תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 21 יוני 2025, 10:43

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 41 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: זה הרגע וזאת השעה 11:00-מחוץ לאולם בהדר יוסף ( מפגש אוהדים )
הודעהפורסם: 02 יוני 2011, 20:36 
הקיצר, אתם מגיעים מחר או לא, מה נסגר ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יוני 2011, 20:46 
סמל אישי של המשתמש
אל תבנה על זה שמישהו יגיע מחר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יוני 2011, 20:47 
WHEN THE GOING GETS THOUGH THE THOUGH GETS GOING
הפגישה מחר ח ש ו ב ה !!! היא אמורה להוציא אותנו מהמקלדות ולהראות שיש פנים לסמל של הפועל ( שזה לא מוני ולא טביב ) .
הפגישה אמורה להוביל אותנו למסקנה אחת : לא ניתן יותר לביזיון להימשך !!!
חשוב לתת אולטימוטום של מספר ימים כדי :
ששני הבעלים יתחייבו לסיים את הגנון ולצאת לדרך חדשה שאת התוצאות נראה תוך שבוע .
במידה והדברים לא יתגלגלו בצורה הנכונה - מיד אחרי שבועות - אנו אמורים לחולל מהומה שלא נראתה כמוה !!!
יותר לא נירדם בשמירה !!!
מקרה אוסישקין - לא יקרה בשנית !!!
להיות או לחדול !!!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יוני 2011, 21:53 
צר לי שאין הענות, אני מעריך את האנשים שרוצים לבוא, כרגע המפגש מחר מבוטל, חבל שאנשים לא רואים צורך שמפגש כזה התקיים, זה יותר עצוב ממצב הקבוצה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יוני 2011, 22:06 
איפה ראית שאין היענות?

אנשים לא מחוברים לפורום הזה 24/7.

אני בכל מקרה בעד לקיים את הפגישה (אולי אפילו באוסישקין למען הסמליות).

רצוי מאוד שיגיעו עורכי דין, יחצ"נים ואנשים עם ידע ונסיון במאבקים ציבוריים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: זה הרגע וזאת השעה !!! ( מפגש אוהדים )
הודעהפורסם: 02 יוני 2011, 23:09 
אורנה אוסטפלד כתב:
מה אולטראס? הם יכולים רק לארגן
הם לא אמורים להזיז כל אחד ואחד מהכורסא ולהביא אותו

זה תלוי בנו,בקהל הרחב אחרת שכחו מהכל

אז לפרק במתכונתו הנוכחית לאלתר?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יוני 2011, 23:52 
טוב חברים זאת ההצעה שלי למאבק:

1.ראשית כל עלינו להסכים הנושא שאסור ששני הבעלים הנכבדים יגיעו לדיון בבעלות הקבוצה בבית המשפט, אנחנו מפגרים בלוח הזמנים כבר עתה ומהלך של התנהלות משפטית בין השניים יביא בסופו של דבר לאיבוד זמן משמעותי בבניית הקבוצה מה גם שכולנו מבינים שזה יכנס לסחהת וזה לא היפטר בדיון אחד בבית המשפט מה שאומר שהמערכת תהיה תקועה לזמן ממושך.
אנחנו חייבים להכריח אותם ללכת מהלך של בוררות עם דד ליין מצידנו - הדד ליין צריך להקבע במקס' לקראת יום שישי בשבוע הבא.

2. לפי איך שהדברים נראים כרגע רוב הסיכויים שזה לא יקרה וכנראה שני האדונים הנכבדים יבלו הרבה שעות מזמנם בבתי המשפט, במידה וזה יקרה עלינו לצודד בבעלים אחד, אני יודע שרבים עכשיו יקפצו ויאמרו "מה פתאום" "מהלך שיוביל אותנו לדראון עולם" וכולי וכולי..., אני מבקש לשניה שתראו את הדברים נכוחה, התקיים פה הליך של במבי שנקבע בין שני האושיות הלא רצויות האלה מבחינתנו, מה לעשות שאחד הפסיד וקיבל את הסכום שאותו הוא נקב ולכן מצא עצמו מחוץ לקבוצה, עלינו לדרוש מטביב ליטול קורה מבין עיניו להבין עם מי יש לו עסק להראות רצון טוב ולתת לו את אותו סכום ללא שום התניות, הרעיון אבל הוא שטביב הוא הבעלים, בין אם זה מתאים לנו או לא, היושר שלנו יעשה יתבטא בכך שכדאי שכולנו נבין שהוא הסכים לרכוש את הקבוצה בסכום בו נקב מוני ועל כן הקבוצה היא שלו.

3. אוהדי הפועל צריכים להתאגד ולהתנות את שנתו הראשונה של טביב כבעלים יחיד בכך שטביב יחשוף בפנינו מספרים, עלינו האוהדים לדעת איך טביב מתנהל תחתו את כספי המועדון, לא איכפת לי אם הוא ינהג בפזרנות או לא, מעניין אותי לדעת שהוא מתנהל בצורה נכונה, ראשית כל ולפני הכל מבחינת משכורות לשחקנים וחלוקת פרמיות ומענקים,ברור לי שלא כל פישר צריך להיחשף לדו"חות הכספיים על כן עלינו לצאת לקראת מהלך של הרכבת דרקטוריון שיורכב מאוהדים שיושבים ביננו, עדיף אנשי עסקים מצליחים בעלי תפקידים במגזר הפרטי.
כל שאנו נבקש זה להיחשף לכסף שיושב בקופת המועדון שיהיה מגובה בדו"חות כאלה ואחרים ובסוף השנה נקבל את הדו"חות הסופיים.

בסופו של דבר על טביב להבין שאנחנו רוצים בהצלחתו כי הצלחתו היא ההצלחה שלנו אבל אנחנו רוצים ליצור בסיס של אמון שלצערנו לא נסדק בגלל פראנויה שיצרנו בעעצמנו אלא הוא דאג לכך שהיא שתבצר וגם בין היתר מוני, בסך הכל אנחנו רוצים התנהלות תקינה של המערכת.

חשוב לדעת איך לנסח את המצע הזה של המאבק ולגבות אותו בהסכמים כאלה ואחרים שיכתבו שחור על גבי לבן.

המצב לא אידיאלי, זה יהיה קשה, אך זה ניתן לביצוע, טובת המועדון והמשך קיומו הן הכרח ( ויסלח לי האיש שזה ישמע לו פומפוזי ) בקיומנו אנו, כרגע צריך לעזוב את הרעיון של מה אנחנו רוצים, אלא מה נכון למועדון, זאת הולכת להיות לידה קשה, אני צופה הרבה רגעים שניפגש בו על דפי הפורום וכל שנרצה זה להוציא רפש החוצה, אבל יותר חשוב זה שנראה דברים בצורה נכוחה ונפעל לטובת המועדון, אלי טביב אם ירצה ואם לא יצטרך להבין שהוא עובד בשבילנו בסופו של דבר ולא אנחנו בשבילו שכמובן האידיליה זה שנעבוד ביחד - אבל על זה רק הזמן והמהלכים שלו יעידו, כרגע הנק' פתיחה למרות היותו הבעלים זה - נכשל ואני מתייחס אליו מהנק' שהוא אמר שהוא רוכש את הפועל והופך לבעלים יחיד.

"רק הפועל"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יוני 2011, 23:56 
הזקנה מאוסישקין כתב מה שצריך לקרות יפה מאוד בפייסבוק:
.
ציטוט:

מהארבעה האלה ייצא אחד. או אולי בעצם יש שמונה אם מוסיפים את דורון אוסידון, קובי סידי,

דורון סידי וקובי אוסידון. רגע, לא שכחנו מישהו? מה עם דורון טביב, אלי אוסידון, מוני סידי וקובי הראל? האמת, כבר לא משנה מי. מעולם לא תמכתי בצד זה או אחר ולא התנגדתי לצד זה או אחר. אז בעד מי אני? בעד הקבוצה! ונגד מי אני? נגד מי שמזיק לקבוצה! ואיך יודעים מי מהם מזיק לקבוצה? התשובה פשוטה ותכף נגיע אליה.

מאז ומעולם יצאתי מנקודת הנחה שכאשר בעלי קבוצות משקיעים את מיטב זמנם ומיטב כספם בקבוצת ספורט כלשהי, מי אני שיש לי זכות להתערב ולהגיד להם מה לעשות? עד היום האוהדים אכן שמרו על איפוק, אבל במצב שנוצר אם האוהדים לא יתערבו הפועל ת"א תהפוך להיות הפועל ירושלים של ויקטור יונה, יוסי סאסי, ויקטור סאסי ויוסי יונה - גירסת העשור השני של המאה העשרים ואחת.

במדינת ישראל ישנן שלוש דרכים מקובלות לפתור סיכסוכים. דרך אחת היא גישור, שזו דרך עם הרבה יתרונות, אך יש בה גם שני חסרונות גדולים: האחד הוא שהמגשר אינו פוסק החלטה, אלא רק מציע פשרה, ובמקרה שלנו אין שום סיכוי שניתן יהיה להגיע לפשרה כלשהי בין שני הצדדים. החסרון השני הוא שהחלטת מגשר הינה המלצה בלבד ולא משהו מחייב מבחינה משפטית, ואם אחד הצדדים לא עומד בתנאי הפשרה שסוכמו (אם בכלל סוכמו), אז הצד השני יצטרך ממילא לפנות לבית המשפט, אז לא עשינו בזה כלום. הדרך השניה ליישוב סיכסוכים היא בית המשפט. היתרון הגדול הוא שהפסיקה שלו היא דבר מחייב ותביא לסיום המחלוקת לטובת אחד הצדדים, אך החיסרון הגדול הוא שזה יקרה רק בעוד שלוש שנים לפחות. הדרך השלישית היא פניה לבוררות. בוררות, ואני מסביר זאת למען הדור הצעיר שלא ממש מתמצא במונחים משפטיים, זה בית משפט לכל דבר ועניין. פסיקת בורר היא פסיקה מחייבת והבוררים עצמם הם שופטים לשעבר בבתי משפט. המוסד לבוררות זהו בית משפט פרטי שהיתרון הגדול בו הוא שהדיון נקבע מעכשיו לעוד שבוע, וזה אומר שכבר בעוד שבוע הסאגה הזאת יכולה להיות מאחורינו. ולמי ששואל מה ההבדל בין בית משפט לבוררות מלבד הזמן? התשובה היא שיש עוד שני הבדלים: האחד הוא שלזירוז ההליכים הזה יש מחיר יקר, ובוררות יכולה לנוע בין אלפי לעשרות אלפי שקלים. ההבדל השני הוא שכדי לגשת לבוררות צריך את הסכמת שני הצדדים. אם אחד הצדדים לא מסכים אז אין בוררות (בניגוד לבית משפט ששם שני הצדדים מחוייבים להופיע גם אם מישהו מהם אינו רוצה).

לסיכום, מה אנחנו האוהדים רוצים? את טובת הקבוצה! וטובת הקבוצה היא שיהיו לה בעלים. שתהיה כתובת. בין אם זה מוני אוסידון ובין אם זה אלי סידי. וכדי שזה יקרה, ומהר, הפתרון היחיד הוא בוררות! נקודה! כיוון שהכסף עבור הבוררות לא אמור להוות מכשול עבור אנשים שמתיימרים להשקיע מיליוני שקלים בקבוצה, הדבר היחיד שעלול לטרפד בוררות הוא אי הסכמה של אחד הצדדים לבצעה. ולכן, אני קורא לבעלים, והפעם בשמם, מר אלי טביב היקר, מר מוני הראל היקר, בבקשה, לטובת הקבוצה, לטובת השחקנים, לטובת האוהדים, לטובתכם: פנו לבוררות! מבחינתי, מי מכם שיסרב לבוררות – הוא האיש הרע בסיפור. מי מכם שיסרב לבוררות – עליו האשמה לכל מה שקורה בהפועל ת"א והוא יהיה הכתובת למחאות האוהדים. מי מכם שיסרב לבוררות – טובת הקבוצה אינה לנגד עינייו, כי סירובו רק יביא את בית המשפט לקבוע בעוד שלוש שנים את מה שבורר יכול לקבוע כבר בעוד שבוע.

בבקשה, אל תחזיקו בקבוצה שלנו כבת ערובה במלחמות האגו ביניכם

אני חושב שזו הדרישה הכי נכונה וברורה שלנו כאוהדים מההנהלה, מטרה ברורה, כתובת ברורה ויעד ברור.
חותם על כל מילה של גל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 יוני 2011, 00:06 
שחר כתב:
.
ציטוט:

מהארבעה האלה ייצא אחד. או אולי בעצם יש שמונה אם מוסיפים את דורון אוסידון, קובי סידי,

דורון סידי וקובי אוסידון. רגע, לא שכחנו מישהו? מה עם דורון טביב, אלי אוסידון, מוני סידי וקובי הראל? האמת, כבר לא משנה מי. מעולם לא תמכתי בצד זה או אחר ולא התנגדתי לצד זה או אחר. אז בעד מי אני? בעד הקבוצה! ונגד מי אני? נגד מי שמזיק לקבוצה! ואיך יודעים מי מהם מזיק לקבוצה? התשובה פשוטה ותכף נגיע אליה.

מאז ומעולם יצאתי מנקודת הנחה שכאשר בעלי קבוצות משקיעים את מיטב זמנם ומיטב כספם בקבוצת ספורט כלשהי, מי אני שיש לי זכות להתערב ולהגיד להם מה לעשות? עד היום האוהדים אכן שמרו על איפוק, אבל במצב שנוצר אם האוהדים לא יתערבו הפועל ת"א תהפוך להיות הפועל ירושלים של ויקטור יונה, יוסי סאסי, ויקטור סאסי ויוסי יונה - גירסת העשור השני של המאה העשרים ואחת.

במדינת ישראל ישנן שלוש דרכים מקובלות לפתור סיכסוכים. דרך אחת היא גישור, שזו דרך עם הרבה יתרונות, אך יש בה גם שני חסרונות גדולים: האחד הוא שהמגשר אינו פוסק החלטה, אלא רק מציע פשרה, ובמקרה שלנו אין שום סיכוי שניתן יהיה להגיע לפשרה כלשהי בין שני הצדדים. החסרון השני הוא שהחלטת מגשר הינה המלצה בלבד ולא משהו מחייב מבחינה משפטית, ואם אחד הצדדים לא עומד בתנאי הפשרה שסוכמו (אם בכלל סוכמו), אז הצד השני יצטרך ממילא לפנות לבית המשפט, אז לא עשינו בזה כלום. הדרך השניה ליישוב סיכסוכים היא בית המשפט. היתרון הגדול הוא שהפסיקה שלו היא דבר מחייב ותביא לסיום המחלוקת לטובת אחד הצדדים, אך החיסרון הגדול הוא שזה יקרה רק בעוד שלוש שנים לפחות. הדרך השלישית היא פניה לבוררות. בוררות, ואני מסביר זאת למען הדור הצעיר שלא ממש מתמצא במונחים משפטיים, זה בית משפט לכל דבר ועניין. פסיקת בורר היא פסיקה מחייבת והבוררים עצמם הם שופטים לשעבר בבתי משפט. המוסד לבוררות זהו בית משפט פרטי שהיתרון הגדול בו הוא שהדיון נקבע מעכשיו לעוד שבוע, וזה אומר שכבר בעוד שבוע הסאגה הזאת יכולה להיות מאחורינו. ולמי ששואל מה ההבדל בין בית משפט לבוררות מלבד הזמן? התשובה היא שיש עוד שני הבדלים: האחד הוא שלזירוז ההליכים הזה יש מחיר יקר, ובוררות יכולה לנוע בין אלפי לעשרות אלפי שקלים. ההבדל השני הוא שכדי לגשת לבוררות צריך את הסכמת שני הצדדים. אם אחד הצדדים לא מסכים אז אין בוררות (בניגוד לבית משפט ששם שני הצדדים מחוייבים להופיע גם אם מישהו מהם אינו רוצה).

לסיכום, מה אנחנו האוהדים רוצים? את טובת הקבוצה! וטובת הקבוצה היא שיהיו לה בעלים. שתהיה כתובת. בין אם זה מוני אוסידון ובין אם זה אלי סידי. וכדי שזה יקרה, ומהר, הפתרון היחיד הוא בוררות! נקודה! כיוון שהכסף עבור הבוררות לא אמור להוות מכשול עבור אנשים שמתיימרים להשקיע מיליוני שקלים בקבוצה, הדבר היחיד שעלול לטרפד בוררות הוא אי הסכמה של אחד הצדדים לבצעה. ולכן, אני קורא לבעלים, והפעם בשמם, מר אלי טביב היקר, מר מוני הראל היקר, בבקשה, לטובת הקבוצה, לטובת השחקנים, לטובת האוהדים, לטובתכם: פנו לבוררות! מבחינתי, מי מכם שיסרב לבוררות – הוא האיש הרע בסיפור. מי מכם שיסרב לבוררות – עליו האשמה לכל מה שקורה בהפועל ת"א והוא יהיה הכתובת למחאות האוהדים. מי מכם שיסרב לבוררות – טובת הקבוצה אינה לנגד עינייו, כי סירובו רק יביא את בית המשפט לקבוע בעוד שלוש שנים את מה שבורר יכול לקבוע כבר בעוד שבוע.

אני חושב שזו הדרישה הכי נכונה וברורה שלנו כאוהדים מההנהלה, מטרה ברורה, כתובת ברורה ויעד ברור.
חותם על כל מילה של גל.

בדיוק, כל מילה בסלע !

שם המאבק לשבוע הקרוב - "בוררות או נמות", דד ליין - חמישי הקרוב !!!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 יוני 2011, 00:37 
כמו שכתבתי כאן כבר כבר וכמה פעמים אני כמובן מסכים. זאת הדרישה הנכונה שלנו לנושא. לפנות לשני האדונים הכי מהר שאפשר ולשאול אותם אם הם מוכנים לבוררות. למי שאומר לא צריך לעשות את המוות.
אם רוצים אפשר אפילו לקחת את זה צעד קדימה ולנסח הסכם בוררות ולדרוש מהם לחתום עליו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 יוני 2011, 01:16 
שחר כתב:
.
ציטוט:

חותם על כל מילה של גל.

למיטב ידיעתי, מוני הראל סירב לבוררות.
אולי השלב הבא במחאה הוא להביא את שניהם לבוררות תוך 72 שעות. מי שלא יסכים, שהאש תופנה אליו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 41 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: