סימרוטיץ כתב:
villa crespo כתב:
סימרוטיץ כתב:
חבל שאנשים פה לא מצליחים להתעלות מעל מבחן התקשורת ולא מצליחים להבין מה אלו עובדות
mbracha מה שכתבת זה אוסף של הערכות אישיות בתיבול של דברים שקראת / שמעת, עובדות זה בטח לא ואם תרצה אני יכול להפריך אותן בקלות !
אני ממש לא מבין את הטמטום של לא לבחור צד ?
מה נעיף את שניהם ??? כן איך בדיוק ? כרגע אין בררה אלא לבחור צד ,אני מסכים בעניין הבוררות אבל עד אז אני כבר בחרתי על פי המעשים שראיתי בעייני ועל פי העובדות שקרו (כ"ס,ינואר,אבוקסיס,רמת גן באלופות ועוד) לא שמעתי לא חשבתי ולא ניסיתי לפרש משמעויות , עובדות שורשיות שבלתי ניתנות להפרכה!
ואתה עדיין מתעלם מהחלק של מוני הראל וממה שרושמים לך.
למה אתה לא מתייחס להיסטוריה שלו בהפועל? הרי הוא הגורם לכל הפלונטר הזה.
לא ראיתי פה שאנשים כתבו שטביב טוב להפועל, אבל נראה שאתה די מחבב את מוני הראל דווקא.
אני לא מתעלם פשוט הגישה שלי שונה, לטעמי מוני הוא סתם מנהל גרוע אבל פעולותיו טובות יותר טובות פחות זה לא משנה בגלל מצבו אני מאמין שכאשר הוא יישאר בעלים אחד יהיה יותר "קל" להזיז הצידה גם במחיר הפסד מבחינתו .
אצל טביב הסיפור שונה בתכלית ולא רק בגלל הרקורד שלו בעבר מניעיו הם כלכליים בלבד כמו שהרבה משתמשים טענו זאת לטובה אני טוען זאת לרעה אין לא אפילו טיפת סנטימנטים למועדון לקהל ולשחקנים.
השאלה הגדולה היא איך תעיף מכאן אותו שהוא יודע שיש לו מחלבת כספים בדמות הפועל ???
מני העניין של ליגת האלופות פשוט אני שמעתי באוזני את הראל אומר שהוא רוצה שהמשחקים יהיו בבלומפילד את מר טביב לא בדיוק שמעתי !
אצל אבוקסיס(שגם הוא לא תלית שכולה תכלת ) זה יותר פשוט כולם מודים במה שהיה וחוץ מזה אם תסתכל היטב בחדשות ערוץ הספורט תראה שיש מקום לחתימת המאמן !
נ.ב אין לי שום דבר אישי נגדך או אף משתמש אחר ! יש לי בעיה שלוקחים פרשנות לדברים והופכים אותם לעובדות !
אז ככה. בעניין האפשרות העתידית להזיז את מוני הראל, התפרצת לדלת פתוחה. כבר כתבי שאני רציתי שמוני הראל ייקח, דווקא כי אותו יהיה קל יותר להעיף. עם כל הלובי שיש לו בקהל.
אני מסתמך על כך שפעם הקהל היה עיוור וחשב שמוני הראל טוב להפועל ורוצה רק בטובתה בלי אינטרס אישי והיום הקהל התפכח וראה בדיוק מי זה מוני הראל, אבל כשאתה מתעלם מהנזק שעושה מוני הראל, אני חושב שאולי לא כל הקהל התפכח ואולי בכל זאת יהיו אנשים שירצו שיישאר.
וזה ממש לא קשור לזה שמוני הראל מנהל גרוע ולכך שהוא מסתכסך עם כל מי שבא איתו במגע. זה קשור לכך שמוני הראל לא היה צריך להילחם על הכסא שלו בניהול הקבוצה (והוא עשה מלחמה מלוכלכת ביותר, כשהוא מפעיל בה את החברים שלו בקהל), כשכולם ידעו שאין לו משאבים כדי להיות בעלים של הפועל. הוא בנה על קומבינות ניהוליות ובאחרונה מהן הגיע אלי טביב.
ובעניין ליגת האלופות. שניהם לקחו מחיר מופקע על הכרטיסים וגרמו לאוהדים שהולכים עם הפועל לכל מקום ובכל מצב לא להיות במעמד הכי גדול אליו הגיעה הקבוצה. על זה אין מחילה ואין סליחה לעולם.
אני גם טוען שהריב שלהם התחיל בוויכוח איזה סכום מקופת המועדון הם ימשכו לכיס. להערכתי טביב רצה יותר ומוני פחות. אחד נוכל גדול והשני נוכל קטן, אבל שניהם נוכלים. לא סתם מוני הראל לא רצה להוציא את כל החרא החוצה. הוא גם יודע שהידיים שלו לא נקיות.