תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 21 יוני 2025, 07:23

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 15 הודעות ] 
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: חדשות יום שישי (מידע)
הודעהפורסם: 03 יוני 2011, 02:58 
כונס נכסים למוני הראל. נטלי עושה את זה שוב.

ישראל היום

כונס זמני להראל?
פרודתו של מוני הראל ביקשה מביהמ"ש להכריז עליו כפושט רגל ולמנות לו כונס נכסים השופט הוציא צו מניעה זמני, ואם יקבל את הבקשה, ייאבד הבעלים שליטה על המועדון
ניר וולף ורותם גרוסמן
בזמן שמוני הראל ממשיך
בסאגה המשפטית מול אלי טביב הגישה אתמול פרודתו נטלי לביהמ"ש המחוזי בת"א באמצעות עוה"ד רמי קוגן ואוהד הראל בקשה להכריז עליו כפושט רגל ולמנות כונס זמני לכל נכסיו - כולל מועדון הכדורגל שבבעלותו הפועל ת"א.
נטלי הראל מבקשת להכריז על בעלה לשעבר פושט רגל בטענה כי למרות ששילם לה מזונות בסך 289 אלף שקלים הוא עדיין חייב לה 780 אלף שקלים - כשחובו רק הולך ותופח ב65- אלף שקלים מדי חודש. כמו כן נחשף בדרישה כי לפני שבוע נשלחו קבלני הוצאה לפועל לדירתו של מוני הראל על מנת לעקל את מיטלטליו מדירתו אולם פקיד הקבלה בבניין מנע את כניסתם בהוראתו של הראל עצמו.
"נקטנו אינספור הליכי הוצאה לפועל לצורך גביית החוב מהחייב הן באמצעות בקשות למתן צווי עיקול אצל צדדים שלישיים עיקול משכורות החייב פקודות מאסר לחייב וכיו"ב. חרף ההליכים האינטנסיביים שנקטנו הצלחנו לגבות חלק זעום מחובו הכולל. הדבר מעיד באופן הברור על מצבו הכלכלי שבלשון המעטה אינו מן המשופרים" צוין בדרישה. מינוי כונס נכסים מטעמה של הגברת הראל על כל נכסיו של הראל עלול להשפיע באופן ישיר על הפועל ת"א ועתידה מכיוון שבמצב כזה להראל לא יתאפשר ביצוע כל פעולה כלכלית באופן עצמאי ולא תהיה לו שליטה על עסקיו.
השופט איתן אורנשטיין שדן בבקשה הסתפק אמש במתן צו מניעה זמני על מכירת נכסים מצדו של הראל עד למתן החלטה אחרת. המשך הדיונים נקבעו ליום ראשון.
נוסף על כך גם חוזהו של יוסי אבוקסיס שאמור לאמן את הפועל ת"א העונה לוט בערפל. אבוקסיס שנפגש שלשום עם הראל בביתו וקיבל הבטחה כי חוזהו יעמוד על 120 אלף דולר לעונה הגיע אתמול למתחם האימונים במטרה לחתום על החוזה נפגש עם נציגו של טביב דורון אוסידון שקיבל הוראה שלא לחתום על חוזה שגבוה מ100- אלף דולר לעונה. פגישתם הסתיימה בפיצוץ ואבוקסיס הודיע: "למרות שהובטח לי שהעניין הכספי יסודר המצב הנוכחי בין הבעלים לא מאפשר לי לעבוד." גם לאוהדים נמאס
אחר הצהריים החליטו כ100- אוהדים אדומים כי הגיעו מים עד נפש והגיעו למתחם חודורוב כדי לקבל תשובות מקובי סידי נציגו החדש של הראל ומי שאמור לתווך בינו לבין טביב ואוסידון. סידי שהיה נסער מהאירועים סביב חוזהו של אבוקסיס הציג את טיוטת החוזה לאוהדי הקבוצה המבולבלים שלא ממש החליטו מי אשם בכל הסיפור הקבוצתי.
"המצב חמור והאשמה כולה היא על אלי טביב שלא אישר שום הסדר שהצענו לו" אמר סידי שהביע חשש מפני העתיד "אני לא שונא את אלי טביב ולא בעד אף אחד אחר אבל לא אתן לו שנהפוך להפועל כפ"ס. אם נלך לפירוק האשמה תהיה על שני הבעלים המסוכסכים כרגע אנחנו נראים כמו בעונה שירדנו ליגה ובדיוק כמו הפועל כפ"ס" סיכם סידי.
נציגו של טביב דורון אוסידון שיצא אל האוהדים לא הצליח להרגיע את האווירה "אנחנו נסתדר עם אבוקסיס ואני בטוח שהוא יהיה המאמן של הפועל. יש מי שמתסיס את האווירה בכוונה. היה הליך הוגן שהסתיים ואם הראל לא מבין את זה אז ביהמ"ש יבהיר זאת. אין לנו בעיה ללכת גם לבורר חיצוני כדי לקצר הליכים" אמר אוסידון בעוד טביב עצמו העדיף לשמור על דממת אלחוט אתמול ולא הגיע כלל למתחם האימונים.

נערך לאחרונה על ידי moshiko בתאריך 03 יוני 2011, 03:18, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: חדשות יום שישי (מידע)
הודעהפורסם: 03 יוני 2011, 06:28 
סמל אישי של המשתמש
http://www.haaretz.co.il/hasite/spages/1230158.html
ליגת העל בכדורגל: אם לא בעלים, להפועל תל אביב לפחות יהיה מאמן
אחרי שתימרן בין נציגיהם של אלי טביב ומוני הראל, אמור יוסי אבוקסיס להתמנות באופן רשמי למאמן הקבוצה. אלא אם כן תצוץ הפתעה נוספת

אם לא יהיו הפתעות של הרגע האחרון - עד כמה שניתן לומר זאת בהקשרה של הפועל תל אביב - ימונה יוסי אבוקסיס למאמנה הבא של הקבוצה, לאחר שיחתום על חוזה של כ-120 אלף דולר לעונה.
אתמול בצהריים עוד נראה היה כי מועמדותו של אבוקסיס יורדת מהפרק, לאחר שהבעלים אלי טביב הביע מורת רוח מפגישתו של המאמן המיועד שלשום עם מוני הראל, והחליט לחפש חלופות לתפקיד. במהלך היום ניסו אנשיו של טביב ליצור קשר עם דרור קשטן כדי לבחון את האפשרות להחתימו, אך גילו כי המאמן שוהה בחופשה בחו"ל. אתמול בצהריים נפגש אבוקסיס עם טביב, ויצא נסער ומאוכזב מהעובדה כי חוזהו לא נחתם. "למרות שהובטח לי שהעניין הכספי יוסדר", הוא שחרר הודעה לתקשורת, "המצב בין הבעלים לא מאפשר לי לעבוד".
מאוחר יותר שוחח אבוקסיס עם נציגו של טביב, דורון אוסידון, ושמע ממנו כי "עד מחר אתה תהיה המאמן". גם נציגו של הראל, קובי סידי, הביע זעם כשהבין שמינוי המאמן תקוע, והבטיח לאנשי טביב: "תקבלו החלטות, תנהלו מגעים עם שחקנים, תסכמו ותבנו את הקבוצה. אני פה כדי להושיט יד, להניע את המערכת ולחתום על מה שיהיה צריך. המצב הנוכחי לא נוח לאף אחד, אבל אין כרגע ברירה אלא לשתף פעולה עד שהעניינים המשפטיים יתבררו". מאוחר יותר מסר סידי לתקשורת כי "המצב קטסטרופלי, זה עלול להיגמר בפירוק שיירשם לדורי דורות לחובתם של הראל וטביב. אני לא אתן למועדון הזה להתרסק".
בשעות הערב התגודדו עשרות אוהדים במתחם חודורוב והביעו מחאה נגד שני הבעלים על הסחבת בבניית סגל הקבוצה והכנותיה לעונה הקרובה. "לא ניתן לכם להרוס את המועדון", הבהירו האוהדים. אוסידון הבטיח להם כי "עד מחר (היום) יהיה מאמן להפועל".

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 יוני 2011, 06:50 
סמל אישי של המשתמש
מעריב

רשום בעיקר על מה שהיה אתמול, חוץ מחדשה אחת - הבקרה הקפיאה 3.2 מיליון שקל משטרי ההון של הראל לטובת הבוררות שהגיש טביב נגדו בנושא החובות לטועמה ורוקי. זה אומר שאם טביב ינצח בבורות, יהיו לו שטרי הון של כמה מיליוני שקלים (למרות שהוא לא שם שקל בהפועל). מסביבת טביב נאמר שאין לו כוונה למשוך את הכסף הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 יוני 2011, 07:02 
סמל אישי של המשתמש
ידיעות אחרונות

טביב: "הצעתי לאבוקסיס יותר ממאה אלף דולר לעונה. זה מעט?"

אלי טביב הגיב אמש על האירועים האחרונים בהפועל ת"א: "אני השארתי את יוסי בקבוצה למרות ההתנגדות של מוני. עכשיו הראל גיבור כי הוא משחק בכסף שלי. אתבע אותו על הנזקים". מחנה הראל: "הקבוצה לא שלו ולא תהיה שלו. לא הוא האדם שיטיף על ניהול תקין". שחקנים בהפועל שוקלים להשבית את פתיחת האימונים במחאה על התנהלות הבעלים

נדב צנציפר

בתום עוד יום דרמטי ועמוס אירועים בהפועל ת"א, במהלכו נטש יוסי אבוקסיס את מתחם האימונים חודורוב במחאה על ההצעה הנמוכה שקיבל, אמר אמש אלי טביב ל"ידיעות אחרונות": "אולי יוסי שכח שאני הייתי זה שמינה אותו, למרות ההתנגדות העזה של מוני הראל שרצה מאמן ותיק ומנוסה, ולא הסכים שיוסי 'יתגלח' על הפועל ת"א".
על ההצעה לאבוקסיס, אמר טביב: "הוא קיבל ממני הצעה של יותר מ-100 אלף דולר לעונה. זו הצעה נדיבה מאוד, ויחד עם מענקים לאירופה היא מתקרבת ל-150 אלף דולר. זה מעט? נדהמתי לגלות שהוא הלך לצד השני, אשר מפריע בהכנות לעונה הבאה. מוני הראל גיבור על הכסף שלי, כי הוא יודע שעוד מעט הוא כבר יהיה בחוץ. כשהוא חשב שהוא הבעלים הוא דיבר על תקציב של 30 מיליון. היום, הוא מדבר על 55 מיליון, כי זה על הכסף שלי".
שחקני הפועל ת"א שוקלים להשבית את פתיחת האימונים, שנקבעו ל-21 ביוני, זאת כמחאה על "האירועים המבישים", כדבריהם, שהתרחשו במועדון בשלושת הימים האחרונים.
שחקני הקבוצה שוחחו אתמול ממושכות וקבעו לכנס בשבוע הבא פגישת חירום סגורה. על אפשרות ההשבתה אמר טביב: "חבל שיש אנשים שמחדירים רעל, ואני בטוח שנעבור גם את הימים האלה. אף שחקן לא ישבות. יהיה לנו מאמן ותהיה לנו קבוצה, למרות כל מה שמוני הראל עושה, וזה ביודעין - להפריע לי, ועל כך אני מתכוון לתבוע אותו".
ממחנה הראל נמסר בתגובה: "למרות הספינים הקבועים של טביב, הוא שכח לציין שמוני הסכים ללכת לבוררות מיידית ולסיים את הסכסוך, בזמן שטביב ממשיך לדבוק ברצונו למשוך אותו לבתי משפט.
"כדאי שטביב יפנים, הקבוצה לא שלו, ולא תהיה שלו. תקציב של 53 מיליון שקל, אפשר להעמיד בלי להביא כסף מהבית של טביב או הראל, אבל כנראה שהכוונה האמיתית של מר טביב היא למשוך כסף מהקבוצה לכיסו הפרטי. טביב הוא לא האדם שיטיף להראל על ניהול תקין".
אבוקסיס: "לא בנוי למאבקים האלה"
כפי שפורסם אתמול ב"ידיעות אחרונות": המו"מ של המאמן המיועד אבוקסיס מול טביב התפוצץ, לאחר שמוני הראל אישר לו לקבל את הסכום המשודרג וטביב סירב. אתמול בבוקר הגיע אבוקסיס לשיחה עם דורון אוסידון, אחרי שבמקביל כבר הוכן חוזה משודרג ב-20 אלף דולר שנחתם על ידי הראל. אוסידון עוד ניסה להבטיח לאבוקסיס כי העניין יוסדר, אלא שהאחרון הגיע טעון ומאחר ולא ניתן לו לחתום על החוזה, עזב בזעם את המקום ומאוחר יותר הוציא הודעה: "למרות שהובטח לי ע"י שני הצדדים שהעניין הכספי יוסדר, הבעיה כרגע שהמצב הנוכחי בין הבעלים לא מאפשר לי לעבוד". כמה שעות לאחר מכן הוסיף: "אני לא בנוי לכל המאבקים האלה. לא רוצה להכתים לעצמי את הקריירה. אני לא מפחד לאמן את הפועל במצב הזה, אבל שיכבדו ויסגרו איתי. ציפיתי ליחס שונה, ולא להיגרר לויכוחים על שטויות, מה יהיה כשנצטרך להביא שחקנים?". שמותיהם של דרור קשטן וראובן עטר הוזכרו כמועמדים במידה ואופציית אבוקסיס תרד מהפרק.
במחנה הראל הודיעו אתמול כי ינסו לשכנע את אלי גוטמן לחזור בו, אולם הסיכויים אפסיים, אחרי השיחה הלילית עם הראל וההבטחה שלו כי ידאג לו. "היית צריך להגיד את האמת", אמר לו הראל. "הרי קיבלת מה שביקשת, אז מה הקשר ליחסי הבעלים?".
עשרות מאוהדי הקבוצה הגיעו אתמול למתחם חודורוב, שהיה עמוס שוטרים, כדי למחות על התנהלות ההנהלה. גורמים במועדון אמרו אתמול כי נציגי טביב אמרו כי "מעכשיו צריך לצמצם בצריכת החלב" מאחר ואין כסף. "לזה הגענו בהפועל ת"א?" שאלו.
השוער בויאן שאראנוב קיבל הצעה לשכר של 250 אלף יורו. עמוס לוזון קיבל הצעה לרכוש את מחצית מכרטיסו של עומר דמארי בכ-1.5 מיליון יורו וייתכנו התפתחויות בימים הקרובים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 יוני 2011, 08:25 
ע"פ הפורום של רוטר, אגייאר שוב נשלח לאשפוז בכפייה.

עצוב משהו..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 יוני 2011, 09:07 
סמל אישי של המשתמש
עוד ב"ידיעות" (קשור בעקיפין להפועל):
מי שמנצלת את הכאוס הניהולי בהפועל היא מכבי חיפה שבודקת אפשרות להחתים את עומר דמארי במקביל לניסיון לצרף את איינוגבה. במקביל טענו נציגיו של שאראנוב כי המו"מ מול חיפה מתקדם.

בהמשך למה ששחר כתב על גומא אז בידיעות נכתב כי אגאייר התנתק מבית'ר והפסיק את המו"מ ומקורביו מסרו כי הוא צפוי "להיעדר מספר ימים"...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 יוני 2011, 10:24 
סמל אישי של המשתמש
ורמוט ושכטר חוששים: בסוף קייזרסלאוטרן תבטל העסקה
השניים צפויים להיפגש היום עם נציג הראל, קובי סידי, ועם הסוכן רונן קצב במטרה להגיע להבנות. סידי לחדשות הספורט: "המצב עצוב, מישהו מוכרח להתעורר"
http://www.sport5.co.il/HTML/articles/A ... 01021.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 יוני 2011, 12:17 
קובי סידי נפגש עם ורמוט ושכטר שביקשו הבהרות
נציגו של מוני הראל שוחח עם שני השחקנים שסיכמו בקייזרסלאוטרן הגרמנית ומחכים לאישור של הפועל ת"א, שעשויה לרכוש בשבוע הבא את זגורי ממכבי חיפה
http://one.co.il/Article/180845.html

נערך לאחרונה על ידי hapoel15 בתאריך 03 יוני 2011, 12:21, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 יוני 2011, 12:21 
סמל אישי של המשתמש
hapoel15 כתב:

כל כך קשה להדביק כמה מילים שנדע במה מדובר (ואם בכלל אנחנו רוצים להכנס) ולא לזרוק לנו סתם ככה קישור כמו איזה עצם לכלב ?

ציטוט:
קובי סידי נפגש עם ורמוט ושכטר שביקשו הבהרות
נציגו של מוני הראל שוחח עם שני השחקנים שסיכמו בקייזרסלאוטרן הגרמנית ומחכים לאישור של הפועל ת"א, שעשויה לרכוש בשבוע הבא את זגורי ממכבי חיפה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 יוני 2011, 15:08 
אבוקסיס מתרחק
המאמן המיועד מתלבט אם לחתום לאור הבעיות הניהוליות. חילופי דברים קשים בין קצב להראל בשל עסקת קייזרסלאוטרן

http://sports.walla.co.il/?w=/157/1829348

הכיף ממשיך...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 יוני 2011, 15:09 
וב"ידיעות תל אביב", גם עמרי קנדה פותח את הפה. ההבדל בינו לבין השאר הוא שיש סיכוי טוב שהוא נשאר, ולכן הוא לא אמר מילה אחת על ההנהלה, וליקק בראיון לאבוקסיס, לאוהדים, ולקבוצה.
מה הוא כן אמר שם?
שהוא המגן הכי טוב בארץ, שאין סרט בעולם שיהיו 10 קבועים בהרכב ורק הוא יעשה שבוע-שבוע עם בונדר, שלפרננדז יש זימונים תמוהים לנבחרת כמו הזימון של בונדר, ושאיך זה יכול להיות שבתקופה שהוא שיחק באירופה עם הפועל, ובונדר בגביע הטוטו, אז הוא זימן את בונדר על סמך גביע הטוטו, ולא אותו על סמך אירופה (בולשיט. לפי הזיכרון שלי, קנדה שיחק בבתים בצ'מפיונס רק בגלזנקישריין), וטען שגילי ואיתי היו באים לגוטמן ומבקשים ממנו שירכיב אותו ולא את בונדר, ושהיה איזה משחק שגוטמן הסביר לו שהוא לא מרכיב אותו כי מי שמולם הולכים לשחק על האגף הזה, וזה העליב אותו כאילו שגוטמן חושב שהוא מגן חלש. הוא גם סיפר שגוטמן לפעמים היה מגעיל אליו, וכשהפועל לקחה את האליפות בטדי, אז הוא ניגש בסוף לגוטמן ללחוץ לו את היד, וגוטמן התעלם ממנו, וסובב את הגב, ווורמוט אמר לו על זה שאין מה לעשות, זה גוטמן. אגב, הוא גם עדיין טען שלא היה שום מגע פיזי בינו לבין אבוטבול, ושסתם עשו מזה סיפור.
בעמודים האחוריים יותר גם היה ראיון של חצי עמוד עם איתמר ניצן. ניסו גם אותו לגרור לפרובקציות עם הציטוט של גוטמן שאם אניימה לא היה נפצע אז הפועל היתה לוקחת אליפות, אבל הוא דווקא התאפק יפה והצליח לשמור על הפה שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 יוני 2011, 15:20 
הקבוצה הגרמנית קייזרסלאוטרן שסיכמה עם שחקני הפועל ת"א שכטר וורמוט , הציבה אולטימטום עד ליום ראשון, אז תפנה לשחקנים אחרים

http://www.one.co.il/Article/180845.html

favourite tootbal team

Eric Cantona

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 יוני 2011, 15:34 
עימות בין הראל לקצב, עסקת לאוטרן תקועה

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4077885,00.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 יוני 2011, 09:13 
סמל אישי של המשתמש
ראיון עם טוטו תמוז
http://one.co.il/Article/180882.html

אל תיתנו לכותרת להטעות אותכם , תקראו תתוכן קודם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 יוני 2011, 12:29 
http://www.nrg.co.il/online/71/ART2/247 ... 1&cat=7101

ראיון מרגש מאוד עם שי אבוטבול
הבן אדם פשוט עצום. מייצג את כל מה שטוב בהפועל. לפני שמשלמים 3 מליון יורו על דמארי נא לקיים את מה שהובטח לאחד הסמלים האחרונים בכדורגל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 15 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: