין בכלל אופציות. הבעיה היא שאנחנו נותנים למוני להיאחז בקבוצה למרות ששום דבר טוב לא יכול לצאת מזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 יוני 2011, 17:20 
mbracha כתב:
רדנקו כתב:

כדי שמוני יהיה בעלים יחיד הוא קודם צריך לקנות את הקבוצה מטביב, וכל זה אם אתה יוצא מנקודת הנחה (הזויה) שמוני יכול לזכות בבוררות/משפט. בשביל לקנות את הקבוצה מטביב ידרשו יותר משישה מיליון שקלים, סכום שלכל הדיעות אין למוני, אחרת לא היו שולחים לו הוצאה לפועל הביתה אלא פשוט מפקיעים לו את הכסף מהחשבון בנק. מוני לא מסוגל, תחת שום תרחיש אפשרי, לקנות את טביב מהפועל, ככה שאם אנחנו בקטע של בעלים אחד אין בכלל אופציות. הבעיה היא שאנחנו נותנים למוני להיאחז בקבוצה למרות ששום דבר טוב לא יכול לצאת מזה.

מני סלח לי אתה פשוט מבלבל את המוח אני יכול להבטיח לך שלמוני יש יותר כסף מטביב !
דבר שני אתה כנראה לא מכיר את סידי אם אתה אומר שהוא בובה על חוט!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 202 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 3 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: